Νέα

Σεξουαλική πείνα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Το κακο ξεκιναει απο τις μικρες ηλικιες,τα κοριτσια μεγαλωνουν και μαθαινουν να ειναι βασιλισσες περιμενοντας τον πριγκιπα με την προικα και τα φραγκα,καλο ειναι να ειμαστε ο εαυτος μας παντου και αν τα vibes μιας γκομενας ειναι κοντα στα δικα μας να παιζουμε μπαλα,προσωπικα παντα ειχα παρεες και με αγαμηδιδες γκομενες απο μαλακια στον εγκεφαλο αλλα και απο τις σεξουαλικα χορτατες μιλωντας για παρτουζες,φλοκια στη μαπα,anal και πολλα αλλα ενδιαμεσα στις συζητησεις για αλλα θεματα,δοξα τω θεω ειμαι σεξουαλικα χορτατος γιατι ανεκαθεν αυτο επιδιωκα.
Γκομενες σεξουαλικα απελευθερωμενες που εχουν ζησει και φαει με το κουταλι πολυ τσαπου ειναι πολυ πιο straight στη συμπεριφορα τους απο κατι αλλα τσοκαρα που περιφερονται κανοντας ψευτο-χαιλικια αριστερα-δεξια και νομιζοντας οτι οι αντρες θα πεσουν στα ποδια τους.

Εκει αρχιζει το προβλημα,ΛΙΓΟΥΡΙΑ και ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ και οι γκομενες σηκωνουν ακομα ψυλοτερα το μυτο,μην ξεχναμε και κατι αλλοδαπα που κοιτανε σαν πρωτογονοι τις γυναικες.

Ειναι στο χερι μας,στον τροπο σκεψης και προσεγγισης,το ποσο πραγματικα ΣΤΑ @@ μας ειμαστε ως ατομα αλλα και πανω απ`ολα στο καυλι μας να κανουμε παντα το ΘΗΛΥΚΟ να σπαρταραει non stop για παρτη μας.

Παντου,σε ολες τις χωρες υπαρχουν λιγουρια,εδω βαλτε και λιγο παραπανω το μυτο λογω οτι ολες εχουν καποια ιδεα και δεν απελευθερωνονται σεξουαλικα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Το κακο ξεκιναει απο τις μικρες ηλικιες,τα κοριτσια μεγαλωνουν και μαθαινουν να ειναι βασιλισσες περιμενοντας τον πριγκιπα με την προικα και τα φραγκα,καλο ειναι να ειμαστε ο εαυτος μας παντου και αν τα vibes μιας γκομενας ειναι κοντα στα δικα μας να παιζουμε μπαλα,προσωπικα παντα ειχα παρεες και με αγαμηδιδες γκομενες απο μαλακια στον εγκεφαλο αλλα και απο τις σεξουαλικα χορτατες μιλωντας για παρτουζες,φλοκια στη μαπα,anal και πολλα αλλα ενδιαμεσα στις συζητησεις για αλλα θεματα,δοξα τω θεω ειμαι σεξουαλικα χορτατος γιατι ανεκαθεν αυτο επιδιωκα.
Γκομενες σεξουαλικα απελευθερωμενες που εχουν ζησει και φαει με το κουταλι πολυ τσαπου ειναι πολυ πιο straight στη συμπεριφορα τους απο κατι αλλα τσοκαρα που περιφερονται κανοντας ψευτο-χαιλικια αριστερα-δεξια και νομιζοντας οτι οι αντρες θα πεσουν στα ποδια τους.

Εκει αρχιζει το προβλημα,ΛΙΓΟΥΡΙΑ και ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ και οι γκομενες σηκωνουν ακομα ψυλοτερα το μυτο,μην ξεχναμε και κατι αλλοδαπα που κοιτανε σαν πρωτογονοι τις γυναικες.

Ειναι στο χερι μας,στον τροπο σκεψης και προσεγγισης,το ποσο πραγματικα ΣΤΑ @@ μας ειμαστε ως ατομα αλλα και πανω απ`ολα στο καυλι μας να κανουμε παντα το ΘΗΛΥΚΟ να σπαρταραει non stop για παρτη μας.

Παντου,σε ολες τις χωρες υπαρχουν λιγουρια,εδω βαλτε και λιγο παραπανω το μυτο λογω οτι ολες εχουν καποια ιδεα και δεν απελευθερωνονται σεξουαλικα.

τελικα δε εφυγε το μυαλο απο τους γαυρους...τους εχει μεινει και φαια ουσια..

Επισκέπτης

ειπαμε και χτες,στ αρχιδια μας.αμα τις γραψεις θα σε κυνηγανε σαν κινουμενο 500ευρο

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Απλά λέω την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι (και προφανώς όχι μόνο εγώ...)

ΟΧΙΑ μου εχεις κανει ζημια ομως με το αβαταρ σου....ειμαι αδυναμο αγορακι...χθες με εστειλες Μπαμπη gold!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΟΧΙΑ μου εχεις κανει ζημια ομως με το αβαταρ σου....ειμαι αδυναμο αγορακι...χθες με εστειλες Μπαμπη gold!

Ωραίο ε;  :boobies:
Πάντως η ενημέρωσή σου από το μουρό χρυσό ήταν όλα τα λεφτά  :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
φοβουνται σου λεω.γι αυτο η δηθεν σκληραδα και το βλεμμα δεκα μπελουτσι και ανω.αμα τους πεις που μας μωρη αλογα θα παθουν ταρακουλο,σκεψου ανασφαλεια...

Μπορεί και να σου φέρουν τακουνιά στα μούτρα... καλή ώρα ένα πράμα  :2funny:

Επισκέπτης
Μπορεί και να σου φέρουν τακουνιά στα μούτρα... καλή ώρα ένα πράμα  :2funny:
θα ναι τοσο σοκαρισμενες που μονο να με βρισουν θα μπορεσουν και αν.θα με κοιταξουν μ εκεινο το γελοιο ψωνισμενο υφος κι εγω θα γελασω.μεχρι να μου τη ριξει θα χει φαει χαστουκι οποτε δε συμφερει

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ωραίο ε;  :boobies:
Πάντως η ενημέρωσή σου από το μουρό χρυσό ήταν όλα τα λεφτά  :2funny: :2funny:

αμα μου κρατησεις αυτο το αβαταρ βλεπω να μην εχω τελος του μηνα ουτε ενα μπουκαλακι baby oil να αγορασω για να λαδωσω μονος μου το κορμακι μου αφου δεν θα εχω μία για να μου το λαδωσουν μασαζοχερακια κορασιδος ιδρυματος....

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οπως ολα τα πραγματα σ αυτη τη χωρα κινείται και αυτο απο ανωριμη ιδιοτελεια...
Το σεξ δεν ειναι πηγη εκφρασης αλλα ΜΕΣΟ για
γαμο
αρραβωνα
σπονσορα..
Γενικα δεν εχω καταλαβαι ακομα τι προσφερει αυτη η χωρα περαν της θαλασσασ 3 μηνες το χρονο..

Επισκέπτης
Οπως ολα τα πραγματα σ αυτη τη χωρα κινείται και αυτο απο ανωριμη ιδιοτελεια...
Το σεξ δεν ειναι πηγη εκφρασης αλλα ΜΕΣΟ για
γαμο
αρραβωνα
σπονσορα..
Γενικα δεν εχω καταλαβαι ακομα τι προσφερει αυτη η χωρα περαν της θαλασσασ 3 μηνες το χρονο..
θαλασσα?ετσι οπως παμε πυρηνικα αποβλητα ειναι η θαλασσα φιλαρακι

OP
OP
spiros1968

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53