Νέα

Τα οικονομικά του να φέρεις Πολωνέζα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τσεχα μονο μια εχω γαμησει ποοοολυυυ παλια,παντως δεν νομιζω οτι πραγα για μη μονιμο εχει ψωμι
μαλ..ες απ ολο τον κοσμο τρεχουν εκει να γαμισουν....τι ακργ να βγαλεις
για την κονσερβα παλι με στουντιο κλπ δεν εχω αποψη...νομιζω παντως οτι ενα τυπικο ψεκαστε σκουπιστε θαναι η φαση...
Οι Τσέχες είναι πολύ πιο άνετες και ακομπλεξάριστες απο τις Ουκρανίδες και μάλιστα της επαρχίας που κυνηγάς!
Οι Ουκρανίδες όταν γαμιούνται έχουν ενοχές και είναι σφιγμένες πως κάνουν ...αμαρτία!
Οι Τσέχες το κάνουν σαν να είναι αυτό για το οποίο είναι προορισμένες!!!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Οι Τσέχες είναι πολύ πιο άνετες και ακομπλεξάριστες απο τις Ουκρανίδες και μάλιστα της επαρχίας που κυνηγάς!
Οι Ουκρανίδες όταν γαμιούνται έχουν ενοχές και είναι σφιγμένες πως κάνουν ...αμαρτία!

Η δυτικοποίηση κι η επιρροή της Γερμανικής κουλτούρας πρέπει να είναι η ειδοποιός διαφορά!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
σου εχω εξηγησει 10 φορες ,παραβλεπεις το ηλικιακο πρισμα
στα 45 συν,ασχετο αν μοιαζω κ το παιζω 40αρης, γαμαω κ τωρα αστερια 20 κ 22 στην ουκρανια με ολιγον απο σουγκαρ νταντυ φιλοσοφυ,κι ανετα 30αρες χωρις τιποτα πλας,παρα βολτες κ κατι 30αρια για τα κοινοχρηστα που λεει κι ο κμαν
σαν επισκεπτης 7-10 μερων
αυτο στην τσεχια δεν το βλεπω με την καμμια..
πουτανες  στιουντιο κλπ δεν παω δεν καβλωνω,τωρα τι θακανα αν ημουνα 30 χρονων στην τσεχια δεν με αποσχολει πλεον
μπουντοβιτσε που πηγα δεν ειδα πως θα γαμουσα κατι αλλο απο πουτανες σε στουντιο,δεν μιλαω να μπλεξω με 40αρες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η δυτικοποίηση κι η επιρροή της Γερμανικής κουλτούρας πρέπει να είναι η ειδοποιός διαφορά!
Ακόμα είναι στο προστάδιο που είναι η καλύτερη φάση!
Η πλήρης δυτικοποίηση ορίζει το ότι "Αν απλά ανοίξω πόδια στον άντρα χωρίς καν να κουνιέμαι τότε του κάνω τεράστια χάρη όπως κι αν είμαι"

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Η πλήρης δυτικοποίηση ορίζει το ότι "Αν απλά ανοίξω πόδια στον άντρα χωρίς καν να κουνιέμαι τότε του κάνω τεράστια χάρη όπως κι αν είμαι"
ξεχνας κ το οτι
"με περναει 4 χρονια ,ειναι αλλο ηλικιακο γκρουπ ,δεν παω μαζι του οσο μπαζο κι αν ειμαι εγω,
κι οσο καλος κι αν ειναι αυτος"  :walkingpenis:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Αλλά σε λίγα χρόνια δυστυχώς θα 'χει χαθεί αυτό ο προορισμός και δυστυχώς για την Τσεχία μάλλον τελείως!

Είχα ένα γνωστό που είχε πάει Πράγα για τους οίκους ανοχής και εκεί έχασε όλα σχεδόν τα λεφτά του! Τα υπόλοιπα σε σοκολάτες βιεννουά!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σαραντάρης Τσεχία είναι δύσκολα.Μέχρι τα 35 είναι εντάξει.Αν είσαι σαραντάρης χρειάζεσαι έναν μικρότερο σα γλάστρα.
Η Τσεχία ήταν ιδανική χώρα για daygame σταματούσαν και σου μιλούσαν όλες.Αν ένας σχετικά εμφανίσιμος Ελληνας κάτω των 35 πάει στοχευμένα Πίλσεν,Μπρνο ή Ολομούτς που είναι μεγάλες φοιτητουπόλεις θα ξεσκιστεί.Απλά πιάνοντας κουβέντα γαμάς.
Για να γαμήσεις όμως σίγουρα Τσέχα το dating δεν αρκεί.Πρέπει να μείνει μαζί σου.Για αυτό η ασφαλής λύση είναι να μείνεις σπίτι της ή να την καλέσεις Ελλάδα.Τότε θα γαμήσεις σίγουρα αφού αναπτύσσεις οικειότητα,έχει εμπιστοσύνη κτλ.Οι Τσέχες κοιμούνται πάντα χωρίς εσώρουχα με κοντές νυχτικές που απλά τις σηκώνεις και γαμάς.
Γενικά πάντως με τσέχες το τρικ είναι η συμβίωση πρέπει με κάποιο τρόπο να μείνετε μαζί.Επίσης δε γίνονται instadates,instafucks όπως Ουκρανία που είναι νορμ ούτε τόσες πολλές φάσεις στα κλαμπ όπως Πολωνία.Τσεχία πρέπει να πας για χειρουργικό καμάκι,σωστό μέρος,σωστός χρόνος,σωστές κινήσεις.Δε σε παίρνει για λάθη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Σαραντάρης Τσεχία είναι δύσκολα.Μέχρι τα 35 είναι εντάξει.Αν είσαι σαραντάρης χρειάζεσαι έναν μικρότερο σα γλάστρα.
Η Τσεχία ήταν ιδανική χώρα για daygame σταματούσαν και σου μιλούσαν όλες.Αν ένας σχετικά εμφανίσιμος Ελληνας κάτω των 35 πάει στοχευμένα Πίλσεν,Μπρνο ή Ολομούτς που είναι μεγάλες φοιτητουπόλεις θα ξεσκιστεί.Απλά πιάνοντας κουβέντα γαμάς.
Για να γαμήσεις όμως σίγουρα Τσέχα το dating δεν αρκεί.Πρέπει να μείνει μαζί σου.Για αυτό η ασφαλής λύση είναι να μείνεις σπίτι της ή να την καλέσεις Ελλάδα.Τότε θα γαμήσεις σίγουρα αφού αναπτύσσεις οικειότητα,έχει εμπιστοσύνη κτλ.Οι Τσέχες κοιμούνται πάντα χωρίς εσώρουχα με κοντές νυχτικές που απλά τις σηκώνεις και γαμάς.
οχι 40αρης.. αν ημουν 40αρης θα το παιζα 35 κ 33...
πολυ ζαλισμα στ αρχιδια για να γαμισω καποια δεν το μπορω πλεον,ποσο μαλλον να την κοβω κ βολτες στην ελλαδα... :helpplea:
εξ ου κ μονο ουκρανιακ τιποτα αλλο
αν μιλαγα πολωνεζικα ,το βλεπω διαισθητικα κι εκει σε μιλφ μονο
ετερον ουδεν
ολο το αλλο μπλοκ ειναι νουλ...ακυρο..μονο κονσερβα παρεχει ακριβη κ μετριας ποιοτητας εως κ κακης
απο σλοβακια κ σλοβενια εως ρουμανια κ μολδαβια ακομα  :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οχι 40αρης.. αν ημουν 40αρης θα το παιζα 35 κ 33...
πολυ ζαλισμα στ αρχιδια για να γαμισω καποια δεν το μπορω πλεο,,
εξ ου κ μονο ουκρανιακ τιποτα αλλο
αν μιλαγα πολωνεζικα ,το βλεπω διαισθητικα κι εκει σε μιλφ μονο
ετερον ουδεν
ολο το αλλο μπλοκ
απο σλοβακια κ σλοβενια εως ρουμανια κ μολδαβια ακομα

40 και πάνω πρέπει να είσαι πολύ ψημένος για να τα πράξεις Τσεχία.Γίνεται υπό όρους.Η τελευταία που γάμησα ήταν μια 190 32 χρονών το 2013 που με φιλοξένησε στο χωριό της.Ωραία φάση το τσεχικό χωριό.Φαί,ποτό γαμήσι και επιστροφή στη φύση.Ολοι γαμάνε εκεί πέρα αυτή είναι η κύρια ενασχόληση.
Θυμάμαι το 2006 ήμουνα Λεπτοκαρυά με δυο άλλους κάμακερς και σταμπάρω δύο δίμετρες Τσέχες ξανθιές σε απόσταση 100 μέτρων σε παγωτατζίδικο.Λέω παιδιά τρέξτε έχουμε μόνο 20 δευτερόλεπτα.Τρέχουμε σα σίφουνες και πιάνω κουβέντα στη μία ακριβώς αφού είχε πάρει το παγωτό πριν κάτσει στην καρέκλα.Δίπλα την είχαν αράξει κάτι ντόπιοι 25-30 χρονών έτοιμοι να την πέσουνε μόλις οι κοπέλες κάθονταν.Τους πρόλαβα στην κόψη του ξυραφιού χάρη στο τρέξιμο.
Ζητάω άδεια να κάτσουμε με τις κοπέλες μου λένε ναι και μπλοκάρουμε τους ντόπιους με τις θέσεις μας από όλα τα σημεία.Ηταν φοιτήτριες από το Μπρνο τελικά την επόμενη μέρα γαμήσαμε.Οι ντόπιοι μας κοίταζαν με κάτι βλέμματα θα σε σκοτώσω πούστη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
40 και πάνω πρέπει να είσαι πολύ ψημένος για να τα πράξεις Τσεχία.Γίνεται υπό όρους.Η τελευταία που γάμησα ήταν μια 190 32 χρονών το 2013 που με φιλοξένησε στο χωριό της.Ωραία φάση το τσεχικό χωριό.Φαί,ποτό γαμήσι και επιστροφή στη φύση.Ολοι γαμάνε εκεί πέρα αυτή είναι η κύρια ενασχόληση.
δεν ειναι ρεαλιστικο πλανο το γαμησι για  τον 40 πλας σε τσεχια....εκτος αν ειναι σε 15000 μπατζετ μηνιαιως κ ανω κ να τα σκορπαει διχως ελεος σε μαλ..ιες οπως σπα χοτελια κ δειπνα..μαλ..ιες στο πατερο δηλαδη
εγω 5 ωρες με το αμαξι ειμαι,ουτε που το σκεφτομαι σαν προορισμο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν ειναι ρεαλιστικο πλανο το γαμησι για  τον 40 πλας σε τσεχια....εκτος αν ειναι σε 15000 μπατζετ μηνιαιως κ ανω κ να τα σκορπαει διχως ελεος σε μαλ..ιες οπως σπα χοτελια κ δειπνα..μαλ..ιες στο πατερο δηλαδη
εγω 5 ωρες με το αμαξι ειμαι,ουτε που το σκεφτομαι σαν προορισμο

Και εγώ δεν πάω τώρα γιατί η Πολωνία έχει γίνει καλύτερη ενώ πριν το 2010 ήταν χειρότερη από Τσεχία.Τελευταία φορά που πήγα το 2015 απογητεύτηκα.Αισθητή γερμανοποίηση.
Αν δεν ήταν η Πολωνία όμως,θα πήγαινα τακτικά Τσεχία όπως παλιά.
Βασικά ένας μεγάλος πορνοτουρίστας θα τον πιει,η Πράγα είναι τίγκα στους ξένους,generic ατμόσφαιρα και οι πόλεις στην επαρχία σχετικά άδειες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Και εγώ δεν πάω τώρα γιατί η Πολωνία έχει γίνει καλύτερη ενώ πριν το 2010 ήταν χειρότερη από Τσεχία.Τελευταία φορά που πήγα το 2015 απογητεύτηκα.Αισθητή γερμανοποίηση.
Αν δεν ήταν η Πολωνία όμως,θα πήγαινα τακτικά Τσεχία όπως παλιά.
Βασικά ένας μεγάλος πορνοτουρίστας θα τον πιει,η Πράγα είναι τίγκα στους ξένους,generic ατμόσφαιρα και οι πόλεις στην επαρχία σχετικά άδειες.
ειναι καλη για μασες κ βολτες
ενα πηδημα κονσερβα 60ε κι αυτο ειναι ολο
σαν εκδρομη καλα ειναι
οχι σαν προορισμος ομως

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αμα πάνε καυλωμένοι κάμακερς κάτω των 35 σίγουρα θα γαμήσουν Τσεχία.Φυσικά όχι με χιπστεράδικο στυλ,γένεια κτλ αλλά με καθαρό λουκ,ήρεμη δύναμη.
Θυμάμαι όταν είχα πρωτοπαει Κίεβο το 2003 είχα απογοητεί.Η ποιότητα ήταν τρομερά κατώτερη από Πράγα,Κίεβο τότε δεν έβλεπες τίποτα πάνω από οχτάρι και τα οχτάρια σπάνια ήτανε.Ολες κοντές,υποσιτισμένες.Η Τσεχία τότε είχε άλογα,τα απόλυτα μοντέλα του μπλοκ.Αργότερα βέβαια πάχυναν κάπως αλλά και τώρα Πράγα ρίχνει στα αυτιά σχεδόν σε όλα τα σλαβικά κέντρα εκτός από Μπρατισλάβα,Αγία Πετρούπολη,Μόσχα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ βλέπουμε γιατί οι Πολωνέζες γουστάρουν τα λουλούδια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδώ βλέπουμε γιατί οι Πολωνέζες γουστάρουν τα λουλούδια.

Αρχηγε έχεις παρατηρήσει αν η καινούργια έκδοση των χαρτονομισμάτων των 50άρικων του Ευρώ βοηθάει καλύτερα στο φλασάρισμα κασεριού? Τα πιο έντονα χρώματα και το σύγχρονο πλαστικοποιημένο design καυλώνει περισσότερο τις γκόμενες για βιομηχανικό τσιμπούκι και χάνεται το βλάχικο? 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ετσι και φλασάρεις κασέρι σε Ουκρανή τελείωσε η γκόμενα είναι δικιά σου.Κολλάνε μετά πάνω σου σα χταπόδια δεν μπορείς να τις ξεκολλήσεις.
Με Πολωνέζες δουλεύουν και κάρτες και όλα.Εδώ ο γίγας Liroy δείχνει πώς δουλεύει το καμάκι Πολωνία για Πολωνούς γουρουνοτρόφους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Αρχηγε έχεις παρατηρήσει αν η καινούργια έκδοση των χαρτονομισμάτων των 50άρικων του Ευρώ βοηθάει καλύτερα στο φλασάρισμα κασεριού? Τα πιο έντονα χρώματα και το σύγχρονο πλαστικοποιημένο design καυλώνει περισσότερο τις γκόμενες για βιομηχανικό τσιμπούκι και χάνεται το βλάχικο? 
το τοπ νομισμα ειναι το νεο ελβετικο 50φραγκο
μπες κ δες το ,πηρε κ βραβειο νομιζω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνικοί γάμοι.Γίνεται χαμός.Λένε οτι όλοι γαμάνε αβέρτα εκεί κυκλοφορούν συνεχώς μεθυσμένοι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
το τοπ νομισμα ειναι το νεο ελβετικο 50φραγκο
μπες κ δες το ,πηρε κ βραβειο νομιζω
Αυτό λες;Μου το είχε δώσει ένας Ελβετός για 80€

*Φίλε cool μάζεψε κάμποσα τέτοια το μήνα και οι Πολωνέζες έρχονται όπου θες!Ακόμα και στην Σαλαμίνα! :2funny:

Συνημμένα

• IMG_0164.JPG
    IMG_0164.JPG
    974,3 KB · Εμφανίσεις: 68

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom