Νέα

Τα οικονομικά του να φέρεις Πολωνέζα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Στα έχει πει ο Σεβαλιές που έμενε Πολωνία και ερχόταν σε καθημερινή συναναστροφή και με ΜΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ(υπαρχουν και τέτοιες στην Πολωνία),στα εγραψα και εγω που έχω από ερωτικές σχέσεις του κώλου,μέχρι φιλικες,αλλά εσύ το χαβά σου..
Νομίζεις ότι ολες οι γυναίκες μιας χώρας,ειναι σαν τις πουτάνες που γνωρίζεις..

Λοιπόν αγαπητε αναγνώστη..
Οι Πολωνεζες εχουν τεραστια κόμπλεξ απεναντι σε δυτικές γυναικες και ιδίως στις γειτονισσες Γερμανιδες.Ζηλεύουν την ανεξαρτησία τους,τις σπουδές τους,τη δυνατότητα για καριέρα.
Και μάντεψε..
Προσπαθούν να κανουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο.
Μεγάλωσαν βλέποντας τις γυναικες του περιγυρου τους,να υπομενουν μεθύστακες μαλακες Πολωνους αντρες,ξυλο,κ.λ.π.
Έβλεπαν γυναίκες να πηδιουνται με τον καθε δυτικό μπαρμπα για τα προς το ζην.
Μεγάλωσαν σε πολεις που τα strip club,είναι στο κεντρο της πλατείας και θέλουν να αποποιηθούν το γεγονός οτι θεωρουνται οι πιο ευκολες γκομενες της Ευρώπης.

Ο Kman κοπέλα μη πουτανα,κατω των 35 χρονων,πιστευω ότι εχει να γνωρισει απο το 1996 που χόρευε Macarena στα club του Πλαταμώνα.

Οι Πολωνέζες αγωνίζονται καθημερινά να γίνουν δυτικές.
Σλαβικη θηλυκότητα μεν,αλλά εργασία και οικονομικη ανεξαρτησία.

Όλα τα άλλα που γράφονται είναι αποτέλεσμα σαικεντέλικ παραίσθησης και ανικανότητας διαχωρισμού μεταξύ πουτανας και μη..
Συνεχίζοντας αυτά που έλεγα τις προηγούμενες μέρες βλέπω και με εσένα πως όταν γίνεσαι μόνιμος κάτοικος ανατολικής χώρας αλλάζεις...Αρχίζεις να τις σέβεσαι παραπάνω απ´ ότι αξίζουν!
Το ίδιο και ο Love το ίδιο και ο Fidel!Τις βλέπετε σαν κοινωνικό κύκλο και όχι σαν γκομενάκια!Κι εκεί κάπου χάνετε την αίσθηση!
Ο τουρίστας οφείλει να το δει αλλιώς διότι πάει για λίγο!Και αλλιώς θα φερθεί η γκόμενα στον Τουρίστα και αλλιώς στον μόνιμο!Την ίδια γκόμενα μπορεί να την φάει ένας Τουρίστας σε μια ώρα με ένα κρασί στο Infinity κι εσένα να σου κάτσει μετά απο 3-4 μέρες και κατώπιν ρομαντικού δείπνου που θα σου πει τα πάντα για τις σπουδές της...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συνεχίζοντας αυτά που έλεγα τις προηγούμενες μέρες βλέπω και με εσένα πως όταν γίνεσαι μόνιμος κάτοικος ανατολικής χώρας αλλάζεις...Αρχίζεις να τις σέβεσαι παραπάνω απ´ ότι αξίζουν!
Το ίδιο και ο Love το ίδιο και ο Fidel!Τις βλέπετε σαν κοινωνικό κύκλο και όχι σαν γκομενάκια!Κι εκεί κάπου χάνετε την αίσθηση!
Ο τουρίστας οφείλει να το δει αλλιώς διότι πάει για λίγο!Και αλλιώς θα φερθεί η γκόμενα στον Τουρίστα και αλλιώς στον μόνιμο!Την ίδια γκόμενα μπορεί να την φάει ένας Τουρίστας σε μια ώρα με ένα κρασί στο Infinity κι εσένα να σου κάτσει μετά απο 3-4 μέρες και κατώπιν ρομαντικού δείπνου που θα σου πει τα πάντα για τις σπουδές της...

Η Κρακοβια και η Πολωνια ειναι ιδιαιτερα εχθρικη πλεον στους ξενους και τους τουριστες,οι ειναι αποτομες και επισης αυξανονται περιστατικα βιας απο ντοπιους μεθυσμενους που στραβωνουν παρα πολυ .Υπαρχει ενα κυμα Εθνικισμου στην Πολωνια αυτη την περιοδο, το εχουν παρει λιγο στραβα.
Εσυ μαν, ειχες χτυπησει τα γκομενακια που χτυπησες λογω ικανοντητων δικων σου και εμπειριας , και οχι λογω χωρας. ο 'glock" σου εδοσε τα γκομενακια οχι η " πολωνια".

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Δεν τις "βλέπουμε" σαν κοινωνικό κύκλο.
Τις έχουμε πλέον και στον κοινωνικό μας κύκλο.

Και γνωρίζοντας τες καλυτερα απο διάττοντες αστέρες του τριημέρου,
που γαμανε ΠΟΥΤΑΝΕΣ,είμαστε σε θέση να ξέρουμε πως το εχουν δει το έργο..

Και απλά το παραθέτουμε εδω..

Οταν εγώ μιλάω για εσωστρέφεια των γυναικών στις Σλαβικες χώρες,για στροφή προς τους ντόπιους και πολλές φορές εχθρική συμπεριφορά σε ξένους και τα γράφει και ο Σεβαλιες,εσείς καθίστε ακούστε άτομα που τους κάνουν τα γλυκά ματια οι πουτανες επειδή τους πήραν κινητό.

Επίσης γράψτε στο Tinder σε Τσεχα:"Θέλεις να έρθεις διακοπές στην Ελλάδα;Έχεις φάει χωριάτικη;Σου αρέσει το γαλακτομπούρεκο;"
να δούμε τι θα σας απαντήσει..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η Κρακοβια και η Πολωνια ειναι ιδιαιτερα εχθρικη πλεον στους ξενους και τους τουριστες,οι ειναι αποτομες και επισης αυξανονται περιστατικα βιας απο ντοπιους μεθυσμενους που στραβωνουν παρα πολυ .Υπαρχει ενα κυμα Εθνικισμου στην Πολωνια αυτη την περιοδο, το εχουν παρει λιγο στραβα.
Εσυ μαν, ειχες χτυπησει τα γκομενακια που χτυπησες λογω ικανοντητων δικων σου και εμπειριας , και οχι λογω χωρας. ο 'glock" σου εδοσε τα γκομενακια οχι η " πολωνια".
Περίεργα αυτά που λες για Κρακωβία ...Έχει αλλάξει τόσο απο πρόπερσι ?Δύσκολο να πιστέψω πως παλιά πόλη παίζουν τσαμπουκάδες με ξένους...Εδώ έχει γεμίσει όλο κουλτουριάρηδες φιλύσηχους τουρίστες..Μέχρι και Ελλεινίδες πάνε...Και οι Πολωνοί είναι εξοικειωμένοι με αυτό ..
Όσο για το καμάκι είναι σαν τα συστατικά επιτυχίας ενός καλού ψαρά και αυτά είναι 3 --->
-καλός ψαρότοπος (Πολωνία)
-καλός εξοπλισμός (εμπειρία,εμφάνιση ,...λεφτά)
-τύχη!!!!

Θυμάσαι την είσοδό μας στο Luisa πριν 3;χρόνια!Είχαμε επιβάλει... "βαλκανική" κυριαρχία!Μπήκαμε και ταράξαμε τα νερά!Ο δικός μας χόρευε με την επαρχιώτησα εσύ είχες τη ψηλή κι εγώ τη παντρεμένη!Αλησμόνητη (Βαλκανική) βραδιά

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Οταν εγώ μιλάω για εσωστρέφεια των γυναικών στις Σλαβικες χώρες,για στροφή προς τους ντόπιους και πολλές φορές εχθρική συμπεριφορά σε ξένους και τα γράφει και ο Σεβαλιες,εσείς καθίστε ακούστε άτομα που τους κάνουν τα γλυκά ματια οι πουτανες επειδή τους πήραν κινητό.

Επίσης γράψτε στο Tinder σε Τσεχα:"Θέλεις να έρθεις διακοπές στην Ελλάδα;Έχεις φάει χωριάτικη;Σου αρέσει το γαλακτομπούρεκο;"
Μην λες "εσείς"!!!
Διότι εσύ πρώτος πρώτος άφησες δουλειές και συμβατική ζωή για τα ανατολικά μουνολίβαδα διαβάζοντας ένα μπουρδελοσάιτ !!!!!
Και σου έκατσε άψογα!!!
Μην μου το στρίβεις τώρα σε Σεβαλιέ και Love...Διότι και αυτοί στην τελική κάπου εκεί γύρω σε αυτές τις χώρες γυρίζουν...!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Περίεργα αυτά που λες για Κρακωβία ...Έχει αλλάξει τόσο απο πρόπερσι ?Δύσκολο να πιστέψω πως παλιά πόλη παίζουν τσαμπουκάδες με ξένους...Εδώ έχει γεμίσει όλο κουλτουριάρηδες φιλύσηχους τουρίστες..Μέχρι και Ελλεινίδες πάνε...Και οι Πολωνοί είναι εξοικειωμένοι με αυτό ..
Όσο για το καμάκι είναι σαν τα συστατικά επιτυχίας ενός καλού ψαρά και αυτά είναι 3 --->
-τύχη!!!!

Θυμάσαι την είσοδό μας στο Luisa πριν 3;χρόνια!Είχαμε επιβάλει... "βαλκανική" κυριαρχία!Μπήκαμε και ταράξαμε τα νερά!Ο δικός μας χόρευε με την επαρχιώτησα εσύ είχες τη ψηλή κι εγώ τη παντρεμένη!Αλησμόνητη (Βαλκανική) βραδιά

ηδη θυμαμαι και στις τελευταιες μου μερες εκει, ειχαν αλλαξει. Οτι εχουν τουρισμο δε λεει κατι δε θα πουν κατι στον τυχαιο τουριστα, το μεσηλικα κλπ.Αλλα στον πιο σκουρο που την πεφτει σε γκομενες, μπορει να πεσεις στο λαθος μερος τη λαθος στιγμη.
Για καλο ψαροτοπο την Πολωνια δε τη βαζω καθως απο τη μια οι γκομενες εχουν χαμηλο επιπεδο, απο την αλλη ειναι απο τις χωρες με τις λιγοτερες ελευθερες μπορω να πω. Οικονομικα μπορει να ειναι μπροστα, αλλα κοινωνικα ειναι πισω ( πολυ πισω!), και ολες η εχουν δεσμο η παντρευονται απο πολυ μικρες σχετικα και φυσικα με τον πρωτο τυχοντα αλλα απο τον κοινωνικο τους κυκλο.
Και το αλλο που θυμαμαι στα κλαμπ πολλες ψωλες που την πεφτον φορτικα ΟΛΟΙ μαλιστα
( ντοπιοι,ξενοι)στις λιγες που δενειναι εκει με τις παρεες τους, πολυ κακη αναλογια( σε αντιθεση με κατι εκπληκτικα ποσοστα 80, 90 % γυναικες (!) σε κλαμπ στη Ρωσσια με τις καβλομουνες τις ρωσιδες να καρφωνουν να παιζουν κλπ).
Καμακια στο δρομο, στις γκαλεριες, στα παρκα , στα λεωφορεια, τα τρενα, κλπ απλα ξεχαστε τα. Πολυ απλα ειναι κατι που κανενας δε το κανει εκει και οποιος παει να το κανει στο δρομο φαινεται απιστευτος καραγκιοζης και τον κοιτανε ολοι .Αυτα μονο σε κλαμπ και επειτα απο πολυ αλκοολ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
-τύχη!!!!

Εχουν γίνει πιο επιθετικοί οι Πολωνοί τώρα τους λόγους τους έχω αναλύσει.Κυρίως είναι οτι δε γαμάνε πλέον εύκολα όπως πριν γιατί οι Πολωνέζες έχουν σηκώσει τουπέ και είναι εκνευρισμένοι.Θεωρούν τους ξένους υπεύθυνους.
Για τους ξένους τα πράγματα αντίθετα έχουν βελτιωθεί θα έλεγα.Αν δηλαδή δε φας ξύλο από Πολωνό οι πιθανότητες να γαμήσεις είναι πολύ μεγάλες.
Γενικά πρέπει να έχεις την οπτική γωνία του κυνηγού.Τα ποσοστά δεν είναι σημαντικά.Αν πας σε 50 γκόμενες τη νύχτα και σου κάτσει η μία δεν έχεις ποσοστό 2% αλλά 100% για τη νύχτα.Ομοίως αν ο άλλος πάει σε 20 τη βδομάδα και του κάτσει η μία δεν έχει καλύτερο ποσοστό από εσένα αλλά πολύ χειρότερο αφού του έκατσε μία τη βδομάδα.Πολωνία έχει πολύ ψητό άπειρες ευκαιρίες.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Πολυ απλα ειναι κατι που κανενας δε το κανει εκει και οποιος παει να το κανει στο δρομο φαινεται απιστευτος καραγκιοζης και τον κοιτανε ολοι .Αυτα μονο σε κλαμπ και επειτα απο πολυ αλκοολ

το σαββατο στο σιτυ σεντερ αργα που γυρνγαγα στο φλατ ηταν δυο αγγλιδες η μια 40αρα με τακουνια σορτσακι κ λεπτο καλτσον ξανθια αλογο ψηλεγκο

σκανε κατι αραπηδες βρετανοι λογικα αλλα μαυροι κ αρχιζαν να τις φλερταρουν

ο ενας εκανε κ κατι χορευτικα στην μεση του δρομου σαν να παιζει αμυνα στο μπασκετ με χαμηλωματα κλπ

τους κλασανε τελειως ουτε θενκ γιου δεν ειπαν που για αγγλιδες ειναι σπανιο να μην πουνε λεξη γιατι η ευγενεια εδω ειναι κοινωνικη νορμα οπως φορανε ρουχα η δεν χεζουν στο δρομο.Αυτο δεν σημαινει οτι θα κατσουν ευκολα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Μην λες "εσείς"!!!
Διότι εσύ πρώτος πρώτος άφησες δουλειές και συμβατική ζωή για τα ανατολικά μουνολίβαδα διαβάζοντας ένα μπουρδελοσάιτ !!!!!
Και σου έκατσε άψογα!!!
Μην μου το στρίβεις τώρα σε Σεβαλιέ και Love...Διότι και αυτοί στην τελική κάπου εκεί γύρω σε αυτές τις χώρες γυρίζουν...!!!

Ναι,αλλά όπως είπε και για σένα ο Σεβαλιέ,άκρη έβγαλα αποκλειστικά λόγω όποιας δυναμικής σε ατομικό επίπεδο.
Ούτε γιατί η Τσεχία ειναι εύκολη,ούτε γιατί είμαι Βαλκανιος..

Εχουν γίνει πιο επιθετικοί οι Πολωνοί τώρα τους λόγους τους έχω αναλύσει.Κυρίως είναι οτι δε γαμάνε πλέον εύκολα όπως πριν γιατί οι Πολωνέζες έχουν σηκώσει τουπέ και είναι εκνευρισμένοι.Θεωρούν τους ξένους υπεύθυνους.
Για τους ξένους τα πράγματα αντίθετα έχουν βελτιωθεί θα έλεγα.Αν δηλαδή δε φας ξύλο από Πολωνό οι πιθανότητες να γαμήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Όντως,πολύ μεγάλη βελτίωση στις πιθανότητες να μαζέψεις μάπες αν είσαι σκουρόχρωμος.

Εχω νταραβεριστεί με αρκετες Πολωνέζες,κυρίως 21-27 ετών.
Το όνειρό τους ήταν να παντρευτούν ενα Πολωνο και να αποκτήσουν απο κοινού ενα σπίτι.
Ούτε καμιά σκασίλα να έχουν πηδηχτει με 50 ξένους πριν παντρευτούν.
Μιλάω για 7αρια+
Για τέτοιες γκομενες πρέπει να κάνεις σε ατομικό επίπεδο τρελη διαφορα συγκριτικά με τον  ντόπιο για να μαμησεις.
Αλλιώς βρίσκεις 5αρια-6αρια ή σπονσορετες.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
το σαββατο στο σιτυ σεντερ αργα που γυρνγαγα στο φλατ ηταν δυο αγγλιδες η μια 40αρα με τακουνια σορτσακι κ λεπτο καλτσον ξανθια αλογο ψηλεγκο

σκανε κατι αραπηδες βρετανοι λογικα αλλα μαυροι κ αρχιζαν να τις φλερταρουν

ο ενας εκανε κ κατι χορευτικα στην μεση του δρομου σαν να παιζει αμυνα στο μπασκετ με χαμηλωματα κλπ

τους κλασανε τελειως ουτε θενκ γιου δεν ειπαν που για αγγλιδες ειναι σπανιο να μην πουνε λεξη γιατι η ευγενεια εδω ειναι κοινωνικη νορμα οπως φορανε ρουχα η δεν χεζουν στο δρομο.Αυτο δεν σημαινει οτι θα κατσουν ευκολα.

Αυτά γιατί τα γράφεις στο νήμα της Πολωνίας αγορίνα;

Δεν ήρθες Ελλάδα αυτό το ΣΚ; Ρεπάρεις;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γενικά πρέπει να έχεις την οπτική γωνία του κυνηγού.Τα ποσοστά δεν είναι σημαντικά.Αν πας σε 50 γκόμενες τη νύχτα και σου κάτσει η μία δεν έχεις ποσοστό 2% αλλά 100% για τη νύχτα.Ομοίως αν ο άλλος πάει σε 20 τη βδομάδα και του κάτσει η μία δεν έχει καλύτερο ποσοστό από εσένα αλλά πολύ χειρότερο αφού του έκατσε μία τη βδομάδα.Πολωνία έχει πολύ ψητό άπειρες ευκαιρίες.

Αμα πας σε 50 γκομενες τη νυχτα και σου κατσει μια, σε καθε χωρα υπαρχει αυτο το " ψητο".
Εγω λεω το αλλο, οτι αν στη χωρα σου παιρνεις τα @@ σου,τοτε οπου και να πας γαμα τα. Λιγο πολυ οτι κανεις ειναι το ιδιο παντου,εκτος απο ειδικες πλεον περιπτωσεις που και αυτες οσο πανε λιγοστευουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι,αλλά όπως είπε και για σένα ο Σεβαλιέ,άκρη έβγαλα αποκλειστικά λόγω όποιας δυναμικής σε ατομικό επίπεδο.
Ούτε γιατί η Τσεχία ειναι εύκολη,ούτε γιατί είμαι Βαλκανιος..

Όντως,πολύ μεγάλη βελτίωση στις πιθανότητες να μαζέψεις μάπες αν είσαι σκουρόχρωμος.

Εχω νταραβεριστεί με αρκετες Πολωνέζες,κυρίως 21-27 ετών.
Το όνειρό τους ήταν να παντρευτούν ενα Πολωνο και να αποκτήσουν απο κοινού ενα σπίτι.
Ούτε καμιά σκασίλα να έχουν πηδηχτει με 50 ξένους πριν παντρευτούν.
Μιλάω για 7αρια+
Για τέτοιες γκομενες πρέπει να κάνεις σε ατομικό επίπεδο τρελη διαφορα με τον μες ντοποο για να μαμησεις.
Αλλιώς βρίσκεις 5αρια-6αρια ή σπονσορετες.

Αν πας για μαζικα πολλα μπαζακια, τοτε η πολωνια λεει ( και παλι). Σε ψηλο και κλασατο επιπεδο η Πολωνια δεν κανει. Εχει πολυ λιγες, απειροελαχιστες γκομενες πραγματικα υψηλου επιπεδου και σε εμφανιση, συμπεριφορα, στυλ και φυσικα αυτες ειναι απροσιτες σε ασχετα ατομα.
Τσεχια, Ρωσια πχ θα βρεις, για να μη πω για Γερμανια. Στη Γερμανια καποιος που μετραει θα χτυπησει γκομεναρες που στην Πολωνια δεν υπαρχουν ουτε ζωγραφιστες. Μιλαμε για καποιον που εχει απαιτησεις και βαζει καποια στανταρ. Αν εμενα στη Γερμανια, την Πολωνια, οχι απλα δε θα πηγαινα, ουτε το χαρτη δε θα ανοιγα να δω που ειναι.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Τωρα ενας μαντραχαλος πανω απο 30-35 απορω τι να παει να κανει εκει περα? Να παει να γαμησει πουτανες και να πληρωσει τον κουκο αηδονι? (περιττο να πουμε οτι ειναι  επιπλατζες τελειως και το επιπεδο ειναι μετρια πουτανα μεταξουργειου. Τα κοριτσια απλα δε το χουν γενικως).
Αν καποιος γυρναει τα χωρια, μπορει να μιλησει και εχει τη διαθεση, θειτσες 40-45-50 με παιδια, εγγονια κλπ θα βρει προθυμες. Και οχι ασχημες. Το θεμα ειναι τωρα πως θα το κανεις, ειναι και μεγαλη χωρα και οι αποστασεις ειναι μεγαλες.

Σε ποια ηλικια θεωρεις οτι ειναι τελειωμενος ο Ελληνας σαν εραστης ευρωπαιων γυναικων;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παίζει ρόλο το ατομικό στυλ.Εμένα πάντα εύκολη μου φαινόταν η Πολωνία απλα οι γειτονικες χώρες Ουκρανία,Λευκορωσία είναι ευκολοτερες και Τσεχία βρίσκεις πιο εμφανισιμες.Αλλά μέσα στην ΕΕ δεν υπάρχει ευκολότερη χώρα από την Πολωνία.Ο ανταγωνισμός είναι ανύπαρκτος καμία σχέση με δυτική Ευρώπη.
Πολωνία ένας τριανταπενταρης γαμαει άνετα εικοσαρες,Γερμανία με τίποτα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μην λες "εσείς"!!!
Και σου έκατσε άψογα!!!

Γράψε 3 Φιλιπινέζες,2 Αμερικανίδες,1 Νικαράγουα, 1 Βενεζουέλα και μία Ρωσσίδα το τελευταίο οχτάμηνο;) Γιατί το λέω αυτό?
Εγώ ο λόγος που γυρνάω εκεί είναι καθαρά οικονομικός και θέμα χρόνου visas..Δεν υπάρχει μετρητό να τρέχω στους πραγματικούς παραδείσους όπως Ρωσσία.Οπότε τι να κάνεις?Υποχρεωτικά στα ημιμετρα αν είσαι ταξιδευτής..Και σημειώνω πλέν μόνο Ουκρανία!!! Πολωνία blacklist εδώ και καιρό!!Δεν ξαναπατάω..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.846
Πόντοι
3.656
Σε ποια ηλικια θεωρεις οτι ειναι τελειωμενος ο Ελληνας σαν εραστης ευρωπαιων γυναικων;
Depends on ..MONEY
αν εισαι μεσου μπατζετ στα 40 τελειωνεις παντου
αν εχεις καποιο πιο πολυ χρημα,200-300 ανα μερα διαμονης,η ουκρανια εχει μεχρι κ τα 60 νομιζω,αρλει να εισαι φιτ κ με νεανικο στυλ
στις λοιπες χωρες τα 45 αντε 50 ειναι το απολυτο οριο
δεν μιλαμε να γαμας πουτανες μονο οπως ο κμαν,ετσι το οριο ειναι ο μεγαλοδυναμος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ρώτα τότε μια Τσέχα αν ο αυθεντικός διάλογος που έχω παραθεσει πιάνει.Θα σου πει ναι εάν η κοπέλα είναι απο επαρχία.

Τότε στα θρυλικά χρόνια της δεκαετίας του 90 και του 2000 ο κλασσικός διάλογος ήτανε:
-Milacku,mas rada chobotnice?(μωρό μου σου αρέσουν τα καλαμαράκια?)
-Chobotnice moc nemusim.(καλαμαράκια δεν μπορώ να φάω)
-Mas rada recky salad?(σου αρέσει η ελληνική σαλάτα?)
-To moc mi chutni(έχει πολύ ωραία γεύση για εμένα)
-Mas rada plavat a opalovat?(σου αρέσει να κολυμπας και να μαυρίζεις?)
-Plavu jak ryba.Opalovat moc nemusim mam moc bily kuzo.(κολυμπαω σαν ψαράκι.Δε μαυρίζω καλά γιατί έχω πολύ άσπρο δέρμα).
-U nas v Recku moc hezka more a teply slonicko pro plavat.(σε εμάς στην Ελλάδα έχει πολύ ωραία θάλασσα και ζεστό ήλιο για μπάνιο.).Mas radsej plaze z pisek nebo z kameny?(σου αρέσουν οι παραλίες με άμμο ή με βράχια?).Chcela bys prijet?(θα ήθελες να έρθεις?)
-Radsej pisku.(καλύτερα με άμμο).Moc me to laka.(πολύ με βάζει σε πειρασμό)
-Budou ukazat tebe nase nejlepsi ostrove.Kreta,Rhodos,Santorini.Tam super.Moc hezke plaze s pisku.(θα σου δείξω τα καλύτερά μας νησιά.Κρήτη,Ρόδο,Σαντορίνη).Εκεί είναι φανταστικά.Οι πιο ωραίες παραλίες με άμμο.
-To me tesi.(ανυπομονώ να έρθω)
-Zkusila nase sladkoe jak galaktoboureko?Je to moc chutny.(δοκίμασες τα γλυκά μας όπως το γαλακτομπούρεκο?Είναι πολύ νόστιμο).
-Neproboval.(δεν το δοκίμασα).
-Budou tebe ukazat.Mas radsej sukni nebo kalhoty?(θα σου δείξω το γαλακτομπούρεκο.Σου αρέσουν περισσότερο οι φούστες ή τα παντελόνια?).U vas v Cesku moc pekna moda(σε εσάς στην Τσεχία πολύ ωραία μόδα).
-Nosim vic sportovni.(ντύνομαι αθλητικά)
-Mas pohlavi vyholenou?(έχεις το μουνί ξυρισμένο?)
-Castesne(μερικώς)
-Moc mi libi(πολύ μου αρέσει).Budem bavit se moc dobre.(θα περάσουμε πολύ καλά).Kdy mas dovolenou?(πότε έχεις διακοπές?)

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Θά ήθελα νά προσθέσω τήν ταπεινή μου γνώμη στό θέμα.

ΜΑΚΡΙΑ άπό τίς Εύρωπαίες κότες.

Συνιστώ Λατινική Άμερική μέ 2 έξαιρέσεις. Άργεντινή πού είναι ΠΟΛΥ κακομαθημένες καί Βραζιλία πού έχουν τήν τάση νά βγαίνουν "άνδρες." Παντού άλλού, άπό Μεξικό καί κάτω θά περάσετε ζωή καί κότα.

Ώραίες, δοτικές, ναζιάρες, σκλάβες στό κρεβάτι, δούλες στό σπίτι, ΠΟΛΥ φθηνό κόστος ζωής.

Στά μείον είναι ότι θές 2 μέρες νά πάς έκεί κάτω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης πρέπει να έχεις κάτι που να σε ξεχωρίζει.Αν πας στο μαγαζί και είσαι απλώς ένας πούτσος ανάμεσα στους άλλους πούτσους δεν έχεις πιθανότητες.Πρέπει να έχεις κάτι καλό επάνω σου.
Μέχρι πριν 5 χρόνια πήγαινα απλώς με παρουσία.Τώρα στηρίζομαι περισσότερο στο κασέρι.
Δηλαδή αν υποθέσουμε οτι σε κάθε κλαμπ κάθε δεδομένη στιγμή ένα 10% από τις γκόμενες τα παίρνει σκοπός είναι να εντοπίσεις τις συγκεκριμένες γκόμενες.Δεν έχει σημασία τι κάνει ο μέσος όρος.
Ουκρανία είναι πολύ εύκολο γιατί τα παίρνει πάνω από το 50% συνεπώς οι πιθανότητες να τις βρεις είναι με το μέρος σου ενώ Πολωνία χρειάζεται να ψάξεις.Αλλά οι γενικές τάσεις δεν έχουν σημασία,σημασία έχει να υπάρχει το κρίσιμο ποσοστό.
Εγώ δε λέω παραμύθια οτι θα μείνω στη χώρα.Αλλοι θέλουν να ξεχωρίσουν από το συνηθισμένο γαμίκουλα τουρίστα και παριστάνουν οτι τάχα θα ζήσουν στη χώρα και ενδιαφέρονται για σοβαρή σχέση κτλ.Οι Ουκρανές και οι Πολωνές τα έχουν ακούσει αυτά χιλιάδες φορές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom