ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Οχι, δεν ειναι ετσι. Ειναι οπως το λεω εγω.
μη μου κανεις υφακι γιατι θα τα πληρωσει η χοντρη
Οχι, δεν ειναι ετσι. Ειναι οπως το λεω εγω.
iakovε τι κανει ο απολυτος?
Δε γαμιεσαι ρε λοπεζμη μου κανεις υφακι γιατι θα τα πληρωσει η χοντρη
ενας τυπος που ετρεχε πολυ τυπε
Ακριβως, το κανουν πολλοι αλλά αυτος το καταφερε. Γι αυτο "εκτιμηθηκε" διαφορετικα.
Απο πουθενα αλλου δεν αναδειχθηκε. Βγηκε εκει, τον πηραν χαμπαρι οτι ειναι χρυσωρυχειο και επεσαν απο κοντα του.
Εξαλλου το βλεπω απο κοσμο που μιλαω. Βλεπεις οτι ο θανατος αυτος πειραξε πολυ κοσμο. Και η εξηγηση ειναι αυτη.
Δε γαμιεσαι ρε λοπεζ
λενε ότι η γερμανικη mercedes εφταιγε τυπε
η μαριαννα τον εκανε να κλαψει
μην κανεις και συ τα ιδια γιατι μετα δεν θα το αντεξει
τυπε να κανει η οικογενεια του μυνηση στην μερσεντες,οπως ηθελε να κανει ο αγγλουπας στην σμαρτ οταν τρακαρε η φαρμακη
και το ξαναλεω οποιοι δεν σεβαστουν και ανοιξουν σημερα τα μαγαζια θα μας βρουν μπροστα τους
επισης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
ΣΗΜΕΡΑ υπαρχει οδηγια για αυστηρη ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ περιφρουρηση απο αστυνομια τροχαια ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΠΟΛΛΑ υπαρχει παρεμβαση πολιτικη παρεμβαση για αυστηρη αστυνομικη περιφρουρηση για σημερα
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑς ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ
ΣΗΜΕΡΑ υπαρχει οδηγια για αυστηρη ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ περιφρουρηση απο αστυνομια τροχαια ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΠΟΛΛΑ υπαρχει παρεμβαση πολιτικη παρεμβαση για αυστηρη αστυνομικη περιφρουρηση για σημερα
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑς ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ
και το ξαναλεω οποιοι δεν σεβαστουν και ανοιξουν σημερα τα μαγαζια θα μας βρουν μπροστα τους
επισης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Ο Αγγλούπας έπρεπε να κάνει και στην bereta μήνυση γιατι εκπυρσοκρότησε το όπλο για την άλλη φαρμάκη.
Με τα χαλια σου γελαω χεστη, μεχρι και ο καρπαζιαρης που λες βρήκε πάτημα να στη λεει!!βρηκες σωσιβιο να γελας τον καρπαζιαρη. θλιβερο ακομα και για την χοντρη
Εχεις αποτρελαθεί πλεον ε?
τυπε πανε να μας εξολοθρευσουνε σαν εθνος :S :S :S :S
τυπε πανε να μας εξολοθρευσουνε σαν εθνος :S :S :S :S