Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πας καλα??? τι σχεση εχουν τα ορια με την ατιμωρισια, τα ορια ειναι ορια και τα βαζει το κρατος, η ατιμωρισια ειναι εαν υπαρχει ελεγχος οταν ξεπερασεις τα ορια, αν καποιοι ξεφευγουν απο τον ελεγχο (Παντελιδης κλπ) και τι γινεται εαν σε ποιασουν τι ποινες υπαρχουν η Δανια εχει 0.5 οσο και η Ελλαδα στην Κοπεγχαγη δεν κυκλοφορει σχεδον κανενας πανω απο αυτο το οριο στην Αθηνα βλεπεις τι γινεται, τι δεν καταλαβαινεις :headbang: :headbang:
Παρε να διαβασεις αν οδηγει κανεις η οχι πανω απο το οριο στην κοπεγχαγη.Ελπιζω να ξερεις αγγλικα μονο.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
Το πως έζησε ο Παντελίδης τον πυρετό της επιτυχίας σχετικά με συνήθειες και προσωπικά του όρια ήταν δικό του ζύγι. Δεν γίνεται να βγάζουμε συμπεράσματα για κοινωνίες ολόκληρες μέσα από την ζωή των σταρς πουθενά στον κόσμο. Αυτοί λίγο έως πολύ όλοι, ειδικά στις αρχές, αισθάνονται ημίθεοι. Τι άλλο να λέμε τώρα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.287
Πόντοι
9.931
χωρις να θελω να κολακευσω τους ελληνες οδηγους ενας μεγαλος αριθμος αυτων των θανατηφορων τροχαιων γινεται επειδη οι δρομοι ειναι χαλια.

Αν οδηγάς μεθυσμένος σου φταίει ο δρόμος που είναι χάλια;
Αν πας με 180+ σου φταίει ο δρόμος που είναι χάλια;
Αν κάνεις προσπέραση πάνω σε στροφή σου φταίει ο δρόμος που είναι χάλια;
Ο δρόμος φταίει σε ελάχιστες περιπτώσεις τύπε μου, π.χ. μια ανάποδη στροφή.

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Αν οδηγάς μεθυσμένος σου φταίει ο δρόμος που είναι χάλια;
Αν πας με 180+ σου φταίει ο δρόμος που είναι χάλια;
Αν κάνεις προσπέραση πάνω σε στροφή σου φταίει ο δρόμος που είναι χάλια;
Ο δρόμος φταίει σε ελάχιστες περιπτώσεις τύπε μου, π.χ. μια ανάποδη στροφή.
δηλαδη θες να πεις ότι οι δρόμοι της ελλαδος ειναι άψογοι;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.420
Πόντοι
12.756
Κατι ξερει ο Χιος , και η Νταινα και ο Παντελιδης σε μερσεντες πεθαναν :orchestra:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.287
Πόντοι
9.931
δηλαδη θες να πεις ότι οι δρόμοι της ελλαδος ειναι άψογοι;

Θελω να πω οτι το 80-90% τον ατυχημάτων συμβαίνει επειδή ήμαστε κακοί-κάκιστοι οδηγοί και οχι επειδή φταίνε οι δρομοι.

Vassos76

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλό Ταξίδι Παντέλο και καλή Αντάμωση.............R.I.P.!!!

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Τι ψάχνετε τώρα ρε μάγκες.Άμα είσαι  ξενυχτισμένος (θα δούμε και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων) ο δρόμος σου φταίει;

Είμαστε ένα μπουρδέλο γενικότερα σαν χώρα.Όταν πήρα το δίπλωμα ήμουν μαζί με άλλον έναν από την σχολή που έδινε την ίδια μέρα.Ο τύπος καβάλησε το πεζοδρόμιο κατά την διάρκεια του τεστ και πήρε το δίπλωμα.Ο δάσκαλος του είπε:ρε μαλάκα είπαμε μιλημένοι ήταν οι τύποι αλλά εσύ το γάμησες.Όταν πας σε σχολή οδηγών και σου λέει ο άλλος είναι τόσα  συν τόσα για το λάδωμα καταλαβαίνει κανείς πόσο για τον πούτσο είμαστε.

Δεν ξέρω που αλλού συμβαίνουν  αυτά και προσωπικά δεν με αφορά αλλά αμφιβάλω ότι
συμβαίνουν σε καμία σοβαρή χώρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Τι ψάχνεται τώρα ρε μάγκες.Άμα είσαι  ξενυχτισμένος (θα δούμε και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων) ο δρόμος σου φταίει;

Είμαστε ένα μπουρδέλο γενικότερα σαν χώρα.Όταν πήρα το δίπλωμα ήμουν μαζί με άλλον έναν από την σχολή που έδινε την ίδια μέρα.Ο τύπος καβάλησε το πεζοδρόμιο κατά την διάρκεια του τεστ και πήρε το δίπλωμα.Ο δάσκαλος του είπε:ρε μαλάκα είπαμε μιλημένοι ήταν οι τύποι αλλά εσύ το γάμησες.Όταν πας σε σχολή οδηγών και σου λέει ο άλλος είναι τόσα  συν τόσα για το λάδωμα καταλαβαίνει κανείς πόσο για τον πούτσο είμαστε.

Δεν ξέρω που αλλού συμβαίνουν  αυτά και προσωπικά δεν με αφορά αλλά αμφιβάλω ότι
συμβαίνουν σε καμία σοβαρή χώρα.
Γιατι, τα θανατηφορα ατυχηματα γινονται απο νεους οδηγους ως επι το πλειστον που δεν εχουν μαθει ακομη να οδηγουν?
Ο οδηγος γινεται επικινδυνος ακριβως οταν πλεον εχει μαθει και λειτουργει αλαζονικα.
Και μαλιστα σε δρομους που τους διασχιζει καθημερινα.

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Γιατι, τα θανατηφορα ατυχηματα γινονται απο νεους οδηγους ως επι το πλειστον που δεν εχουν μαθει ακομη να οδηγουν?
Ο οδηγος γινεται επικινδυνος ακριβως οταν πλεον εχει μαθει και λειτουργει αλαζονικα.
Και μαλιστα σε δρομους που τους διασχιζει καθημερινα.

Καλά άνθρωπος που καβαλάει το πεζοδρόμιο κατά τη διάρκεια της  εξέτασης δεν θα έπρεπε να δει δίπλωμα ούτε από φωτογραφία.Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες περί αλαζονείας όταν κάποιος αποκτά κάποια εμπειρία αλλά το θέμα είναι ότι όταν κάποιος  παίρνει δίπλωμα με αυτόν τον τρόπο είναι επικίνδυνος.Άμα είναι να μάθει να οδηγάει όντας δημόσιος κίνδυνος γάμησε τα.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Κανεις δε στεχωριεται πολυ για ατομα που δε ξερει! Παραδειγμα τα 3 παιδια που εφυγαν και ο ενας εγινε πατερας μολις λιγες μερες μετα το θανατο του...δεν υπαρχει πιο μεγαλη αμαρτια..δυστυχια..πονος..θλιψη..αλλα κανεις μας δε τους ηξερε..προσωπικα στεναχωρηθηκα..μελαγχολησα αλλα μετα απο λιγο το ξεχασα..γτ προχθες ηταν αυτοι ..εχθες ηταν καποιοι αλλοι..
Οι ρυθμοι της ζωης μας ειναι τοσο γρηγοροι που πραγματικα δε μας δινεται η πολυτελεια να θρηνουμε για ατομα που δε ξερουμε..
Και θα πει καποιος..γτ τον Παντελιδη τον ηξερες? Η απαντηση ειναι ναι και οχι. Ναι γιατι καθε μερα τον ακουγα...μου εφτιαχνε του κεφι ..του μιλουσα..του ελεγα α ρε Παντελο τι μας εκανες παλι σημερα..πηγα στο κεντρο να τον δω...μου γεμισε τη καρδια μου κ τη ψυχη μ με τα τραγουδια του... το οχι παει στο οτι δεν ηταν φιλος μου δεν ηταν συγγενης μου αλλα ηταν ενα ατομο που με εκανε να νιωθω ομορφα. Ετσι πιστευω οτι νιωθει και ο υπολοιπος κοσμος.
Και καποιος μπορει να ρωτησει..μα γτ δε στεναχωρηθηκατε οταν εφυγε ο Μητροπανος πχ. και η απαντηση ειναι γτ ο Μητροπανος εδωσε οτι ειχε να δωσει ειχε ζησει τη ζωη του....
Αντιθετως, μπορει να ρωτησει καποιος...γιατι δε στεναχωρηθηκατε οταν εφυγε ο Τομας Πρωτοπαππας ετων 26 ηθοποιος..και παλι η απαντηση ειναι οτι φυσικα κ στεναχωρηθηκαμε κ εγω ειδικα ελεγα ποσο κριμα κ αδικο κυριως γτ ηταν πολυ νεος και τωρα ξεκινουσε τη καριερα του αλλα δε μπορεσα να θρηνησω γιατι δε με ειχε αγγιξει. Ο Παντελης μας ειχε αγγιξει ολους! Εκει ειναι η διαφορα..γιαυτο μην απορειτε...

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Μας εχετε πρηξει τα αρχιδια με τον Παντελιδη ζωα.Νησαφι πια.Σιγα το προσωπο.ΟΥΣΤ  :boobies:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
Μας εχετε πρηξει τα αρχιδια με τον Παντελιδη ζωα.Νησαφι πια.Σιγα το προσωπο.ΟΥΣΤ  :boobies:
λιλα ζωή να χεις αλλα αν τυχόν συναντήσεις τον δημιουργό σου θα σου κάνουμε ενα θρεντ μούρλια που θα το ζήλευαν τεράστιες προσωπικότητες των γραμμάτων των τεχνών και της πολιτικής  :grin:

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
λιλα ζωή να χεις αλλα αν τυχόν συναντήσεις τον δημιουργό σου θα σου κάνουμε ενα θρεντ μούρλια που θα το ζήλευαν τεράστιες προσωπικότητες των γραμμάτων των τεχνών και της πολιτικής  :grin:
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom