Είναι διότι απο ένα σημείο και μετά έμαθα να αποκωδικοποιώ την ουσία πίσω απο τα λόγια! Οι άλλοι μείναν στην συμβατική και προβλέψιμη σκέψη! Είναι πιο βολική αλλά αδιέξοδη!
Το χειμώνα χρειάζεται οργάνωση με κάτωψη των κλάμπ και επισήμανση θέσεων μάχης , συστημάτων αιφνιδιασμού, θέσεις τακτικής και ανακάλυψη κρυφών σημείων!
Ρόδο εννοείται όποτε θέλεις! θα κάνεις βόλτα παλιά πόλη και θα πέφτουν τα τείχη! Πλέον οι ντόπιοι δεν ασχολούνται να την πέσουν σε γκόμενες επισκεπτών! Δεν τους παίρνει να κάνουν μαλακίες γιατί το χρήμα στεγνώνει και όλα μετράνε στην εικόνα!
Δε νομίζω να κάνει σκέρτσα η γκόμενα είναι ξηγημένη αλλά θέλω πληροφορίες για καλά ρεστωράν,ξενοχοδοχεία κτλ γιατί η άλλη η Τσέχα που είχα φέρει Ρόδο έπαθε γαστρεντερίτιδα στο Φαληράκι(βέβαια έφταιγε ζήτησε σαλάτα σε σουβλατζίδικο!).Αν θες θα συναντηθούμε μπορεί να της πω να φέρει καμιά φίλη να γαμήσει και άλλος.
Μου έλεγε οτι οι Ουκρανέζες προσπαθούν να μάθουν αγγλικά για να πιάσουν ξένο γκόμενο.Πολλές δεν τα καταφέρνουν και καταφεύγουν στο google translate.Τους έλεγε καλά θέλετε ξένο άντρα και δεν κάθεστε να μελετήσετε λίγο?Πέντε χρόνια μαθήματα αγγλικών και δεν έχετε μάθει λέξη?Τελείως καθυστερημένες μου λέει ιδίως αυτές από χωριά.