Νέα

Τα οικονομικά του να φέρεις Πολωνέζα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μόλις γύρισα από γεύμα με συγκινητικής ομορφιάς Σλοβάκα,που ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τις 21:00.Αυτή ξέρει την αξία της,έχει και καλή δουλειά εδώ.
Κατηγορία:σοβαρομούναρος ο μεγαλοπρεπής
Tώρα μιλάω με μια Αγγλίδα φοιτητρια backpacker στο Tinder και η κουβέντα πήγε γρήγορα στην πούτσα.
Να φάω 7άρι Αγγλάκι με βαρβάτο βυζί ή να προετοιμαστώ για τη Σλοβάκα 9άρι μελετώντας το fb της ώστε να μην αφήσω τίποτα στην τύχη; :think:

*Κολλητος μου φίλος πριν 3 χρόνια γνώρισε μια Τσέχα σε παραλία σε κάτι νησάκια στη Τάι και το βράδι του έκατσε! Μετά του ζητούσε σχέση και του έλεγε πως είναι ο καλύτερος στο γαμήσι που είχε ποτέ!
Όταν γύρισε ο φίλος με μια πρόχειρη έρευνα στο google ανακάλυψε πως η κοπέλα ήταν επαγγελματίας Πορνοστάρ με ταινίες στην Αμερική παγκόσμιας εμβέλειας και με αδερφή διάσημη με τοπ βαθμολογία στις Πορνοστάρ!!!
Ακόμα ψαχνόμαστε όταν του στέλνει καψουρομυνήματα...

Αρχίζω να πιστεύω πως φέτος θα "κάψω" ότι περισσέψει από τους φόρους στην Ασία ...

Πως την λενε την πορνοστάρ,γράψε εδω ή στείλε pm. :tickedoff:

Δε χρειαζεται να πας Ασία ρε..
Έλα Πράγα.
Είναι χιλιάδες εδώ με τις φωτογραφικές μηχανές στο λαιμό.
Και είναι οι μόνες που κυκλοφοράνε τελείως ξέμπαρκες.
Έχω χάσει στοίχημα εξαιτίας τους.
Πίστευα οτι σε απόσταση από γέφυρα σε γέφυρα θα πάρω τουλάχιστον ένα τηλεφωνο,
αλλά πάλι καλά που δεν πηδηξε καμία στο ποτάμι οταν προσέγγιζα. :grin:
Παίζει και να φοβόντουσαν που τους έριχνα 8 κεφάλια :grin:,παίζει και να καυλώνουν με τα μουσεία και τα αγάλματα. :think:

ειναι καλη για μασες κ βολτες
ενα πηδημα κονσερβα 60ε κι αυτο ειναι ολο
σαν εκδρομη καλα ειναι
οχι σαν προορισμος ομως

Στο πήδημα κονσέρβα θα διαφωνήσω.
50άρικο/ώρα με πιπίνια ακόμη και 18χρονών,προσβάσιμα στο μέσο πορνοτουρίστα που απλά ξέρει να σερφάρει στον internet.

Aυτη περυσι τέτοιον καιρό,Γ'Λυκείου πηγαινε..

pXBD4Jz.png

Και Βουλγαρία π.χ.έχει και με λιγότερα λεφτά,αλλά εκεί πρέπει να σε στειλει συστημένος κανάς Popov.Αλλιώς μόνος,παίρνεις τα αρχίδια σου.

Κονσέρβα θεωρω κάτι Άμστερνταμ,τα περισσότερα FKK και τις απατεώνισσες Πολωνέζες πουτάνες.
Και Ελλάδα,ακόμη και σε στούντιο πας σκας 50ρικο,για γυναίκες συνώθως άνω των 25ετών και μια ώρα δεν κάθεσαι..

Αμα πάνε καυλωμένοι κάμακερς κάτω των 35 σίγουρα θα γαμήσουν Τσεχία.Φυσικά όχι με χιπστεράδικο στυλ,γένεια κτλ αλλά με καθαρό λουκ,ήρεμη δύναμη.

Φυσικά και ΔΕ θα γαμήσουν σίγουρα.
Δεν πρόκειται ποτέ να ονοματίσω/εκθέσω παιδιά από το forum,αλλά από όσους έχουν ανέβει εδώ,ελάχιστοι γάμησαν από καμάκι.
Και από αυτούς που το κατάφεραν,άνω των 40 ήταν μόνο ένας..

Η σημερινή αντιστοιχία για μένα είναι:
Για να γαμήσεις Τσέχα,7άρι και άνω,πρέπει να εισαι Έλληνας 8άρι και άνω.Δηλαδή να γαμάς ανεξαρτήτου χώρας και συνθηκών.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
Αυτό λες;Μου το είχε δώσει ένας Ελβετός για 80€

*Φίλε cool μάζεψε κάμποσα τέτοια το μήνα και οι Πολωνέζες έρχονται όπου θες!Ακόμα και στην Σαλαμίνα! :2funny:
οχι αυτα ειναι τα παλια κατοσταρικα ,αξια σημερα 92ε
φοβερη συνθεση παντως!!!!!
sth  δικη μου φοτω το βαλκανιο χερι του κμαν,εβω ετοιμαζεται να αφησει μπουρμπουαρ σε σερβοτορα sto Katowice για να την χουφτωσει στο Pause... :heavymetalbig:

Συνημμένα

• images 50fr.jpg
    images 50fr.jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 37

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δε χρειαζεται να πας Ασία ρε..
Έλα Πράγα.
Είναι χιλιάδες εδώ με τις φωτογραφικές μηχανές στο λαιμό.
Και είναι οι μόνες που κυκλοφοράνε τελείως ξέμπαρκες.
Έχω χάσει στοίχημα εξαιτίας τους.
Πίστευα οτι σε απόσταση από γέφυρα σε γέφυρα θα πάρω τουλάχιστον ένα τηλεφωνο,
αλλά πάλι καλά που δεν πηδηξε καμία στο ποτάμι οταν προσέγγιζα. :grin:
Παίζει και να φοβόντουσαν που τους έριχνα 8 κεφάλια :grin:,παίζει και να καυλώνουν με τα μουσεία και τα αγάλματα. :think:
Ασία θα πάω αποκλειστικά και μόνο για σλάβες! Τα μαιμουδάκια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου!
Πράγα ένα μήνα μόνος δεν θα τη παλέψω! Αν βρω κάποιον θα έρθω! Για ασία έχω φίλους..
Έχεις πμ
Πάλεψε και τις δύο! Δυναμή πυρός στην Σλοβάκα!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
baltoyw 3-4 απο κμαν σε μεταφραση να αντιληφθουν την ανωτεροτητα του βαλκανιου τσομπανη κ θα κατσει η σλοβακα σιγουρα..στη χειροτερη τυπωσε,  παρε και  μαζι σου το βαλκανιο χερι του δασκαλου για φυλακτο!!!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ασία θα πάω αποκλειστικά και μόνο για σλάβες! Τα μαιμουδάκια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου!
Πράγα ένα μήνα μόνος δεν θα τη παλέψω! Αν βρω κάποιον θα έρθω! Για ασία έχω φίλους..
Έχεις πμ

Μπράβο σας που δεν γίνεστε θύμα του κίτρινου πυρετού!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Έχεις πμ

Το Αγγλάκι μου έδωσε διευθυνση απο Hostel να περάσω να βολτάρουμε.
Έχεις πολλές τέτοιες εδώ,ειδικά ΠΣΚ.

Μάλλον θα αράξω να μελετήσω το fb της Σλοβακας,τα likes της,κ.λ.π. μαλακίες,να περάσω όλα τα shit-tests με άριστα.

Ένα κακό του μόνιμου κατοίκου,είναι οτι ξέρουν που μένεις.
Αν λοιπόν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θέλουν αυτες,δηλαδή σχέση,
κάποιες βαράνε κουδουνια,ψιλοδραματοποιούν καταστάσεις,κ.λ.π.
Φυσικά άμα ήταν Πολωνέζες θα μου έκαιγαν κανά αμάξι ή θα έστελναν τα ξαδέρφια τους.

Γενικά από ότι εχω φαει εδώ,οι Σλοβάκες από τις Τσέχες,είναι μια κλάση ανώτερες.
Όμως οι Τσέχες πιο εύκολες και πιο δυτικες σε όλα.

Μακάρι να μπορούσες να έρθεις καλοκαίρι.
Έχουν βγει μπούτια,βυζγιά έξω.
Το παλεύουν και οι τουρίστριες να μην φαίνονται κατώτερες..
Μουνοπανήγυρις..

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
Αυτό λες;Μου το είχε δώσει ένας Ελβετός για 80€

*Φίλε cool μάζεψε κάμποσα τέτοια το μήνα και οι Πολωνέζες έρχονται όπου θες!Ακόμα και στην Σαλαμίνα! :2funny:

Ελβετικα φραγκα;
Που να τα βρουμε αυτα ρε glock...
Χιλιες φορες οι εποχες της δραχμης....μπηκαμε στο ευρω, και εχουμε στεναξει...

