Φίλοι μου παραθέτω αυτό το post μου απο άλλο θρεντ που όμως σχετίζεται άμεσα με το παρών θέμα του φίλου, ώστε ν ανοιχθεί συζήτηση επ αυτού.
Aγαπητέ συναγωνιστή, πολύ εύκολα θα αποδείξω τη λάθος θέση σου.
Αποκλείεται η συμβολή των υψηλών εισοδηματικών στρωμάτων στον αστρονομικό τζίρο της πορνείας στην ελλάδα να είναι η μερίδα του λέοντος.Καταρχήν να σου ξεκαθαρίσω κάτι. Το κατα κεφαλήν εισόδημα μιας κοινωνιας δε λεει τιποτα, αν δεν ξερεις το πόσο δικαια διανέμεται το εισόδημα στον πληθυσμο της.Απλο παραδειγμα.Εστω μια κοινωνια 10 ατομων, η οποια παραγει 10 φραντζολες ψωμι.Ανεξαρτήτως αν εγω δωσω σε καθε εναν απο μια φρ. ή αν δωσω και τις δεκα σε ενα ατομο και οι υπόλοιποι πεθαίνουν της πείνας (π.χ. η κοινωνια της Μαριας Αντουανέτας,Γαλλική Επανάσταση κ.τλ.)το κατα κεφαλήν εισόδημα παραμένει ένα προς ένα.
Η αναλογία με τις γκόμενες στην ελλάδα είναι προφανής.Μια μικρή μειοψηφία ελλήνων αντρών πηδάει (είτε κατα καιρούς ειτε συστηματικά)στο βαθμό που θα έπρεπε να πηδάνε όλοι οι άντρες μαζί. Δηλαδή π.χ ενα 30% των αντρών, πηδάει όσο θα έπρεπε να πηδάει και το υπόλοιπο 70% (βγάζουμε τους gay εννοείται).
Οι λόγοι για αυτή την παθολογική κατάσταση είναι πολλοί,φυσικά ο βασικότερος είναι οτι οι ελληνίδες εχουν περιορίσει το target group τους σε μια συγκεκριμένη μειοψηφία αντρών που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια(μαντεψε ποια). Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της μειοψηφίας θα μπορούσα να πω π.χ. τον Μικρούτσικο, ή τον Σεφερλή, ή τον ΛΕ-ΠΑ, που ενώ είναι σα γαμώ την πουτάνα μου εμφανισιακά και το ποιόν τους μάλλον αξιοκαταφρόνητο, γαμάνε και αλλάζουν μουνάρες αβέρτα, τη στιγμή που ο νορμάλ εως εμφανίσημος,μέσος ελληνας, φαίνεται οτι πρέπει να δώσει αγώνα για να του κάτσει έστω και μια μέτρια(από καθε άποψη)γκόμενα.Χαρακτηριστική απόδειξη του παραπάνω, αποτελεί η φρικτή κατάσταση του ότι ακόμη και τα μπάζα σε αυτόν τον τοπο έχουν παρει ψηλά τον αμανε.
Αφού λοιπόν η μειοψηφία αυτή απολαμβάνει τη μερίδα του λέοντος, βάσει λογικής, αποκλείεται να ξοδεύει για πουτάνες πολύ, αφού εκ των πραγμάτων γαμάει πολύ και πολλές, τζάμπα.
Αρα τα 2 δις,προέρχονται απο την αγαμια της πλειοψηφίας (δεν μιλάω με καμιά εμπάθεια,το χεις καταλάβει αυτό ως τώρα ελπίζω)που δε βρίσκει, ή σπάνια βρίσκει, ή όταν βρίσκει είναι εφήμερο, επειδή βρέθηκε ο επόμενος τύπος που έναι φορεας υψηλότερου κοινωνικού-οικονομικού status.