Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
εχω ενστασεις για το συγκεκριμενο αλλα οκ απλα διαφωνουμε.

εμεινα 5 χρονια σε ενα προαστειο της νεας υορκης και οι τυποι εκει περα πεινανε τα 5πλασια απο οτι οι ελληνες. μονιμως κωλοτρυπιδια γινοντουσαν. μιλαω για πιτσιρικαδες 18-23 χρονων.ελαχιστα τρακαρισματα και αν σε πιανανε να οδηγας μεθυσμενος ετρωγες φυλακη 6 μηνες την πρωτη φορα και την δευτερη φορα αν σε ξαναπιανανε απο χρονο και πανω.

οποτε δυσκολα το ξαναεκανες. οι δρομοι ολοι ητανε αψογοι.

εδω περα οι δρομοι ειναι αστα να πανε και αν σε πιασουνε στην χειροτερη να σου παρουνε το διπλωμα και να φας ενα προστιμο.

υ.γ υπηρχε η νοοτροπια εξω οτι παντα θα μεινει καποιος ξεμεθυστος το "ταδε" βραδυ για να γυρισει τους αλλους πισω ή περναμε ταξι.

αυτη ειναι η μονη διαφορα. αλλα πινανε περισσοτερο απο οτι εδω
Εμεις ομως εχουμε στο κυνηγι τις βιζιτες, και αφεινουμε τους μπεκρουλιακες να αλωνιζουν

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ναυτικος ειμαι,δεν εχω παει εξω.Ρε θα μας τρελανεις;Εισαι 18-19 ποσο εισαι και ρωτας εμενα αν εχω παει;
Και εχω παει και εχω ζησει.Καλα σε πολωνια και σλοβακια που πηγαινα για διασκεδαση εκει να δεις τι γινοταν...
Δεν σου λεω πολλα,πηγαινε στην αθηνα στην μιχαηλ βοδα που εκει ειναι κατι σαν μικρη πολωνια,να τους δεις.
Πως φευγουν και πως πανε στο αμαξι τους.
Η Μιχαηλ Βοδα Ελλαδα δεν ειναι???? ξερεις τι ελαχιστο οριο αλκοολ στην οδηγηση εχει η Πολωνια και η Σλοβακια??? αφου εχεις παει θα ξερεις....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η Μιχαηλ Βοδα Ελλαδα δεν ειναι???? ξερεις τι ελαχιστο οριο αλκοολ στην οδηγηση εχει η Πολωνια και η Σλοβακια??? αφου εχεις παει θα ξερεις....
οτι ισχυει και εδω ισχυει εκει,ευρωπαικη ενωση ειναι τα ιδια ορια εχουν με εμας.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
να λεμε και του στραβου το δικιο αν ο παντελιδης ειχε ζησει απο την συγκρουση θα ζουσε τωρα μια κολαση. θα του περνανε και τα σωβρακα , ολοι θα τον βρυζανε και θα λεγανε πως ειχε το θρασος να οδηγησει μεθυσμενος και με 2 κοπελες μαλιστα μαζι στο αμαξι και αλλα ωραια τετοια.
αντι για αυτο πεθανε και εγινε ηρωας.
ο παραλογισμος σε αυτην την χωρα δεν εχει οριο.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
οτι ισχυει και εδω ισχυει εκει,ευρωπαικη ενωση ειναι τα ιδια ορια εχουν με εμας.
Φαινεται οτι εχεις παει  :2funny: :2funny: 0 εχουν, ουτε μπυρα με λεμονι, γιατι γραφετε ανοησιες ρε πουστη μου  :headbang: :headbang:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Φαινεται οτι εχεις παει  :2funny: :2funny: 0 εχουν, ουτε μπυρα με λεμονι, γιατι γραφετε ανοησιες ρε πουστη μου  :headbang: :headbang:

πριν 1 μηνα περιπου με σταματησανε στο μεταξουργειο εκει κοντα στο μετρο για αλκοτεστ στις 3 το πρωι και ειχα πιει μονο μια βοτκα με λεμονι και μου ειπε ο μπατσος "οκ ενταξει εισαι μεσα στο οριο και με αφησε"

υ.γ κατι ακυρο τι εχουνε παθει ολοι ρε μαλακες και βαζουνε τερμα παντελιδη εξω στα αυτοκινητα ?
και κυριως αυτοι με τα smart χαχα πανικος

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.276
Πόντοι
506
να λεμε και του στραβου το δικιο αν ο παντελιδης ειχε ζησει απο την συγκρουση θα ζουσε τωρα μια κολαση. θα του περνανε και τα σωβρακα , ολοι θα τον βρυζανε και θα λεγανε πως ειχε το θρασος να οδηγησει μεθυσμενος και με 2 κοπελες μαλιστα μαζι στο αμαξι και αλλα ωραια τετοια.
δεν εχεις και ολυ ααδικο σεα αυτο

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Φιλε στο Αμερικα η κοπελα η βαρια τραυματισμενη, αν ζουσε θα τα επαιρνε ολα απο την οικογενεια του Ναι ή Οχι??? γιατι εκει ειναι η χωρα του νομου και των δικαστηριων, δεν εχω παει αλλα γινονται τετοια...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Φιλε στο Αμερικα η κοπελα η βαρια τραυματισμενη, αν ζουσε θα τα επαιρνε ολα απο την οικογενεια του Ναι ή Οχι??? γιατι εκει ειναι η χωρα του νομου και των δικαστηριων, δεν εχω παει αλλα γινονται τετοια...

Δεν θα του ειχε μεινει τιποτα ρε. Αν προχωραγε η αλλη σε μηνυσεις κτλπ θα του τα επαιρνε ολα.
Και για ενα τετοιο εγκλημα αν δεν κανω λαθος ειναι Β felony που σημαινει τρως minimum 2 χρονια φυλακη και επισης σου απαγορευται εφ ορου ζωης και η εξοδος εξω απο την χωρα (δηλαδη δεν θα μπορουσε ποτε να παει ευρωπη ,ασια κτλπ ).

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δεν θα του ειχε μεινει τιποτα ρε. Αν προχωραγε η αλλη σε μηνυσεις κτλπ θα του τα επαιρνε ολα.
Και για ενα τετοιο εγκλημα αν δεν κανω λαθος ειναι Β felony που σημαινει τρως minimum 2 χρονια φυλακη και επισης σου απαγορευται εφ ορου ζωης και η εξοδος εξω απο την χωρα (δηλαδη δεν θα μπορουσε ποτε να παει ευρωπη ,ασια κτλπ ).
Ακομα και αν πεθαινε αυτος, η τραυματισμενη κοπελα θα μπορουσε να παρει αποζημιωση απο την οικογενεια του????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Mονο στην Σλοβακια ισχυει το 0.0 που λες.Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη χωρα.Ολες οι αλλες χωρες ειναι περιπου στα ιδια επιπεδα με εμας.
Εδω και ο πινακας.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Ακομα και αν πεθαινε αυτος, η τραυματισμενη κοπελα θα μπορουσε να παρει αποζημιωση απο την οικογενεια του????

αυτο δεν το ξερω. θυμαμαι περιπτωσεις οπου ο οδηγος ζουσε ποιο ητανε το αντιτιμο.
τωρα αν πεθανει δεν γνωριζω.θελει ψαξιμο.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Mονο στην Σλοβακια ισχυει το 0.0 που λες.Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη χωρα.Ολες οι αλλες χωρες ειναι περιπου στα ιδια επιπεδα με εμας.
Εδω και ο πινακας.
Και Τσεχια, και Ουγγαρια, και Ρουμανια και Σλοβενια 0 εχουν δες καλυτερα, η Πολωνια εχει 0.2 ξερεις ποσο ειναι το 0.2????

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες νόμοι....

λείπει ένας νόμος... ο οποίος θα έχει μία παράγραφο

"Η μη τήρηση οποιουδήποτε νόμου αποτελεί κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης δέκα ετών πλέον της ποινής που επισύρει η παράβαση και ανεξαρτήτως του λόγου της παράβασης"

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και Τσεχια, και Ουγγαρια, και Ρουμανια 0 εχουν δες καλυτερα, η Πολωνια εχει 0.2 ξερεις ποσο ειναι το 0.2????
Και ειναι και λογικο γιατι ειναι οι χωρες με τους μεγαλυτερους μεθυστακες.
Δεν μιλας ομως για τις χωρες που αναφερες,για Αγγλια,Δανια,Γερμανια για κοιτα ποσο εχουν.
Πανω κατω τα ιδια με εμας.Γενικα τα ορια στις χωρες ειναι πανω κατω ιδια.
Αρα τα επιχειρηματα σου περι ατιμωρησιας στην Ελλαδα καταριπτονται.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και εδω το ιδιο θα γινοταν,ΑΝ αποφασιζε να κυνηγησει τον μεθυσμενο ο οποιοσδηποτε.Και αν δεν κανω λαθος δεν σε καλυπτει και η ασφαλεια αν εισαι μεθυσμενος.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Και ειναι και λογικο γιατι ειναι οι χωρες με τους μεγαλυτερους μεθυστακες.
Δεν μιλας ομως για τις χωρες που αναφερες,για Αγγλια,Δανια,Γερμανια για κοιτα ποσο εχουν.
Πανω κατω τα ιδια με εμας.Γενικα τα ορια στις χωρες ειναι πανω κατω ιδια.
Αρα τα επιχειρηματα σου περι ατιμωρησιας στην Ελλαδα καταριπτονται.
Πας καλα??? τι σχεση εχουν τα ορια με την ατιμωρισια, τα ορια ειναι ορια και τα βαζει το κρατος, η ατιμωρισια ειναι εαν υπαρχει ελεγχος οταν ξεπερασεις τα ορια, αν καποιοι ξεφευγουν απο τον ελεγχο (Παντελιδης κλπ) και τι γινεται εαν σε ποιασουν τι ποινες υπαρχουν η Δανια εχει 0.5 οσο και η Ελλαδα στην Κοπεγχαγη δεν κυκλοφορει σχεδον κανενας πανω απο αυτο το οριο στην Αθηνα βλεπεις τι γινεται, τι δεν καταλαβαινεις :headbang: :headbang:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Και εδω το ιδιο θα γινοταν,ΑΝ αποφασιζε να κυνηγησει τον μεθυσμενο ο οποιοσδηποτε.Και αν δεν κανω λαθος δεν σε καλυπτει και η ασφαλεια αν εισαι μεθυσμενος.
Εδω χρειαζεται ο alex71 νομιζω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom