Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
σταματηστε να τσακωνεστε στη μνημη ενος νεκρου
το δικιο το εχει η Μαριαννα γιατι εχει φοβερες βυζαρες
Και το κυριότερο τα παίρνει στο στόμα η καταπιόλα
σταματηστε να τσακωνεστε στη μνημη ενος νεκρου
Εεεεεετσι!!σταματηστε να τσακωνεστε στη μνημη ενος νεκρου
Τι λες ρε μεγαλε! Εγω ειδα φωτο και μου επεσε το σαγονι!πολυ δυνατη γκομενααυτη ειναι χοντρη αγαπητε ... η λεκανη της ειναι πιο μεγαλη και απο μια λεκανη που εχω στο μπαλκονι για να πλενει η μανα μου σωβρακα.
Τι λες ρε μεγαλε! Εγω ειδα φωτο και μου επεσε το σαγονι!πολυ δυνατη γκομενα
μενεις ακομα με τη μανα σου και θα μας πεις για την υπεργκομενα τη Μαριαννα ρε χλεχλε?αντε παγαινε απο δω ναπουμεαυτη ειναι χοντρη αγαπητε ... η λεκανη της ειναι πιο μεγαλη και απο μια λεκανη που εχω στο μπαλκονι για να πλενει η μανα μου σωβρακα.
μενεις ακομα με τη μανα σου και θα μας πεις για την υπεργκομενα τη Μαριαννα ρε χλεχλε?αντε παγαινε απο δω ναπουμε
Ρε φιλε μηπως υπερβαλεις? Μια χαρα κοπελα ειναι με καμπυλες, για να μην πω καμια κουβεντα παραπανω και θεωρηθει και γλυψιμο.γουστα ειναι αυτα αμα σου αρεσουν οι χοντρες αγαπητε, η αληθεια ομως να λεγεται.Ειναι μπουταρου σαπιοκωλα και με μεγαλη περιφερεια.
και να πεις , μηπως θα γαμησεις? χαχα η Μαριαννα το εχει χρυσο και ο φυλαει για τους πριγκηπες ναπουμε, δε το χαραμιζει για φτωχαδακια και εργαζομενους νεους . Παρολα αυτα, ειναι μουναρα, η αληθεια να λεγεται!!Ρε φιλε μηπως υπερβαλεις? Μια χαρα κοπελα ειναι με καμπυλες, για να μην πω καμια κουβεντα παραπανω και θεωρηθει και γλυψιμο.
σωστα τυπε...Ρε φιλε μηπως υπερβαλεις? Μια χαρα κοπελα ειναι με καμπυλες, για να μην πω καμια κουβεντα παραπανω και θεωρηθει και γλυψιμο.
Τι λες ρε μεγαλε! Εγω ειδα φωτο και μου επεσε το σαγονι!πολυ δυνατη γκομενα
αυτη ειναι χοντρη αγαπητε ... η λεκανη της ειναι πιο μεγαλη και απο μια λεκανη που εχω στο μπαλκονι για να πλενει η μανα μου σωβρακα.
και να πεις , μηπως θα γαμησεις? χαχα η Μαριαννα το εχει χρυσο και ο φυλαει για τους πριγκηπες ναπουμε, δε το χαραμιζει για φτωχαδακια και εργαζομενους νεους . Παρολα αυτα, ειναι μουναρα, η αληθεια να λεγεται!!
και βολτες με το παπι μπορω να την παω και με το αμαξι και ταξιδια και οι θελει. Δουλευω σε 2 δουλειες και με τα μπουρμπουαρ τα λεφτα ειναι μια χαρα να μη μας λειψει τιποτα. Αμα θελει κοτερα και ακριβα αμαξια και γουνες να παει να γινει σκλαβα στο χαρεμι κανενος σεϊχη να πουμε, νομιζει μηπως οτι κανας που το φυσαει θα ασχοληθει αποκλειστικα και θα αγαπησει μια μονο κοπελα? οπως βλεπει εμενα ηΜαριαννα ετσι βλεπουν εκεινη οι λεφταδες, δεν εχουμε και πολυ μεγαλη διαφορα στην πραγματικοτητα;)και δεν βεβαια δε θα το χαραμισει για φτωχαδακια και εργαζομενους νεους , αμα εσυ δουλευεις ολη μερα για ενα μισθο 500ε τι να σε κανει ? τις βολτες της και τα ταξιδια της ποτε θα τα παει το λογαριασμο της ποιος θα τον πληρωνει ?