Ωραία,αρχίζουμε να συνεννούμαστε.
Αν καταλήξουμε και ότι:
Kαμάκωμα=φλερτ σε κοπέλα,χωρίς φλασάρισμα μετρητών
Κανονικες κοπέλες=όσες έρχονται μαζί μας,χωρίς υλικό αντίτιμο,πέρα από κανά ποτό ή φαγητό.
ίσως συνεννοηθουμε τελικά.
Εσύ παρουσιάζεις Σλαβικούς παραδείσους,όπου ΟΛΕΣ οι κοπέλες πηδιούνται με λεφτά,απλά έχουν διαφορετική τιμή μεταξύ τους.
Μετά βαφτίζεις τα αματούρια "κανονικές κοπέλες" και άντε μετά,να καταλαβει ο άλλος ποιες εννοείς.
Γράφεις και "έκανα 10 match στο Tinder σε μια μέρα" και άκρη δε βγαινει καμιά..
Εχει γραφτεί πολλες φορές,ότι οι Σλάβες που φτάνουν τα 30,αν δεν έχουν παιδιά/παντρευτει θεωρούνται για την τοπική κοινωνία,καμμένα χαρτιά.
Κανείς όμως δεν είπε ότι και για τους άντρες ισχύει το ιδιο.
Εμένα πρώτη φορά στη ζωή μου,Σλάβα με είπε "μεγάλο" και ότι μετά τα 30 θα έπρεπε να έχω παντρευτεί.
Ούτε Γερμανίδα,ούτε Ελληνίδα μου το εχει πει..
Παλιά και Τσεχία,Πολωνία όλες παντρεύονταν πριν τα 25.Στα χωριά και πριν τα 20.Οποια δεν ήταν παντρεμένη μετά τα 25 ή ήταν κακάσχημη ή είχε κάποιο πρόβλημα.
Τώρα το ίδιο ισχύει εν μέρει μόνο Ουκρανία στις μικρές πόλεις.
Εγώ έχω μεγάλη εμπειρία δε συγκρίνομαι με το μέσο πορνοτουρίστα.Ξέρω ακριβώς τι θα κάνω πού θα πάω κτλ.Δηλαδή όπου και να πάω ανατολικό μπλοκ θα περάσω καλά.
Απλά όταν ήμουνα μέχρι τα 25 αρκούσε αυτό που λες,έξοδα dating αλλά μετά τα 35 άρχισα να δίνω και δώρα υποχρεωτικά.Δηλαδή κάνεις ακριβώς το ίδιο πλας δώρο για να εξουδετερώσεις την επίδραση της ηλικίας.Οσο πιο μεγάλος γίνεσαι τόσο ακριβαίνουν τα δώρα(τα παρεχόμενα και τα αναμενόμενα).Αλλιώς δεν μπορείς να ανταγωνιστείς.
Δηλαδή για ποιο λόγο να προτιμήσει ένα σαραντάρικο πούτσο όταν υπάρχουν τόσοι πιο φρέσκοι πούτσοι εκεί έξω?Πρέπει να προσφέρεις added value κάποιο επιπλέον κίνητρο για να γίνεις ελκυστικός.Νομίζω οι Τσέχες το ξέρουν το παίγνιο όπως και γενικά οι Σλάβες είναι geared σε αυτό το μήκος κύματος.Αυτές μου έμαθαν τα δώρα,τα σπονσοριλίκια κτλ,μου τα εξήγησαν.
Απλώς οι Ουκρανές τα λένε έξω από τα δόντια πιο χύμα,πρωτόγονα π.χ. σου λένε δώσμου λεφτά για το νοίκι.Ενώ οι Τσέχες στο λένε έμμεσα,π.χ. ο ιδιοκτήτης μου αύξησε το νοίκι τελευταία και εσύ πρέπει να πιάσεις το υποννοούμενο.Είναι πιο διακριτικές.Οι Πολωνέζες είναι ενδιάμεσες θα βάλουν τα κλάματα και θα πουν δεν μπορώ να πληρώσω το νοίκι θα με πετάξουν έξω στο δρόμο,έχω απελπιστεί.
Παλιά έχανα πολλές Τσέχες που μου έριχναν τα υποννούμενα και δεν καταλάβαινα τι εννοούσαν.Οταν θήτευσα Ουκρανία κατάλαβα πολύ καλά τι παιζόταν.Γενικά Τσεχία πρέπει να είσαι λίγο subtle,smooth ενώ Ουκρανία πρέπει να είσαι direct να μην κωλώνεις και να λες αυτό που θες χωρίς περισπασμούς.Είναι διαφορά κουλτούρας.
Π.χ. η Πολωνέζα σου λέει θέλω να κάνουμε έρωτα(go kochac),η Τσέχα τα ίδια(milovat se) ενώ η Ουκρανέζα σου λέει θέλω να με γαμήσεις.(I want you to fuck me,fuck my ass now κτλ).