redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Πρόσεχε τύπε ο kostakiss δηλώνει τραμπούκος του σάιτ δες και την φωτό του :Sκοιτα μικρε εγω για το καλο σου στο λεω ηρεμησε θα σε σπασω στο ξυλο
Πρόσεχε τύπε ο kostakiss δηλώνει τραμπούκος του σάιτ δες και την φωτό του :Sκοιτα μικρε εγω για το καλο σου στο λεω ηρεμησε θα σε σπασω στο ξυλο
κοιτα μικρε εγω για το καλο σου στο λεω ηρεμησε θα σε σπασω στο ξυλο
Πρόσεχε τύπε ο kostakiss δηλώνει τραμπούκος του σάιτ δες και την φωτό του :S
ο αχαχουχας εισαι?
δε ξερω τι ειναι εμενα με ενοχλει που ειρωνευεται ατομα αξιολογα
αρχίδια,ούτε καν τον έχεις δει...σε αντίθεση με εμένα και τον κομπράκο ;)οχι αλλα ειμαι φιλος του
που εκανε γυναικειο κλωνο ειναι αξιολογο
αρχίδια,ούτε καν τον έχεις δει...σε αντίθεση με εμένα και τον κομπράκο ;)
αγγελικουλα
Ρε μαλάκα ο Μήτσος έχει φίλους μετρημένους στα δάχτυλα...ξεκόλλα ναούμε...ξερω ποιος ειναι ρε μαλακα και συ φιλαρακι μου ειναι
ξαδερφος του ειμαι ρε μαλακαΡε μαλάκα ο Μήτσος έχει φίλους μετρημένους στα δάχτυλα...ξεκόλλα ναούμε...
Ρε μαλάκα αν είσαι ξάδερφος του,στείλε μου σε πμ,πως λέγεται...ξαδερφος του ειμαι ρε μαλακα
Ρε μαλάκα αν είσαι ξάδερφος του,στείλε μου σε πμ,πως λέγεται...
Εγώ ξέρω...
[/quαρχιδια ξερεισ δε στελνω τιποτα
Σε ξεφτίλισα πάλι μαλάκα....στείλε μου το τηλ. σου πάλι όπως παλιά ;) ;) ;) ;) ;) ;) να νιώσεις άνδρας ιντερνετικά παλιο-λινάτσα,αγράμματε...
Βλάκάκο,δεν ξεχνώ....κάτι μαλάκες αγράμματους κεκέδες σαν και του λόγου σου... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Ξέρεις το Μήτσο,παλιο-χωριάτη....γελάει το ίντερνετ ρε ταραμά...ua se gamhsv kai tha klapseis
παλι φωτιες αναψα
Βλάκάκο,δεν ξεχνώ....κάτι μαλάκες αγράμματους κεκέδες σαν και του λόγου σου... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Ξέρεις το Μήτσο,παλιο-χωριάτη....γελάει το ίντερνετ ρε ταραμά...