ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Και μετά λες οτι εγώ παραπλανώ.Δεν αμφισβητώ οτι έχεις γαμήσει 100 Τσέχες σε 3 μήνες,είμαι ο μόνος άλλωστε που έχω γράψει οτι κάτι τέτοιο είναι εφικτό στις σλαβικές χώρες.Αλλά αν πιστέψει το μέσο μέλος οτι απλώς θα ανοίξει το τίντερ και θα τον κάνει σφεντόνα είναι γελασμένο.
Φυσικά και δεν ειναι εφικτό για το μέσο μέλος.
Εγώ έγινα μονιμος κάτοικος Πραγας και παραλληλα δεν εργάζομαι,για να καταστήσω ενα τέτοιο νουμερο εφικτο και εσυ σκας σε Ουκρανιες με budget 3500ευρω για να πηδηξεις πολλες.
Αμφοτεροι,για διαφορετικούς λόγους,δεν αντιπροσωπεύουμε το μέσο μέλος.
Όσο για το Tinder,όσο πιο ολοκληρωμένο πακετο παρουσιαζεις,τόσο πιο συχνά βαράει.
Εμένα το μόνο που μου λείπει πλέον,ειναι η γλώσσα.
Όλους τους άλλους παραγοντες τους έχω με το μέρος μου.
Θα σου πω και γιατί δεν παραπλανώ..
Η διαφορά ειναι ότι εγώ τους λέω να βελτιωθουν συνολικά και μόνο έτσι θα έρθουν τα μουνάκια,σε όποια χώρα και να ταξιδέψουν.
Όποιος νομίζει ότι ενω τον κλάνουν οι ελληνιδες,θα του παίρνουν οι Σλαβες τσιμπούκια,ειναι βαθιά νυχτωμενος.
Εσύ μιλάς για κασέρια,σε έναν λαό που δεν έχει πια περίσσειο κασέρι...
Εγώ τους δείχνω ότι με συνολικό budget 400 ευρώ έρχονται και χτυπάνε 4 νεαρά 7άρια,μία ωρίτσα σεξ την κάθε φορά.
Χθες έγραψες ότι όποιος δεν έχει 1000ευρώ κάβα,δεν είναι για πορνοταξίδια.
Εγώ λέω ότι είναι εφικτο και πως με τα 400 ευρώ,θα πετύχει ακριβως ότι και εσύ με τα 1000+.
Εκτος αν μέσα σε ένα ΣΚ,γαμάς πάνω από 4 εφτάρια,κατω των 25 ετών,που από τις φωτο που βλεπω,πολύ αμφιβάλλω.
4 γαμήσια λοιπόν,πέρα από τι μπορεί να πετύχει κάποιος με στεγνό καμάκι κάτι που είναι τελείως υποκειμενική η φάση..