Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianis85

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
1
Έχει το θράσος όχι μόνο να ξαναπερπατήσει αλλά και να πάει και σε μπαρ!

Μίνα Αρναούτη: Στάθηκε ξανά στα πόδια της μετά το ατύχημα
– Φωτό από έξοδό της

Η Μίνα Αρναούτη 8 μήνες μετά το ατύχημα που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και της προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στάθηκε ξανά στα πόδια της.

Η νεαρή κοπέλα αυτή την περίοδο κάνει φυσικοθεραπείες και κατάφερε να σταθεί στα πόδια της.

Μάλιστα βγήκε να πιει το ποτό της και «ανέβασε» μια φωτογραφία της να στέκεται όρθια σε ένα μπαρ της Μυτιλήνης.

Άκου θράσος να θέλει να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της  :jerking:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εχει καταντησει ξεφτιλα πια. Καποιοι τον εχουν αγιοποιησει. Ελεος παιδες. Ακομα και η πρωην μου η παρτολα συμφωνουσε οτι εχει παραγινει πια(ασχετο, χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ)

κάτι γράφανε κάπου ότι τον φάγανε επειδή είχε επιρροή στο κόσμο κι αν μας έλεγε ο Παντελίδης να κάνουμε επανάσταση θα γινόταν χαμός
όπως-έγραψαν χαρακτηριστικά- τέτοια επιρροή είχε ο Καζατζίδης
επίσης κάπου είπα πως οκ, δεν είναι και Μητροπάνος/Πάριος/Νταλάρας κλπ
και ήταν αρκετοί αυτοί που μου απάντησαν πως όχι, είναι καλύτερός τους
εντάξει μετά απ'αυτά τα σχόλια θεωρώ κι εγώ πια πως έχει παραγίνει
ο κόσμος είναι ηλίθιος

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
κάτι γράφανε κάπου ότι τον φάγανε επειδή είχε επιρροή στο κόσμο κι αν μας έλεγε ο Παντελίδης να κάνουμε επανάσταση θα γινόταν χαμός
ο κόσμος είναι ηλίθιος
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΑ ΛΑΟς ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΨΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑς ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΣΑΝΟς

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μια ζωη ζηλόφθονος και χαιρέκακος  ο Ελληνας,δεν είναι τυχαιο ότι εχουμε φτασει σ αυτό το σημειο.Αλλα φαινεται παντα υπαρχει και πιο κατω στην ανθρωπινη καταντια.Αλλος ενοχληθηκε γιατι εφτιαξε η οικογενεια Παντελιδη μνημειο στο σημειο που σκοτωθηκε.Για το αν υπηρξε μεγαλος τραγουδιστης δε χρειαζεται συζητηση,και ενας ηλίθιος πιστευω το αναγνωριζει.Η αποδοχή,το ενδιαφερον  και η αγαπη του κοσμου το αποδεικνυει.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μια ζωη ζηλόφθονος και χαιρέκακος  ο Ελληνας,δεν είναι τυχαιο ότι εχουμε φτασει σ αυτό το σημειο.Αλλα φαινεται παντα υπαρχει και πιο κατω στην ανθρωπινη καταντια.Αλλος ενοχληθηκε γιατι εφτιαξε η οικογενεια Παντελιδη μνημειο στο σημειο που σκοτωθηκε.Για το αν υπηρξε μεγαλος τραγουδιστης δε χρειαζεται συζητηση,και ενας ηλίθιος πιστευω το αναγνωριζει.Η αποδοχή,το ενδιαφερον  και η αγαπη του κοσμου το αποδεικνυει.

έχεις δίκιο
ποιά Ρόζα και βλακείες
μόνο Παντέλος!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
Για το αν υπηρξε μεγαλος τραγουδιστης δε χρειαζεται συζητηση,και ενας ηλίθιος πιστευω το αναγνωριζει.Η αποδοχή,το ενδιαφερον  και η αγαπη του κοσμου το αποδεικνυει.
Έμαθα ποιος ήταν ο Παντελίδης, μετά το θάνατό του.
Έως τότε τον αγνοούσα.
Άκουσα αρκετά τραγούδια του.
Μετά, άκουσα on line σταθμούς από την Αλβανία: Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα Αλβανικά παντελίδικα από τα Ελληνικά παντελίδικα .
Είναι ολόιδια.
Αρκουδιάρικα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Έως τότε τον αγνοούσα.
Μετά, άκουσα on line σταθμούς από την Αλβανία: Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα Αλβανικά παντελίδικα από τα Ελληνικά παντελίδικα .
Είναι ολόιδια.
Αρκουδιάρικα.

Με μερικά κομμάτια του γίνεται χαβαλέ και τζέρτζελο μωρέ
Αλλά οι περισσότερες επιτυχίες του, είναι όλες "αυτό το μπάλκαν ρεγκετόν με τις τρομπέτες" (που είπε κι ένας μουσικός), τύπου Μπρέγκοβιτς σε πιο βλαχιά και πιο μπουζούκια, που κάποιος που τα ακούει πρώτη φορά δε νομίζω να μπορεί να τα ξεχωρίσει μεταξύ τους
Εμένα το κομμάτι του που μ'αρέσει πιο πολύ είναι το "είχα κάποτε μια αγάπη", που μοιάζει πολύ με το παλιότερο "είχα κάποτε μια αγάπη", με τον Καραφώτη

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Με μερικά κομμάτια του γίνεται χαβαλέ και τζέρτζελο μωρέ
Αλλά οι περισσότερες επιτυχίες του, είναι όλες "αυτό το μπάλκαν ρεγκετόν με τις τρομπέτες" (που είπε κι ένας μουσικός), τύπου Μπρέγκοβιτς σε πιο βλαχιά και πιο μπουζούκια, που κάποιος που τα ακούει πρώτη φορά δε νομίζω να μπορεί να τα ξεχωρίσει μεταξύ τους
Εμένα το κομμάτι του που μ'αρέσει πιο πολύ είναι το "είχα κάποτε μια αγάπη", που μοιάζει πολύ με το παλιότερο "είχα κάποτε μια αγάπη", με τον Καραφώτη

αλλά αν πεις πως η μουσική του δεν ήταν καλή , "προσβάλλεις τον νεκρό" και "πως δεν ήταν καλή αφου τον γούσταρε τόσος κόσμος"?
:cheesy:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αλλά αν πεις πως η μουσική του δεν ήταν καλή , "προσβάλλεις τον νεκρό" και "πως δεν ήταν καλή αφου τον γούσταρε τόσος κόσμος"?
:cheesy:
Τόσες μύγες τρώνε σκατά!!!!Δεν μπορεί !!!!Αυτές ξέρουν!!!!!!!!!!!!

gavliaris99

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
138
Πόντοι
281
Έως τότε τον αγνοούσα.
Είναι ολόιδια.
Αρκουδιάρικα.
Ακριβώς το ίδιο κι εγώ.. Με τη διαφορά ότι ούτε τώρα έχω ακούσει ή ξέρω έστω ένα τραγούδι του.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
ο κόσμος είναι ηλίθιος
Γι αυτο η Ελλαδα τετοιο μαγαζι γωνια εφτασε σε αυτο το χαλι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.834
Πόντοι
9.931
Εχουν περασει απο αυτο τον τοπο Καζαντζίδης,Στράτος Διονυσίου, Μητροπανος, Πάριος, Νταλαρας κ.α. και φτάσαμε στο σημείο να έχουμε ως κορυφαίο τον Παντελίδη που στην εποχή όλων αυτών θα των είχαν για να μαζεύει τα σπασμένα πιάτα... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Εχουν περασει απο αυτο τον τοπο Καζαντζίδης,Στράτος Διονυσίου, Μητροπανος, Πάριος, Νταλαρας κ.α. και φτάσαμε στο σημείο να έχουμε ως κορυφαίο τον Παντελίδη που στην εποχή όλων αυτών θα των είχαν για να μαζεύει τα σπασμένα πιάτα... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang:
Ο Παντελίδης έγινε ίνδαλμα της υποκουλτούρας λόγω της αποκλίνουσας συμπεριφοράς του (παραιτήθηκε από το ΠΝ χάριν της μουσικής) και λόγω του πυροτεχνηματικού τρόπου που θανατώθηκε (βουτηγμένος στις ουσίες, στα μουνιά, στο ίδιο του το αίμα, πάνω στο τιμόνι θηριώδους οχήματος).

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

πραγματικά , είδα σχόλια ανθρώπων (μαλακία μου κι εμένα που σχολιάζω βέβαια), που έλεγαν πως όλοι αυτοί δε πιάνουν μια μπροστά του
και το χειρότερο?
ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ο Παντελίδης έγινε ίνδαλμα της υποκουλτούρας λόγω της αποκλίνουσας συμπεριφοράς του (παραιτήθηκε από το ΠΝ χάριν της μουσικής) και λόγω του πυροτεχνηματικού τρόπου που θανατώθηκε (βουτηγμένος στις ουσίες, στα μουνιά, στο ίδιο του το αίμα, πάνω στο τιμόνι θηριώδους οχήματος).

όχι
όλοι οι "Παντελιδικοί" σε αυτή τη φάση, ή αλλιώς με δικά σου λόγια "η υποκουλτούρα", υποστηρίζουν πως ήταν δολοφονία
τον έφαγαν επειδή τον ζήλευαν, επειδή τους έτρωγε τη δουλειά, επειδή είχε επιρροή στο κόσμο κλπ
κανείς δεν θα σου πει πως πήγαινε με πουτάνες, αλλά ότι λόγω της καλής του της καρδιάς , τους έδινε κάποια χρήματα και τον εκμεταλλεύονταν
στο ότι είχε πιει τα κέρατα του αποφεύγουν να αναφερθούν , καθώς επίσης υποστηρίζουν παθιασμένα πως άλλος οδηγούσε
οπότε δε νομίζω να τον θεοποίησαν για όλα αυτά που λες

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.834
Πόντοι
9.931
πραγματικά , είδα σχόλια ανθρώπων (μαλακία μου κι εμένα που σχολιάζω βέβαια), που έλεγαν πως όλοι αυτοί δε πιάνουν μια μπροστά του
και το χειρότερο?
ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τα έχουμε ξαναπεί δεν ειναι μονο οικονομική η κρίση, είναι κοινωνική και πολιτισμική δυστυχώς :( >:(

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
όχι
όλοι οι "Παντελιδικοί" σε αυτή τη φάση, ή αλλιώς με δικά σου λόγια "η υποκουλτούρα", υποστηρίζουν πως ήταν δολοφονία
τον έφαγαν επειδή τον ζήλευαν, επειδή τους έτρωγε τη δουλειά, επειδή είχε επιρροή στο κόσμο κλπ
κανείς δεν θα σου πει πως πήγαινε με πουτάνες, αλλά ότι λόγω της καλής του της καρδιάς , τους έδινε κάποια χρήματα και τον εκμεταλλεύονταν
στο ότι είχε πιει τα κέρατα του αποφεύγουν να αναφερθούν , καθώς επίσης υποστηρίζουν παθιασμένα πως άλλος οδηγούσε
οπότε δε νομίζω να τον θεοποίησαν για όλα αυτά που λες
σε λιγο θα πουνε οτι σκηνοθετησε το θανατο του σαν τον ελβις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom