Νέα

Τα οικονομικά του να φέρεις Πολωνέζα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι διότι απο ένα σημείο και μετά έμαθα να αποκωδικοποιώ την ουσία πίσω απο τα λόγια! Οι άλλοι μείναν στην συμβατική και προβλέψιμη σκέψη! Είναι πιο βολική αλλά αδιέξοδη!
Το χειμώνα χρειάζεται οργάνωση με κάτωψη των κλάμπ και επισήμανση θέσεων μάχης , συστημάτων αιφνιδιασμού, θέσεις τακτικής και ανακάλυψη κρυφών σημείων!
Ρόδο εννοείται όποτε θέλεις! θα κάνεις βόλτα παλιά πόλη και θα πέφτουν τα τείχη! Πλέον οι ντόπιοι δεν ασχολούνται να την πέσουν σε γκόμενες επισκεπτών! Δεν τους παίρνει να κάνουν μαλακίες γιατί το χρήμα στεγνώνει και όλα μετράνε στην εικόνα!

Δε νομίζω να κάνει σκέρτσα η γκόμενα είναι ξηγημένη αλλά θέλω πληροφορίες για καλά ρεστωράν,ξενοχοδοχεία κτλ γιατί η άλλη η Τσέχα που είχα φέρει Ρόδο έπαθε γαστρεντερίτιδα στο Φαληράκι(βέβαια έφταιγε ζήτησε σαλάτα σε σουβλατζίδικο!).Αν θες θα συναντηθούμε μπορεί να της πω να φέρει καμιά φίλη να γαμήσει και άλλος.
Μου έλεγε οτι οι Ουκρανέζες προσπαθούν να μάθουν αγγλικά για να πιάσουν ξένο γκόμενο.Πολλές δεν τα καταφέρνουν και καταφεύγουν στο google translate.Τους έλεγε καλά θέλετε ξένο άντρα και δεν κάθεστε να μελετήσετε λίγο?Πέντε χρόνια μαθήματα αγγλικών και δεν έχετε μάθει λέξη?Τελείως καθυστερημένες μου λέει ιδίως αυτές από χωριά.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
To ιδιο το θρεντ ειναι η αποκορυφωση της ψυχεδελειας και οξυμωρο. Οικονομικα (?!) να φερεις πολωνεζα (!!!) στην.. Ελλάδα!!! Δηλαδη σε μια χωρα μισοκατεστραμμενη, χρεοκωπημενη,με τον πληθυσμο να αγωνια για τα βασικα, τη νεολαια ως 35 να τη θεριζει η ανεργια και να ζουν απο τη συνταξη του παππου, να φερεις γυναικα (!)απο μια χωρα που η μεσαια ταξη συγκροτειται ταχυτατα και στις νεες ηλικιες. Η μεση πολωνεζα 25-30 ετων δεν εχει γκαιλε να παει να μεινει σε καμια Ελλαδα. Εχει γκαιλε αν θα παρει προαγωγη στη δουλεια της, τι χρωμα θα βαψει τους τοιχους στο διαμερισμα που θα αγορασει,  και σε πιο εξωτικο μερος θα παει διακοπες.
Τεσπα, το θεμα ειναι οτι επισης οι αντρες στη χωρα δεν ειναι το κλασικο στερεοτυποτου ανατολικου που εχει στο μυαλο του ο νεοελληναρας. Εχουν αναπτυχθει και βελτιωθει και για πολλους και διαφορους λογους προτιμουν τους ντοπιους οι κοπελες και οχι τους ξενους. Αναμεσα σε αυτα και επειδη εχουν αυτη τη ρετσινια μη τις πουνε πουτανες. Γενικα ειναι λαος που εχει την " καταρα" να ειναι σλαβοι ενωθα θελαν να ειναι γερμανοι, η δυτικοι τελοσπαντων. Και ξορκιζουν το κακο με ολες τις παρατες περι πατριωτισμου κλπ, για αυτο και πολυς εθνικισμος κλπ κλπ. για να τους τονωθει καπως το ηθικο, απο την " ατυχια" να ειναι σλαβοι και να ειναι θελουν δε θελουν στη ρωσικη σφαιρα επιρροης.
Τωρα για γκομενες,αν καποιος ειναι ως 25 χρονων και εχει ορεξη να τραβιεται στα σκοτεινα κλαμπ με εκατονταδες αλλους μεθυσμενους γυρω του, γεματο μεσα να σπρωχνονται σα τα ζωντανα, αν του κατσει το μομεντουμ και πετυχει καμια μεθυσμενη χωριατοπουλα και σπρωξει οκ.  Τωρα ενας μαντραχαλος πανω απο 30-35 απορω τι να παει να κανει εκει περα? Να παει να γαμησει πουτανες και να πληρωσει τον κουκο αηδονι? (περιττο να πουμε οτι ειναι  επιπλατζες τελειως και το επιπεδο ειναι μετρια πουτανα μεταξουργειου. Τα κοριτσια απλα δε το χουν γενικως).
Αν καποιος γυρναει τα χωρια, μπορει να μιλησει και εχει τη διαθεση, θειτσες 40-45-50 με παιδια, εγγονια κλπ θα βρει προθυμες. Και οχι ασχημες. Το θεμα ειναι τωρα πως θα το κανεις, ειναι και μεγαλη χωρα και οι αποστασεις ειναι μεγαλες.

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω -και ως topic starter - με οτι λες...για τα οικονομικα...ετσι ειναι πλεον στην Ελλαδα...

Διχασμενες προσωπικοτητες οι πολωνεζες; Ειναι σλαβες, αλλα θελουν να γινουν κατι αλλο, 'δυτικες';

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω -και ως topic starter - με οτι λες...για τα οικονομικα...ετσι ειναι πλεον στην Ελλαδα...

Διχασμενες προσωπικοτητες οι πολωνεζες; Ειναι σλαβες, αλλα θελουν να γινουν κατι αλλο, 'δυτικες';

Αυτό είναι. Προσδίδει κύρος ο οποιοδήποτε τίτλος τιμής...

Είναι νεοελληνικό χαρακτηριστικό, αναμφίβολα.

Δεν το γράφει όποιος κι όποιος. Τόπικ στάρτερ..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Depends on ..MONEY
αν εισαι μεσου μπατζετ στα 40 τελειωνεις παντου
αν εχεις καποιο πιο πολυ χρημα,200-300 ανα μερα διαμονης,η ουκρανια εχει μεχρι κ τα 60 νομιζω,αρλει να εισαι φιτ κ με νεανικο στυλ
στις λοιπες χωρες τα 45 αντε 50 ειναι το απολυτο οριο
δεν μιλαμε να γαμας πουτανες μονο οπως ο κμαν,ετσι το οριο ειναι ο μεγαλοδυναμος

Παει περασε η ζωη... Το χασαμε το τρενο. Μονο φαντασια πια.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Σε λιγο θα μας πειτε οτι πολωνεζες εγιναν ελβετιδες κ οτι η βαρσοβια ειναι η ζυριχη..ελεος..σαν να λες ελλαδα πλουσια κ μουναρες κηφισια!!! :headbang:
Η πολωνια δεν ειναι ο στενος κυκλος γυρω απο βαρσαβα σεντρουμ,του trade center ,της μασοβιτσκι κ του ζλοτυ ταρασυ! ουτε ο περιορισμενος κυκλος των μανατζερς που πινουν ποτο στο μαριοτ,ουτε τα βλαμμενα νερντ της πληροφορικης κ των πολυεθνικων αντιπροσωπευουν τις μεσες πολωνεζες..βγειτε λιγο παραεξω στα μουνολιβαδα, μιση ωρα απο το κεντρο καταλαβαινεις την διαφορα!
Στην αγγλια πανε ακομα για να πλενουν πιατα ,οι μορφωμενες για καμμια δουλεια της πλακας ,γαμιουνται σαν σκυλια κ αν βρουν κανενα καλο ,κολλανε πανω του σαν βδελλες!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε λιγο θα μας πειτε οτι πολωνεζες εγιναν ελβετιδες κ οτι η βαρσοβια ειναι η ζυριχη..ελεος..σαν να λες ελλαδα πλουσια κ μουναρες κηφισια!!! :headbang:
Η πολωνια δεν ειναι ο στενος κυκλος γυρω απο βαρσαβα σεντρουμ,του trade center ,της μασοβιτσκι κ του ζλοτυ ταρασυ! ουτε ο περιορισμενος κυκλος των μανατζερς που πινουν ποτο στο μαριοτ,ουτε τα βλαμμενα νερντ της πληροφορικης κ των πολυεθνικων αντιπροσωπευουν τις μεσες πολωνεζες..βγειτε λιγο παραεξω στα μουνολιβαδα, μιση ωρα απο το κεντρο καταλαβαινεις την διαφορα!
Στην αγγλια πανε ακομα για να πλενουν πιατα ,οι μορφωμενες για καμμια δουλεια της πλακας ,γαμιουνται σαν σκυλια κ αν βρουν κανενα καλο ,κολλανε πανω του σαν βδελλες!!!

Μπράβο το έπιασες.Μερικές φορές πρέπει να εξηγείς τα αυτοννόητα.Απλά πιστεύω όσοι μένουν ανατολικό μπλοκ μετά από λίγο χάνουν το edge του killer συνηθίζουν την κατάσταση σα δεδομένη.
Τέτοια έγραφε και ο Μπλάσκος για τις Ουκρανές,άχρηστα πράγματα για όσους πάνε να γαμήσουν.
Εγώ πήγα Μάρτιο Βρότσλαβ και πέντε λεπτά αφού μπήκα στο κλαμπ η γκόμενα μου έδινε γλωσσόφυλα και έβαζε τα χέρια μου πάνω στα βυζιά της φίλης της.Πού γίνεται αυτό Ελλάδα?
Πολωνία είναι πολύ πολύ εύκολο να βγάλεις γκόμενα.Δεν είναι τόσο εύκολο όσο Ουκρανία αλλά μια βδομάδα αρκεί.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Depends on ..MONEY
αν εισαι μεσου μπατζετ στα 40 τελειωνεις παντου
αν εχεις καποιο πιο πολυ χρημα,200-300 ανα μερα διαμονης,η ουκρανια εχει μεχρι κ τα 60 νομιζω,αρλει να εισαι φιτ κ με νεανικο στυλ
στις λοιπες χωρες τα 45 αντε 50 ειναι το απολυτο οριο
δεν μιλαμε να γαμας πουτανες μονο οπως ο κμαν,ετσι το οριο ειναι ο μεγαλοδυναμος

Παει περασε η ζωη! Το χασαμε το τρενο πια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Τι μου λες τώρα.2 μέρες πήγα Πίλσεν το 2005 και έβγαλα γκόμενα μούναρο 20 ετών 180.Οσες φορές πήγαινα Πράγα πάντα ερχόταν μια δίμετρη να με επισκεφτεί.Ελλάδα έφερα 15 γκόμενες ή παραπάνω πρέπει να μετρήσω μεταξύ 2007 και 2010.Και αυτά πηγαίνοντας Τσεχία πρακτικά μία εβδομάδα το χρόνο.Απλά συμπύκνωνα το χρόνο πρέπει να δρας αστραπιαία σε dt.
Πήγαινα χωρίς καμία προυπόθεση,καθόλου χρόνος,λίγα λεφτά αλλά παρόλα αυτά ανέτρεπα την κατάσταση.Ηταν φανταστικά βέβαια τότε άλλες εποχές.
Γενικά χρειάζεται ταχύτητα,αιφνιδιασμός,συγκέντρωση των μέσων.Τσεχία είχα φτιάξει χαρέμι το 2005 ενώ έμενα Γερμανία.Μετά γύρισα Ελλάδα και χτυπούσα πλέον με ηλεκτρονικό καμάκι οπότε έφτιαξα μια στρατιά που έρχονταν για ήλιο και Balkan πέος.

2005,2007,2010...Φρέσκα ψάρια δηλαδή..

Ξέρεις τι κανεις με αυτά που γράφεις;
Δίνεις την ψευδαίσθηση ότι ένας σαραντάρης 1.70 με γυαλάκια,μπορεί να εχει ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ,άλογα 1.90
Τους πουλάς παραμύθι,αμολας και ολίγη απο βαλκανική ανωτεροτητα και στο τέλος τους πείθεις κιόλας..

Και ονειρεύονται Σλαβες που με το που μπαίνουμε στο χώρο,μας ξεκουμπωνουν και τον παίρνουν στο στόμα.

Η βαλκανική σου ανωτεροτητα που ήταν όταν έφαγες προλογο απο τα ινδοπακια;Φαντάσου για να φτάσουν να σου τσαμπουκαλευτουν τέτοιες χεσμενες φυλές,τι δεος σκορπισες στο χώρο..

Τελικα πιστεύω ότι αν υπάρχει ένας λόγος που δεν τις τρως με αυτά που κανεις ειναι γιατί σε βλέπουν σαν σοβαρό και αξιοσέβαστο μεσήλικα.

Γράψε στον κόσμο ότι για να χτυπήσει 40αρης Σλαβα 20αρα 7αρι και άνω,πρέπει να συνδυάζει ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
Όλα τα υπόλοιπα ειναι απλά ευσεβείς πόθοι..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
2005,2007,2010...Φρέσκα ψάρια δηλαδή..

Ξέρεις τι κανεις με αυτά που γράφεις;
Δίνεις την ψευδαίσθηση ότι ένας σαραντάρης 1.70 με γυαλάκια,μπορεί να εχει ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ,άλογα 1.90
Τους πουλάς παραμύθι,αμολας και ολίγη απο βαλκανική ανωτεροτητα και στο τέλος τους πείθεις κιόλας..

Και ονειρεύονται Σλαβες που με το που μπαίνουμε στο χώρο,μας ξεκουμπωνουν και τον παίρνουν στο στόμα.

Η βαλκανική σου ανωτεροτητα που ήταν όταν έφαγες προλογο απο τα ινδοπακια;Φαντάσου για να φτάσουν να σου τσαμπουκαλευτουν τέτοιες χεσμενες φυλές,τι δεος σκορπισες στο χώρο..

Τελικα πιστεύω ότι αν υπάρχει ένας λόγος που δεν τις τρως με αυτά που κανεις ειναι γιατί σε βλέπουν σαν σοβαρό και αξιοσέβαστο μεσήλικα.

Γράψε στον κόσμο ότι για να χτυπήσει 40αρης Σλαβα 20αρα 7αρι και άνω,πρέπει να συνδυάζει ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
Όλα τα υπόλοιπα ειναι απλά ευσεβείς πόθοι..

Ισα ίσα έγραψα οτι στην τελευταία επίσκεψη έφαγα μπουνιές και σπρωξιές πέρα από τους τσαμπουκάδες και οτι οι Πολωνοί έχουν αγριέψει.Δυο τύποι με έσπρωξαν να πέσω από την καρέκλα για να πάρουν τη θέση δίπλα στη γκόμενα,ένας μου έριξε ξαφνικά μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού στο άσχετο εκεί που κόζαρα κάτι γκόμενες κτλ.
Εχω μιλήσει αναλυτικά για τους κινδύνους Πολωνία.Ιδίως όταν τραβάς την προσοχή.
Τους άλλους ξένους δεν τους δίνουν σημασία αλλά εμένα με προσέχουν.
Κάποια στιγμή π.χ. παρήγγειλα ποτό και όταν το άφησε ο μπάρμαν στη μπάρα,ήρθαν δύο ντερέκια και μου έκλεισαν το δρόμο.Βάζω το χέρι ανάμεσα να πάρω το ποτό και μου λέει ο ένας τρέχει τίποτα φιλαράκο? στα πολωνικά.Παραλίγο να παίξει τσαμπουκάς.Χώνονται όπου μπορούν.
Ενας άλλος πούστης ερχόταν όλη την ώρα και με εμπόδιζε να προσεγγίσω γκόμενες στο Bee Jays.Μόλις ερχόμουν κοντά έμπαινε ανάμεσα.Μόλις έφευγα έφευγε.Και πάλι το ίδιο.
Στο Mundo όταν έδωσα το χαρτονόμισμα στην Ουκρανή οι μπάρμεν αρνούνταν να με εξυπηρετήσουν.Δε μου έδιναν καν στυλό να γράψω το τηλέφωνο της γκόμενας.Μου έσπασαν τα αρχίδια.Ξέσπασε τρομερή ένταση,λέω θα γίνει καυγάς.Φαντάσου καμιά εικοσαριά τύποι που δεν μπορούν να γαμήσουν τίποτα να βλέπουν το σκηνικό.
Με την άλλη την Πολωνή που ήθελε σαμπάνια στο κυριλέ κλαμπ και κοκαίνη μας κόλλησε ένας τύπος που έλεγε συνεχώς μαλακίες σε βάρος μου στα πολωνικά κορόιδευε και προσπαθούσε να την αρπάξει.Οταν όμως φτάσαμε στην είσοδο του κυριλέ κλαμπ πετάξανε έξω τους Πολωνούς και αφήσανε μόνο εμένα με τις γκόμενες να μπούμε.

Για αυτό λέω οτι δεν είναι απλά τα πράγματα.Θέλει μάχη,πέφτουν κορμιά.Ουκρανία είναι πιο απλά δε χρειάζεται να μπλέκεις γιατί απλά οι Ουκρανοί δεν έχουν λεφτά να πάνε στα κλαμπ ή να πληρώσουν για τις γκόμενες.
Γενικά αντιλαμβάνομαι γρήγορα τον κίνδυνο και αντιδράω.Τότε με το roosh μίλαγε για game μέσα στο κλαμπ και είχανε στήσει αυτί κάπου πέντε Πολωνοί.Ρίχνανε συνεχώς άγριες ματιές προς το μέρος μας.Ο roosh το χαβά του.Του λέω πάμε καλύτερα πάνω να καμακώσουνε γιατί εδώ μας έχουν σταμπάρει.Το κατάλαβε και τη γλιτάραμε τότε.
Μια φορά στο Senso στο Στεττίν ήρθε ξαφνικά ένας τύπος και άρχισε να με βρίζει.Του λέω θες βότκα? και μου ρίχνει μπουνιά στην κοιλιά.Μετά με τραβάει και μου λέει έλα στην είσοδο.Εκεί με δείχνει στην πόρτα και λέει ο τύπος είναι kurwa,πέταξέ τον έξω.Ο πορτιέρης δεν αντέδρασε και γύρισα πίσω.
Γενικά πολλοί μαλάκες.Για αυτό χρειάζεσαι πλέον κάποιον να φυλάει τα νώτα σου να επεμβαίνει όταν χρειάζεται.
Αλλες φορές τη νύχτα αν κυκλοφορείς μόνος σε σταματάνε μεγάλες παρέες από σβέρκους και ρωτάνε δήθεν για τσιγάρο.Αν δεν τα πεις καλά από πού είσαι και τι κάνεις,την πούτσισες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Συνήθως τα χοντρά προβλήματα τα έχεις αμα σε δούνε με γκομενες.Μολις φύγουνε οι γκομενες για τουαλέτα έρχονται και σου κολλάνε οι Πολωνοι και προσπαθούν να σε διώξουν από το μαγαζί.
Τα μαγαζιά όμως με πάνω από 50% ξένους όπως το Cuba Libre είναι ασφαλή.Εκεί δε σε πειράζουν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Καθόλου μαλάκες δεν είναι..
Περιφρουρούν τον τόπο τους και τα μουνιά τους.
Δεν τους κάναν αδερφές,σαν τους Γερμανούς και τους Σουηδούς.

Και το κλωτσομπούνι είναι και αυτό στην ανδρική μας φυση.
Μη βλεπεις που οι αδύναμες δήθεν πολιτισμένες λούγκρες,
μας έχουν φλομώσει στον αντι-βία επειδή είναι κότες οι ίδιοι.

Η ζωη η ίδια είναι ζούγκλα.
Οπως μου κάνουν χώρο όταν περπατάω μέσα στο γυμναστήριο και έχω τον σεβασμό τους,έτσι απαιτώ να παραμερίσουν και στο Club.
Φυσικά υπάρχουν και λιγοστές φορές,που θα χρειαστεί να παραμερίσω και εγώ.

Αλλά εγώ επειδή ψάχνομαι,προχθές είδα κάτι μαλακες 5άδα που νόμιζα ότι ήταν τούρκοι,αλλά τελικα ήταν "φοιτητές από το μαρόκο" :rolleyes: να μιλάνε σε μια Τσέχα και πήγα και τους είπα:"Ηow the fuck did you thought that she 'll come with you,you fucking monkeys".

Έσμπρωξα και τους 3 από τους 5 και ένας άρχισε να με παρακαλάει ότι είναι μαροκινοι φοιτητές που σπουδάζουν στη Λιλ και δε θελανε να με ενοχλήσουν. :grin:

Η βία είναι μεσα στη ζωή,σε ολες τις πτυχές της,ακομη και μέσα στο γαμήσι.

Εγώ αν ημουν Πολωνός και έβλεπα το χοντρό σου πορτοφόλι,
κάπου στο γυρισμό για το διαμέρισμα σου,θα σε ξάπλωνα στο πεζοδρόμιο
και θα σε ψείριζα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Υπαρχουν τοσο σιχαμενες σνομπ φεηκ απονες και συμφεροντολογες γυναικες στον κοσμο οσο οι Ελληνιδες των βορειων προαστιων;

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Υπαρχουν τοσο σιχαμενες σνομπ φεηκ απονες και συμφεροντολογες γυναικες στον κοσμο οσο οι Ελληνιδες των βορειων προαστιων;
κι ομως υπαρχουν..κατι ρωσιδες ουκρανιδες gold diggers που κυνηγανε μονο χρημα!
οι πιο σνομπ ελλαδα ειναι σε κατι επαρχιες κ κατι βουρλα κομμωτριες μπαργουμεν φοιτητριες που την εχουν δει πριγκιπισσες του μονακο ,παρα ενα μορφωμενο κοριτσι στα βου που.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
μπουνιες κλωτσιες σε ανατολικες χωρες καλο να αποφευγονται...οσο κ σφιχτης/καρατεκα να εισαι δεν ξερεις απο που θα σου βγει μαχαιρι -οπλο ή θα σκασει μπουκαλι ... :priest:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Απεχουν πολυ και απο το να γινουν ελβετιδες και η βαρσοβια να γινει ζυριχη. Βασικα ακομη απεχουν απο το να γινουν καν ελληνιδες... Ειπαμε οικονομικα ειναι μπροστα σε σχεση με αλλες χωρες της περιοχης ( ισως οχι Εσθονια), κοινωνικα ειναι πισω ( η χαρα του " δεξιου" αυτη η χωρα. στα οικονομικα " φιλελε" στα κοινωνικα συντηριτικη).
Και φυσικα υπαρχουν και φτωχα μερη και χωρια.
Ουτε " δυτικοποιημενες"ειναι . Καθε αλλο. Μακαρι να ηταν βασικα, γιατι ετσι θα ηταν και κανονικες γυναικες. Τα διαφορα αυτα προτυπα που εχουν τα κανουν απο μιμητισμο και ψυχαναγκασμο.
Ειναι πολυ πισω με κλειστα μυαλα,ελαχιστες ειναι ελευθερες, παντεμενες η συζουνε,  περιοριζονται στους κλειστους κυκλους και το κυριοτερο ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ! Οι Ελληνιδες ειναι αρκετα καλυτερες!
Και τελος οπως ειπαμε πανω κατω σε καθε χωρα υπαρχει ο ιδιος βαθμος δυσκολιας, οποτε δενεχει να κανει με τη χωρα, αλλα με το ατομο. Παντα by default,η ευκολοτερη χωρα για καποιον θα πρεπει να θεωρειται η χωρα του! Αν καποιος δεν εχει επιτυχιες στη χωρα του , και σας λεει για επιτυχιες αλλου τοτε κρατατε μικρο καλαθι.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Παιδιά δέν τρέχει καί τίποτα μέ κανένα μπουνίδι καί κλωτσίδι , καί έκτός έδρας άλλά προπαντός έντός.

Καί έχω φάει καί έχω δώσει καί άκόμα έδώ είμαι άλλα έστειλα μήνυμα καί τό λάβανε.

Ποτέ μου δέν βάζω τίς φωνές ούτε χάνω χρόνο.

Άν νοιώθω άβολα ρίχνω κατεύθείαν.

Στήν ζωή 2 πράματα πρέπει νά γίνονται, ή νά σέ σέβεται ό άλλος ή νά σέ φοβάται.  :s&m_3:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι μεν ετσι τα πραγματα με τους ξενους, αλλα οτι και να γινεται, στα κλαμπ δε γινεται τιποτα. Γιατι πολυ απλα ο πρωτος που θα κανει κινηση καν για τσαμπουκα, τον εχουν αρπαξει ασβερκοι σεκιουριταδες και σα σακι τον εχουν πεταξει εξω.
Κατι μου λεει οτι ο κμαν στο σημειο αυτο υπερβαλλει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
μην απογοητευεαι τυπε
κανε λιγο παρεα με κμαν κ θα ανεβεις...ψευδαισθηση αλλα θ ανεβεις....

Μονο η φαντασια εμεινε για εμας που κοιταμε στον καθρεφτη και δε μπορουμε να δουμε το παρον... Τις γκριζες τριχες, τα κρεμασμενα μαγουλα, τις σακουλες στα ματια και τις ρυτιδες στο μετωπο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
κι ομως υπαρχουν..κατι ρωσιδες ουκρανιδες gold diggers που κυνηγανε μονο χρημα!
οι πιο σνομπ ελλαδα ειναι σε κατι επαρχιες κ κατι βουρλα κομμωτριες μπαργουμεν φοιτητριες που την εχουν δει πριγκιπισσες του μονακο ,παρα ενα μορφωμενο κοριτσι στα βου που.

Μα ρε φιλε στα ΒΠ περπατανε με τουπε που δεν το βλεπεις πουθενα αλλου...

Και γενικα οι ανθρωποι εκει ειναι περιεργοι, ρωτας οδηγιες και σε κοιτανε παραξενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom