Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τυπε ολοι οι αλλοι που δεν πινουν οταν οδηγουν ειναι μαλακες,κι εμεις ειμαστε οι μονοι εξυπνοι   :rockon: :rockon: :rockon:
μην συγκρινεις τυπε, ο ελληνας εχει να αντιμετωπισει και ειδικες offroad συνθηκες στους ελληνικους δρομους,ειναι κομαντο οταν προκειται για οδηγηση στο οριο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Απο τις μαλακίες που καναμε πιτσιρικάδες:
-1989, φοιτητής,οδηγώ ενα celica 2.0 και παω στα εγκαίνια ενός μπαρ καποιου φιλου του μετεπειτα κουμπαρου μου στον Πειραιά...Πινουμε κανα δυο ουίσκυ και μετα αρχίζει ο ιδιοκτήτης να μας κερνα κατι κοκκινα/κιτρινα/πρασινα σφηνακια..Εχουμε γινει ντιρλα και ο μαλακας παιρνω το αμαξι να φυγουμε..Τον παω σπιτι του στην Ευελπίδων και συνεχίζω απο περιφερειακό Γαλατσίου για το σπίτι μου..Στη στροφή μετα το Πολύγωνο,κλεινουν τα ματια μου για κλασματα και βρισκομαι φατσα με ενα αμαξι,ειχα μπει στο αντιθετο ρευμα...Τον αποφευγω ,ουτε κι εγω ξερω πώς και ξυπναω για τα καλα..Φυσικά δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ μετα..
Απο τότε,οταν εβγαινα εξω κι ενιωθα οτι με πιανει το ποτό,σταματαγα, επινα νερό και περίμενα να ξεζαλιστω για να φυγω..Σταθηκα τυχερός εγω,πόσοι άλλοι όμως εφυγαν αδιαβαστοι...
ΥΓ:Και κατι ακόμα,ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΟΔΗΓΟΣ,πότε δεν πηγα καπου με αλλο αμαξι...
σωστος,μουχει τυχει παρομοιο,απο την αναποδη
δηλ νυχτα σε εθνικη μπηκε αλλος στη λωριδα μου κ τον περασα απο την δικια του.. :helpplea:
ειχαμε τυχη βουνο που δεν ερχονταν κι αλλοι απο πισω...
ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕς ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕς
Κ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ Κ ΘΑ ΠΑΤΕ Κ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ
παει ο μαλ..ας θα πουνε ,οχι παει ο μαγκας μετα... :helpplea:

NikitasI

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Κριτικές
111
Like
4.253
Πόντοι
5.676
ρε τυπε αυτος καθε μερα ετσι οδηγουσε

Οκ
Οδηγούσε όντως έτσι. Έχω ένα γνωστό στην Βούλα που μου 'χει πει για τον τρόπο οδήγησής του Παντελή.

Για την φιλοσοφική ανάλυση έχω βάλει +1 ανεξάρτητα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
μην συγκρινεις τυπε, ο ελληνας εχει να αντιμετωπισει και ειδικες offroad συνθηκες στους ελληνικους δρομους,ειναι κομαντο οταν προκειται για οδηγηση στο οριο

ετσι ειναι τυπε,οι ελληνικοι δρομοι ειναι πιο δυσκολη δοκιμασια κι απο το camel trophy.μονο οι δυνατοτεροι,η οι πιο μπεκρουλιακες επιβιωνουν  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
+1
Εμένα μου άρεσε η ανάλυση σου
Ειδικά το "φτωχοποιημενη κοινωνια χωρις καρδια και φιλοτιμο...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΩΜΑ?"  είναι μεγάλη διαπίστωση. Οι σημερινοί φίλοι μας είναι οι χειρότεροι εχθροί μας.
Δηλαδη πριν πεντε-εξι δεκαετιες που η κοινωνια ηταν ακρως φτωχοποιημενη, η καρδια και το φιλοτιμο ελειπαν?
Καμια σχεση δεν εχει η φτωχοποιηση με αυτο το φαινομενο.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
To πιο σημαντικο για μενα ειναι η διαπιστωση για μια ακομα φορα οτι ενας ανθρωπος μπορει να εχει φημη-δοξα-λεφτα-μουνια αλλα παρολα αυτα θελει 2 μπουκαλια ουισκι την μερα για να ζησει "κανονικα" (οποιος καταλαβε, καταλαβε)

Ειχα διαβασει θυμαμαι και μια συνεντευξη του george harisson*, κιθαριστα των μπητλς, ο οποιος ελεγε "μακαρι να μπορουσα να φερω τον καθε ανθρωπο στην θεση που ημουν, να εχω τα παντα, οτι θελησω, για να καταλαβει οτι τιποτα απο αυτα δεν εχει πραγματικη αξια"

*φυσικα δεν τιθεται θεμα καλλιτεχνικης συγκρισης του ενος με τον αλλο. Απλα μιλαω για 2 ανθρωπους που γνωρισαν την δοξα στο (διαφορετικο βεβαια) επιπεδο που τους επετρεψε το ταλεντο τους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ειχα διαβασει και μια συνεντευξη του george harisson*, κιθαριστα των μπητλς, ο οποιος ελεγε "μακαρι να μπορουσα να φερω τον καθε ανθρωπο στην θεση που ημουν, να εχω τα παντα, οτι θελησω, για να καταλαβει οτι τιποτα απο αυτα δεν εχει πραγματικη αξια"
Για μενα αυτη η δηλωση ειναι μια τεραστια μαλακία.
Να παει να την πει σε εναν εξαθλιωμενο που ζει χωρις ρεύμα και θερμανση, οτι και να τα ειχες τι εγινε μωρε, τιποτα δεν εχει πραγματικη αξια.

Δηλωσεις χορτατων περι πεινας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
To πιο σημαντικο για μενα ειναι η διαπιστωση για μια ακομα φορα οτι ενας ανθρωπος μπορει να εχει φημη-δοξα-λεφτα-μουνια αλλα παρολα αυτα θελει 2 μπουκαλια ουισκι την μερα για να ζησει "κανονικα" (οποιος καταλαβε, καταλαβε)
Δεν παει ετσι.
Απλως, οποιος ανθρωπος δεν εχει γερες βασεις στην προσωπικοτητα του, θα διαλυθει.
Ειτε απο την καλοπεραση, ειτε απο την κακοπεραση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Ειχα διαβασει θυμαμαι και μια συνεντευξη του george harisson*, κιθαριστα των μπητλς, ο οποιος ελεγε "μακαρι να μπορουσα να φερω τον καθε ανθρωπο στην θεση που ημουν, να εχω τα παντα, οτι θελησω, για να καταλαβει οτι τιποτα απο αυτα δεν εχει πραγματικη αξια"

*φυσικα δεν τιθεται θεμα καλλιτεχνικης συγκρισης του ενος με τον αλλο. Απλα μιλαω για 2 ανθρωπους που γνωρισαν την δοξα στο (διαφορετικο βεβαια) επιπεδο που τους επετρεψε το ταλεντο τους
κατάθλιψη τυπε η νόσος της εποχής μας

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Για μενα αυτη η δηλωση ειναι μια τεραστια μαλακία.
Να παει να την πει σε εναν εξαθλιωμενο που ζει χωρις ρεύμα και θερμανση, οτι και να τα ειχες τι εγινε μωρε, τιποτα δεν εχει πραγματικη αξια.

Δηλωσεις χορτατων περι πεινας.

Δεν παει ετσι.
Απλως, οποιος ανθρωπος δεν εχει γερες βασεις στην προσωπικοτητα του, θα διαλυθει.
Ειτε απο την καλοπεραση, ειτε απο την κακοπεραση.

Τυπε εννοειται οτι το πρωτο ειναι η επιβιωση. Μιλαμε για καταστασεις οπου εχει ξεπεραστει αυτο το σταδιο.

Το περι αδυναμης προσωπικοτητας δεν νομιζω να ισχυει τοσο. Θα ελεγα οτι το νοημα των λογων του χαρισσον ηταν οτι οσο και να προσπαθεις να νικησεις τους δαιμονες σου αγοραζοντας πραγματα η γαμωντας οτι κινειται ουσιαστικα κανεις μια τρυπα στο νερο.

Ισως με το αδυναμη να εννοουσες ευαισθητη, το οποιο δεχομαι, αποδεικνυεται αλλωστε και απο την καλλιτεχνικη τους προσφορα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οι γιατροι λένε ότι δεν σχετιζεται με την οικονομική κατασταση. Οταν ειναι να χτυπησει δεν ρωταει την τσεπη...

δεν είπε αυτό ... ασθένεια πολυτελείας με την έννοια ότι είναι η ασθένεια του μαλθακού ανθρώπου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τυπε εγω εχω σχιζοφρενεια την καταθλιψη των φτωχων  :tooth:
Ναι τύπε, σωστα.
Οπως ο πλουσιος πουστης ειναι "γκέι", ετσι και ο πλουσιος σχιζοφρενης ειναι "καταθλιπτικος και ευαισθητος".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom