Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
κάτι γράφανε κάπου ότι τον φάγανε επειδή είχε επιρροή στο κόσμο κι αν μας έλεγε ο Παντελίδης να κάνουμε επανάσταση θα γινόταν χαμός
όπως-έγραψαν χαρακτηριστικά- τέτοια επιρροή είχε ο Καζατζίδης
επίσης κάπου είπα πως οκ, δεν είναι και Μητροπάνος/Πάριος/Νταλάρας κλπ
και ήταν αρκετοί αυτοί που μου απάντησαν πως όχι, είναι καλύτερός τους
εντάξει μετά απ'αυτά τα σχόλια θεωρώ κι εγώ πια πως έχει παραγίνει
ο κόσμος είναι ηλίθιος

:thumbsup: και πανηλίθιος να λες...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
σε λιγο θα πουνε οτι σκηνοθετησε το θανατο του σαν τον ελβις

αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ σχολίασα σε ένα κουτσομπολίστικο, (μόνο που είπα σαν τον Τουπακ :P) που έγραφε περι συνωμοσιών και ότι τον έφαγαν κάποιοι απ'τη νύχτα, επειδή τους έτρωγε τις δουλειές
και με σκυλό-βρισαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ σχολίασα σε ένα κουτσομπολίστικο, (μόνο που είπα σαν τον Τουπακ :P) που έγραφε περι συνωμοσιών και ότι τον έφαγαν κάποιοι απ'τη νύχτα, επειδή τους έτρωγε τις δουλειές
και με σκυλό-βρισαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω ειμαι θαυμαστης σου,καργα καψουρης αν και ξερω καλα οτι δεν υπαρχει περιπτωση ουτε να κοιταξεις ενα φτωχο λαϊκο παιδι σαν εμενα

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τα κουμμούνια ήταν πάντα και ομορφάντρες , όπως ο σιάντος ......

URL]]

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ότι ενας ανθρωπος μπορει να ακουει και να του αρεσουν και ο Μητροπανος και ο Παντελιδης ουτε σου περναει απ το μυαλο ,ε;

κι εγώ έχω κ Παντελίδη κ Μητροπάνο στο στικάκι μου στο αμάξι
αλλά διαχωρίζω τη τέχνη απ΄τη χαζο-χαβαλεδίστικη-μπουζουκο-χαζομαρούλα....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
κι εγώ έχω κ Παντελίδη κ Μητροπάνο στο στικάκι μου στο αμάξι
αλλά διαχωρίζω τη τέχνη απ΄τη χαζο-χαβαλεδίστικη-μπουζουκο-χαζομαρούλα....
Το πηγαμε στη τεχνη τωρα;Εγω ακουω Μητροπανο από μικρο παιδι αρχες 80 και σχεδόν από την αρχη τον Παντελιδη.Πιστευω  ότι πειραξε πολλους,πως ενας απλος ανθρωπος καταφερε μονος του και μεσα σε ελαχιστο χρονικο διάστημα να μιλαει ολη η Ελλαδα γι αυτόν και ότι πιανει να γινεται χρυσος.Για το τραγικο του τελος δεν αναφέρομαι αφου η απερισκεψια του του στοιχισε ότι πολυτιμοτερο,τη ζωη.Πληρωσε το τιμημα.Αλλα να βγαινει ο καθενας που ζηλευει και να αναφέρεται κατ αυτόν το τροπο εναντιον του,δειχνει και το ποιον του και το πως σκέφτεται.Πως ο χοντρος τα καταφερε και τα ειχε όλα,πιο ξύπνιος είναι;

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Ότι ενας ανθρωπος μπορει να ακουει και να του αρεσουν και ο Μητροπανος και ο Παντελιδης ουτε σου περναει απ το μυαλο ,ε;

Αν ειναι να συγκρισεις στιχους και μουσικη του μητροπανου με παντελιδη ειναι σαν να λες να συγκρινεις TRENDY HOOLIGUNS με μητροπανο, λογικευτειτε μερικοι...

Οσο αφορα οτι ο χοντρος που λες ανεβηκε στο πι και φι απο την μουσικη του εχει να κανει με το γεγονος οτι η στιχοι του ηταν τοσο απλοι για να τους κατανοησουν η ηλιθιοι που ζουν αναμεσα μας. Ποσοι μπορεσαν να κατανοησουν τους στιχους της ροζας οταν βγηκε...

kajorfd-vJI]Metallaika[/MEDIA] - Σ' αγάπησα και πόνεσα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αν ειναι να συγκρισεις στιχους και μουσικη του μητροπανου με παντελιδη ειναι σαν να λες να συγκρινεις TRENDY HOOLIGUNS με μητροπανο, λογικευτειτε μερικοι...

Οσο αφορα οτι ο χοντρος που λες ανεβηκε στο πι και φι απο την μουσικη του εχει να κανει με το γεγονος οτι η στιχοι του ηταν τοσο απλοι για να τους κατανοησουν η ηλιθιοι που ζουν αναμεσα μας. Ποσοι μπορεσαν να κατανοησουν τους στιχους της ροζας οταν βγηκε...

kajorfd-vJI]Metallaika[/MEDIA] - Σ' αγάπησα και πόνεσα
Εγω πιο πολύ ακουω λαικα,εντεχνο Νταλάρας,Κοτσιρας,Μακεδονας,Τσαλιγοπουλου,Μπασης,Κανα,Ανδρεατος, αλλα και από τους καινούριους Σαμπανης,και τους εχω δει κι από κοντα σε μουσικες σκηνες.Αλλα πρεπει να κατανοεις και τους στιχους για να ακουσεις ένα τραγουδι;Δηλαδη τα τελευταια χρονια που η Βουλγαρια,Αλβανια,Ρουμανια,Τουρκια,Σερβια,Κροατια,Ισραηλ ακουνε φανατικα ελληνικη μουσικη και σχεδόν ξερουν ολους τους τραγουδιστες και λενε ποσο τους αρεσει ενώ δε γνωριζουν ελληνικα,πως γινεται;Συμβαινει γιατι ετσι είναι η μουσικη,δεν εχει στεγανα.

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Αλλα πρεπει να κατανοεις και τους στιχους για να ακουσεις ένα τραγουδι;Δηλαδη τα τελευταια χρονια που η Βουλγαρια,Αλβανια,Ρουμανια,Τουρκια,Σερβια,Κροατια,Ισραηλ ακουνε φανατικα ελληνικη μουσικη και σχεδόν ξερουν ολους τους τραγουδιστες και λενε ποσο τους αρεσει ενώ δε γνωριζουν ελληνικα,πως γινεται;Συμβαινει γιατι ετσι είναι η μουσικη,δεν εχει στεγανα.

Pε πας καλα; αν δεν μπορεις να πιασεις τους στιχους ποιο το νοημα της ψυχαγωγιας; Μονο και μονο ο ρυρθμος της μουσικης; πλακα κανεις;

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Pε πας καλα; αν δεν μπορεις να πιασεις τους στιχους ποιο το νοημα της ψυχαγωγιας; Μονο και μονο ο ρυρθμος της μουσικης; πλακα κανεις;

ναι ρε μαν ο ρυθμος.
δεν θυμασαι τι γινοτανε μεχρι πριν λιγα χρονια με τους rammstein ?

καταλαβαιναν ολοι τα γερμανικα ?

οχι αλλα οταν ακουγες το du hast και το feuer frei ητανε πορωση

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
ναι ρε μαν ο ρυθμος.
δεν θυμασαι τι γινοτανε μεχρι πριν λιγα χρονια με τους rammstein ?

καταλαβαιναν ολοι τα γερμανικα ?

οχι αλλα οταν ακουγες το du hast και το feuer frei ητανε πορωση

Εδω μαν ειναι που φταιει η τηλεοραση / ραδιο .... οπως και με των χοντρο... Να δω ποτε θα βγαλουν στον αερα εναν αγνωστο καλυτεχνη που αξιζει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
du hast σημαινει εσυ μισεις. Ειναι δευτερο ενικο οριστικης.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πως ο χοντρος τα καταφερε και τα ειχε όλα,πιο ξύπνιος είναι;

Επιασες τη φυση της ζηλιας. Η ζηλια ποτε δεν εκδηλωνεται για το μακρινο. Για το Λατση. Τον εφοπλιστη. Τον χολιγουντιανο αστερα. Εκδηλωνεται για το κοντινο. Τον ανθρωπο της διπλανης πορτας. Το φιλο. Αυτον που ειναι σαν και εμας αλλα πετυχαινει κατι καλυτερο απο εμας. Αυτο ποτε δεν του το συγχωρουμε! ΠΟΤΕ!!!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εδω μαν ειναι που φταιει η τηλεοραση / ραδιο .... οπως και με των χοντρο... Να δω ποτε θα βγαλουν στον αερα εναν αγνωστο καλυτεχνη που αξιζει.
Να σου πω εγω έναν αγνωστο καλλιτεχνη που να αξιζει και βγηκε ετσι.Τη Ραλια Χρηστίδου που την εχω ακουσει από κοντα και είναι φωναρα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Το πηγαμε στη τεχνη τωρα;Εγω ακουω Μητροπανο από μικρο παιδι αρχες 80 και σχεδόν από την αρχη τον Παντελιδη.Πιστευω  ότι πειραξε πολλους,πως ενας απλος ανθρωπος καταφερε μονος του και μεσα σε ελαχιστο χρονικο διάστημα να μιλαει ολη η Ελλαδα γι αυτόν και ότι πιανει να γινεται χρυσος.Για το τραγικο του τελος δεν αναφέρομαι αφου η απερισκεψια του του στοιχισε ότι πολυτιμοτερο,τη ζωη.Πληρωσε το τιμημα.Αλλα να βγαινει ο καθενας που ζηλευει και να αναφέρεται κατ αυτόν το τροπο εναντιον του,δειχνει και το ποιον του και το πως σκέφτεται.Πως ο χοντρος τα καταφερε και τα ειχε όλα,πιο ξύπνιος είναι;

Ε που αλλού να το πάμε?
Αν θέλετε να μου πείτε , όχι μόνο εσύ αλλά κι ένα κάρο άλλοι φανατικοί, πως τον φάγανε επειδή είχε επιρροή στο κόσμο και τον ζηλεύανε
Τότε η επόμενη απάντηση είναι , γιατί δε φάγανε Νταλάρα, Πάριο, Μητροπάνο κλπ...
Κι αν μου απαντήσετε κιόλας όπως πάλι μου απάντησαν πολλοί, πως είναι ισάξιός τους, αν όχι καλύτερός τους, τότε που αλλού να το πάμε αν όχι στη τέχνη?
Οι μεν έχουν κάνει τέχνη (έχουν πει και κάποιες μαλακίες οκ), ο δε κάνει μπουζούκια. Κι όταν λεω μπουζούκια, εννοώ αυτά τα χαζο-κομματάκια που ξεκίνησαν να εμφανίζονται απ'το 80 και μετά ΣΤΑ μπουζούκια βλ. Άντζελα, Πανταζή, με αστείους στίχους, ξεσηκωτική μουσική, ό,τι πρέπει για να ακούσεις αν είσαι τύφλα στο μεθύσι και θες να σηκωθείς σ'ένα τραπέζι να χορέψεις.
Τίποτα παραπάνω.
Άλλοι καλλιτέχνες έχουν τραγουδήσει Μικρούτσικο, Λοίζο, Θεοδωράκη, Μαρκόπουλο... ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να τους εξισώνουμε με τον Παντελή, είναι αστείο!
Δε γίνεται να βάζουμε στο ίδιο επίπεδο τα Μαλαματένια Λόγια και το όσο δέρμα κι αν πετάξεις , φίδι είσαι δε θα αλλάξεις...
Αν είναι δυνατόν
Και δε κρίνω όσους γλεντάνε με αυτά τα χαζο-τράγουδα, αυτή είναι η δουλειά τους άλλωστε να κάνεις χαβαλέ
Κι εγώ έτσι και ακούσω Υποβρύχιες Καταστροφές, θα πεταχτώ να χορέψω
Αλλά ξέρω ότι το τραγούδι είναι για γέλια

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Αυτο το νημα ειναι η αποθεωση του παραλογου.

Επινε κ οδηγουσε συχνα ο ΠΠ κ αυτο τον ''εφαγε''. Αυτο δεν σημαινει οτι οποιος αναφερεται σε αυτο,τον ζηλευε.
Στην τελικη κ να ζηλευει καποιος,παλι δικιο εχει αφου ο ΠΠ ρισκαρε οταν επινε τοσο πολυ κ συχνα.

Ουτε ''ιερο τερας'' του τραγουδιου ηταν οπως καποια ονοματα που αναφερθησαν πριν. Ηταν ΠΑΝαξιος κ μπραβο του που ηταν τοσο εμπορικος κ αυτοδημιουργητος αλλα μεχρι εκει.

Οσο για τις κοπελες τι φταινε αυτες? Ηθελαν να ρισκαρουν την ζωη τους η ειχαν στανταρ οτι θα εβγαιναν ζωντανες απο το αμαξι?

Στεναχωρεθηκα κ γω γιατι ηταν νεο παιδι,συμπαθης κ γιατι ηταν αυτοδημιουργητος αλλα ζορι ζορινα οτι οι κοπελες ειναι οι κυριες υπαιτιες κ να βγαζουμε τα αποθημενα μας...

ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ  :fuck1: ΕΣΕΙΣ???

*το οτι μπορει πολλοι συναδελφοι του να ζηλευαν την επιτυχια του τι δουλεια εχει με το αν εφαγε τον εαυτο του και τα σεναρια οτι τον εφαγαν αλλοι?

**αλλο εμπορικος,αλλο εμπορικος+ποιοτικος οπως οι παλιοι τραγουδιστες που εχουν πεθανει οι πιο πολλοι κ εδειξαν την αξια τους μετα απο 30 χρονια στην πιστα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν είναι αυτό το νήμα η αποθέωση του παραλόγου
διάβασε τα σχόλια εδώ

(τους κάνω και διαφήμιση, ου να μου χαθούν...)

ή αν βαριεσαι να διαβάσεις να σου μεταφέρω εγώ μερικά

ΥΓ: σε όλα τα μηνύματα που λένε "οι άλλοι δε πιάνουν μια μπροστά στον Παντελή", να σημειώσω πως έχουν αναφερθεί ονόματα όπως Μητροπάνος, Καράς, Νταλάρας, Πάριος κλπ...

"Anna Maria Anagnostopoulou Ελα βολτιτσα Νεα Ιωνια και φερε και την Φροσω κλασομεντες!" (απειλή)

"το συστημα δεν θελει ανθρωπους με επιρροη στους ανθρωπους ... ποιος οικονομοπουλος? γιατι ο Καζατζιδης οταν εβγαλε το τελευταιο του δισκο εφυγε στο εξωτερικο ??? αν ο καζατζιδης ελεγε τοτε επανασταση θα κατεβαιναν ολοι στους δρομους .... αυτους τους ανθρωπους το συστημα δεν τους θελει ...."

"λολ τι ακριβώς επανάσταση θα έφερνε ο Παντελίδης με τα τραγούδια του ? έλεος το άκουσα κι αυτό!"

"Anna Maria Anagnostopoulou γιατί ψέμματα λέει? Anna Maria Anagnostopoulou σε ραδιόφωνο δουλευω και γνωρίζω περισσότερα απο σενα!Δεν φωτογραφίζω βυζια και κωλους!"

"Anna Maria Anagnostopoulou το αν ήταν ποιοτητα φαίνεται απο τους πλατινένιους δισκους που έκανε μέσα σε 1 χρόνο!οκ???"

"Mixalis Nikolaou και η Δημητρίου έχει κάνει πλατινένιους...και ο Φλωρινιότητς...οκ? :P
Σκυλάς ήταν το παιδί και όλα του τα τραγούδια, τουλάχιστον αυτά που έκαναν επιτυχία ήταν ΙΔΙΑ μεταξύ τους
Όλοι ξέρουν ότι μουσικός δεν ήταν σπουδαίος, ότι τους στίχους τους έγραφε εμπνευσμένος απο γκόμενες κι επίσης ότι δεν είχε και καμιά σπουδαία φωνή.
Τα τραγουδάκια αυτά όντως κάνανε κέφι κι εγώ γούσταρα.
Αλλά μέχρι εκεί ήταν η φάση...
Όχι δα και να αποτελεί κίνδυνο για το πνευματικό κόσμο αυτού του τόπου!
Το 'χετε ξεφτυλίσει πια!"

"Anna Maria Anagnostopoulou και όμως αποτελούσε!Δεν είναι ξεφτύλα αλλά είναι η αλήθεια!"

"Αλέξης Αναγνώστου
Κι ομως κανενας δεν θα τον φτασει Ποτε!
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ μονο Ενας στην Ελλαδα!!!
Αν μπορουσαν ας το εκαναν κι αλλοι. Αλλα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεσε κι ουτε προκειται ΠΟΤΕ να τον φτασει!!

Η ζηλεια σου δεν κρυβεται.
Δυστυχης ατομο εισαι δεν σε λυπαμαι.
Αν ζηλευεις εναν νεκρο ακομα εισαι αναξιος να λεγεσαι ανθρωπος. ανθρωπακι μικροψυχο καταληγω πως εισαι. Η αρρωστος ψυχικα!"

"Aννα Μαρια επειδη εισαι μικρη και δεν μπορεις να καταλαβεις ακομα ... στα 5 χρονια ο Παντελιδης καταφερε και ειχε ολο αυτο τον κοσμο απο πισω του. Δεν μπορουσαν να τον ελενξουν γιατι εγραφε δικα του τραγουδια.Τον Οικονομοπουλο που ανεφερες , οτι ωρα θελουν τον ανεβαζουν και οτι ωρα θελουν τον στελνουν σπιτι του. Επανασταση δεν θα εφερναν τα τραγουδια του ... επανασταση θα μπορουσε να φερει ο ιδιος. Οταν ο Καζατζιδης μιλαγε και εδινε τοτε συνεντευξη στην ερτ δεν κυκλοφορουσε στους δρομους κανεις.Μπορεις να καταλαβεις? Ξερεις τι ειναι να εχεις 100.000 κοσμο και να σε ακολουθει?"

"Αλέξης Αναγνώστου
Εμεις τον τιμαμε τον Παντελη. Απο ποτε ειναι ντροπη η αγαπη ?
Συνελθετε γιατι εχετε ξεφυγει απο τα ορια σας. Δεν αντεχετε την αγαπη μας.
Αλλα ειμαστε παρα πολυ και παρτε το αποφαση!
Εσεις που φτιαχνεται προφιλ και μπαινεται μονο για κραξιμο τι εισαστε?
Και μην εξαπτεστε ο Παντελης εφυγε!
Αλλα την δοξα του δεν εις θεση κανενας να του την παρει!!
Ενας Παντελης περασε μονο στην Ελλαδα! Κανεις Ξανα!
Η ζηλεια σας ξεχειλιζει απο παντου αλλα αν μπορουσατε ας τον φτανανε κι αλλοι.
Κανεις ομως ματαια χτυπιεστε!"

"Περσινο καλοκαίρι γίνεται συνάντηση κορυφαίων στιχουργών σε γνωστό κλαμπ στην κηφησιας.Θεμα Παντελιδης.Ονοματα που θα κανουν πάταγο αν τα αναφέρω.Ας βγουν να με διαψευσουν.Τους ενοχλουσε που τα έκανε όλα μόνος του και που όλα τα τραγούδια του είχαν επιτυχία και αυτοι ήταν στην αφανεια.Εαν δεν το κάνουν θα το κάνω εγώ.Και για να τους θυμίσω και κάτι γιατί όλοι παθαίνουν αμνησία μια κουβέντα τους θα πω για αρχή.Ξεκιναει η συζήτηση με την εξής πρόταση:Τι θα κάνουμε με αυτόν τον ............"
( :2funny: :2funny: :2funny: αυτό ήταν κορυφαίο)

"Anna Maria Anagnostopoulou ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ,...."

"Anna Maria Anagnostopoulou ΝΑΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΥ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΑΓΓΙΞΕ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ..ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ..30.000 ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟ ΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ..Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΣΟ ΦΩΤΗΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ..ΚΑΙ ΝΜΙΖΑΝ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ..Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ....Ο ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ..ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΔΩ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΣΑΚΙΣΤΗΤΕ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΩΝ ΦΙΛΕΝΑΔΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΑΙ ,,ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ"

"Με αυτή τη λογική, πως άφησαν εκείνον το Πάριο να ζει, να συνθέτει, να τραγουδά και να είναι Νο1, 50 χρόνια τώρα? Άγιο έχει ο άνθρωπος."

"Evg Iordanidi Απλη η απαντηση. Ο Παντελης εκανε μπαμ μεσα σε 4 χρονια και τους πηρε και τα σωβρακα. Για τους επιχειρηματιες μιλαμε .
Αυτο τα λαμογια το φοβηθηκαν.
Τι δεν καταλαβαινεις? ΞΥΠΝΑ καλε βραδιασε"

"Korina Augerinou Σωστά Τον Παντελίδη τον πλήρωναν 4 χρόνια, που να τα βγάλουν πέρα. Τον Πάριο, τον Νταλάρα, τη Γαλάνη (η οποία εκτός της σύνθεσης, της ερμηνείας κάνει και την παραγωγή), τους πληρώνουν μόνο 40-50 χρόνια."

"Anna Maria Anagnostopoulou Αστειο καταληγει να απαντας μονο οπου σε συμφερει κι εχεις κατι αντιθετο να πεις,ενω σου εχω γραψει τοσα.
Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ξεπερασε ακομα και τους παλιους παρολα αυτα μεσα σε 4 χρονια!
Δεν το λες και λιγο!!!
Και ποσο μαλλον να τον αγαπαει τοσος κοσμος! Απιστευτο ετσι δεν το αντεχετε!
Κι αν μεγαλωσες εσυ με Μπαχ και Μπετοβεν με την βλεφαριδα καγκελο θα πεσω απο την καρεκλα απο τα γελια.
Ασε μας κουκλιτσα μου που δεν γνωριζεις τι εστι μπουζουκια!
Αληθεια γιατι σε τσουζει τοσο πολυ?
Γινε κι εσυ αν μπορεις κατι μεγαλο αντι να ζηλευεις ενα νεκρο που λιωνει.
Αληθεια γιατι δεν πας στη μανα του να τα πεις αυτα?
Θελει κοτσια αυτο. Που μαλλον ουτε εσυ Δεν εχεις!"

"Ζηλεια ειναι μονο. Αλλα παρτε το κι αποφαση δεν αλλαζει!
Και φυσικα δεν βλεπω αντικειμενικα αμπαθης και ζηλοφθονους που μπαινουν για να γραφουν με χολη πισω απο τα πληκτρολογια.
Κατα βαθος δεν με ενδιαφερεται. Με ενδιαφερει ο πονος της Μανας αυτου του εξαιρετικου πλασματος που λεγεται Παντελης και η ΔΙΚΑΙΩΣΗ του!
Η αγαπη ολου του κοσμου σε αυτο το πλασμα που εφυγε αδικα, (γιατι ταραξε ενα ολοκληρο συστημα συθεμελα) ..... μονο Τυχαια δεν ειναι!
"

"Evg Iordanidi 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑΧΑΝ ΔΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΗ Η ΟΧΙ ..ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ"

δλδ πραγματικά.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Αννα,δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να θυμωσω με αυτους στο λινκ...αυτοι ειναι μουτζαχεντιν.Διαβασα μεγαλο κομματι των σχολιων του μπλογκ....πολυ μου αρεσε αυτος που λεει για το διαβοητο ραντεβου συστημικων συνθετων με σκοπο να τον καταστρεψουν.
latest

Η πλακα ειναι οτι ακομη κ οτι μενεις στην ιδια περιοχη που μενουν κ τα 2 κοριτσια ειναι υποπτο...χμ...
Αφου εχεις το κουραγιο να γραφεις εκει...Επειδη κ εγω στην ιδια περιοχη μενω κ αν κ δεν ακουω ελληνικα ρωτησα εναν φιλο που δουλευει σε ξενυχταδικο.Μου ειπε οτι επινε πολυ κ ετρεχε με το αμαξι σαν τρελος συνεχεια....κ οτι στο αεροδρομιο τετοια ωρα για αλλες δουλειες πας....τι αλλο να πουμε?

Καλο κουραγιο σου ευχομαι!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom