alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ο Πετρος ο Καϊμακάμης...'
ποιος ηταν ο δικηγορος της οικογενειας φιλε advocat?
Ο Πετρος ο Καϊμακάμης...'
ποιος ηταν ο δικηγορος της οικογενειας φιλε advocat?
Ο Καιμακάμης εγινε περισσοτερο γνωστος με την ενασχοληση του με την ΑΕΚ επι σειρα ετων.πωτη φορα τον ακουω ---δεν ξερω αλλες υποθεσεις του διασημες αρα μαλλλον ηταν τπτ οικγενειακος δικηγορος!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω ειμαι με τον κεχαγιογλου και τσοβωλα ,νομιζω οτι αυτη οι δυο ειναι κορυφη κ=ενω ο κουγιας και δηητρακοπουλος εοιζητουν το φακο-καμερα
Ολοι οσοι αναφερεις ειναι αντικειμενικα πολυ καλοι.πωτη φορα τον ακουω ---δεν ξερω αλλες υποθεσεις του διασημες αρα μαλλλον ηταν τπτ οικγενειακος δικηγορος!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω ειμαι με τον κεχαγιογλου και τσοβωλα ,νομιζω οτι αυτη οι δυο ειναι κορυφη κ=ενω ο κουγιας και δηητρακοπουλος εοιζητουν το φακο-καμερα
παντως αυτο το σαιτ εχει πολλουε δικηγορουε ,,φαινεται ειστε μπουρδελιαρηδες σαν επαγγλμαΟλοι οσοι αναφερεις ειναι αντικειμενικα πολυ καλοι.
Αν ξέρει κανείς απαντάει ... αυτό που θυμάμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια είναι ότι η ανάλυση δείγματος σε αεριοχρωματογράφο/φασματογράφο για εύρεση περιεκτικότητας σε συγκεκριμένη ουσία (πχ οινόπνευμα) είναι απλούστατη και ζήτημα ωρών ... τι σκατά μαλακίες γράφουν οι δημοσιογράφοι για προκαταρκτικά και τελικά αποτελέσματα τοξικολογικών για αλκόολ 40+ μέρες μετά!? Ή μας δουλεύουνε ή το σύστημα έχει αποδιοργανωθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν έχουν τα νοσκομεία/πανεπιστήμια αναλώσιμα για στοιχειώδεις αναλύσεις.
Άμα είναι κάποιος του σιναφιού (γιατρός κτλ) ας απαντήσει μπας και φωτιστούμε και 'μείς ...
ολοι μπουρδελιαρηδες ειμαστεπαντως αυτο το σαιτ εχει πολλουε δικηγορουε ,,φαινεται ειστε μπουρδελιαρηδες σαν επαγγλμα
Ειμαστε οντως πολλοί ή μηπως μιλαμε πολυ και φαινομαστε περισσοτεροι?παντως αυτο το σαιτ εχει πολλουε δικηγορουε ,,φαινεται ειστε μπουρδελιαρηδες σαν επαγγλμα
φικηγοροι αγροτες και στρατιωτικοι πιστευω για διαφορτικους λογους εινια οι πιο πουτανιαρηδεςΕιμαστε οντως πολλοί ή μηπως μιλαμε πολυ και φαινομαστε περισσοτεροι?
στα δαχτυλα την παιζεις... Τη νυχταλοιπον ,αρχιδια...σας ειχα γραψει σε ενα μυνημα,ψαξτε βρειτε το...αρχιδια
οδηγουσε ο μαλακας,ειχε πιει ενα μπουκαλι ντιμπλ μονος του απο τις 5-8...επαιζε ποκερ,εχασε κανα 25ρι χιλιαρικα και λαλησε....
δεν νομιζω να την πουλεψε γιαυτο...ισως να μην συμφωνησε με την οικογενεια τι γραμμη να ακολουθησουν...η υποθεση εχει ψωμι με συνυπαιτιότητες και τα σχετικα και σιγουρα δεν θεωρείται χαμενη...Εντελως απαραδεκτος αδελφε μου. Οταν σε τιμά ενας πολιτης με την εμπιστοσυνη του για να τον εκπροσωπησεις, δεν δικαιουσαι ηθικα να τον παρατησεις, οταν αντιληφθεις οτι η υποθεση ειναι χαμενη και θα πληγεί το ιματζ σου. Ειναι ντροπη.
τυπε τον καινούργιο τον μπακι τον ξέρεις? Τι λέει ως δικηγόρος?Ο Καιμακάμης εγινε περισσοτερο γνωστος με την ενασχοληση του με την ΑΕΚ επι σειρα ετων.
τυπε τον καινούργιο τον μπακι τον ξέρεις? Τι λέει ως δικηγόρος?
και θείος του γκομενου της φουρειραΔεν τον γνωριζω τον Λυκούδη τύπε. Ακουστά τον εχω μονο σαν υποψηφιο βουλευτη της Κεφαλλονιας με τη ΝΔ.
Δεν τον γνωριζω τον Λυκούδη τύπε. Ακουστά τον εχω μονο σαν υποψηφιο βουλευτη της Κεφαλλονιας με τη ΝΔ.
Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη.παντως αυτο το σαιτ εχει πολλους δικηγορους