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
Το Αγγλάκι μου έδωσε διευθυνση απο Hostel να περάσω να βολτάρουμε.
Έχεις πολλές τέτοιες εδώ,ειδικά ΠΣΚ.

Μάλλον θα αράξω να μελετήσω το fb της Σλοβακας,τα likes της,κ.λ.π. μαλακίες,να περάσω όλα τα shit-tests με άριστα.

Ένα κακό του μόνιμου κατοίκου,είναι οτι ξέρουν που μένεις.
Αν λοιπόν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θέλουν αυτες,δηλαδή σχέση,
κάποιες βαράνε κουδουνια,ψιλοδραματοποιούν καταστάσεις,κ.λ.π.
Φυσικά άμα ήταν Πολωνέζες θα μου έκαιγαν κανά αμάξι ή θα έστελναν τα ξαδέρφια τους.

Γενικά από ότι εχω φαει εδώ,οι Σλοβάκες από τις Τσέχες,είναι μια κλάση ανώτερες.
Όμως οι Τσέχες πιο εύκολες και πιο δυτικες σε όλα.

Μακάρι να μπορούσες να έρθεις καλοκαίρι.
Έχουν βγει μπούτια,βυζγιά έξω.
Το παλεύουν και οι τουρίστριες να μην φαίνονται κατώτερες..
Μουνοπανήγυρις..

Σε ποια χωρα βρισκεσαι;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μπράβο σας που δεν γίνεστε θύμα του κίτρινου πυρετού!
Είχα έναμησι μήνα σχέση με μια Ιαπωνέζα και άλλες 10 μέρες με μια Τουρίστρια Κορεάτισα 18άχρονη Ολμοβόλο απο βίζους και σωματάρα που έμενε Δανία! Δεν μου άρεσε η φάση μαζί τους...Πολύ μιζέρια! Για την Ιαπωνέζα τα γράφω αναλυτικότατα σε σεντόνια στο νήμα της Ιαπωνίας!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Είχα έναμησι μήνα σχέση με μια Ιαπωνέζα και άλλες 10 μέρες με μια Τουρίστρια Κορεάτισα 18άχρονη Ολμοβόλο απο βίζους και σωματάρα που έμενε Δανία! Δεν μου άρεσε η φάση μαζί τους...Πολύ μιζέρια! Για την Ιαπωνέζα τα γράφω αναλυτικότατα σε σεντόνια στο νήμα της Ιαπωνίας!

τσεχια ακυρη..πηγαιντε ουκρανια 1002 πιο πολλες επιλογες τοπ μουνες μεχρι βαλιου 6-7αρακια κ φτηνοτερα σε ΟΛΑ,Ανταγωνισμος τουρκοι αραβες κ δευτεροκλασσατοι ιταλοι...η οικονομια παει χαλια,ακομη κ οι δικες μου πιεζονται φετος...!
για εξωτικα ταυλανδη μασαζ περιποιηση λουξ..δεν μαρεσουν οι κοντες ασιατισες κ η υγρασια!
κουβα ΑΑΑ εθνικη μονο-αλογα του πολεμου στο σεξ!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τσεχια ακυρη..πηγαιντε ουκρανια 1002 πιο πολλες επιλογες τοπ μουνες μεχρι βαλιου 6-7αρακια κ φτηνοτερα σε ΟΛΑ,Ανταγωνισμος τουρκοι αραβες κ δευτεροκλασσατοι ιταλοι...η οικονομια παει χαλια,ακομη κ οι δικες μου πιεζονται φετος...!
για εξωτικα ταυλανδη μασαζ περιποιηση λουξ..δεν μαρεσουν οι κοντες ασιατισες κ η υγρασια!
κουβα ΑΑΑ εθνικη μονο-αλογα του πολεμου στο σεξ!
Ουκρανία πήγα με τα γνωστά αποτελέσματα! Αν βρω άτομο για ένα μήνα Κίεβ δεν θα ήταν άσχημα..
Έχεις ακούσει αν έγινε κανένα Aqua Park στο Κίεβο? Θα το χρειαστώ μετά απο αυτή τη σεζόν...
Τσεχία όμως είναι υψηλότερη προτεραιότητα!

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Έγω πάντως δέν έχω καταλάβει ένα πράμα.

Μέ τέτοια οίκονομική κρίση καί σκοτεινό μέλλον, μιλάτε γιά τέτοια πράματα;

Έχετε καταλάβει τί πείνα έρχεται; Έχετε καταλάβει τί μάς περιμένει;

Άν ναί καί έκακολουθείτε νά κάνετε τά ίδια, έγώ δέν έχω κανένα πρόβλημα.

Δική σας ή ζωή, δικά σας καί τά φράγκα. Μόνο μήν κλαίτε μετά.

Οί γυναίκες θά έπιζήσουν γιατί πάντα έτσι γίνεται. Τά νεκροταφεία είναι γεμάτα άπό άνδρες καί μαυροφορεμένες γυναίκες.

Έτοιμαστείτε γιατί έρχεται ΜΕΓΑΛΗ καταιγίδα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έγω πάντως δέν έχω καταλάβει ένα πράμα.

Μέ τέτοια οίκονομική κρίση καί σκοτεινό μέλλον, μιλάτε γιά τέτοια πράματα;

Έχετε καταλάβει τί πείνα έρχεται; Έχετε καταλάβει τί μάς περιμένει;

Άν ναί καί έκακολουθείτε νά κάνετε τά ίδια, έγώ δέν έχω κανένα πρόβλημα.

Δική σας ή ζωή, δικά σας καί τά φράγκα. Μόνο μήν κλαίτε μετά.

Οί γυναίκες θά έπιζήσουν γιατί πάντα έτσι γίνεται. Τά νεκροταφεία είναι γεμάτα άπό άνδρες καί μαυροφορεμένες γυναίκες.

Έτοιμαστείτε γιατί έρχεται ΜΕΓΑΛΗ καταιγίδα.
Φίλε ποστάρουμε χρόνια στα ανατολικά νήματα και ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται! Κυρίως στο νήμα με τις Ουκρανίδες μουνάρες απο το 2007-8 σας λέγαν τι έρχεται ! Ο Μπλάσκος στα πολιτικά έπεσε μέσα με ακρίβεια και αν συνεχίσει να πέφτει μέσα τότε θα γίνουμε μουσουλμανικό χαλιφάτο! Και ο πορνομετανάστης και ο Κμαν και ο Μίδας και ο Βαλκάνιος μιλάνε για την κατάσταση και ανυσηχούν...
Απο εκεί και πέρα αν οι άντρες πεθαίνουν πρώτα απο τις γυναίκες είναι αλλό θέμα! Δευτερον...υπάρχουν ακόμα μαυροφορεμένες στα νεκροταφεία?  

Όσο περισσέυει κάτι Να το ξοδευουμε για Ελλεινίδες? Όσο δεν βάζουν μυαλό να υποταχτούν στον Βαλκανιο Τσομπάνη τότε θα βυθίζονται στο βούρκο!!!

*O kman τα τελευταία 6 χρόνια έχει δώσει ρεσιταλ στις αναλυσεις του περι της διαπραγματευσης με τον Σόιμπλε! Εκει που όλοι περίμεναν διαγραφες, συμφωνίες, συντριβες των Γερμανών και άλλα πολλά, τελικά μόνο ο αρχηγός έβλεπε ρεαλιστικά τι συμβαίνει..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ είχα προβλέψει στο φόρουμ την καταστροφή της μέσης τάξης από το 2010 βασικά είχαν προειδοποιηθεί νωρίτερα.

''Η μέση τάξη στην Ελλάδα έχει αποτύχει ιστορικά και πρέπει να καταστραφεί εκ θεμελίων.Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.''

''Οι τύποι δεν έχουν μέλλον.Δεν μπορούν να φανταστούν τι τους περιμένει.Να εύχονται να τους λυπηθεί ο Θεός γιατί εμείς δεν πρόκειται να τους λυπηθούμε.''

Ηρθαν απλά οι κεραυνοί στα κεφάλια τους ήταν αναπόφευκτο.Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Εγώ είχα προβλέψει στο φόρουμ την καταστροφή της μέσης τάξης από το 2010 βασικά είχαν προειδοποιηθεί νωρίτερα.

''Η μέση τάξη στην Ελλάδα έχει αποτύχει ιστορικά και πρέπει να καταστραφεί εκ θεμελίων.Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.''

''Οι τύποι δεν έχουν μέλλον.Δεν μπορούν να φανταστούν τι τους περιμένει.Να εύχονται να τους λυπηθεί ο Θεός γιατί εμείς δεν πρόκειται να τους λυπηθούμε.''

Ηρθαν απλά οι κεραυνοί στα κεφάλια τους ήταν αναπόφευκτο.Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.

φευγουμε βορειο-δυτικα , γαμαμε ανατολικα κ διακοπες μονο ελλαδα. τελος!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
φευγουμε βορειο-δυτικα , γαμαμε ανατολικα κ διακοπες μονο ελλαδα. τελος!!

Ακριβώς αυτό είναι το νόημα της ευρωπαικής ενοποίησης.

Σκάω Κίεβο το ΣΚ.Ηδη έχω κανονίσει καμιά εικοσαριά φάσεις.Να δούμε πόσες θα προλάβω.Γερμανικό ευρώ,βαλκανικό καυλί και ανατολικό μουνί.Αυτό το ονομάζω ευρωπαική ολοκλήρωση.

Δεν τη γλίτωνε με τίποτα η άρχουσα τάξη στην Ελλάδα.Η μεταπολίτευση θα κατέρρεε με πάταγο.Μετά το μαύρο Δεκέμβρη του 2008 ένα μαύρο σύννεφο είχε σκεπάσει την Ελλάδα.
Οσοι κατάλαβαν οτι η κρίση θα κρατούσε όχι δύο αλλά 50 χρόνια,φύγαμε άρον άρον.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μελέτη Σλοβάκας επιτυχής,ευτυχώς δεν έχει τίποτα φωτογραφίες από μαυρα παιδάκια,συσσίτια στην αφρική και ακτιβιστικες μαλακίες,όπως οι βορειοευρωπαίες..

baltoyw 3-4 απο κμαν σε μεταφραση να αντιληφθουν την ανωτεροτητα του βαλκανιου τσομπανη κ θα κατσει η σλοβακα σιγουρα..στη χειροτερη τυπωσε,  παρε και  μαζι σου το βαλκανιο χερι του δασκαλου για φυλακτο!!!

Τον kman τον κραζουμε για κάποια πράγματα,αλλά:
α)Έχει γαμησει περισσότερα και καλύτερα μουνιά απο την πλειοψηφία των συμπατριωτών του ίδιας ηλικίας
β)Είναι σε κάποια πράγματα όντως έτη φωτός μπροστά.

Για παράδειγμα..
Πολλοί γελάσαμε αρχικά με το:
"Όταν μπαίνω σε ένα μαγαζί,αρκετοι με κοιτάνε".
Η πρώτη ανάγνωση του παραπάνω,είναι:"Τι να σε κοιτάξουν ρε γυαλαμπούκα;"

Όμως ένας έμπειρος παίκτης,αντιλαμβάνεται αμέσως ότι προκειται για απειλή.
Ότι αυτός ο άκυρος δίπλα στη μουνάρα,δεν είναι και τόσο άκυρος,όσο θέλει να νομίζουμε.

Σημασία δεν έχει αν μου κλέψει την υποψήφια γκόμενα δίνοντας 200ευρω,σημασία έχει ότι θα την κλέψει.
Εγώ αν τον πετύχαινα σε μπαρ,θα πηγαινα να τον τραμπουκίσω μέχρι να αποχωρήσει.

Ο kman είναι σαν τα τσακάλια,που περιμένουν να δώσουν τα λιοντάρια την μάχη τους και σε κάποια στιγμή αβλεψίας,να τους κλέψει το θήραμα.
Είναι από τους λίγους Έλληνες,που αντιστρέφει μεθοδικά,όλες του τις αντικειμενικες αδυναμίες.

Ένας Έλληνας 8άρι,πολλές φορές εξαιτίας των διαχρονικων κομπλεξ που έχουμε σαν λαός,φέρνει αποτελέσματα 6αριού.
Ο kman είναι ένα 5άρι,που έχει γαμήσει πολύ πάνω από την κλάση του.

Είμαι σίγουρος δε,ότι οποια τρελοπολωνέζα πίστεψε ότι θα τον τρελάνει,την έστειλε πρώτος στο Δαφνί.
Είναι συναισθηματικά νεκρός,ψύχραιμος,στροφάρει πολύ και με την εμμονη του σε αυτές τις παρλαπίπες που γράφει,πείθει και τις γκόμενες χωρίς να το καταλάβουν.

"Επέβαλλε την παράνοιά σου στο περιβάλλον".Μεγάλη κουβέντα.
Πιστεψέ το,πίστεψέ το φανατικά και στο τέλος θα αναγκαστούν να το πιστέψουν και αυτές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom