Οι απλησίαστες μούνες που λες,τρώνε 300 πεσίματα τη μέρα,από τα μιλιούνια των πορνοτουριστών.Έχω δει το Tinder τέτοιων κοριτσιών και ο αριθμός superlikes/μέρα,μπορεί να είναι και 3ψήφιος..
Οπότε ή πρέπει το προφίλ σου να κάνει ΤΡΕΛΗ διαφορά από των υπολοίπων ή απλά θα χαθείς με τη μάζα.
Όλα καλά με τις καραϊβικές και το 1.86,αλλά το 40 σε περιορίζει πολύ στις επιλογές.
Και στο day game και στο Tinder.
Δεν πιστεύω ότι 6άρι+ κάτω των 30 ετών,έχει στο φίλτρο αναζήτησής της αντρες ηλικίας 40 ετών.
Εννοείται οτι η επιλογή ενός μέτριου Τσέχου,είναι για αυτες ανώτερη από μια περιπέτεια διημέρου με έναν τουρίστα.
Όπως και ότι π.χ.οι Γερμανοι παίζουν με άλλο status.
Κοιτάξτε τώρα και το δικό μας Status.
Εγώ παίζω με φίλτρο 21-27.
Μια Τσέχα τέτοιας ηλικίας τι νομίζετε ότι έχει ακούσει για Ελλαδα;
Κρίση,αυτοί που έκλεψαν την Ευρώπη,κ.λ.π.
Αυτα που περιγράφει ο kman για θάλασσες,γαλακτομπούρεκα και φορεματα με λουλούδια,αφορούν τη γενιά των μανάδων τους.
Αν σας βάλω τα μηνύματα από κάτι μικρες που κατέβηκαν Ελλαδα και έκαναν μια στάση Αθήνα πριν πάνε σε νησιά,θα κλαψουμε όλοι μαζί.
Η μία μου έλεγε ότι νομίζει ότι είναι στην ασία,ότι πήγαν μέρα μεσημερι στο κέντρο και χέστηκαν πάνω τους.
Στο εξωτερικο το Status του Έλληνα,είναι ανώτερο από κάθε μουσλίμι,αλλά απο Ευρωπαίους ανώτερο μόνο από αλβανους,βούλγαρους και ρουμανους.
Αυτή είναι η αλήθεια τύποι και δυστυχώς ατομικά πρέπει να αποδεικνύουμε πολύ συχνα ότι δεν είμαστε καρανίκες και λοιπά λέσια..