Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ρε μαλακες τι συζηταμε τωρα,ειναι να μην συμβει η κακια στιγμη.Και ο καλυτερος οδηγος να εισαι,αν ειναι γραμμενο θα γινει.Ενα μουνι να δεις στον δρομο και να χασεις για λιγο την αυτοσυγκεντρωση,να πεταχτει κανα σκυλι,κανα παιδι,δεν θελει πολυ να γινει το κακο.

ετσι ειναι
θυμισου τον πολ γουοκερ τον τζεημς ντιν και αλλους

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε μαλακες τι συζηταμε τωρα,ειναι να μην συμβει η κακια στιγμη.Και ο καλυτερος οδηγος να εισαι,αν ειναι γραμμενο θα γινει.Ενα μουνι να δεις στον δρομο και να χασεις για λιγο την αυτοσυγκεντρωση,να πεταχτει κανα σκυλι,κανα παιδι,δεν θελει πολυ να γινει το κακο.
περισσότερες πιθανότητες να συμβεί ποιος έχει εσύ που οδηγεις  8 το πρωί ξενύχτης και λιώμα η ο άλλος που ξύπνησε να πάει στην δουλειά του?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Συγνωμη αλλά τι ειναι αυτο?
Κωδικας Οδικης Κυκλοφοριας δεν ειναι (ο ΚΟΚ εχει μονο 110 αρθρα).
Επισης Ποινικος Κωδικας δεν ειναι.

Τι ειναι???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τύπε αν ηταν να κανω ατυχημα καθε φορα που βλεπω μουνι στο δρομο, οι ασφαλιστικες εταιριες θα με ειχαν επικηρυξει.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Συγνωμη αλλά τι ειναι αυτο?
Κωδικας Οδικης Κυκλοφοριας δεν ειναι (ο ΚΟΚ εχει μονο 110 αρθρα).
Επισης Ποινικος Κωδικας δεν ειναι.

Τι ειναι???
εσύ πες μου που ρωτάς εμένα πιο πάνω τι εννοώ με το επικίνδυνη οδήγηση. ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εσύ πες μου που ρωτάς εμένα πιο πάνω τι εννοώ με το επικίνδυνη οδήγηση. ...
Βρε ανθρωπε, αγνοω εντελως τι ειναι αυτο που εβαλες. Το 225 του Ποινικου Κωδικα λεει άλλα πραγματα. Επιπλεον, εγω σου ειπα οτι ο ΚΟΚ δεν εχει ορο "επικινδυνη οδηγηση".
Αυτο που εβαλες ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι.
Διαβουλευση λεει. Να ειναι το νεο αρθρο του Ποινικου Κωδικα στο προσχεδιο νομου? Δεν εχω ιδεα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και το να περνας με κοκκινο ειναι τροχαια παραβαση. Τι εννοεις με το "επικινδυνη οδηγηση"? Τετοιος ορος δεν υπαρχει στον κωδικα οδικης κυκλοφοριας.

αρθρο 21 κοκ ελιγμοι οχηματων που προκαλουν κινδυνο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βρε ανθρωπε, αγνοω εντελως τι ειναι αυτο που εβαλες. Το 225 του Ποινικου Κωδικα λεει άλλα πραγματα. Επιπλεον, εγω σου ειπα οτι ο ΚΟΚ δεν εχει ορο "επικινδυνη οδηγηση".
Αυτο που εβαλες ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι.
Διαβουλευση λεει. Να ειναι το νεο αρθρο του Ποινικου Κωδικα στο προσχεδιο νομου? Δεν εχω ιδεα.

εχει στο εβαλα. και 700αρα προστιμο με αφαιρεση διπλωματος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εχει στο εβαλα. και 700αρα προστιμο με αφαιρεση διπλωματος
Δεν διαφωνουμε. Το 21 ειναι οι κανονες για τους ελιγμους των οχηματων. Εγω ειπα οτι δεν υπαρχει ορος "επικινδυνη οδηγηση" στον ΚΟΚ.
Πολλά μπορούν ερμηνευτικα να θεωρηθουν επικινδυνη οδηγηση. Αλλά τετοιος ορος δεν υφισταται αυθεντικα στον κωδικα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ωρες ωρες λες κατι αμπαλοσυνες ρε χασοδικη. ειναι και η πιο γνωστη παραβαση των κοντρακηδων και των μπαντιληδων. κανενα αρθρο να μην ξερουν, αυτο το ξερουν καλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ωρες ωρες λες κατι αμπαλοσυνες ρε χασοδικη. ειναι και η πιο γνωστη παραβαση των κοντρακηδων και των μπαντιληδων. κανενα αρθρο να μην ξερουν, αυτο το ξερουν καλα.
Κανεις λαθος.
Υπαρχει ειδικη διαταξη για τους "αυτοσχεδιους αγωνες" και οδηγηση "προς επιδειξη". Δεν χρησιμοποιουμε το αρθρο για τους ελιγμους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
έτσι. ....και αν υπάρξει και τραυματισμος έπρεπε όχι μόνο πρόστιμο αλλά και φυλακη
Οι σωματικες βλαβες προβλεπουν αυτοτελως ποινη φυλακισης. Αλλο η τροχαια παραβαση απο μονη της.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Στην ευτραφη  φατσα του Παντελιδη ο μεσος "γυφταρας" αμορφωτος μικροαστος εβλεπε το Hellenic DREAM(οπως American) ποτα,διασημοτητα φραγκα αμαξαρες γκομενακια και φθηνη κλαψομουνιαση προς αγραν των αδαων δεν ενιωθε απειλη απο την αγιοβασιλιατικη τροφαντη του παρουσια ο μακαριτης εμφανισιακα και καλλιτεχνικα ηταν κατω του μετριου σε σημεια αηδιας και αυτο προκαλουσε λογικα μενος και φθονο δεν κερδισε το σεβασμο μιας μεριδας ανθρωπων που μεγαλωσανε με Καζαντζιδη Στρατο Γαβαλα Μητροπανο Ακη Πανου ακομα και ΝΟΤΗ( που κακεκτυπο του ηταν) και τον πλασαραν ως το next best thing του χωρου λιγα λογια δεν αξιζε ηταν ενα ευτελες προιον μιας ευτελους εποχης με αθλια κομματια για μικροαστικα μογγολα...τα ιδια ψηφισαν και τον Τσιπρα καμια σωτηρια σε αυτη τη χωρα
Τη, να σου πω ρε, φίλε.. κατ’αρχην είναι ιεροσυλία να μιλάς, και να βρίζεις έναν άνθρωπο που είναι νεκρός..  επιδεις τον γνώριζα,  κάνεις μεγάλο λάθος.. θα χρειαστώ σελίδες για να σου περιγράψω γι’αυτόν..  εκτός από το ότι πάλεψε μόνος, να φτάσει έως εκεί που έφτασε.. είχε καρδιά! Καλοσύνη! Αγάπη! Για ολους.. βοηθούσε τους ανέργους στην Ν.Ιωνια.. και ακόμα, όπου αλλού χρειαζόταν. καθόλου βεντέτα. Απλός, και  σεμνός.. δεν ήταν τυχαίο οι 20.000 και βαλε, που βρέθηκαν στην κηδεία του.. ακόμα και οι απανταχού στον κόσμο, τον έκλαψαν.. σαν άνθρωπο, και σαν καλλιτέχνη.. οπότε μην στάζεις χολή για έναν νεκρό..  Σεβασμό σε μια Μάννα που έχασε τον λεβέντη της.. τη πόνο αγιάτρευτο θα έχει? και όλη η οικογένεια του.. ας μην λες λοιπόν, λόγια που ίσως τα βρεις μπροστά σου κάποτε…  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κανεις λαθος.
Υπαρχει ειδικη διαταξη για τους "αυτοσχεδιους αγωνες" και οδηγηση "προς επιδειξη". Δεν χρησιμοποιουμε το αρθρο για τους ελιγμους.

αυτα που λες ειναι για βουτα και λιμανακια. για φαναρι-φαναρι της στιγμης ή μπαντηλικια μονος σου ειναι η επικινδυνη οδηγηση.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
αποζημιωσεις,διαζυγια,σωματικες βλαβες,παραβασεις κοκ?
κανενα προβλημα!τωρα εχεις τον αλεξη τον εβδομηνταενα :sunglasses:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.110
Πόντοι
6.635
εχω φαει κληση το 2007-2008 με μηχανη για σουζα 700 ευρω η οποια εγραφε πανω: