Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Τι λες μωρή Μαριαννοκλώσσα;

Είπαν την αλήθεια σε τί;

Στις καταθέσεις τους οι μάρτυρες από τη λέσχη λένε ότι όχι μόνο τον είδαν ότι ήταν τύφλα αλλά και ότι είπαν στα τσουλάκια να μην τον αφήσουν να οδηγήσει - και αυτές συμφώνησαν.

Δεν πήραν χαμπάρι έναν λιωμένο που τρέκλιζε μέχρι να φτάσει στο αυτοκίνητο ή δεν πήραν χαμπάρι ότι ήταν δίπλα του κι έτσι κατέθεσαν ότι ήταν σε άλλο δωμάτιο από εκεί που χαρτόπαιζε;

Ήταν τα φαντάσματα τους αυτά που εμφανίστηκαν δίπλα στον Παντελίδη στις φωτογραφίες και στα βίντεο της λέσχης;

Τράβα γαμήσου λοιπόν εσύ και τα καραπουταναριά οι φιλενάδες σου.

ξεφευγεις μεγαλε

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
κι εγώ την ίδια ακριβώς απορία έχω
τι σχέση έχει το αν έκαναν παράκαμψη απ'το παλιό αεροδρόμιο για να του πάρουν οι κοπελιές μια πίπα
τι σχέση έχει τι ειπώθηκε στη λέσχη ή τι μηνύματα έχει στο κινητό του
προσπαθούν κάπως να το γυρίσουν στο ότι παίζει συνωμοσία μεγάλη και ήταν δολοφονία
αλλά αφου ξέρουμε πως έγινε το ατύχημα, απλά πήγε ο ίδιος και στούκαρε
τι άλλο σενάριο μπορεί να παίζει?
απολύτως κανένα

Ειναι τυχαιο οτι σκοτωθηκε 200 μετρα απο τα συνορα της περιοχης που μενεις? λεω εγω....τυχαιο? να τα λεμε ολα...
Γιατι οταν ερχεσαι απο αθηνα,η πινακιδα που λεει ''γλυφαδα'' ειναι λιγο πριν την ελ.βενιζελου(καθετη βουλιαγμενης)200 μετρα απο το σημειο του τροχαιου....τυχαιο κ αυτο?

Ελα συνελθετε! ολοι λιγο η πολυ στεναχωρεθηκαμε αλλα μην λεμε κ  :jerking: ...για ολα φταινε οι αλλοι ...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16

Είπαν την αλήθεια σε τί;

Στις καταθέσεις τους οι μάρτυρες από τη λέσχη λένε ότι όχι μόνο τον είδαν ότι ήταν τύφλα αλλά και ότι είπαν στα τσουλάκια να μην τον αφήσουν να οδηγήσει - και αυτές συμφώνησαν.

Δεν πήραν χαμπάρι έναν λιωμένο που τρέκλιζε μέχρι να φτάσει στο αυτοκίνητο ή δεν πήραν χαμπάρι ότι ήταν δίπλα του κι έτσι κατέθεσαν ότι ήταν σε άλλο δωμάτιο από εκεί που χαρτόπαιζε;

Ήταν τα φαντάσματα τους αυτά που εμφανίστηκαν δίπλα στον Παντελίδη στις φωτογραφίες και στα βίντεο της λέσχης;

διάβασες τις ίδιες καταθέσεις ή μόνο αυτά που έγραψαν τα μπλογκς?
εγώ επειδή διάβασα ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ εχω να σου πω πως είπαν, πως ούτε καν παραπατούσε
και πως του πρότειναν να πιει καφέ να ξε-μεθύσει λίγο και δεν ήθελε
και ναι, λένε πως είπαν όντως ότι είπαν στη Φρόσω να οδηγήσει αλλά δεν είδαν ποιός τελικά οδήγησε
και πολύ αμφιβάλλω αν ένας τύπος που δε καταδεχόταν καν να πιεί καφέ, θα έδινε το καινούριο του αμάξι σε ένα πιτσιρίκι
όσο για το που ήταν, πότε ήταν....ως μεθυσμένες θα τα 'χουν ανακατα στο μυαλό τους, αλλά και πάλι τι σχέση έχει το που κάθονταν στη λέσχη με το τρακάρισμα????
Όσο για το τράβα γαμήσου, σε ευχαριστώ  :-* :-* :-* :-*

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1

Είπαν την αλήθεια σε τί;

Επειδη πολυ μας εχεις πρηξει με τα σεναρια σου...ακομη κ ετσι να εγινε,την πρωτη ευθυνη δεν εχει αυτος που εγινε τυφλα σε μια λεσχη? ελα ξυπνα φιλε γιατι κατηγορεις τους παντες πολυ ευκολα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
ρε πατε καλα?μετα απο τοσο καιρο ασχολείστε ακομα με το πως πεθανε?

τα πραγματα ειναι απλα. ήπιε - μπηκε στο αμαξι - ετρεξε λιγο παραπανω απο οτι επρεπε- τρακαρε- πεθανε.

Καλως η κακος αυτην ειναι η αληθεια.

Ολα τα αλλα περι "θεωρίες συνομοσίας" ειναι απλα λογια του αερα να ειχαμε να λεγαμε

ο κόσμος πεινάει για κουτσομπολιό και θέλουν όλοι να το παίζουν ντέντεκτβ για κάποιο λόγο
τα ΄πράγματα είναι εντελώς απλά
όχι, μου είπε, σου είπε, τον είδα, δε τον είδα, γιατί το κάθισμα ήταν μισό εκατοστό πιο μπροστά, για το ποιός έπεσε πάνω σε ποιόν, γιατί το κιγκλίδωμα τον κάρφωσε έτσι κι όχι αλλιώς
αυτά είναι για να 'χουν δουλειά οι ψεθτοδημοσιογράφοι αλλά και άτομα που όλη τους η ύπαρξη περιστρέφεται γύρω απ'τον ΠΠ

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Ειναι τυχαιο οτι σκοτωθηκε 200 μετρα απο τα συνορα της περιοχης που μενεις? λεω εγω....τυχαιο? να τα λεμε ολα...
Γιατι οταν ερχεσαι απο αθηνα,η πινακιδα που λεει ''γλυφαδα'' ειναι λιγο πριν την ελ.βενιζελου(καθετη βουλιαγμενης)200 μετρα απο το σημειο του τροχαιου....τυχαιο κ αυτο?

Ελα συνελθετε! ολοι λιγο η πολυ στεναχωρεθηκαμε αλλα μην λεμε κ  :jerking: ...για ολα φταινε οι αλλοι ...

καθόλου τυχαίο
αφου το 'χουμε πει, ήμουν κι εγώ στο τρακάρισμα , μαζί με τις δυο φίλες μου φυσικά  :cheesy:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Επειδη πολυ μας εχεις πρηξει με τα σεναρια σου...ακομη κ ετσι να εγινε,την πρωτη ευθυνη δεν εχει αυτος που εγινε τυφλα σε μια λεσχη? ελα ξυπνα φιλε γιατι κατηγορεις τους παντες πολυ ευκολα.

Κερτ κανόνισε γιατί η Μαριάννα που την υποστηρίζεις δεν πρόκειται να σου πει ποια δουλεύει στη Βιργ.Μπενάκη και στην Παιανιέων!  :grin:  :orchestra: :sunglasses: :o :cool2: :boff: :woldman:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
ο κόσμος πεινάει για κουτσομπολιό και θέλουν όλοι να το παίζουν ντέντεκτβ για κάποιο λόγο
τα ΄πράγματα είναι εντελώς απλά
όχι, μου είπε, σου είπε, τον είδα, δε τον είδα, γιατί το κάθισμα ήταν μισό εκατοστό πιο μπροστά, για το ποιός έπεσε πάνω σε ποιόν, γιατί το κιγκλίδωμα τον κάρφωσε έτσι κι όχι αλλιώς
αυτά είναι για να 'χουν δουλειά οι ψεθτοδημοσιογράφοι αλλά και άτομα που όλη τους η ύπαρξη περιστρέφεται γύρω απ'τον ΠΠ
:thumbsup:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
Κερτ κανόνισε γιατί η Μαριάννα που την υποστηρίζεις δεν πρόκειται να σου πει ποια δουλεύει στη Βιργ.Μπενάκη και στην Παιανιέων!  :grin:  :orchestra: :sunglasses: :o :cool2: :boff: :woldman:

Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? Εχω σχεση αλλα ειμαι κ μπουρδελιαρης...και? Μην στελνεις την μπαλα στην εξεδρα...γιατι δεν παραδεχεσαι οτι ο ΠΠ φταιει για οτι του συνεβη και μας τα εχεις κανει τσουρεκια?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Το εκνευριστικο ειναι οτι ολοι οι φαν του προσπαθουν ζορι ζορινα να αποδειξουν οτι καποιος αλλος τον εφαγε κ τα καλυπτουν οι 2 κοπελες.Δεν τους αρεσει η αληθεια,δηλαδη οτι ο ΠΠ οδηγουσε μεθυσμενος κ δυστυχως 1 φορα σπαει η σταμνα.Ολα τ'αλλα ειναι  :pipa1:

στην αρχή θυμάστε που όλοι έβριζαν τη Σκορδά επειδή τον έθαβε τη προηγούμενη μέρα για τη ΄κομματάρα του "είσαι σκάρτη γκόμενα, που τριγυρνάς στα κατεχόμενα"
επίθεση τότε όλοι στην ίδια και στα παιδιά της, μέχρι που έκλεισε το προφίλ για ένα διάστημα
μετά επίθεση στις  δυο κοπέλες, επειδή συνεχίζουν τη ζωή τους και επειδή δε λένε την αλήθεια (ποια αλήθεια???????/)
επίθεση στο δήμο Ελληνικου (?) , που δεν είχε καλο δρόμο
επίθεση στον άλλο δήμο, δε θυμάμαι όνομα, γιατί δεν ονόμασαν έναν δρόμο απ'το όνομα του
επίθεση στο ίδιο το αμάξι, γιατί ο μακαρίτης δε θα μπορούσε να χειριστεί τέτοιο θηρίο
επίθεση στη λέσχη (που πολύ έξυπνα η μάνα του αποκάλυψε ότι είναι παράνομη και εν ολίγοις μας είπε οτι ο γιος της έσκαγε κάμποσα χιλιάρικα σε παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες)
επίθεση στο Ρέμο που του έδωσε σκάρτο αμάξι
επίθεση στο Ρέμο που ήθελε να του  φαει τα τραγούδια και δε πλήρωσε για τη κηδεία του
ΟΛΟΙ οι άλλοι φταίνε, εκτός απ'τον ιδιο....

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1

Φιλος μηπως την εχεις κανει λαστιχο με την Αννα κ γιαυτο ασχολεισαι μαζι της συνεχεια? υποστηριζω την Αννα γιατι τυχαινει να συμφωνω μαζι της. Ουτε με πληρωνει ουτε τιποτε αλλο. Συνελθε κακομοιρη...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Το ήξερα ότι είσαι μαλάκας από τότε που σιγοντάριζες ένα σκουπίδι που έγραφε στο site εναντίον μου.

Ξαναέλα λοιπόν στην ενημέρωση να ρωτήσεις ποια δουλεύει που και θα πάρεις τ'αρχίδια του Έρικ Καστέλ.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
Το ήξερα ότι είσαι μαλάκας από τότε που σιγοντάριζες ένα σκουπίδι που έγραφε στο site εναντίον μου.

Ξαναέλα λοιπόν στην ενημέρωση να ρωτήσεις ποια δουλεύει που και θα πάρεις τ'αρχίδια του Έρικ Καστέλ.

Δεν ξερω τι εχεις κ με ποιον...εγω δεν σιγονταρω κανεναν...οταν εχω μια απορια κ καποιος με βοηθα,τον ευχαριστω...δεν μπορω εγω να
ξερω ποιος ειναι μαλωμενος με ποιον...ολα τα αλλα ειναι τριχες.Στην τελικη γιατι σιγονταρω την Αννα και οχι απλα συμφωνω μαζι της?
Να προσεχεις τι λες γιατι κατηγορεις τους παντες πολυ ευκολα.

Επαναλαμβανω...γιατι δεν παραδεχεσαι οτι ο ΠΠ εφταιγε κ μας εχεις πρηξει οτι φταινε οι μαιμουδες μεχρι τα αλιεν?
Παλι πετας την μπαλα στην εξεδρα.

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
43
Πόντοι
6
  :bigdick:

Συνημμένα

• ScreenHunter_676 Oct. 08 18.38.jpg
    ScreenHunter_676 Oct. 08 18.38.jpg
    95,8 KB · Εμφανίσεις: 25

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Δεν ξερω τι εχεις κ με ποιον...εγω δεν σιγονταρω κανεναν...οταν εχω μια απορια κ καποιος με βοηθα,τον ευχαριστω...δεν μπορω εγω να
ξερω ποιος ειναι μαλωμενος με ποιον...ολα τα αλλα ειναι τριχες.Στην τελικη γιατι σιγονταρω την Αννα και οχι απλα συμφωνω μαζι της?
Να προσεχεις τι λες γιατι κατηγορεις τους παντες πολυ ευκολα.

Επαναλαμβανω...γιατι δεν παραδεχεσαι οτι ο ΠΠ εφταιγε κ μας εχεις πρηξει οτι φταινε οι μαιμουδες μεχρι τα αλιεν?
Παλι πετας την μπαλα στην εξεδρα.

για κάποιο λόγο , όσοι δε δεχόμαστε τις θεωρίες συνωμοσίας και λέμε χωρίς καμία εμπάθεια, ότι τα γεγονότα είναι έτσι, ήπιε και τράκαρε ,τόσο απλό
τότε η που θα γνωριζόμαστε εκτός σάιτ και θα υποστηρίζει ο ένας τον άλλο επειδή είμαστε φίλοι ή γκόμενοι ή θα είναι το ίδιο άτομο που τα λέει αυτά, απο φέικ προφίλ
δλδ ακόμη και σε αυτό, θεωρίες συνωμοσίας!!!
δε παλεύονται...
δλδ το να είμαστε απλά πολλά άτομα, που τυχαίνει να έχουμε την ίδια λογική άποψη, αδύνατον ε?
κάτι άλλο πρέπει να παίζει απο πίσω
αυτό δείχνει και τον βλακώδη τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
για κάποιο λόγο , όσοι δε δεχόμαστε τις θεωρίες συνωμοσίας και λέμε χωρίς καμία εμπάθεια, ότι τα γεγονότα είναι έτσι, ήπιε και τράκαρε ,τόσο απλό
τότε η που θα γνωριζόμαστε εκτός σάιτ και θα υποστηρίζει ο ένας τον άλλο επειδή είμαστε φίλοι ή γκόμενοι ή θα είναι το ίδιο άτομο που τα λέει αυτά, απο φέικ προφίλ
δλδ ακόμη και σε αυτό, θεωρίες συνωμοσίας!!!
δε παλεύονται...
δλδ το να είμαστε απλά πολλά άτομα, που τυχαίνει να έχουμε την ίδια λογική άποψη, αδύνατον ε?
κάτι άλλο πρέπει να παίζει απο πίσω
αυτό δείχνει και τον βλακώδη τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε

Σε ευχαριστω πολυ...με καλυψες!

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1

Μια κ ανεφερες το παλικαρι αυτο ηθελα μηνες να το αναφερω...πραγματικα μια εποχη,με βοηθησε πολυ.Μετα χαθηκε κ δεν ξερω γιατι.
Να ειναι καλα οπου ειναι.
Το μονο που εμαθα ειναι οτι εχει μαλωσει με τον Παρακμιακο που κοροιδευει κ καποιον Μπιλλυ...κατα τ'αλλα δεν ξερω κ δεν λενε.Μην τον ανακατεβεις.

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
σταματηστε να τσακωνεστε στη μνημη ενος νεκρου

το δικιο το εχει η Μαριαννα γιατι εχει φοβερες βυζαρες