Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
σταματηστε να τσακωνεστε στη μνημη ενος νεκρου

το δικιο το εχει η Μαριαννα γιατι εχει φοβερες βυζαρες

Και το κυριότερο τα παίρνει στο στόμα η καταπιόλα

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Αλλά στη τελική και να το είπα, γιατί σας σόκαρε τόσο τελος πάντων; Ήταν κάτι το αφύσικο; Εσείς δεν τα κάνετε αυτά; Δεν είπα ότι γουστάρω να με παίρνουν ταυτόχρονα και 5 μαύροι!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.983
Πόντοι
6.030
Μαριαννα που συχναζεις να ερθω να γνωριστουμε?

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1

αυτη ειναι χοντρη αγαπητε ... η λεκανη της ειναι πιο μεγαλη και απο μια λεκανη που εχω στο μπαλκονι για να πλενει η μανα μου σωβρακα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.983
Πόντοι
6.030
αυτη ειναι χοντρη αγαπητε ... η λεκανη της ειναι πιο μεγαλη και απο μια λεκανη που εχω στο μπαλκονι για να πλενει η μανα μου σωβρακα.
Τι λες ρε μεγαλε! Εγω ειδα φωτο και μου επεσε το σαγονι!πολυ δυνατη γκομενα

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1

γουστα ειναι αυτα αμα σου αρεσουν οι χοντρες αγαπητε, η αληθεια ομως να λεγεται.Ειναι μπουταρου σαπιοκωλα και με μεγαλη περιφερεια.

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
μενεις ακομα με τη μανα σου και θα μας πεις για την υπεργκομενα τη Μαριαννα ρε χλεχλε?αντε παγαινε απο δω ναπουμε

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
μενεις ακομα με τη μανα σου και θα μας πεις για την υπεργκομενα τη Μαριαννα ρε χλεχλε?αντε παγαινε απο δω ναπουμε

τι να κανω ... παιρνει συνταξη 800 ευρω, γιατι να τα τρωει μονη της ? μπορω να την βοηθησω και εγω αγαπητε, το ιδιο αιμα ειμαστε

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.983
Πόντοι
6.030
γουστα ειναι αυτα αμα σου αρεσουν οι χοντρες αγαπητε, η αληθεια ομως να λεγεται.Ειναι μπουταρου σαπιοκωλα και με μεγαλη περιφερεια.
Ρε φιλε μηπως υπερβαλεις? Μια χαρα κοπελα ειναι με καμπυλες, για να μην πω καμια κουβεντα παραπανω και θεωρηθει και γλυψιμο.

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Ρε φιλε μηπως υπερβαλεις? Μια χαρα κοπελα ειναι με καμπυλες, για να μην πω καμια κουβεντα παραπανω και θεωρηθει και γλυψιμο.
και να πεις , μηπως θα γαμησεις? χαχα η Μαριαννα το εχει χρυσο και ο φυλαει για τους πριγκηπες ναπουμε, δε το χαραμιζει για φτωχαδακια και εργαζομενους νεους . Παρολα αυτα, ειναι μουναρα, η αληθεια να λεγεται!!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.679
Πόντοι
6.056
σωστα τυπε...
μη σε πουν και σαλιαρη πεφτουλα γλιτση και τετοια...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.983
Πόντοι
6.030
:2funny: :2funny:
:2funny:
Ρε παιδες αυτο που σκεφτομαι γραφω.
Και την επεσα ανοιχτα. Αυτο εσυ το λες σαλιαρη??
Την ρωτησα που συχναζει για να παω να την γνωρισω απο κοντα.
Ας μου ριξει χυλοπιτα. Δικαιωμα της.
And life goes on

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Αντικειμενικα η Μαριαννα είναι πολύ ομορφη κοπελα.Αν και γουστα ειναι αυτά.Δε νομιζω να εχει μεγαλη περιφερεια.Ουτε εμενα μ αρεσουν οι αχλαδοκωλες αλλα δεν είναι και τοσο φαρδοκωλα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.134
Πόντοι
5.006
παιδια εδω ειναι το νημα για τον ταφο του παντελιδη...μπορειτε να τον χεσετε ή να αναψετε ενα κερακι...αλλα μην σπαμαρετε με την κυρα μαριαννα...και εγω θελω να της σκισω το παχυ εντερο, αλλα δεν ειναι εδω το θεμα... :hi:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456

Μακαρι ολες οι χοντρες να ηταν ετσι :2funny:  :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.675
Πόντοι
41.129
και να πεις , μηπως θα γαμησεις? χαχα η Μαριαννα το εχει χρυσο και ο φυλαει για τους πριγκηπες ναπουμε, δε το χαραμιζει για φτωχαδακια και εργαζομενους νεους . Παρολα αυτα, ειναι μουναρα, η αληθεια να λεγεται!!

και δεν βεβαια δε θα το χαραμισει για φτωχαδακια και εργαζομενους νεους , αμα εσυ δουλευεις ολη μερα για ενα μισθο 500ε τι να σε κανει ? τις βολτες της και τα ταξιδια της ποτε θα τα παει το λογαριασμο της ποιος θα τον πληρωνει ?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.675
Πόντοι
41.129
κατα τα λεγομενα της ομως την κοβω για ρατσιστρια και ειναι κριμα να κρινει εναν ανθρωπο απο τις πολιτικες επιλογες του. αυτο δειχνει κριση και αντιληψη εγκεφαλικα αναπηρης ελλεηνιδας.

-Τι μπορεί να σε χαλάσει σε έναν σέξι άντρα που σου έχει τραβήξει την προσοχή και τι θα μπορούσε να σε κερδίσει σε κάποιον που αρχικά σου ήταν αδιάφορος;
[size=20pt]Θα έφευγα τρέχοντας από έναν άντρα που μου έχει τραβήξει τη προσοχή, αν μου έλεγε ότι είναι Χρυσαυγίτης [/size]ή καταλάβαινα ότι είναι τραμπούκος.
Αν κάποιος μου ήταν αρχικά εντελώς αδιάφορος δε θα άλλαζα γνώμη για κανένα λόγο.
Αν μου ήταν λίγο αδιάφορος και επέμενε και με διεκδικεί με ωραίο τρόπο, μπορεί και να άλλαζα, μου έχει τύχει.

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
και δεν βεβαια δε θα το χαραμισει για φτωχαδακια και εργαζομενους νεους , αμα εσυ δουλευεις ολη μερα για ενα μισθο 500ε τι να σε κανει ? τις βολτες της και τα ταξιδια της ποτε θα τα παει το λογαριασμο της ποιος θα τον πληρωνει ?
και βολτες με το παπι μπορω να την παω και με το αμαξι και ταξιδια και οι θελει. Δουλευω σε 2 δουλειες και με τα μπουρμπουαρ τα λεφτα ειναι μια χαρα να μη μας λειψει τιποτα. Αμα θελει κοτερα και ακριβα αμαξια και γουνες να παει να γινει σκλαβα στο χαρεμι κανενος σεϊχη να πουμε, νομιζει μηπως οτι κανας που το φυσαει θα ασχοληθει αποκλειστικα και θα αγαπησει μια μονο κοπελα? οπως βλεπει εμενα ηΜαριαννα ετσι βλεπουν εκεινη οι λεφταδες, δεν εχουμε και πολυ μεγαλη διαφορα στην πραγματικοτητα;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom