Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Καλά,αυτή δεν ήταν ανήμπορη σε καροτσάκι και τώρα ξενυχτάει σε σκυλάδικα;;;
Αυτό το ξανθό βρωμόσκυλο δίπλα της ποιο είναι;;;
aλλη μια βιζιτα ,δηθεν κυριλε....Καλά,αυτή δεν ήταν ανήμπορη σε καροτσάκι και τώρα ξενυχτάει σε σκυλάδικα;;;
Τύπε, επιτελείς κοινωνικό έργο με τα ποσταρίσματά σου για τον συχωρεμένο.Έρχονται αποκαλύψεις με πορνοφωτογραφίες μέσα απ'τη λέσχη
...
Τύπε, επιτελείς κοινωνικό έργο με τα ποσταρίσματά σου για τον συχωρεμένο.
Γιατι καποιοι υποστηριζουν οτι οδηγούσε το ενα ξεκωλο και οχι ο Παντελιδης, και το αλλο ξεκωλο καλύπτει.Παιδια επειδη εχω χασει καποια επεισοδια..... Οποιος ξερει ας δωσει μια απαντηση....
Ψιλογινεται λιωμα ο Μακαριτης - θεος σχωρεστον- με ξυδια και ουσιες, φορτωνει και δυο ξεκολα που του τριβοτανε, που πιθανον να ητανε λιωμα κι αυτα, και στο δρομο μοιραια χανει τον ελεγχο του αυτοκινητου, τρακαρει με το στηθαιο και σκοτωνεται. Γιατι εχει πεσει ο κοσμος να φαει τα ξέκολα; Που τους ριχνουν ευθυνη;
Παιδια επειδη εχω χασει καποια επεισοδια..... Οποιος ξερει ας δωσει μια απαντηση....
Ψιλογινεται λιωμα ο Μακαριτης - θεος σχωρεστον- με ξυδια και ουσιες, φορτωνει και δυο ξεκολα που του τριβοτανε, που πιθανον να ητανε λιωμα κι αυτα, και στο δρομο μοιραια χανει τον ελεγχο του αυτοκινητου, τρακαρει με το στηθαιο και σκοτωνεται. Γιατι εχει πεσει ο κοσμος να φαει τα ξέκολα; Που τους ριχνουν ευθυνη;
τυπε μπορει να βαλανε δοντι στην πιπα ενα δευτερο πριν το δυστηχημα :S :S :SΠαιδια επειδη εχω χασει καποια επεισοδια..... Οποιος ξερει ας δωσει μια απαντηση....
Η ξανθια ειναι μουναρα και ειδικα με αυτα που φοραει κατω
Έχεις μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.Παραμελούμε λίγο άλλα καυτά κοινωνικά θρεντ όπως της Έλενας Κρεμλίδου-Μαριπόζα(ς) αλλά έτσι είναι η ζωή.
επισης οι γερμανοι ειχαν πειραξει τη μερσεντε του εθνικου μας ηρωα για να τν φανε μπαμπεσικα...Παιδια επειδη εχω χασει καποια επεισοδια..... Οποιος ξερει ας δωσει μια απαντηση....
Digweed,η Μίνα Αρναούτη είναι απόγονος του περιβόητου Αρναούτη,υπασπιστή του τέως βασιλιά των Ελλήνων,Κωνσταντίνου;Τα χυδαία μηνύματα στη Μίνα Αρναούτη που προκαλούν!