Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Αν ήμουν ένας νέος της σημερινης εποχής ίσως να μου άρεσε και σε εμένα, περισσότερο για την πιτσιρίκια ήταν ο παντελίδης,[glow=red,2,300] σίγα μην τον ακούν οι 40_45[/glow].....προϊόν του γιου τιουμπ δηλαδή της νέολερας. ..
φιλε μαλλον εισαι εκτος πραγματικοτητας και τελειως ακοινωνητος, ή απλα δε γνωριζεις, οποτε σαν κλασσικος μαλακας νεοελληνας εχεις αποψη για τα παντα ακομα και για κατι που δεν ξερεις...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γιατι;Απο ενα σημειο και μετα και δισκογραφικη ειχε,και μανατζερ,και ραδιοφωνικους,τηλεοπτικους παραγωγους και δημοσιογραφους σε εφημεριδες και περιοδικα να τον προωθουν κι απ ολα.Ενα ολοκληρο συστημα,τρωγαν πολλοι ανθρωποι ψωμι.Αλλα οπως ειπαμε,απο ενα σημειο κι υστερα.Μονος του ξεκινησε ανεβαζοντας τα τραγουδια του στο διαδυκτιο μεσα απο το σπιτι του,οπως κανουν και τοσοι αλλοι παγκοσμιως χωρις να τα καταφερνουν να προχωρησουν παραπερα.

υπαρχουν πολλα ταλεντα ανεκμεταλευτα στο ιντερνετ που θα παραμεινουν αγνωστα. δισκογραφικες μανατζερ κλπ ειναι τριτοτεταρτα σκαλια στη σκαλα. το δευτερο σκαλι και πιο σημαντικο ειναι να βρεθει ο ενας ο καταλληλος που θα σε πιστεψει και θα επενδυσει επανω σου λεφτα. ειναι και θεμα τυχης δεν ειναι μαθηματικα μοντελα αυτα.
ο παντελος ειχε μετρια φωνη μετριοτερη εμφανιση αλλα εγραψε τραγουδια με γκελ και ειχε πολυ δυνατο σπονσορα. και δεν ηταν δυστροπος χαρακτηρας, υπακουγε που ειναι και αυτο σημαντικοτατο.
ειχε δυο στα τεσσερα προαπαιτουμενα, εχουν υπαρξει φιρμες με ενα στα τεσσερα εχουν υπαρξει και αποτυχιες με τρια στα τεσσερα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν ήμουν ένας νέος της σημερινης εποχής ίσως να μου άρεσε και σε εμένα, περισσότερο για την πιτσιρίκια ήταν ο παντελίδης, σίγα μην τον ακούν οι 40_45.....προϊόν του γιου τιουμπ δηλαδή της νέολερας. ..
Νεος εισαι ρε μαλακα σκασε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Δεν δηλώνω ειδικός - ειδικά στα περι της σοου μπιζ. Απλά οταν κατι ξέκωλες στο γραφείο πριν απο 4-5 χρόνια μιλάγανε γι αυτόν δεν είχα ακούσει πουθενά τραγούδι του στο ραδιόφωνο, οπότε ο τύπος υπήρξε δημοφιλής και εκτός συστήματος - τουλάχιστον στην αρχή.

Ο κ. Λόπεθ γνωρίζει πολύ καλά τι γράφει.  :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

τον παντελιδη τον ακουγα απο το 12 που βγηκε
οχι απο το ιντερνετ αλλα τοτε τον παιζανε τα μαγαζια ηταν αρχη αρχη και παιζαν τα τραγουδια του και γινοταν χαμος
εμεις σαν παρεα πηγαιναμε σε ενα μαγαζι τοτε το 12 καθε παρασκευη και σαββατο
οι κοπελες της παρεας γουσταρανε τρελα με παντελιδη εμενα δε μου κανε αισθηση
μεχρι τωρα δε ξερω αν μου αρεσει και πολυ αλλα μπορει να μου αρεσει στο μελλον
το σιγουρο ειναι οτι εξω θα ακουσω τα τραγουδια του και η ειδηση του τραγικου γεγονοτος να με κανει να τα δω πιο θετικα ισως

:hi:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
φιλε μαλλον εισαι εκτος πραγματικοτητας και τελειως ακοινωνητος, ή απλα δε γνωριζεις, οποτε σαν κλασσικος μαλακας νεοελληνας εχεις αποψη για τα παντα ακομα και για κατι που δεν ξερεις...
σάλτσα και γαμησου ρε αρχιδια που πήρες φορά. ....βλάκα ..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
κανα αγαλμα ποτε θα του στησουμε του παντελιδη? :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
επισης σε λιγο θα γινει ο κακος χαμος για το ποιος θα ειναι ο νεος παντελιδης

θα δουμε κοντρες ιντριγκες πολεμους φατριων των φαν για τον νεο παντελιδη

αναμενεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ρε δικέ μου που τα ξέρεις όλα  :grin: να σε ρωτήσω. ...Όταν κάποιος οδηγεί και μιλάει στο κινητό από τον κοκ θεωρειται επικίνδυνη οδήγηση?
Θεωρειται τροχαια παραβαση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο κοσμος τι πιστευει? Ειναι αδιαφορο αν πιστευει σωστα. Αυτο πιστευει ομως.

ο κοσμος πιστευε για εικοσι και πλεον χρονια οτι ο λε-πα ηταν πουστης επειδη ετσι ειχε επιλεχθει σαν στρατηγικη της προωθησης.

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
Ναι βρε φιλε,αλλα πιαστηκε.Ποσοι και ποσοι βγηκαν απο ταλεντ σοου.Πιαστηκε κανεις οπως ο παντελιδης;οχι.
Στην ευτραφη  φατσα του Παντελιδη ο μεσος "γυφταρας" αμορφωτος μικροαστος εβλεπε το Hellenic DREAM(οπως American) ποτα,διασημοτητα φραγκα αμαξαρες γκομενακια και φθηνη κλαψομουνιαση προς αγραν των αδαων δεν ενιωθε απειλη απο την αγιοβασιλιατικη τροφαντη του παρουσια ο μακαριτης εμφανισιακα και καλλιτεχνικα ηταν κατω του μετριου σε σημεια αηδιας και αυτο προκαλουσε λογικα μενος και φθονο δεν κερδισε το σεβασμο μιας μεριδας ανθρωπων που μεγαλωσανε με Καζαντζιδη Στρατο Γαβαλα Μητροπανο Ακη Πανου ακομα και ΝΟΤΗ( που κακεκτυπο του ηταν) και τον πλασαραν ως το next best thing του χωρου λιγα λογια δεν αξιζε ηταν ενα ευτελες προιον μιας ευτελους εποχης με αθλια κομματια για μικροαστικα μογγολα...τα ιδια ψηφισαν και τον Τσιπρα καμια σωτηρια σε αυτη τη χωρα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Στην ευτραφη  φατσα του Παντελιδη ο μεσος "γυφταρας" αμορφωτος μικροαστος εβλεπε το Hellenic DREAM(οπως American) ποτα,διασημοτητα φραγκα αμαξαρες γκομενακια και φθηνη κλαψομουνιαση προς αγραν των αδαων δεν ενιωθε απειλη απο την αγιοβασιλιατικη τροφαντη του παρουσια ο μακαριτης εμφανισιακα και καλλιτεχνικα ηταν κατω του μετριου σε σημεια αηδιας και αυτο προκαλουσε λογικα μενος και φθονο δεν κερδισε το σεβασμο μιας μεριδας ανθρωπων που μεγαλωσανε με Καζαντζιδη Στρατο Γαβαλα Μητροπανο Ακη Πανου ακομα και ΝΟΤΗ( που κακεκτυπο του ηταν) και τους πλασαραν ως το next best thing του χωρου λιγα λογια δεν αξιζε ηταν ενα ευτελες προιον μιας ευτελους εποχης με αθλια κομματια για μικροαστικα μογγολα...τα ιδια ψηφισαν και τον Τσιπρα καμια σωτηρια σε αυτη τη χωρα

τι σχεση εχει ο τσιπρας??
οι δημοκρατες που μπορει να ανηκαν και στην κεντροαριστερα και ψηφισαν και τσιπρα δεν ηταν τοσο μεγαλο ποσοστο θαυμαστων του
να κοιταξεις στον αλλο χωρο καλυτερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αααα μόνο. ....μαλακια....επικίνδυνη οδηγηση έπρεπε να είναι. ...τεςπα
Και το να περνας με κοκκινο ειναι τροχαια παραβαση. Τι εννοεις με το "επικινδυνη οδηγηση"? Τετοιος ορος δεν υπαρχει στον κωδικα οδικης κυκλοφοριας.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
εβλεπα σημερα σε επαναληψη την εκπομπη του νοεμβριου που ειχε παει στον αρναουτογλου.

λεει σε καποοια φαση ο παντελής ''το φεβρουαριο, πρωτα ο Θεος θα ειμαστε στην Αθηνα''... :huh:

:(

και ενα κορυφαιο που ειπε ο Σταροβας, μπαινει μεσα και του λεει ''εσενα δε σε χωνευω''

''γιατι;'' λεει ο παντελος

Σταροβας:''[size=15pt]πριν 2 χρονια στη Λεμεσο, εγω, ο μαχαιριτσας, ο στοκας και η ελεονορα 2000 κοσμος. 3.500 κοσμος αυτος...μονος του[/size]!''

θεος ο Σταροβας :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στην ευτραφη  φατσα του Παντελιδη ο μεσος "γυφταρας" αμορφωτος μικροαστος εβλεπε το Hellenic DREAM(οπως American) ποτα,διασημοτητα φραγκα αμαξαρες γκομενακια και φθηνη κλαψομουνιαση προς αγραν των αδαων δεν ενιωθε απειλη απο την αγιοβασιλιατικη τροφαντη του παρουσια ο μακαριτης εμφανισιακα και καλλιτεχνικα ηταν κατω του μετριου σε σημεια αηδιας και αυτο προκαλουσε λογικα μενος και φθονο δεν κερδισε το σεβασμο μιας μεριδας ανθρωπων που μεγαλωσανε με Καζαντζιδη Στρατο Γαβαλα Μητροπανο Ακη Πανου ακομα και ΝΟΤΗ( που κακεκτυπο του ηταν) και τον πλασαραν ως το next best thing του χωρου λιγα λογια δεν αξιζε ηταν ενα ευτελες προιον μιας ευτελους εποχης με αθλια κομματια για μικροαστικα μογγολα...τα ιδια ψηφισαν και τον Τσιπρα καμια σωτηρια σε αυτη τη χωρα
Φιλε μου το αν ηταν ευτραφης η οχι δεν παιζει ρολο,πρεπει να ειναι καποιος δηλαδη σαν τον μαρτακη για να κανει καριερα,ημαρτον.Τα ιδια ακριβως με εσενα,ελεγε ενας κυριουλης αναρχικος μαλλιας,φελεσακης νομιζω,ητανε λεει η επιτομη του κιτς,με αμαξαρες,τζιπ,ποτα ναρκωτικα,και τελικα ηταν...μεταλας.Καλα τα ονοματα που λες ειναι ιεροσυλια και μονο να τα συγκρινουμε με εναν ανθρωπο που ηταν στο τραγουδι 3-4 χρονια μονο.Για τα υπολοιπα που λες γελαω απλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εβλεπα σημερα σε επαναληψη την εκπομπη του νοεμβριου που ειχε παει στον αρναουτογλου.

λεει σε καποοια φαση ο παντελής ''το φεβρουαριο, πρωτα ο Θεος θα ειμαστε στην Αθηνα''... :huh:

:(

και ενα κορυφαιο που ειπε ο Σταροβας, μπαινει μεσα και του λεει ''εσενα δε σε χωνευω''

''γιατι;'' λεει ο παντελος

Σταροβας:''[size=15pt]πριν 2 χρονια στη Λεμεσο, εγω, ο μαχαιριτσας, ο στοκας και η ελεονορα 2000 κοσμος. 3.500 κοσμος αυτος...μονος του[/size]!''

θεος ο Σταροβας :rockon:
Ο Σταρόβας ειναι κολοσσός. Ακομπλεξαριστος και ξερει να βλεπει την πραγματικοτητα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και το να περνας με κοκκινο ειναι τροχαια παραβαση. Τι εννοεις με το "επικινδυνη οδηγηση"? Τετοιος ορος δεν υπαρχει στον κωδικα οδικης κυκλοφοριας.
www.dsa.gr/e-διαβούλευση/άρθρο-225-επικίνδυνη-οδήγηση]http://www.dsa.gr/e-διαβούλευση/άρθρο-225-επικίνδυνη-οδήγηση[/url]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μαλακες τι συζηταμε τωρα,ειναι να μην συμβει η κακια στιγμη.Και ο καλυτερος οδηγος να εισαι,αν ειναι γραμμενο θα γινει.Ενα μουνι να δεις στον δρομο και να χασεις για λιγο την αυτοσυγκεντρωση,να πεταχτει κανα σκυλι,κανα παιδι,δεν θελει πολυ να γινει το κακο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom