Νέα

Τα οικονομικά του να φέρεις Πολωνέζα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο μέσος Ελληνας που πάει χύμα χωρίς καμιά προετοιμασία πουθενά απλά!! Ας πάνε Ισλανδία Σάββατα για one night stands.

Με καλή προετοιμασία διαδικτυακή προτείνω Ουκρανία. Για προσπάθεια μη διαδικτυακή Ποζναν αν είσαι κάτω απο 30 προσπαθόντας να πηδήξεις μεθυσμένη φοιτητρια (Φαληράκι φάση).

Αλλά χωρίς καμία προετοιμασία (το βασικότερο), πολύ μέτρια εμφάνιση και 35+ ηλικία καθήστε σπίτι σας καλύτερα μην χαλάτε και άδικα λεφτά.

Δηλαδή αν ο Ελληναράς χωθεί Βρότσλαβ στο Mundo,στο Μελάνζ και στο Beszennosc με τα ψωλάκια δε θα ξεσκιστεί στον πούτσο?Και ποιος θα γαμήσει?Ο υπολελειμμένος Αραβας ή ο πάκης με το πουτσάκι?Η ο Κινέζος που ψάχνει μια ζωή να βρει το πέος του?Η ο θηλυπρεπής,παρακμιακός Ισπανός,ο παρλαπίπας Ιταλός?Ο Αγγλος που έχει γίνει γκολ από το αλκοόλ?Ο Ελληναράς και γενικά ο Βαλκάνιος τους έχει όλους χαλαρά θεωρώ οτι με λίγη προσπάθεια όλοι μπορούν να γαμήσουν παραείναι εύκολο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τα παιδιά είναι καλά! Χρυσά παιδιά! Μπαλίτσα όμως δεν ξέρουν!

Πολωνία είναι ο ιδανικός προορισμός!!! Η ιδανική για φορτώματα χωρίς να φεύγουν τα λεφτά σαν ακατάσχετη αιμορραγία!  Το στύλ μας δένει στην πολωνία! Το να βάζεις κυριλέ ρούχα και να το παίζεις κροίσος στις Ουκρανέζες είναι πολύ κουραστικό αν δεν θες να τα σκάσεις! Και η πιθανότητα να φαγωθεί κάποια μικρή για την κάβλα της και μόνο είναι όση και στη Πολωνία!
Απορώ πως και ο Βαλκάνιος παρασύρεται ... Κάτι ενοχλεί τους μόνιμους εκεί...
Σκέφτομαι μήπως πάνε κάποιοι τουρίστες και τους εκμηδενίζουν! Τους δίνουν τα αρχίδια τους στο χέρι!
Αυτό το σύνδρομο το είχε πάθει και ο Love που πηδούσε 1 το μήνα με το ζόρι και οι φίλοι μου 3 σε τέσσερις μέρες! Λογικό είναι να το χάνουν κάπου!

Οντως έτσι είναι.Αν εισβάλεις με παράφορη ορμή στα σλαβικά μουνολίβαδα τους τρυπάς όλους με τη βαλκανική ξιφολόγχη.Είναι αυτή η αστραπιαία κίνηση,το σοκ που προκαλούμε που δεν αφήνει περιθώριο αντίδρασης στην ηγεμονία μας.
Είδες και εσύ πόσο εύκολα ήταν εκεί που σου είπα να πας σε σχέση με το πού σου είπαν άλλοι να πας.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είδες και εσύ πόσο εύκολα ήταν εκεί που σου είπα να πας σε σχέση με το πού σου είπαν άλλοι να πας.
Ναι!Για το παιχνίδι το δικό μου που είναι 100% καμάκι στη πίστα και στη ....κίνηση η Πολωνία είναι ότι πρέπει! Η Ουκρανία δεν μου λεει τίποτα ..Και κυρίως απο την ώρα που κατέρρευσε ...
Για σταθερή σχέση καμια απο τις δυο χώρες δεν αξίζει!Εξάλου μια Πολωνέζα και 5 πούτσους την μέρα να της ρίχνεις που αυτό είναι το κίνητρό της , βαριέται εύκολα και δεν έχει φαντασία ..παρά μόνο το ...κεράτωμα...Δεν είναι δηλαδή Ρωσίδα να σου οργανώσει ντουέτα ή swinging φάσεις...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.846
Πόντοι
3.656
Οντως έτσι είναι.Αν εισβάλεις με παράφορη ορμή στα σλαβικά μουνολίβαδα τους τρυπάς όλους με τη βαλκανική ξιφολόγχη.Είναι αυτή η αστραπιαία κίνηση,το σοκ που προκαλούμε που δεν αφήνει περιθώριο αντίδρασης στην ηγεμονία μας.
.
....Δαφνι,1ος οροφος δωματιο 69!!!  :headbaning1: :headbaning2: :headbaning1:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Να κανω μια ερωτηση μια που γνωριζεις απο Πολωνεζες.Ειναι γνωστες για τον σωματοτυπο τους,μονοκοματο σωμα με πιασιματα με βυζαρες.Αρεσει σε πολλους οπως και σε μενα.Γιατι ομως σε σχεση με αλλες ανατολικοευρωπαιες,Ουγγαρια,Τσεχια,Σλοβακια,Ρουμανια,Ρωσια,Ουκρανια δεν εχουν συμμετοχη αναλογη σε πορνο η ιεροδουλες;Εως καθολου εαν εξαιρεσεις softcore.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Παντως στα 'οικονομικα' θεματα,
ειναι οικονομικες οπως λετε.
Δεν ζητανε τιποτε!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να κανω μια ερωτηση μια που γνωριζεις απο Πολωνεζες.Ειναι γνωστες για τον σωματοτυπο τους,μονοκοματο σωμα με πιασιματα με βυζαρες.Αρεσει σε πολλους οπως και σε μενα.Γιατι ομως σε σχεση με αλλες ανατολικοευρωπαιες,Ουγγαρια,Τσεχια,Σλοβακια,Ρουμανια,Ρωσια,Ουκρανια δεν εχουν συμμετοχη αναλογη σε πορνο η ιεροδουλες;Εως καθολου εαν εξαιρεσεις softcore.

Γιατί στην Πολωνία η πορνεία είναι απαγορευμένη νομικά λόγω καθολικισμού.Γεμίζουν όμως τα μπορδέλα της Αγγλίας,τα FKK κτλ.
Δεν έχουν μονοκόμματο σώμα.Μονοκόμματο σώμα έχουν οι Τσέχες και οι Αυστριακές που είναι σα σανίδες(έχουν πλάτες).Οι Πολωνέζες γέρνουν λόγω σκολίωσης και έχουν πεταχτό κώλο και βυζάρες είναι οι πιο καμπυλοειδείς μέσα στις Σλάβες έχουν αυτό που λέμε hourglass figure.Οι Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες απεναντίας είναι άβυζες και συχνά άκωλες έχουν όμως πιο ωραία πρόσωπα,οι Πολωνέζες είναι πολύ χύμα στο πρόσωπο.Βασικά η μέση Πολωνέζα έχει φάτσα 4 και σώμα 6.5 οπότε είναι το κλασσικό εξαράκι.Η μέση Τσέχα έχει πρόσωπο 6.5 και σώμα 7.5 είναι δηλαδή εφτάρι.
Δηλαδή γαμώντας απλά μέσο όρο Τσεχία γαμάς εφτάρια.Αυτό μόνο Τσεχία και Σουηδία συμβαίνει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι!Για το παιχνίδι το δικό μου που είναι 100% καμάκι στη πίστα και στη ....κίνηση η Πολωνία είναι ότι πρέπει! Η Ουκρανία δεν μου λεει τίποτα ..Και κυρίως απο την ώρα που κατέρρευσε ...
Για σταθερή σχέση καμια απο τις δυο χώρες δεν αξίζει!Εξάλου μια Πολωνέζα και 5 πούτσους την μέρα να της ρίχνεις που αυτό είναι το κίνητρό της , βαριέται εύκολα και δεν έχει φαντασία ..παρά μόνο το ...κεράτωμα...Δεν είναι δηλαδή Ρωσίδα να σου οργανώσει ντουέτα ή swinging φάσεις...

Οντως για καλούς χορευτές η Πολωνία είναι must.Τρομερό παιχνίδι στην πίστα.Αυτό είναι το αδύνατο σημείο μου δεν έχω αίσθηση του ρυθμού και χορεύω χάλια.Εχω χάσει πολλές γκόμενες Πολωνία από αυτό γιατί σχεδόν πάντα σε τραβάνε στην πίστα μετά τη γνωριμία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν ζητανε τιποτε!

Πώς δε ζητάνε?Μην κοιτάς τι γράφεται εδώ.Εγώ είχα πάνω από 40 Πολωνέζες και όλες ζήτησαν λεφτά εκτός από τρεις που ήθελαν γάμο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν ζητανε τιποτε!
Οικονομική Σλάβα δεν υπάρχει...Ίσως Ουκρανίδα απο χωριό να συμβιβάζεται με string Μινέρβα,ρούχα H&M και ψώνια απο τα Lidl!
Την Πολωνέζα για να μην βαρεθεί πρέπει συνεχώς να της παίρνεις Intimmisimi , Fred Perry λινά παπουτσάκια και Βασιλόπουλο!
Τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία και δεν πας σε Ρωσίδες των Victoria Secret, Yacht ντυσίματα και Delicatessen ... :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οικονομική Σλάβα δεν υπάρχει...Ίσως Ουκρανίδα απο χωριό να συμβιβάζεται με string Μινέρβα,ρούχα H&M και ψώνια απο τα Lidl!Την Πολωνέζα για να μην βαρεθεί πρέπει συνεχώς να της παίρνεις Intimmisimi , Fred Perry λινά παπουτσάκια και Βασιλόπουλο!
Τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία και δεν πας σε Ρωσίδες των Victoria Secret, Lacoste και Bio SuperMarkets...

Πολύ σωστή προσέγγιση.Ακριβώς.Βέβαια έχει και διαφορά άλλο η Ουκρανέζα από Κίεβο που είναι καταπιώνας άλλο η Ουκρανή από χωριό που ντύνεται με ρούχα εγχώριας παραγωγής.
Το ίδιο και Πολωνία.Στην αρχή οι Πολωνέζες το παίζουν οικονόμες,νοικοκυρές και μετά αρχίζουν να ζητάνε.Βέβαια δε σε καταστρέφουν όπως Ρωσίδες,Ουκρανές δεν είναι βαμπίρ.Σου τρώνε ανάλογα με αυτά που έχεις όχι υπερβολικά.Αν δηλαδή βγάζεις 1500 ευρώ το μήνα θα σου φάει κάπου 300 ευρώ.Η Ρωσίδα και η Ουκρανή μπορεί να στα φάει και όλα και να βάλεις και χρέος,στα αρχίδια της.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πολύ σωστή προσέγγιση.Ακριβώς.Βέβαια έχει και διαφορά άλλο η Ουκρανέζα από Κίεβο που είναι καταπιώνας άλλο η Ουκρανή από χωριό που ντύνεται με ρούχα εγχώριας παραγωγής.
Το ίδιο και Πολωνία.Στην αρχή οι Πολωνέζες το παίζουν οικονόμες,νοικοκυρές και μετά αρχίζουν να ζητάνε.Βέβαια δε σε καταστρέφουν όπως Ρωσίδες,Ουκρανές δεν είναι βαμπίρ.Σου τρώνε ανάλογα με αυτά που έχεις όχι υπερβολικά.Αν δηλαδή βγάζεις 1500 ευρώ το μήνα θα σου φάει κάπου 300 ευρώ.Η Ρωσίδα και η Ουκρανή μπορεί να στα φάει και όλα και να βάλεις και χρέος στα αρχίδια της.
Είχα πει στο Παρελθόν φιλοςοφόντας τα λόγια σου οτι οι Ουκρανέζες είναι οι κατάλληλες για μισθωτούς!Δηλαδή αν είσαι δημόσιος υπάλληλος και ξέρεις μια ζωή τι θα παίρνεις τότε η Ουκρανίδα θα προσαρμοστεί στα δεδομένα αυτά και θα είναι ευτυχισμένη!
Η Ρωσίδα αντίθετα είναι κατάλληλη για bussines men!Δηλαδή σε βάζει στη διαδικασία να διεκδικείς παραπάνω να μην φοβάσαι το ρίσκο και τα παίζει όλα πεισματικά για το κάτι παραπάνω!Διαρκής ενέργεια !
Η Πολωνέζα ότι άντρα και να έχει θα τον βαρεθεί ...Δεν σώζεται με τίποτα η σχέση με Πολωνέζα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.846
Πόντοι
3.656
Γιατί στην Πολωνία η πορνεία είναι απαγορευμένη νομικά λόγω καθολικισμού.Γεμίζουν όμως τα μπορδέλα της Αγγλίας,τα FKK κτλ.
Δεν έχουν μονοκόμματο σώμα.Μονοκόμματο σώμα έχουν οι Τσέχες και οι Αυστριακές που είναι σα σανίδες(έχουν πλάτες).Οι Πολωνέζες γέρνουν λόγω σκολίωσης και έχουν πεταχτό κώλο και βυζάρες είναι οι πιο καμπυλοειδείς μέσα στις Σλάβες έχουν αυτό που λέμε hourglass figure.Οι Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες απεναντίας είναι άβυζες και συχνά άκωλες έχουν όμως πιο ωραία πρόσωπα,οι Πολωνέζες είναι πολύ χύμα στο πρόσωπο.Βασικά η μέση Πολωνέζα έχει φάτσα 4 και σώμα 6.5 οπότε είναι το κλασσικό εξαράκι.Η μέση Τσέχα έχει πρόσωπο 6.5 και σώμα 7.5 είναι δηλαδή εφτάρι.
Δηλαδή γαμώντας απλά μέσο όρο Τσεχία γαμάς εφτάρια.Αυτό μόνο Τσεχία και Σουηδία συμβαίνει.
γι αυτο διαβαζω κμαν
παρα τις μαλ..ιες που γραφει κ τις σαπουνοπερες ,αυτα τα ποστ ειναι μοναδικα!!!!
:kneel: :kneel: :kneel:

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
οικονομικη σλαβα  :grin: σαν να λεμε παρθενα αγγλιδα  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η βασική αρχή με τις Σλάβες είναι οτι δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητες και ούτε θέλουν να είναι.Προτιμούν να καλλωπίζονται και να αρμέγουν άντρες.
Οπως λένε και οι Πολωνέζες:nie jestem finansowo niezalozna.Potrzebuje faceta do kogo moge liczyc.(δεν είμαι οικονομικά ανεξάρτητη.Χρειάζομαι άντρα στον οποίο να στηρίζομαι).Η όπως μου είπε πρόσφατα μια Ουκρανή I need serious man to pay my rent.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είχα πει στο Παρελθόν φιλοςοφόντας τα λόγια σου οτι οι Ουκρανέζες είναι οι κατάλληλες για μισθωτούς!Δηλαδή αν είσαι δημόσιος υπάλληλος και ξέρεις μια ζωή τι θα παίρνεις τότε η Ουκρανίδα θα προσαρμοστεί στα δεδομένα αυτά και θα είναι ευτυχισμένη!
Η Ρωσίδα αντίθετα είναι κατάλληλη για bussines men!Δηλαδή σε βάζει στη διαδικασία να διεκδικείς παραπάνω να μην φοβάσαι το ρίσκο και τα παίζει όλα πεισματικά για το κάτι παραπάνω!Διαρκής ενέργεια !
Η Πολωνέζα ότι άντρα και να έχει θα τον βαρεθεί ...Δεν σώζεται με τίποτα η σχέση με Πολωνέζα...

Για Πολωνές είναι ιδανικοί οι αεριτζήδες και οι παπατζήδες τίποτα χορευτές,αρτίστες,γυμναστές,τζογαδόροι,DJ,γενικά αεράτοι τύποι.Αντίθετα οι Ουκρανές προτιμούν πολλά βαρείς κυριλέ φτιαγμένους τύπους σκοτεινούς businessmen ή gangster.
Γενικά οι Ουκρανές γουστάρουν να βλέπουν πλούτο,φλασιά,κυρίλα κτλ ενώ οι Πολωνές κίνηση,συναίσθημα,δράμα κτλ.
Ενας κλαρινογαμπρός κάνει θραύση βέβαια και στις δύο χώρες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Για τις Πολωνες στη Μιχαηλ Βοδα τι γνωμη εχεις;

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.859
Πόντοι
216
Η βασική αρχή με τις Σλάβες είναι οτι δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητες και ούτε θέλουν να είναι.Προτιμούν να καλλωπίζονται και να αρμέγουν άντρες.
Οπως λένε και οι Πολωνέζες:nie jestem finansowo niezalozna.Potrzebuje faceta do kogo moge liczyc.(δεν είμαι οικονομικά ανεξάρτητη.Χρειάζομαι άντρα στον οποίο να στηρίζομαι).Η όπως μου είπε πρόσφατα μια Ουκρανή I need serious man to pay my rent.

Κοινως 'είμαι μια ατυπη πορνη, που ψαχνω καποιον καημενο μαλακα'....
κοινως, είναι εκ γενετης πορνες, εχουν εφεση σ αυτό, αλλα για καποιον ακατανοητο λογο, συζητάτε για δαυτες με σοβαρες προοπτικες!...

Κι ιδου η απορια...ας υποθεσουμε, πωε βρίσκεται καπου αυτος ο καημενος μαλακας που χει λεφτα για πεταμα κι αναγκη να νιωσει υποσταση υποβασταζόμενος από μια πορνιαρα-οκ, προφανως και υπαρχουν τέτοιοι αρκετοι-ειδικα στην ελλαδα!

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ να πληρωνει μηνιατικα σε καποια, ενώ με ιδια λεφτα μπορει να γαμαει διαφορετικη πουτανα κάθε μερα???
ειλικρινα δεν μπορω να διαννοηθω γιατι καποιος να είναι τοσο ηλίθιος-κατι άλλο θα παιζει, εξηγηστε μου οποιος ξερει!

αφου μωρη βλαχα, μπορω απλα να σε γαμησω πχ με 50-100 Ευρω....για ποιον γαμημενο λογο να σε βγαλω εξω για φαι και ποτο πχ?οταν πληρωνω για ερθεις να σε γαμησω, σε πληρωνω και για να φυγεις μολις χυσω! θα σε βγαλω εξω το βραδυ? γιατι?

γιατι να μπει καποιος στο εξοδο και τον κοπο να σπονσοραρει καποια ανατολικη βλαχα για να του ξενογαμιεται και να την φορτωθεί δλδ? τοσο μαζόχες ειμαστε οι ανδρες πια?

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ουκρανεζες και οι Ρωσιδες αμα εισαι ανεργος η με μετριο εισοδημα ξεχαστε το.
Οι Ουκρανεζες ειναι οι χειροτερες γιατι και λεφτα ζητανε και γαμιουνται σαν ζομπι
Οι Ρωσσιδες οσο τα σκας στο κρεβατι γινονται σκυλια

Εχω ρωτησει την Ρωσιδα που ειχα καιρο πως θελει τον αντρα
ΜΟυ απαντησε στην Ρωσια δεν ρωταει ο αντρας καν οπως εσυ που παμε απλα αποφασιζει και ακολουθω!Τοτε σαν πιο πιτσιρηκας το θεωρησα περιεργο αλλα πλεον ξερω οτι οι Ρωσιδες,Ουκρανεζες λειτουρνουν με εντολες
Επισης θεωρουν εκει οι αντρες οτι πρεπει να πληρωνουν τα παντα
Εγω τα πληρωνα μισα μισα
Η Ρωσιδα μου λει In Russia u cant do that
Τις λεω Here is Greece babe
Δεν την ξαναδα μετα απο λιγο καιρο καθως ηθελες atm διπλα σου

ΟΙ Πολωνεζες ζητανε αλλα αισθητα λιγοτερα απο Ρωσιδες,Ουκρανεζες βασικα ισως και λιγοτερα απο Ελληνιδες πλεον
Με την Πολωνεζα που βγαινω μου τα πληρωνει ολα αλλα ισως ειναι επειδη ειναι μεγαλωμενη Αγγλια μιλαμε εχω οτι θελω σαν πασα με εχει χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom