Νέα

Τα οικονομικά του να φέρεις Πολωνέζα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Μα ρε φιλε στα ΒΠ περπατανε με τουπε που δεν το βλεπεις πουθενα αλλου...

Και γενικα οι ανθρωποι εκει ειναι περιεργοι, ρωτας οδηγιες και σε κοιτανε παραξενα.
εζησα 4 χρονια ΒΠ προσφατα,δεν το ειδα αυτο που λες σε τοση κλιμακα! τα φραγκα δεν κανουν το επιπεδο ενος ανθρωπου αλλα η παιδεια .
οσοναφορα τις γυναικες κατι ΟΜΟΡΦΕΣ μεν αλλα λαικατζες -βλαχαρες απο επαρχιες- κατι κομμωτριες μπας κλας απο περιστερια κατι μπαργουμεν απο κολοπετινιτσα , φοιτητριες απο κωλοωχωρια ειναι ισως οι χειροτερες γυναικες στον πλανητη παρα μια χαι κλας γκομενα του ΒΠ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
εζησα 4 χρονια ΒΠ προσφατα,δεν το ειδα αυτο που λες σε τοση κλιμακα! τα φραγκα δεν κανουν το επιπεδο ενος ανθρωπου αλλα η παιδεια .
οσοναφορα τις γυναικες κατι ΟΜΟΡΦΕΣ μεν αλλα λαικατζες -βλαχαρες απο επαρχιες- κατι κομμωτριες μπας κλας απο περιστερια κατι μπαργουμεν απο κολοπετινιτσα , φοιτητριες απο κωλοωχωρια ειναι ισως οι χειροτερες γυναικες στον πλανητη παρα μια χαι κλας γκομενα του ΒΠ.
πιστευω οι μπας κλας Τζωρτζινες του Αιγαλεω ειναι απολιτιστες αλλα εχουν ευαισθησιες προς καποιες βασικες ανθρωπινες αξιες. Οι αλλες να σε δουν να πεθαινεις στο πεζοδρομιο θα σηκωσουν τη μυτη κ θα σε προσπερασουν. Θεωρω τους κατοικους Χαλανδριου Αμαρουσιου Κηφισσιας κλπ ανδρεικελα χωρις ψυχη κουφια. Το χρημα χωρις αξιες καταστρεφει χειροτερα απ την ηρωινη.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όποια δεν είναι στο στενό κύκλο της Βαρσοβίας..Το λεγόμενο 5 km οικοδομικό τετράγωνο του κέντρου που λέμε ξεχάστε το απλά!! Πρώτον Δεν θα μιλάει Αγγλικά, δέυτερο θα έχει ένα στενό κύκλο με Πολωνούς που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγεί έξω απο αυτόν και δεν έχει συνάψει ποτέ ούτε πρόκειται δεσμό με ξένο...
Αυτά πάμε να βρούμε την βλάχα λίγο πιο έξω τα λένε άνθρωποι που απλά δεν έχουν επαφή με τι χώρα..Εγώ έζησα κόντα 2 χρόνια εκέι..Λέτε να μην πήγα στα clubakia τα χωμένα μέσα στα δάση απέναντι απο το ποτάμι (Βιστούλα)? Δεν μπορείται να φανταστείται που έχω φτάσει και τι έχω δει όταν εσέις βλέπατε απλά το Enklawa..Έμπενα μέσα σε clubs και με κοιτάζαν όλοι περίεργα..Πήγαινα να μιλήσω σε γκόμενες και έτρεχαν μακρυά μου πίσω στην παρέα τους.Φυσικά δεν μιλούσαν κάν μια λέξη Αγγλικα.Πως δεν έφαγα ξύλο ακόμα δεν το έχω καταλάβει (με έχει σωσει που είμαι ανοιχτός με μπλέ ματία).Κανονικά έπρεπε να με έχουν φυτέψει όλοι μαζί στα μέρη αυτα..Ο μύθος του πάμε πιο έξω Πολωνία κατέρρευσε πολυ γρηγορα..
Φυσικά πόλεις στυλ Wroclaw και Poznan δεν είναι χωρία...Δεν μιλάμε για αυτές τις περιπτωσεις..

Πάρτε το πρέφα..Αν κάνετε κάτι με Πολωνή μπορείτε μόνο με μορφωμένη,με δουλεία σε κέντρο πόλης..Και αυτές είναι που έχουν καεί..Οι άλλες δεν είναι προσεγγίσημες..Εξαίρεση φυσικά πάντα αποτελούν οι φοιτήτριες στις φοιτητο-πόλεςις..Εκέι αν έχεις εμφάνιση και ηλικία και τύχη μπορέι να χτυπήσεις. Οπότε η φοιτήτριες ή καριερίστριες..Διαλέξτε..Τα άλλα είναι θεωρίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ οι περισσότερες η μάλλον σχεδόν όλες που γαμησα δεν ήταν ούτε φοιτήτριες ούτε καριεριστριες.Ηταν βλαχες από μικρές πόλεις και χωρια που δεν ήξεραν λέξη αγγλικά.Αυτές δίνουν την κλασική πολωνικη εμπειρία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι μεν ετσι τα πραγματα με τους ξενους, αλλα οτι και να γινεται, στα κλαμπ δε γινεται τιποτα. Γιατι πολυ απλα ο πρωτος που θα κανει κινηση καν για τσαμπουκα, τον εχουν αρπαξει ασβερκοι σεκιουριταδες και σα σακι τον εχουν πεταξει εξω.
Κατι μου λεει οτι ο κμαν στο σημειο αυτο υπερβαλλει.

Για αυτό οι Πολωνοι δερνονται μεταξύ τους εξω από τα κλαμπ και όχι μέσα.Καθε φορά βλέπω καυγάδες.Το Κρακωβ είναι πολύ πιο πολιτισμένο λόγω τουριστών κτλ.Στις άλλες πόλεις είναι αλλιώς και τώρα έχουν αγριέψει.Παλιά δεν είχα πρόβλημα στο 22 κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μονο η φαντασια εμεινε για εμας που κοιταμε στον καθρεφτη και δε μπορουμε να δουμε το παρον... Τις γκριζες τριχες, τα κρεμασμενα μαγουλα, τις σακουλες στα ματια και τις ρυτιδες στο μετωπο.

Μπα μη νομίζεις από τα 35 μέχρι τα 40 ό,τι χάνεις σε εμφάνιση το αναπληρώνεις με χρήμα.Μετά τα 40 αρχίζει όντως η μη αναστρέψιμη πτώση εκτός αν συνεχίσεις να ανεβαίνεις οικονομικά.
Τώρα βγάζω 3 φορές περισότερα από ό,τι στα 35 οπότε κάπως έχω αναπληρώσει όχι βέβαια φουλ.Μετά τα 45 δεν ξέρω τι γίνεται αν όμως στα 50 έχω διπλασιάσει το εισόδημα σε σχέση με τώρα μπορεί τα γούστα να συνεχίζονται.Γενικώς δε χάνουμε ποτέ εμείς οι Βαλκάνιοι.
Αυτό είναι και το τεράστιο πλεονέκτημα του άντρα.Οι γκόμενες χάνουν τόσο πολύ σε αξία μετά τα 35 που πρέπει να αναπληρώσουν με ποιοτικό τσιμπούκι,κώλο και πάρα πολλές άλλες χάρες για να μείνουν ανταγωνιστικές.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όποια δεν είναι στο στενό κύκλο της Βαρσοβίας..Το λεγόμενο 5 km οικοδομικό τετράγωνο του κέντρου που λέμε ξεχάστε το απλά!! Πρώτον Δεν θα μιλάει Αγγλικά, δέυτερο θα έχει ένα στενό κύκλο με Πολωνούς που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγεί έξω απο αυτόν και δεν έχει συνάψει ποτέ ούτε πρόκειται δεσμό με ξένο...
Αυτά πάμε να βρούμε την βλάχα λίγο πιο έξω τα λένε άνθρωποι που απλά δεν έχουν επαφή με τι χώρα..Εγώ έζησα κόντα 2 χρόνια εκέι..Λέτε να μην πήγα στα clubakia τα χωμένα μέσα στα δάση απέναντι απο το ποτάμι (Βιστούλα)? Δεν μπορείται να φανταστείται που έχω φτάσει και τι έχω δει όταν εσέις βλέπατε απλά το Enklawa..Έμπενα μέσα σε clubs και με κοιτάζαν όλοι περίεργα..Πήγαινα να μιλήσω σε γκόμενες και έτρεχαν μακρυά μου πίσω στην παρέα τους.Φυσικά δεν μιλούσαν κάν μια λέξη Αγγλικα.Πως δεν έφαγα ξύλο ακόμα δεν το έχω καταλάβει (με έχει σωσει που είμαι ανοιχτός με μπλέ ματία).Κανονικά έπρεπε να με έχουν φυτέψει όλοι μαζί στα μέρη αυτα..Ο μύθος του πάμε πιο έξω Πολωνία κατέρρευσε πολυ γρηγορα..
Φυσικά πόλεις στυλ Wroclaw και Poznan δεν είναι χωρία...Δεν μιλάμε για αυτές τις περιπτωσεις..

Πάρτε το πρέφα..Αν κάνετε κάτι με Πολωνή μπορείτε μόνο με μορφωμένη,με δουλεία σε κέντρο πόλης..Και αυτές είναι που έχουν καεί..Οι άλλες δεν είναι προσεγγίσημες..Εξαίρεση φυσικά πάντα αποτελούν οι φοιτήτριες στις φοιτητο-πόλεςις..Εκέι αν έχεις εμφάνιση και ηλικία και τύχη μπορέι να χτυπήσεις. Οπότε η φοιτήτριες ή καριερίστριες..Διαλέξτε..Τα άλλα είναι θεωρίες.
Πάλι είσαι εκτός πραγματικότητας και παραπλανείς τον επίδοξο ταξιδιώτη!!! Στο Enklawa και στα κλαμπ της Μαζοβιέσκα μαζευονται όσες Πολωνέζες γουστάρουν να απελευθερωθούν απο τη κλειστή φάση που περιγράφεις εκτός κέντρου! Απορώ πως πέφτεις τόσο έξω... Οι γκόμενες του τετραγώνου του κέντρου είναι άπιαστες αλλά όσες εισέρχονται απο τα περίχωρα στο κέντρο είναι ωρολογιακές βόμβες όσον αφορά το ..instafuck το βράδι! Οι φίλοι μου που φόρτωναν απο Enklawa τους τραβούσαν σε κάτι συνοικίες στα νότια ! Δεν ξέρω τι έχει εκεί αλλά σε πολλές περιπτώσεις έπαιρναν το λεωφορείο το πρωί απο τα νότια της πόλης!
Παρακολουθώντας τα γραφόμενά σου, σε αυτό που έχεις δίκιο είναι η παράνοια! Αλλά αυτή είναι ατού για τον τουρίστα και μειονέκτημα για τον ντόπιο διότι αυτή που σε εσένα είναι δύσκολη στον τουρίστα είναι μπουκιά στα γρήγορα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάλι είσαι εκτός πραγματικότητας και παραπλανείς τον επίδοξο ταξιδιώτη!!! Στο Enklawa και στα κλαμπ της Μαζοβιέσκα μαζευονται όσες Πολωνέζες γουστάρουν να απελευθερωθούν απο τη κλειστή φάση που περιγράφεις εκτός κέντρου! Απορώ πως πέφτεις τόσο έξω... Οι γκόμενες του τετραγώνου του κέντρου είναι άπιαστες αλλά όσες εισέρχονται απο τα περίχωρα στο κέντρο είναι ωρολογιακές βόμβες όσον αφορά το ..instafuck το βράδι! Οι φίλοι μου που φόρτωναν απο Enklawa τους τραβούσαν σε κάτι συνοικίες στα νότια ! Δεν ξέρω τι έχει εκεί αλλά σε πολλές περιπτώσεις έπαιρναν το λεωφορείο το πρωί απο τα νότια της πόλης!
Παρακολουθώντας τα γραφόμενά σου, σε αυτό που έχεις δίκιο είναι η παράνοια! Αλλά αυτή είναι ατού για τον τουρίστα και μειονέκτημα για τον ντόπιο διότι αυτή που σε εσένα είναι δύσκολη στον τουρίστα είναι μπουκιά στα γρήγορα!!!

Ακριβώς.Και η Βαρσοβία είναι φουλ στα μιλφόνια και στις άνω των 27 που ψάχνονται απεγνωσμένα για πούτσο.Δεν είναι όπως Πόζναν που πας Czekolada και είναι όλες φοιτήτριες,πιπίνια με μέγιστη ηλικία τα 25.
Τώρα πλέον όλοι εκθειάζουν τη Βαρσοβία σαν το ευκολότερο μέρος.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Μπα μη νομίζεις από τα 35 μέχρι τα 40 ό,τι χάνεις σε εμφάνιση το αναπληρώνεις με χρήμα.Μετά τα 40 αρχίζει όντως η μη αναστρέψιμη πτώση εκτός αν συνεχίσεις να ανεβαίνεις οικονομικά.
Τώρα βγάζω 3 φορές περισότερα από ό,τι στα 35 οπότε κάπως έχω αναπληρώσει όχι βέβαια φουλ.Μετά τα 45 δεν ξέρω τι γίνεται αν όμως στα 50 έχω διπλασιάσει το εισόδημα σε σχέση με τώρα μπορεί τα γούστα να συνεχίζονται.Γενικώς δε χάνουμε ποτέ εμείς οι Βαλκάνιοι.
Αυτό είναι και το τεράστιο πλεονέκτημα του άντρα.Οι γκόμενες χάνουν τόσο πολύ σε αξία μετά τα 35 που πρέπει να αναπληρώσουν με ποιοτικό τσιμπούκι,κώλο και πάρα πολλές άλλες χάρες για να μείνουν ανταγωνιστικές.

Απευθύνεσαι σε forum μιας χώρας που φτωχοποιείται καθημερινά,οπου η αγοραστική δύναμη και ο πλουτος των πολιτών φθίνει.
Οπότε,για ποια "αναπλήρωση μέσω χρημάτων" τους γράφεις;
Aντιλαμβάνεσαι το παράδοξο και τον γενικο παραλογισμό ή μπα;

Eπίσης,είσαι στη Γερμανία υπάλληλος,όπως ήμουν και εγω.
Στα 35 έπαιρνες ένα χ ποσό και μας λες ότι 10 χρόνια μετά παίρνεις 3χ. :rolleyes:

Αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ και ειναι κλασσικές δικές σου ποζεριές για να ψαρωνει ο κόσμος.
Κανένας υπάλληλος στο δικο σου τεχνικό επάγγελμα,δεν πήρε αυξηση επί 3 του αρχικού μισθού του.Ούτε πρόκειται στα 50 σου,να διπλασιάσεις τον ήδη τριπλασιασμένο μισθό σου,οπως γράφεις.

Τη μία μας έγραφες οτι χρωστάς στις τράπεζες από τα πορνοταξίδια,την αλλη οτι θελεις να επενδύσεις σε real estate στην Ελλάδα και τώρα θα γινεις ο πρώτος αλλοδαπός υπάλληλος που σε 15 χρόνια θα έχει εξαπλασιάσει το μισθό του. :rolleyes:

Δηλαδη εσένα σε προσελαβαν το 2008 με π.χ.1500 ευρω,τώρα παιρνεις 4500 και στα 50 σου θα παίρνεις 9000;
Λογικό μου ακούγεται για Γερμανία...  :jerking:

Αλλά στο θεμα μας τώρα..
Γιατί δεν τους λες ρε μάστορα,τι μουνιά βγάζει στις Σλαβικες χώρες ενας μέτριας εμφάνισης 40άρης που δεν μπορει να σκορπίσει όσα λεφτά σκορπάς εσύ;
Aυτό σε ρωτανε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απευθύνεσαι σε forum μιας χώρας που φτωχοποιείται καθημερινά,οπου η αγοραστική δύναμη και ο πλουτος των πολιτών φθίνει.
Οπότε,για ποια "αναπλήρωση μέσω χρημάτων" τους γράφεις;
Aντιλαμβάνεσαι το παράδοξο και τον γενικο παραλογισμό ή μπα;

Eπίσης,είσαι στη Γερμανία υπάλληλος,όπως ήμουν και εγω.
Στα 35 έπαιρνες ένα χ ποσό και μας λες ότι 10 χρόνια μετά παίρνεις 3χ. :rolleyes:

Αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ και ειναι κλασσικές δικές σου ποζεριές για να ψαρωνει ο κόσμος.
Κανένας υπάλληλος στο δικο σου τεχνικό επάγγελμα,δεν πήρε αυξηση επί 3 του αρχικού μισθού του.Ούτε πρόκειται στα 50 σου,να διπλασιάσεις τον ήδη τριπλασιασμένο μισθό σου,οπως γράφεις.

Τη μία μας έγραφες οτι χρωστάς στις τράπεζες από τα πορνοταξίδια,την αλλη οτι θελεις να επενδύσεις σε real estate στην Ελλάδα και τώρα θα γινεις ο πρώτος αλλοδαπός υπάλληλος που σε 15 χρόνια θα έχει εξαπλασιάσει το μισθό του. :rolleyes:

Δηλαδη εσένα σε προσελαβαν το 2008 με π.χ.1500 ευρω,τώρα παιρνεις 4500 και στα 50 σου θα παίρνεις 9000;
Λογικό μου ακούγεται για Γερμανία...  :jerking:

Αλλά στο θεμα μας τώρα..
Γιατί δεν τους λες ρε μάστορα,τι μουνιά βγάζει στις Σλαβικες χώρες ενας μέτριας εμφάνισης 40άρης που δεν μπορει να σκορπίσει όσα λεφτά σκορπάς εσύ;
Aυτό σε ρωτανε.

Στα 35 ήμουνα στην Ελλάδα δεν ήμουνα στη Γερμανία.Στη Γερμανία ξεκίνησα με διπλάσια και τώρα έχω φτάσει τα τριπλάσια.Ευελπιστώ στα 50 να βγάζω 10000 ευρώ το μήνα φυσικά όχι σαν υπάλληλος.
Δε με ρωτάνε μόνο για το σαραντάρη.Αυτά που γράφω ισχύουν και για τριαντάρηδες και για τριανταπεντάρηδες.
Εχουμε ήδη γράψει για τα budget.Με 1500 ευρώ συμφέρει Ουκρανία επαρχία.Με 1000 ευρώ συμφέρει Πολωνία επαρχία.Με 2000 ευρώ και πάνω συμφέρει Κίεβο.
Σαραντάρης με κάτω από 2000 ευρώ μόνο Ουκρανία.Κίεβο 5 μέρες το πολύ,επαρχία 10 μέρες.Σαραντάρης με 1000 ευρώ μόνο Ουκρανία επαρχία στις μικρές πόλεις.Σαραντάρης με κάτω από 1000 ευρώ πουθενά.
Τριανταπεντάρης με 2000 ευρώ και πάνω παίζει παντού.Θα συνιστούσα ξανά Ουκρανία Κίεβο,μπορεί να κάτσει και 10 μέρες.
Τριανταπεντάρης με 1500 ευρώ καλύτερα Πολωνία επαρχία.Τριανταπεντάρης με 1000 ευρώ Πολωνία.Τριανταπεντάρης με κάτω από 1000 ευρώ Ουκρανία επαρχία.
Τριαντάρης με 2000 ευρώ και πάνω Κίεβο.Τριαντάρης με 1500 ευρώ Ουκρανία επαρχία.Τριαντάρης με 1000 ευρώ Πολωνία επαρχία.Τριαντάρης με κάτω από 1000 ευρώ Πολωνία.

Πιθανότητες γαμησιού σε 10 μέρες.
Σαραντάρης Κίεβο πάνω από 2000 ευρώ:100%
Σαραντάρης Κίεβο 1500 ευρώ:70%
Σαραντάρης ουκρανική επαρχία 1500 ευρώ:100%
Σαραντάρης ουκρανική απαρχία 1000 ευρώ:50%

Τριανταπεντάρης Κίεβο πάνω από 2000 ευρώ:100%
Τριανταπεντάρης Κίεβο 1500 ευρώ:80%
Τριανταπεντάρης Πολωνία 1500 ευρώ:100%
Τριανταπεντάρης Πολωνία 1000 ευρώ:50%
Τριανταπεντάρης Ουκρανία επαρχία κάτω από 1000 ευρώ:50%

Τριαντάρης Κίεβο πάνω από 2000 ευρώ:90%
Τριαντάρης Πολωνία 1500 ευρώ:80%
Τριαντάρης Ουκρανία επαρχία 1500 ευρώ:100%
Τριαντάρης Πολωνία 1000 ευρώ:80%

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι παραπάνω είναι οι γενικοί μέσοι όροι.Αν βάλουμε και άλλες μεταβλητές εμφάνιση,γνώση ρωσικών,πολωνικών,εμπειρία στο μπλοκ τα ποσοστά αλλάζουνε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Στα 35 ήμουνα στην Ελλάδα δεν ήμουνα στη Γερμανία.Στη Γερμανία ξεκίνησα με διπλάσια και τώρα έχω φτάσει τα τριπλάσια.Ευελπιστώ στα 50 να βγάζω 10000 ευρώ το μήνα φυσικά όχι σαν υπάλληλος.
Δε με ρωτάνε μόνο για το σαραντάρη.Αυτά που γράφω ισχύουν και για τριαντάρηδες και για τριανταπεντάρηδες.
Εχουμε ήδη γράψει για τα budget.Με 1500 ευρώ συμφέρει Ουκρανία επαρχία.Με 1000 ευρώ συμφέρει Πολωνία επαρχία.Με 2000 ευρώ και πάνω συμφέρει Κίεβο.
Σαραντάρης με κάτω από 2000 ευρώ μόνο Ουκρανία.Κίεβο 5 μέρες το πολύ,επαρχία 10 μέρες.Σαραντάρης με 1000 ευρώ μόνο Ουκρανία επαρχία στις μικρές πόλεις.Σαραντάρης με κάτω από 1000 ευρώ πουθενά.
Τριανταπεντάρης με 2000 ευρώ και πάνω παίζει παντού.Θα συνιστούσα ξανά Ουκρανία Κίεβο,μπορεί να κάτσει και 10 μέρες.
Τριανταπεντάρης με 1500 ευρώ καλύτερα Πολωνία επαρχία.Τριανταπεντάρης με 1000 ευρώ Πολωνία.Τριανταπεντάρης με κάτω από 1000 ευρώ Ουκρανία επαρχία.
Τριαντάρης με 2000 ευρώ και πάνω Κίεβο.Τριαντάρης με 1500 ευρώ Ουκρανία επαρχία.Τριαντάρης με 1000 ευρώ Πολωνία επαρχία.Τριαντάρης με κάτω από 1000 ευρώ Πολωνία.

Eλλάδα εκείνη την εποχή λοιπον έπαιρνες 1200-1300 ευρώ τουλάχιστον;
Έπαιρνες.
Τωρα δηλαδή εσύ εχεις μισθο 3800-3900;
Eυτυχώς στη Γερμανία μένει/εργάζεται πολύς κόσμος και καταλαβαίνει.

Τα budget που αναφέρεις,είναι εκτός πραγματικότητας για τα ελληνικά δεδομένα και το ξερεις.

Εχεις γράψει ότι "Ενας που παιρνει μισθο 1000ευρω,μπορεί να ξοδέψει 1000ευρώ"
Οταν σου ειπα οτι ενας μισθωτος στην Ελλάδα ένας μέρος του μισθου του πρέπει να το δωσει σε ενοικια,πάγια,κ.λ.π. δεν σε είδα να απαντάς.

Δε βλέπεις οτι Glock,Dirty και λοιποί,κανουν ένα σωστό προγραμματισμό όλη την χρονια και ανεβαίνουν ένα-δύο ταξιδια το χρονο ξοδευοντας πάντα σε λογικά πλαίσια;
Δεν εχεις καταλάβει ότι τη δική σου στρατηγικη μπορείς να την ακολουθήσεις μόνο εσύ,γιατι κανενας εδώ μέσα δεν το έχει ευκολο να ανεβαινει μια φορα το μήνα και να σμπρώχνει 300 ευρω μόνο για "κέρασμα και χουφτο;" :rolleyes:

Και για ποια βαλκανικη υπεροχη μιλάς;
Και ο Ταμτάκος αν φλασάριζε 500ευρα θα τον πλεύριζαν οι σπονσορέτες να του τα φανε.
Ετσι γαμάει και εκείνος ο Ιταλος καραφλας θειος το πιπίνι,έτσι και τα περισσοτερα ινδοπάκια.
Με ΛΕΦΤΑ.

Και σου ξαναλέω,πες στον κόσμο,τι μουνί χτυπάει ενας 40άρης στις Σλαβικες χωρες,αν ειναι απλά διατεθειμένος να κερασει ενα ποτό ή φαγητό και να πηδηξει μόνο απο καμάκι.
Πες τους..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τότε έπαιρνα 1500 ευρώ στην Ελλάδα και τώρα τα τριπλά στη Γερμανία.
Είπαμε σαραντάρης μέσης εμφάνισης χωρίς λεφτά δε γαμαει Πολωνία,Τσεχία πρέπει να πάει Ουκρανία επαρχία.Το έχω γράψει 50 φορές.Εχω γράψει αναλυτικά τι πρέπει να κάνει,σε ποιες πόλεις να πάει κτλ.
Αν ήμουνα σαραντάρης μέσος με κάτω από 1000 ευρώ δε θα ταξίδευα πουθενά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Τότε έπαιρνα 1500 ευρώ στην Ελλάδα και τώρα τα τριπλά στη Γερμανία.
Είπαμε σαραντάρης μέσης εμφάνισης χωρίς λεφτά δε γαμαει Πολωνία,Τσεχία πρέπει να πάει Ουκρανία επαρχία.Το έχω γράψει 50 φορές.Εχω γράψει αναλυτικά τι πρέπει να κάνει,σε ποιες πόλεις να πάει κτλ.

Παίρνεις 4500 ευρώ;
Μαλιστα..

Ουκρανική επαρχία λοιπόν,η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για έναν μέσο σαρανταρη.

Βάλε το αυτό σαν υπογραφη σου,γιατί με το "καμακωσα σε 2 ώρες,τρεις 20χρονες" ο κόσμος πιστεύει ότι οι Σλάβοι άντρες είναι τόσο αδερφές και μπεκρήδες,που οι 20χρονες εκεί περιμένουν αλλοδαπους 40άρηδες για να φάνε κανά πούτσο.

Έλα όποτε θες Πράγα,πάμε σε όποιο πέρασμα θες.
Κρατάω το πορτοφόλι σου και ξεκινάς καμάκωμα.
Σου δίνω 3 ώρες.
Αν παρεις τηλέφωνο από γυναικα κάτω των 30,εμφανισης ανω του 5
και βγεις μαζί της,σου δίνω στο χέρι 1000ευρώ.
Ούτε καν να τη γαμήσεις..Απλά να δεχτει να βγείτε.

Και αυτο δεν ισχύει μόνο για σένα.
Αλλά για να έχουν γνώση και οι υπολοιποι.
Εδω και ένα-δύο μήνες,έρχονται σχεδόν κάθε ΣΚ άτομα που συμμετέχουν/διαβάζουν το forum.
Ξέρεις τι παθαίνουν όσοι ερχονται καβαλημένοι και εκτός πραγματικότητας;
Τους πεφτουν τα αυτιά απο την πρώτη μερα και τους στέλνω σε Privat.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και φαντάσου οτι για την Ουκρανέζα που έχω τώρα τα χρήματα αυτά δεν είναι αρκετά.Με πιέζει να κάνω κίνηση και να πάω στα διπλά.Της λέω αυτό το κάνουν οι Ρωσίδες να εμπνέουν τους άντρες για επιτεύγματα και μόλις μου ανέφερες πώς οι Ρώσοι άντρες αηδιασμένοι από τις απαιτήσεις των Ρωσίδων ψάχνουν Ουκρανές.Και εγώ μου λέει έτσι ήμουνα,δεν είχα αυτοπεποίθηση αλλά μετά πίστεψα στον εαυτό μου,λέω αξίζεις να βρεις σοβαρό άντρα,ντύθηκα καλά,έφτιαξα το μαλλί,έκανα γυμναστική,έβαλα μέικ απ και τα κατάφερα.Της λέω στα επίπεδα αυτά πάνω από 8000 ευρώ παίζει τρελός ανταγωνισμός dog eat dog και δεν επιβιώνουν πολλοί.Πού να ακούσει,είναι πολύ φιλόδοξες.

Θα πάμε Πράγα και θα δούμε αν και θέλω λίγο χρόνο να προσανατολιστώ έχει αλλάξει.Παλιά ας πούμε το παλιό Hlavni Nadrazi όπως και το πάρκο απέξω ήταν ιδανικό για καμάκι αλλά τώρα έχει γίνει χάλια.Οπως και οι στάσεις τραμ έξω από τα εμπορικά της Narodni Trida και I.P. Pavlova,τα μωλ στο Andel,οι στάσεις τραμ στη Devicka προς τις φοιτητικές εστίες και το αεροδρόμιο,το Florenc κτλ.
Τώρα αυτά τα μέρη είναι σχεδόν άχρηστα γιατί άλλαξαν τα μαγαζιά,η σύσταση του πληθυσμού(πολλοί τουρίστες κτλ).
Επαρχία βέβαια π.χ. Πίλσεν,Ceske Budejovice γίνεται άνετα.
Το κλασσικό Τσεχία είναι να εντοπίσεις τις στάσεις τραμ και λεωφορείων έξω από τα εμπορικά και τα μεγάλα σούπερ μάρκετ όπως και το σιδηροδρομικό σταθμό.Επίσης τα φτηνά καφέ που οι Τσέχες πάνε για πρωινό.
Τσεχία με εξαίρεση Οστράβα το Strodolni δεν έχει μεγάλα ντισκοπλέξ για καμάκι όπως συμβαίνει Πολωνία.Παλιά υπήρχε η θρυλική ντίσκο Letna(μετά λεγόταν Misch Masch),το Roxy ένα underground μαγαζί με Rave και το Karlovy Lazne ένα τριώροφο κλαμπ πάνω στη γέφυρα.Συνολικά 4-5 ντίσκο σε όλη την πόλη.Υπήρχε και ένα underground στο κέντρο με στριπτίζ και ένα Golden Horse κάπως έτσι.Αλλά το κλασσικό καμακομέρος ήτανε η ντίσκο Letna κοντά στο στάδιο της Sparta,πέφτανε κορμιά εκεί ανάμεσα στα καμάκια.
Τώρα για καμάκι Πράγα θα προτιμούσα τις στάσεις τραμ στο Andel,κατά διαστήματα μαζεύει εκεί πολύ μουνί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Ελληνες γενικά όλοι έχουν περάσει από Πράγα γιατί είναι κεντρικός προορισμός έχει πολύ καλές τουρσιτικές υποδομές με άπειρα ξενοδοχεία,ρεστωράν κτλ,άπειρες πτήσεις και φτηνές,ασφάλεια κτλ.
Σαν καμακομέρος όμως δεν έχει καμία σχέση με δεκαετία του 90 όταν ήταν αμιγώς τσεχική,τώρα έχει γίνει 80% ξένη στο κέντρο,βασικά πούλησαν το κέντρο στους ξένους για να κονομήσουν.Επείσης το βιοτικό επίπεδο στην Πράγα είναι ανώτερο από το μέσο όρο στην ΕΕ,βλέπεις πολλά ακριβά αυτοκίνητα κτλ.Συνεπώς δεν είναι αντιπροσωπευτική.
Αν φύγεις από το κέντρο βελτιώνονται τα πράγματα αλλά πού να πας?
Αντίθετα Πολωνία έχει λίγες πτήσεις,χάλια υποδομές σχετικά(πανάκριβα και πολύ μέτρια ξενοδοχεία,μέτρια εξυπηρέτηση,η LOT είναι άθλια,τη βρίζουν όλοι,το PKP ιδίως παλιά ήταν ανεκδιήγητο) αλλά το μουνί μουνί.Ερχονται βέβαια ξένοι αλλά είναι όλοι σεξοτουρίστες πολύ μέτριας εμφάνισης με εξαίρεση το Κράκωβ όπου έρχονται και κανονικοί τουρίστες και τουρίστριες.
Δηλαδή το ποσοστό ξένων Πολωνία είναι πολύ χαμηλότερο από ό,τι στην Πράγα με εξαίρεση συγκεκριμένα κλαμπ.

Παράδειγμα δεκαετία 90:
Μεσος μισθός Πράγα 300 δολλάρια.
Σχέση κορώνας προς δολλάριο 1 προς 40.
Εισιτήριο μετρό 12 κορώνες δηλαδή 20 λεπτά.

Δεκαετία 2010:
Μέσος μισθός Πράγα 1500 δολλάρια
Σχέση κορώνας προς δολλάριο 1 προς 20.
Εισιτήριο μετρό 25 κορώνες δηλαδή 1 ευρώ.
Συνεπώς δεκαετία του 90 ο Ελληναράς ακόμα και ο φοιτητής γαμούσε και έδερνε γιατί με 600 δολλάρια το μήνα από τους γονείς είχε διπλάσιες αποδοχές από το μέσο Τσέχο και το κόστος ζωής ήταν 2 φορές φτηνότερο αφού η κορώνα ήταν πεσμένη.
Σήμερα ο ίδιος Ελληνας φοιτητής έχει το 30% του μισθού του Τσέχου με κόστος 2 φορές ακριβότερο,τον έχει πιει δηλαδή κλαρίνο.Τότε γαμούσε μουνάρες ο Ελληναράς φοιτητής τώρα χρειάζεται πρόσθετα προσόντα δεν αρκεί να ανεμίζει κατοσταδόλλαρα στη Letna και οι Τσέχες να βουτάνε να τα πιάσουν.
Τότε τη δεκαετία του 90 οι περισσότεροι Τσέχοι και Τσέχες φοιτητές την έβγαζαν με 50 δολλάρια το μήνα ή και λιγότερα γιατί οι γονείς τους δεν είχαν να τους δώσουν περισσότερα.Ο Ελληναράς φοιτητής με 12 φορές περισσότερα ήταν baller.Εμενε στα καλύτερα σπίτια στο κέντρο,γαμούσε αβέρτα τα καλύτερα μουνιά.(όποιος είχε swagger).
Αδύνατο αυτό το lifestyle πλέον.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αν ήμουνα σαραντάρης μέσος με κάτω από 1000 ευρώ δε θα ταξίδευα πουθενά.

Οπότε η πλειοψηφία του Forum ειναι εκτός..
Δεν ειναι καλύτερο να έρθουν εδώ με budget 400 ευρώ που ειναι ρεαλιστικό για τον μέσο Έλληνα,να φάνε 4 φρέσκα 7 άρια Τσεχάκια;

Ποια 1000ευρω και 2000ευρω;
Άμα τα είχαν εμάς θα περιμένανε να τους δώσουμε οδηγίες.

Αυτά περί Πράγας τα έχεις ξαναγράψει και ειναι πληροφορίες δεκαετίας και πίσω..
Η ουσία ειναι ΜΙΑ.
Ότι μια πιτσιρικα Σλαβα 7άρι,δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως λόγο να πηδηχτει με ένας μέτριας εμφάνισης 40αρη,αν δεν υπάρξει οικονομική συνδιαλλαγή.
Οπότε αν σου κρατήσω το πορτοφόλι,δε θα καταφέρεις ΤΙΠΟΤΑ και
αυτο ειναι απολύτως λογικό και δεν αφορά μόνο εσένα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οπότε η πλειοψηφία του Forum ειναι εκτός..
Δεν ειναι καλύτερο να έρθουν εδώ με budget 400 ευρώ που ειναι ρεαλιστικό για τον μέσο Έλληνα,να φάνε 4 φρέσκα 7 άρια Τσεχάκια;

Ποια 1000ευρω και 2000ευρω;
Άμα τα είχαν εμάς θα περιμένανε να τους δώσουμε οδηγίες.

Αυτά περί Πράγας τα έχεις ξαναγράψει και ειναι πληροφορίες δεκαετίας και πίσω..
Η ουσία ειναι ΜΙΑ.
Ότι μια πιτσιρικα Σλαβα 7άρι,δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως λόγο να πηδηχτει με ένας μέτριας εμφάνισης 40αρη,αν δεν υπάρξει οικονομική συνδιαλλαγή.
Οπότε αν σου κρατήσω το πορτοφόλι,δε θα καταφέρεις ΤΙΠΟΤΑ και
αυτο ειναι απολύτως λογικό και δεν αφορά μόνο εσένα.

Εννοείται.Ποιος είπε το αντίθετο?Και για τις ΜΙΛΦ ισχύει αυτό δεν κάθονται τζάμπα,σίγουρα ζητάνε πολύ λιγότερα από τις μικρές ας πούμε κάτω από τα μισά.
Εγώ το έχω γράψει.Μετά τα 38 δεν υπήρξε περίπτωση που να γάμησα τζάμπα.Μέχρι τα 34 γαμούσα μόνο τζάμπα.
Σαραντάρης μέσης εμφάνισης Τσεχία που δε μένει εκεί μπορεί να γαμήσει μόνο ΜΙΛΦ άνω των 35 από επαρχία αν της πληρώσει τις διακοπές,πάλι δηλαδή πρέπει να τα σκάσει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Εννοείται.Ποιος είπε το αντίθετο?Και για τις ΜΙΛΦ ισχύει αυτό δεν κάθονται τζάμπα,σίγουρα ζητάνε πολύ λιγότερα από τις μικρές ας πούμε κάτω από τα μισά.
Εγώ το έχω γράψει.Μετά τα 38 δεν υπήρξε περίπτωση που να γάμησα τζάμπα.Μέχρι τα 34 γαμούσα μόνο τζάμπα.

Ωραία,αρχίζουμε να συνεννούμαστε.

Αν καταλήξουμε και ότι:
Kαμάκωμα=φλερτ σε κοπέλα,χωρίς φλασάρισμα μετρητών

Κανονικες κοπέλες=όσες έρχονται μαζί μας,χωρίς υλικό αντίτιμο,πέρα από κανά ποτό ή φαγητό.

ίσως συνεννοηθουμε τελικά.

Εσύ παρουσιάζεις Σλαβικούς παραδείσους,όπου ΟΛΕΣ οι κοπέλες πηδιούνται με λεφτά,απλά έχουν διαφορετική τιμή μεταξύ τους.
Μετά βαφτίζεις τα αματούρια "κανονικές κοπέλες" και άντε μετά,να καταλαβει ο άλλος ποιες εννοείς.
Γράφεις και "έκανα 10 match στο Tinder σε μια μέρα" και άκρη δε βγαινει καμιά..

Εχει γραφτεί πολλες φορές,ότι οι Σλάβες που φτάνουν τα 30,αν δεν έχουν παιδιά/παντρευτει θεωρούνται για την τοπική κοινωνία,καμμένα χαρτιά.
Κανείς όμως δεν είπε ότι και για τους άντρες ισχύει το ιδιο.
Εμένα πρώτη φορά στη ζωή μου,Σλάβα με είπε "μεγάλο" και ότι μετά τα 30 θα έπρεπε να έχω παντρευτεί.
Ούτε Γερμανίδα,ούτε Ελληνίδα μου το εχει πει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom