Νέα

Τα οικονομικά του να φέρεις Πολωνέζα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Και μετά λες οτι εγώ παραπλανώ.Δεν αμφισβητώ οτι έχεις γαμήσει 100 Τσέχες σε 3 μήνες,είμαι ο μόνος άλλωστε που έχω γράψει οτι κάτι τέτοιο είναι εφικτό στις σλαβικές χώρες.Αλλά αν πιστέψει το μέσο μέλος οτι απλώς θα ανοίξει το τίντερ και θα τον κάνει σφεντόνα είναι γελασμένο.

Φυσικά και δεν ειναι εφικτό για το μέσο μέλος.

Εγώ έγινα μονιμος κάτοικος Πραγας και παραλληλα δεν εργάζομαι,για να καταστήσω ενα τέτοιο νουμερο εφικτο και εσυ σκας σε Ουκρανιες με budget 3500ευρω για να πηδηξεις πολλες.
Αμφοτεροι,για διαφορετικούς λόγους,δεν αντιπροσωπεύουμε το μέσο μέλος.

Όσο για το Tinder,όσο πιο ολοκληρωμένο πακετο παρουσιαζεις,τόσο πιο συχνά βαράει.
Εμένα το μόνο που μου λείπει πλέον,ειναι η γλώσσα.
Όλους τους άλλους παραγοντες τους έχω με το μέρος μου.

Θα σου πω και γιατί δεν παραπλανώ..

Η διαφορά ειναι ότι εγώ τους λέω να βελτιωθουν συνολικά και μόνο έτσι θα έρθουν τα μουνάκια,σε όποια χώρα και να ταξιδέψουν.
Όποιος νομίζει ότι ενω τον κλάνουν οι ελληνιδες,θα του παίρνουν οι Σλαβες τσιμπούκια,ειναι βαθιά νυχτωμενος.

Εσύ μιλάς για κασέρια,σε έναν λαό που δεν έχει πια περίσσειο κασέρι...
Εγώ τους δείχνω ότι με συνολικό budget 400 ευρώ έρχονται και χτυπάνε 4 νεαρά 7άρια,μία ωρίτσα σεξ την κάθε φορά.
Χθες έγραψες ότι όποιος δεν έχει 1000ευρώ κάβα,δεν είναι για πορνοταξίδια.
Εγώ λέω ότι είναι εφικτο και πως με τα 400 ευρώ,θα πετύχει ακριβως ότι και εσύ με τα 1000+.
Εκτος αν μέσα σε ένα ΣΚ,γαμάς πάνω από 4 εφτάρια,κατω των 25 ετών,που από τις φωτο που βλεπω,πολύ αμφιβάλλω.

4 γαμήσια λοιπόν,πέρα από τι μπορεί να πετύχει κάποιος με στεγνό καμάκι κάτι που είναι τελείως υποκειμενική η φάση..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πάντα σιχτιριζω που δεν είχα αντιληφθεί νωρίτερα την υλιστικη εκμεταλλευτικη φύση των γυναικών.Αν ήξερα πόσο ευκολα γαμιουνται τόσο πολλές για λίγα λεφτά θα είχα ξεκινήσει το σπονσορινγκ από τα 25.Μου πήρε μια δεκαετία να καταλάβω τι γίνεται.Γιατί οι σαρανταρηδες πάντα μου εριχναν στα αυτιά Κίεβο στα κλαμπ και κυκλοφορουσαν με πιο εμφανίσιμες γκομενες.
Από τότε που άρχισα να γκαζωνω με ρευστό,δεκαπλασιασα τα γαμησια ούτε άγχος ούτε τίποτα.Βασιλιάς.

Ναι ξεχνάς όμως κάτι βασικό..Όταν πας με μια πουτανα σου λέει θέλω 100 ευρώ 1 ωρα...Είναι κάτι το τέλειως στημένο που στην τελική δεν θα το χαρείς τρελά..Αν βρίσκεις κανονικες κοπέλες αυτά που κάνουν τα εννοούν!!θα χαρείς το sex γιατί το χαιρεστε μαζι...Και απο διάρκεια και απο κινήσεις και απο συναισθήμα ολα..Δεν κοιτάς ρολόι ούτε ακούς ψεύτικα βογκητα!! Η εξίσωση των δυο κατάστασεων ειναι εντελώς άκυρη!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ναι ξεχνάς όμως κάτι βασικό..Όταν πας με μια πουτανα σου λέει θέλω 100 ευρώ 1 ωρα...Είναι κάτι το τέλειως στημένο που στην τελική δεν θα το χαρείς τρελά..Αν βρίσκεις κανονικες κοπέλες αυτά που κάνουν τα εννοούν!!θα χαρείς το sex γιατί το χαιρεστε μαζι...Και απο διάρκεια και απο κινήσεις και απο συναισθήμα ολα..Δεν κοιτάς ρολόι ούτε ακούς ψεύτικα βογκητα!! Η εξίσωση των δυο κατάστασεων ειναι εντελώς άκυρη!!

Έτσι οπως το πας,θα του βάλεις μεσα και τον παράγοντα συναίσθημα,δηλαδη τι γινεται στο κρεβάτι αν μια κοπέλα κόβει φλέβα για πάρτη μας, που το καλύτερο call δεν μπορεί να πιάσει τέτοια αποδοση.
Και με το συναίσθημα δεν εννοοω απαραιτητα gfe,αγκαλίτσες και καρδουλες.
Αλλά μην του βάζεις δύσκολα..

Εχει οχυρωθεί πίσω απο " την υλιστικη εκμεταλλευτικη φύση των γυναικών",τις έχει βγάλει όλες πουτάνες και κάνει το κομμάτι του..

Λες και δεν ξερετε γυναίκες που ηταν μια χαρά άτομα που μπλέξανε με μαλάκες που τις εφαγαν λεφτά και χιλια δυο άλλα.
Αλλά ξέχασα..Στο bou γράφουμε τι καλά παιδια που ειμαστε και ποσο μας έχουν αδικήσει οι κακούργες οι γυναικες.
Επιπεδο νηπιαγωγείου..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Δεν είναι πουτάνες.Είναι κανονικές γκόμενες με κανονικές δουλειές κτλ που επίσης τα τρώνε από γενναιόδωρους άντρες.Δε σημαίνει οτι πάνε με όλους,δεν είναι επαγγελματίες.
Εγώ κάνω μια βόλτα Κίεβο στο κέντρο και μαζεύω άνετα μία τέτοια κάθε μέρα με έναν απλό περίπατο.Στα κλαμπ έχει άπειρες,τώρα έβγαλα 3 γκόμενες σε μια βδομάδα από τα κλαμπ και το δρόμο που με έχουν πρήξει να επιστρέψω.Είναι σαν κανονική σχέση απλά δίνεις και λεφτά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φυσικά και δεν ειναι εφικτό για το μέσο μέλος.

Εγώ έγινα μονιμος κάτοικος Πραγας και παραλληλα δεν εργάζομαι,για να καταστήσω ενα τέτοιο νουμερο εφικτο και εσυ σκας σε Ουκρανιες με budget 3500ευρω για να πηδηξεις πολλες.
Αμφοτεροι,για διαφορετικούς λόγους,δεν αντιπροσωπεύουμε το μέσο μέλος.

Όσο για το Tinder,όσο πιο ολοκληρωμένο πακετο παρουσιαζεις,τόσο πιο συχνά βαράει.
Εμένα το μόνο που μου λείπει πλέον,ειναι η γλώσσα.
Όλους τους άλλους παραγοντες τους έχω με το μέρος μου.

Θα σου πω και γιατί δεν παραπλανώ..

Η διαφορά ειναι ότι εγώ τους λέω να βελτιωθουν συνολικά και μόνο έτσι θα έρθουν τα μουνάκια,σε όποια χώρα και να ταξιδέψουν.
Όποιος νομίζει ότι ενω τον κλάνουν οι ελληνιδες,θα του παίρνουν οι Σλαβες τσιμπούκια,ειναι βαθιά νυχτωμενος.

Εσύ μιλάς για κασέρια,σε έναν λαό που δεν έχει πια περίσσειο κασέρι...
Εγώ τους δείχνω ότι με συνολικό budget 400 ευρώ έρχονται και χτυπάνε 4 νεαρά 7άρια,μία ωρίτσα σεξ την κάθε φορά.
Χθες έγραψες ότι όποιος δεν έχει 1000ευρώ κάβα,δεν είναι για πορνοταξίδια.
Εγώ λέω ότι είναι εφικτο και πως με τα 400 ευρώ,θα πετύχει ακριβως ότι και εσύ με τα 1000+.
Εκτος αν μέσα σε ένα ΣΚ,γαμάς πάνω από 4 εφτάρια,κατω των 25 ετών,που από τις φωτο που βλεπω,πολύ αμφιβάλλω.

4 γαμήσια λοιπόν,πέρα από τι μπορεί να πετύχει κάποιος με στεγνό καμάκι κάτι που είναι τελείως υποκειμενική η φάση..

Μα και εγώ τους λέω να αυτοβελτιωθούν.Να δουλέψουν σκληρά και να βγάλουν χρήμα και μετά να ασχοληθούν με το μουνί όχι να χάνουν λεφτά και ευκαιρίες αναζητώντας μουνί.
Απλά το δικό μου μοντέλο αναιρεί όλες τις προυποθέσεις.Π.χ. προυπόθεση για να γαμήσεις
1.Να είσαι νέος
2.Ψηλός
3.Γυμνασμένος
4.Κοινωνικός
5.Καλοντυμένος
6.Με λέγειν
7.Να έχεις χρόνο
8.Να μένεις μόνιμα σε καλό μέρος με πολλούς στόχους ευκαιρίες κτλ
εγώ το μετατρέπω σε
δε χρειάζεται ούτε να είσαι νέος,ούτε εμφανίσιμος,ούτε κοινωνικός,ούτε ιδιαίτερα καλοντυμένος,ούτε να έχεις σπουδαίο λέγειν,ούτε να μένεις μόνιμα,ούτε να έχεις χρόνο,αρκεί να χρησιμοποιείς τακτικές αιφνιδιασμού και κασέρι.Ανατρέπω δηλαδή όλες τις φυσικές προυποθέσεις,τις οποίες φυσικά οι περισσότεροι δεν έχουν.
Π.χ. ο δημητράκης έλεγε χρειάζεσαι διαμέρισμα και αμάξι Ρωσία για να γαμήσεις,πήγα και γάμησα τη μούνα την 189 και εξευτέλισα τη θεωρία του.Είναι η επιβολή της βίας στη φυσική πραγματικότητα αυτό που ονομάζουμε βαλκανιοπουτσισμό και ανωτερότητα του τσομπάνη.
Απλά πρέπει κάποιος να μπορεί να λειτουργεί υπό πίεση και να αψηφά τις αντιξοότητες.Να ξεκινά από την αρχή οτι έτσι κι αλλιώς είναι όλα εναντίον του και να ανατρέπει την κατάσταση.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
------2. Ψηλος ---------

Πολλες γκομενες στο τιντερ γραφουν να εισαι τουλαχιστον 6feet δηλαδη 1.83... :(

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Καταρχην γινονται και φθηνα ταξιδια και το λεω γιατι εδω μεσα διαβαζω για χιλιαρικα κτλπ
Εγω ειτε ταξιδευα μεσω της προηγουμενης δουλειας μου ειτε ταξιδευω για την παρτη μου σε Καθε χωρα που πηγα εσπρωξα.
Αναλυουμε οτι οι γκομενες θελουν λεφτα κτλπ και λεω και να το θελουν οι λεφταδες πλεον σε ολο τον κοσμο ειναι 5-10%(και πολυ λεω) ενω η μεσαια ταξη φτωχοποιειται.
Οποτε οι μη πουτανες(αυτες που δεν γαμιουνται με λεφτα εννοω) ειτε θα αποδεχθουν την μοιρα τους και θα τρωνε πουτσο ωστε να παιρνανε καλα και θα γαμιουνται σαν σκυλια ειτε θα ζουνε στο ροζ συννεφακι τους οπου θα ρθει ο καβαλαρης με το λευκο αλογο(στο τελος αντε να τους μεινει το αλογο στην πλειοψηφια τους)

Επειδη οι Ελληνιδες μεγαλωσανε σαν πριγκηπισες στο συνολο τους ακομα ζουν στο συννεφακι οπου θα βρουνε τον λεφτα.Θα προσγειωθουνε αποτομα οσο μεγαλωνουνε και σε καμια 10χρονια απ τωρα καμια σχεδον Ελληνιδα δεν θα ναι οπως η προηγουμενη γενια γιατι θα πρεπει να δουλεψουν(καθαριστριες και λοιπες δουλειες που καμια της προηγουμενης γενιας δεν εκανε).Οποτε θα αποδεχθουνε την μοιρα τους.

Στα Βαλκανια οπου εχω παει αρκετες φορες η πλειοψηφια των γυναικων ειτε ειναι πουτανες(επι πληρωμη) ειτε γαμιουνται σαν σκυλια γιατι εχουν αποδεχθει την μοιρα τους οτι φτωχη με φτωχο θα παει και ενα 5% ζει στο συννεφακι που ζει το 90% των γυναικων εδω.

Οποτε αμα θελετε βαλκανικο οδηγο για Ελληνα.Κλειστε φθηνα εισιτηρια με ryanair η aegean οταν βγαζει προσφορες,μεινεται σε σπιτια στο κεντρο με airbnb(ενδεικτικα Σερβια-Ρουμανια πληρωνα κατω απο 10Ευρω την μερα και ειχα σπιτι στο κεντρο με τα ολα του) και παιχτε μπαλα πριν πατε με badoo,tinder και με το couchsurfing.Θα βγειτε με πολλα μουνια απο couch αλλα αποφυγεται να μεινεται μεσω του couch γιατι αμα πεσει ακυρωση θα τρεχετε+ οτι ειναι αλλιως να μενετε στο σπιτι σας σαν να ειναι δικο σας.

Εγω οσο γραφω εδω θα γραφω για couchsurfing και θα το εχω πιο ψηλα απο tinder κτλπ καθως δεν ανησυχειται για αγγλικα(ολες εκει μεσα μιλανε) + οτι θα βρειτε εναλλακτικα ατομα που ειναι ψιλομπατηρακια οπως εσεις και θα γαμησετε πινοντας μπυρες απο το περιπτερο

Στο κατω κατω πρεπει να αποδεχθουμε την μοιρα μας πανε τα μεγαλεια και με μισθο 700-800(που λιγοι παιρνουν) μονο για Βαλκανια κανουμε,Ευρωπη κατω απο 1000 δεν παιρνει κανεις καθως ο βασικος ειναι πιο πανω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
------2. Ψηλος ---------

Εσύ λες δεν είμαι εμφανίσιμος,είμαι μεγάλος,άφραγκος κτλ.Δηλαδή δεν έχεις ούτε ένα θετικό στοιχείο.Συνεπώς ποια γκόμενα θα σε προτιμήσει?
Στην περίπτωση αυτή πρέπει να προτιμήσεις τις γκόμενες που δίνουν mercy fuck(το πήδημα του ελέους).Δηλαδή πηδιούνται με κάποιον που κλαίγεται οτι δεν μπορεί να γαμήσει τίποτα επειδή όλες τον φτύνουν.
Ποιες γκόμενες δίνουν mercy fuck?Ποιες άλλες από τις θεόμουρλες Πολωνέζες.Εκεί γαμάει και ο φτωχός, και ο άφραγκος,και ο άσχημος,και ο ανάπηρος,και ο παραπληγικός και ο αόμματος,ο νάνος,ο τετράποδος δεν υπάρχει κανείς που να μένει αγάμητος γιατί παίζει πολύ mercy fuck.
Και φτωχός τω πνεύματι να είναι κανείς οι Πολωνέζες του δίνουν ζεστασιά.Είναι η χώρα που γαμάνε όσοι αποτυγχάνουν σε άλλες χώρες,οι ωμέγα και πιο κάτω στις χώρες τους.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ηθελα να συμπληρωσω επισης οτι οταν γαμας μουνι αξιολογο (η τουλαχιστον εγω προσωπικα) ξεροντας οτι την γαμησες με 5Ευρω στην τσεπη νιωθεις καλα.Αμα η αλλη καβλωσε μονο με μενα οχι με το αμαξι,τα λεφτα μου αλλα με τα λογια μου τοτε υπηρξε και brain fuck(douple points χαχα)

Εγω σκοπιμως πλεον υποβαθμιζω τον εαυτο μου ειδικα με Σλαβες λεω οτι ειμαι οικοδομος και ξερω ολα τα εργαλεια(αν και δουλευω σε γραφειο πλεον) και τα τεχνικα.Ειδικα οι Πολωνεζες σταζουν οταν ακουσουν τετοια ξερουν οτι δεν μασας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ηθελα να συμπληρωσω επισης οτι οταν γαμας μουνι αξιολογο (η τουλαχιστον εγω προσωπικα) ξεροντας οτι την γαμησες με 5Ευρω στην τσεπη νιωθεις καλα.Αμα η αλλη καβλωσε μονο με μενα οχι με το αμαξι,τα λεφτα μου αλλα με τα λογια μου τοτε υπηρξε και brain fuck(douple points χαχα)

Εγω σκοπιμως πλεον υποβαθμιζω τον εαυτο μου ειδικα με Σλαβες λεω οτι ειμαι οικοδομος και ξερω ολα τα εργαλεια(αν και δουλευω σε γραφειο πλεον) και τα τεχνικα.Ειδικα οι Πολωνεζες σταζουν οταν ακουσουν τετοια ξερουν οτι δεν μασας

Ναι,όντως γιατί οι Πολωνέζες ψαρώνουν αν ακούσουν οτι κάποιος έχει υψηλόβαθμη θέση γιατί θεωρούν οτι δεν μπορούν να τον διαχειριστούν οπότε όσο πιο ταπεινός τόσο προτιμότερος είσαι.
Αμα όμως πεις σε Ουκρανή οτι είσαι οικοδόμος μάλλον θα προτιμήσει τον businessman γιατί έλκονται από τα χαιλίκια και θέλουν να μασήσουνε.Δηλαδή με τις Πολωνές χρειάζεται understatement(να παρουσιάζεις τον εαυτό σου κατώτερο από αυτό που είσαι) και με τις Ουκρανέζες overstatement(να υπερβάλεις για τη θέση σου).Αυτό έχει να κάνει με το καλιμπράρισμα που έχω γράψει.Θες περίπου 3 μέρες να καλιμπράρεις ένα μέρος σωστά.
Αν καλιμπράρω γίνομαι killer γιατί λέω αυτομάτως αυτό ακριβώς που θέλουν να ακούσουν οι γκόμενες όλες τις σωστές λέξεις.Χωρίς σκέψη ή συναισθήματα εντελώς μηχανικά.

Ετσι κι αλλιώς οι γκόμενες πηδιούνται με βάση τις δικές τους προκαταλήψεις και την ψεύτικη εικόνα που έχουν σχηματίσει για εσένα οπότε δεν είσαι εσύ που τις πηδάς αλλά το είδωλό σου.Συνεπώς δεν μπρέπει να ενοχλείται κανείς όταν τον απορρίπτουν αφού απορρίπτουν το είδωλο και όχι τον ίδιο.Και πού να ξέρει ποιος είσαι μετά από 5 λεπτά συνομιλίας?
Συνήθως Ρωσίδες,Ουκρανές,Τσέχες και λιγότερο Πολωνέζες θεωρούν οτι σαν άντρας είσαι ένας μαλάκας όπως όλοι οι άντρες και καυλώνουν με τον περίγυρο.Αν δηλαδή δουν κυρίλα φανταχτερά δώρα κτλ καυλώνουν και σε συνδυάζουν με αυτά.Δεν είναι οτι σε γουστάρουν απλά τους αρέσει το περιβάλλον που συνδυάζουν με εσένα.Χωρίς αυτό είσαι νούλης.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Μα και εγώ τους λέω να αυτοβελτιωθούν.Να δουλέψουν σκληρά και να βγάλουν χρήμα και μετά να ασχοληθούν με το μουνί όχι να χάνουν λεφτά και ευκαιρίες αναζητώντας μουνί.
Απλά το δικό μου μοντέλο αναιρεί όλες τις προυποθέσεις.Π.χ. προυπόθεση για να γαμήσεις
1.Να είσαι νέος
2.Ψηλός
3.Γυμνασμένος
4.Κοινωνικός
5.Καλοντυμένος
6.Με λέγειν
7.Να έχεις χρόνο
8.Να μένεις μόνιμα σε καλό μέρος με πολλούς στόχους ευκαιρίες κτλ
εγώ το μετατρέπω σε
δε χρειάζεται ούτε να είσαι νέος,ούτε εμφανίσιμος,ούτε κοινωνικός,ούτε ιδιαίτερα καλοντυμένος,ούτε να έχεις σπουδαίο λέγειν,ούτε να μένεις μόνιμα,ούτε να έχεις πολύ χρόνο,αρκεί να χρησιμοποιείς τακτικές αιφνιδιασμού και κασέρι.Ανατρέπω δηλαδή όλες τις φυσικές προυποθέσεις,τις οποίες φυσικά οι περισσότεροι δεν έχουν.
Π.χ. ο δημητράκης έλεγε χρειάζεσαι διαμέρισμα και αμάξι Ρωσία για να γαμήσεις,πήγα και γάμησα τη μούνα την 189 και εξευτέλισα τη θεωρία του.Είναι η επιβολή της βίας στη φυσική πραγματικότητα αυτό που ονομάζουμε βαλκανιοπουτσισμό και ανωτερότητα του τσομπάνη.

Να δουλέψουν σκληρά στην Ελλάδα του 2017;
Που;Πως;

Δεν είναι πουτάνες.Είναι κανονικές γκόμενες με κανονικές δουλειές κτλ που επίσης τα τρώνε από γενναιόδωρους άντρες.Δε σημαίνει οτι πάνε με όλους,δεν είναι επαγγελματίες.

Oρθόν.
Δεν είναι επαγγελματίες,είναι αματούρια πορνίδια και εχει και στην Ελλάδα τέτοιες.
Όχι τόσες πολλές οσο σε Σλαβοχώρες,αλλά έχει.
Μια χαρα ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ειναι,μην τρέφεις αυταπάτες.
Αυτή η 1.87 που postαρες που σου΄ήρθε από επαρχία με 200ευρώ,
ειναι Amateur πουτανίδιο των 200ευρώ.

Κανονικές κοπέλες ειναι όσες ερχονται μαζί μας γιατί μας γουστάρουν,όχι γιατί τις πληρώνουμε.

------2. Ψηλος ---------

Δούκα,την πρώτη μέρα που άνοιξα Tinder,ειχα παραλείψει να γράψω ύψος,παρά το γεγονός ότι είμαι ψηλός.
Το θεωρούσα ψιλοπεριττή πληροφορία..

Όμως οι περισσότερες είχαν σχεδόν πρώτη απαιτηση,να είσαι ψηλός.
Μετά με τα superlikes,σχεδόν η πρώτη τους ερώτηση ήταν πόσο ύψος έχω.
Οπότε το προσθεσα στο Description..

Γνωρίζοντας τες καλύτερα,έχω καταλήξει ότι δεν είναι μονο το αισθητικό μέρος,A-Male,κ.λ.π.,αλλά κυριως γιατί οι ίδιες είναι ψηλές και θεωρούν missmatch έναν πιο κοντό.

Μάλιστα μερικές αυτό περί υψους το γράφουν τελείως καφρικα.
"Ιf you are less than 1.85,swipe left".

Oλλανδία πριν κανά μήνα που ανοιξα Tinder,είναι ντερέκια έτσι κι αλλιώς αυτές,γμσ τα για έναν κάτω από 1.80

Υ.Γ.kman ο Δημητράκης έλεγε πως να καμακώσεις χωρίς λεφτά.
Εσύ φλάσαρες και πηδηξες.
Και τα ινδοπακια που Postάρεις το ίδιο κάνουν,τυφλό σύστημα,καμία δυσκολια..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να δουλέψουν σκληρά στην Ελλάδα του 2017;
Που;Πως;

Δούκα,την πρώτη μέρα που άνοιξα Tinder,ειχα παραλείψει να γράψω ύψος,παρά το γεγονός ότι είμαι ψηλός.
Το θεωρούσα ψιλοπεριττή πληροφορία..

Όμως οι περισσότερες είχαν σχεδόν πρώτη απαιτηση,να είσαι ψηλός.
Μετά με τα superlikes,σχεδόν η πρώτη τους ερώτηση ήταν πόσο ύψος έχω.
Οπότε το προσθεσα στο Description..

Γνωρίζοντας τες καλύτερα,έχω καταλήξει ότι δεν είναι μονο το αισθητικό μέρος,A-Male,κ.λ.π.,αλλά κυριως γιατί οι ίδιες είναι ψηλές και θεωρούν missmatch έναν πιο κοντό.

Μάλιστα μερικές αυτό περί υψους το γράφουν τελείως καφρικα.
"Ιf you are less than 1.85,swipe left".

Oλλανδία πριν κανά μήνα που ανοιξα Tinder,είναι ντερέκια έτσι κι αλλιώς αυτές,γμσ τα για έναν κάτω από 1.80

Υ.Γ.kman ο Δημητράκης έλεγε πως να καμακώσεις χωρίς λεφτά.
Εσύ φλάσαρες και πηδηξες.
Και τα ινδοπακια που Postάρεις το ίδιο κάνουν,τυφλό σύστημα,καμία δυσκολια..

Γάμησα 15 Τσέχες άνω του 185 και 3 ήτανε άνω του 190 τι μου λες τώρα?Τσεχία είναι σχεδόν αυτοννόητο οτι γαμάς πολύ ψηλές αφού όλες είναι ψηλές ο μέσος όρος στις γκόμενες είναι 172 και οι άνω του 180 είναι 15% του πληθυσμού.
Ενας ψηλός φυσικά και έχει τρομερό πλεονέκτημα σε σχέση με εμένα.Αν ξόδευε τα ίδια χρήματα με εμένα θα γαμούσε δυο εννιάρια στην κατσιά κάθε μήνα και πιθανόν και ένα δεκάρι το μήνα.Απειρα οχτάρια και τα εφτάρια δε θα τα κοίταζε καν.
Τις Τσέχες αν τους δίνεις αυτό που θέλουν και είσαι γενικά εντάξει,μη μαλάκας που λένε σου κάθονται και ας σε περνούν 20 πόντους.Σίγουρα όμως άμα ήμουν 185 θα γαμούσα πενταπλάσιες Τσέχες ίσως και δεκαπλάσιες.Το ύψος μου στέρησε ευκαιρίες συνήθως λέγανε δεν μπορώ να σε ερωτευτώ κτλ.
Γενικά στις σλαβικές χώρες ύψος και γυμνασμένο σώμα παίζουν τεράστιο ρόλο,Γερμανία το ύψος παίζει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο.Οσες Πολωνέζες και Τσέχες γνώρισα σε μπρατσέτα τις γάμησαν αμέσως δηλαδή μια ώρα μετά το πρώτο ραντεβού.Λένε your friend is very nice απλά γιατί ο τύπος έχει βγάλει στη φόρα τα μπράτσα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Γάμησα 15 Τσέχες άνω του 185 και 3 ήτανε άνω του 190 τι μου λες τώρα?

Μάλλον πέτυχες τα χρόνια που δοκίμαζαν οτι ξένο έβρισκαν,γιατί εγώ τόσο καιρό εδώ,άτομο στα κυβικά σου,με Τσέχα πανω από 1.80 δεν έχω δει.
Το μέγιστο που έχω δει είναι η Τσέχα,να περνάει τον Τσέχο γκόμενό της κανά 5 πόντους.

Και αυτό ισχύει και σε ολη την Ευρώπη και είναι και ένας από τους πολλούς λόγους,που κάτι αστείοι πάκια,τούρκοι,κ.λ.π. δεν σταυρώνουν ψηλή Ευρωπαία.
Το missmatch παραείναι μεγάλο για να το αγνοήσει μια γκόμενα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μάλλον πέτυχες τα χρόνια που δοκίμαζαν οτι ξένο έβρισκαν,γιατί εγώ τόσο καιρό εδώ,άτομο στα κυβικά σου,με Τσέχα πανω από 1.80 δεν έχω δει.
Το μέγιστο που έχω δει είναι η Τσέχα,να περνάει τον Τσέχο γκόμενό της κανά 5 πόντους.

Και αυτό ισχύει και σε ολη την Ευρώπη και είναι και ένας από τους πολλούς λόγους,που κάτι αστείοι πάκια,τούρκοι,κ.λ.π. δεν σταυρώνουν ψηλή Ευρωπαία.
Το missmatch παραείναι μεγάλο για να το αγνοήσει μια γκόμενα.

Εμένα με περνούσαν 15 πόντους και.Η πιο ψηλή ήταν 193.Μιλάμε για 2007-2013.Βασικά ένα 30% από τις πολύ ψηλές έχει αποφασίσει οτι θα πάει και με πιο κοντούς για να αυξήσει τη δεξαμενή επιλογών οπότε δεν την ενδιαφέρει αν ρίχνει στο γκόμενο 5 πόντους ή 15 πόντους αφού έτσι κι αλλιώς είναι ψηλότερη.Ετσι κι αλλιώς τακούνια δε φοράνε αντίθετα με τις 178 που έχουν όντως πρόβλημα γιατί δεν μπορούν να βάλουν τακούνια.
Αν παίξεις high value σε θέλουνε γιατί τις πείθεις.Δηλαδή λένε αυτός ο high value με γουστάρει γιατί έχω ωραία πόδια και είμαι ψηλή.Αρα θα κολλήσει μαζί μου.Ενώ η κοντή σκέφτεται τι μου βρίσκει εγώ δεν έχω τίποτα.Μάλλον για σεξ με θέλει μόνο.
Υστερα οι ψηλές πιστεύουν συχνά οτι είναι δυσμορφικές δεν μπορούν να βρουν ρούχα και παπούτσια στο μέγεθός τους έχουν ανασφάλειες.Με κανονικές φούστες δείχνουν τεράστια μπούτια και ντρέπονται κτλ.
Τώρα Ουκρανία έπιασα μια γκόμενα 185 και μία 187.Πολωνία παραλίγο να βγάλω μια 190 στο Eter.Κάπως πείθονται οι ψηλές,είναι σίγουρες οτι τις γουστάρεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ενας Ελληνας αν δουλέψει σκληρά στην Ελλάδα δε θα κάνει τίποτα φυσικά με τα λαμόγια που κυβερνούν θα του τα πάρουν όλα υπέρ αναξιοπαθούντων.
Δυτική Ευρώπη αλλάζει το σκηνικό.Αν κάποιος νιώθει αρχιδάτος και πουτσαράς ας πάει δυτική Ευρώπη και ΗΠΑ να γαμήσει εισοδηματικά.Βέβαια θα βρει μπροστά του ανταγωνισμό δεν είναι παίξον γέλασον,θα φάει σφαλιάρες αλλά αν αξίζει θα τα καταφέρει.Αν δεν τα καταφέρει θα πεθάνει και θα του κλάσουν τα αρχίδια.Χρειάζεται ανώτερη οπτική.Die hard or die trying.
Και εμείς εδώ Γερμανία με φάρμακα τη βγάζουμε για επιδόσεις τι νομίζετε?Δεν είναι έτσι απλά παίζεις μπάλλα με τους Τεύτονες.Η πας με λογική πουτσαρά να γαμήσεις ή βλέπουν τον κώλο σου ανοιχτό και σε γαμάνε.Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Εμένα με περνούσαν 15 πόντους και.Η πιο ψηλή ήταν 193.Βασικά ένα 30% από τις πολύ ψηλές έχει αποφασίσει οτι θα πάει και με πιο κοντούς για να αυξήσει τη δεξαμενή επιλογών οπότε δεν την ενδιαφέρει αν ρίχνει στο γκόμενο 5 πόντους ή 15 πόντους αφού έτσι κι αλλιώς είναι ψηλότερη.Ετσι κι αλλιώς τακούνια δε φοράνε αντίθετα με τις 178 που έχουν όντως πρόβλημα γιατί δεν μπορούν να βάλουν τακούνια.
Αν παίξεις high value σε θέλουνε γιατί τις πείθεις.Δηλαδή λένε αυτός ο high value με γουστάρει γιατί έχω ωραία πόδια και είμαι ψηλή.Αρα θα κολλήσει μαζί μου.Ενώ η κοντή σκέφτεται τι μου βρίσκει εγώ δεν έχω τίποτα.Μάλλον για σεξ με θέλει μόνο.
Υστερα οι ψηλές πιστεύουν συχνά οτι είναι δυσμορφικές δεν μπορούν να βρουν ρούχα και παπούτσια στο μέγεθός τους έχουν ανασφάλειες.Με κανονικές φούστες δείχνουν τεράστια μπούτια και ντρέπονται κτλ.

High value;
Αυτες δεν υποτίθεται ότι τις έριξες πριν τα 34,χωρίς λεφτά;

Τι high value ρε συ;
Να πω οτι ησουν κανάς ζουμπάς Ιταλός ομορφόπαιδο,να καταλάβω.
Τέτοιους εχω δει να παίζουν μπάλα.

Εσύ συνόδευες ψηλότερες γυναίκες και έτρωγες μαρς,από άλλους αντρες.
Δηλαδη δε σε σέβονταν και το θεωρούσαν και αυτοί missmatch.
High value και μπαρμπούτσαλα.

Το έχω κάνει και εγώ να την πέσω σε γκομενα που συνοδευόταν.
Και Ελλαδα και εξωτερικό.
Και έπρεπε η γκόμενα να με κόψει,γιατί τον συνοδό της τον έγραφα στα παπαρια μου γιατι μόνο highvalue δεν ήταν..

Αν εισαι κοντός πρέπει να είσαι ομορφόπαιδο ή μεγάλος μάγκας.
Αν είσαι κοντός nerd,τότε ο μονος δρομος είναι το κασέρι,ανεξαρτήτου ηλικιας.

Αυτα,για να μην δουλευόμαστε και μεταξυ μας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
High value;
Αυτες δεν υποτίθεται ότι τις έριξες πριν τα 34,χωρίς λεφτά;

Τι high value ρε συ;
Να πω οτι ησουν κανάς ζουμπάς Ιταλός ομορφόπαιδο,να καταλάβω.
Τέτοιους εχω δει να παίζουν μπάλα.

Εσύ συνόδευες ψηλότερες γυναίκες και έτρωγες μαρς,από άλλους αντρες.
Δηλαδη δε σε σέβονταν και το θεωρούσαν και αυτοί missmatch.
High value και μπαρμπούτσαλα.

Το έχω κάνει και εγώ να την πέσω σε γκομενα που συνοδευόταν.
Και Ελλαδα και εξωτερικό.
Και έπρεπε η γκόμενα να με κόψει,γιατί τον συνοδό της τον έγραφα στα παπαρια μου γιατι μόνο highvalue δεν ήταν..

Αν εισαι κοντός πρέπει να είσαι ομορφόπαιδο ή μεγάλος μάγκας.
Αν είσαι κοντός nerd,τότε ο μονος δρομος είναι το κασέρι,ανεξαρτήτου ηλικιας.

Είναι συνδυασμός πραγμάτων το DHV(display of high value):
1.Δείχνεις ανώτερη κουλτούρα
2.Ξέρεις τσέχικα άρα πείθεται οτι αγαπάς τη χώρα της και είσαι in
3.Εχεις τρομερό pad Αθήνα που έρχεται και βλέπει Ακρόπολη φότσα φάρα,μιλάμε για κατοικία μισού μυρίου
4.Δείχνεις οτι είσαι πολύ άνετος οικονομικά
5.Δεν ψαρώνεις με σλαβική κουλτούρα,την αφήνεις να κάνει ό,τι θέλει
6.Οπότε δε σε νοιάζει άμα άλλοι της την πέφτουν γιατί στην τελική θα γυρίσει σε εσένα αφού η αξία σου είναι τεράστια άρα
7.Δημιουργείς τεράστιο comfort και δικαιολογεί τα πάντα
Απλά πρέπει να στροφάρεις για να τα πετύχεις αυτά γιατί εγώ εκείνη την εποχή είχα το pad(δανεικό) αλλά τα εισοδήματά μου ήταν σχετικά χαμηλά(1500 ευρώ) και έπρεπε συνέχεια να βρίσκω πώς θα το παίζω high class ενώ μπορούσε ανά πάσα στιγμή να τιναχτεί στον αέρα.Στήνεις μια παράσταση δηλαδή.
Βασικά αυτές δεν καταλαβαίνουν τίποτα,συνήθως ήταν γκόμενες από επαρχία δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγαν τα γκαρσόνια,άλλοι άντρες,γυναίκες κτλ και ζητούσαν να μεταφράσω.Εγώ μετέφραζα ό,τι ήθελα.Απλά είχα στήσει όλο το σκηνικό.Εφευγε η μία στο αεροδρόμιο από τις αναχωρήσεις κατέβαινα στο ισόγειο και υποδεχόμουνα την επόμενη στις αφίξεις.
Δεν είναι δύσκολο απλά πρέπει να σκέφτεσαι γρήγορα και να αντιδράς.Θα μπορούσα να μαζέψω καμιά τριανταρά Τσέχες έτσι αλλά μας έφαγαν οι Πολωνές.Μετά πήγα Γερμανία οπότε δεν έχω κάτι να προσφέρω σα μέρος διακοπών.Τώρα παίζω απλά brutal,καθαρό κασέρι ούτε ρομαντισμούς,διακοπές ούτε τίποτα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Άγριος τύπος ο Κμαν με χρόνια στα φόρουμ! Δεν στριμώχνεται απο παιδάκια σαν κι εμάς!
Το μόνο του λάθος είναι πως ανέβασε δικές του φωτογραφίες πέρα απο το περίφημο Βαλκανικό χέρι του...
Όποιος κολλήσει στην εμφάνισή του χάνει τη τεράστια γνώση για τα Σλαβικά εδάφη! Μιλάμε για τον Γαμιά της κάθε Σλάβικης γειτονιάς!!!!!

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
Οντως.Ο βαλκανιοπουτσισμός είναι πρωτίστως πολιτική άποψη και δευτερευόντως γαμιστική.Χωρίς τη συγκέντρωση δύναμης με τις μεθόδους βαλκανιοπουτσισμού δεν έρχονται και τα γαμήσια.

Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένες οι αρχές της θεωρίας του βαλκανιοπουτσισμού?  :alivedick:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
Αυτό έχει να κάνει με το καλιμπράρισμα που έχω γράψει.Θες περίπου 3 μέρες να καλιμπράρεις ένα μέρος σωστά.
Αν καλιμπράρω γίνομαι killer γιατί λέω αυτομάτως αυτό ακριβώς που θέλουν να ακούσουν οι γκόμενες όλες τις σωστές λέξεις.Χωρίς σκέψη ή συναισθήματα εντελώς μηχανικά.

Ετσι κι αλλιώς οι γκόμενες πηδιούνται με βάση τις δικές τους προκαταλήψεις και την ψεύτικη εικόνα που έχουν σχηματίσει για εσένα οπότε δεν είσαι εσύ που τις πηδάς αλλά το είδωλό σου.Συνεπώς δεν μπρέπει να ενοχλείται κανείς όταν τον απορρίπτουν αφού απορρίπτουν το είδωλο και όχι τον ίδιο.Και πού να ξέρει ποιος είσαι μετά από 5 λεπτά συνομιλίας?

Αν και η γραφή σου κάποιες φορές δεν μου αρέσει εδώ δεν μπορω παρά να σου βγάλω το καπέλο  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom