...καλα ειμαι λιγο κουρασμενη αλα οκ,ειχα δουλειες σημερα τρξιματα πανω κατο αλα μουαρεσεικαλα ειμαι κουκλα εσυ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σιμόνε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 193
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
σου αρεσει το τρεξιμο?????...καλα ειμαι λιγο κουρασμενη αλα οκ,ειχα δουλειες σημερα τρξιματα πανω κατο αλα μουαρεσει
πονιρουλι ξερεις τι δρομο εκανα σημερα κ αυριο παλι τα ιδιασου αρεσει το τρεξιμο?????
παλι αυριο κουκλα μου?δεν κουραζεσαι?πονιρουλι ξερεις τι δρομο εκανα σημερα κ αυριο παλι τα ιδια
εχω καποιες δουλειες να κανω,παλι καλα....εσυ πως πας ειμουνα απογευμα στην Ευα....παλι αυριο κουκλα μου?δεν κουραζεσαι?
αληθεια?καλα ειμαι ειμαι κ εγω κουκλαεχω καποιες δουλειες να κανω,παλι καλα....εσυ πως πας ειμουνα απογευμα στην Ευα....
μπραβο μορουλι.....αληθεια?καλα ειμαι ειμαι κ εγω κουκλα
δες λιγο πμμπραβο μορουλι.....
kainourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τσεκαρε πμ δαναι
petroskal69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλημερα σημερα που εισαι
Σπιτι ειμαι προς το παρον σε λιγο θα παρω τους δρομους,,,,,,,,καλημερα σημερα που εισαι
...καλα ειμαι καβλα εσυ τι κανεις που γυρνας............τι μου κανει η καυλα μου????????
dimitris27ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια σου μωρακι..σημερα θα εισαι αλιμου?
..αγαπη μου γλυκα εγω δεν ξαναπαω στο μαγαζι αυτο......εσυ τι κανεις καβλαγεια σου μωρακι..σημερα θα εισαι αλιμου?
ελα αγαπη μου τι κανεις καλα εισαι...γεια σου κουκλα
καλα καβλακι μου εσυ?ελα αγαπη μου τι κανεις καλα εισαι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις