Νέα

Τα οικονομικά του να φέρεις Πολωνέζα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Ουκρανεζες και οι Ρωσιδες αμα εισαι ανεργος η με μετριο εισοδημα ξεχαστε το.
Οι Ουκρανεζες ειναι οι χειροτερες γιατι και λεφτα ζητανε και γαμιουνται σαν ζομπι
Οι Ρωσσιδες οσο τα σκας στο κρεβατι γινονται σκυλια

Εχω ρωτησει την Ρωσιδα που ειχα καιρο πως θελει τον αντρα
ΜΟυ απαντησε στην Ρωσια δεν ρωταει ο αντρας καν οπως εσυ που παμε απλα αποφασιζει και ακολουθω!Τοτε σαν πιο πιτσιρηκας το θεωρησα περιεργο αλλα πλεον ξερω οτι οι Ρωσιδες,Ουκρανεζες λειτουρνουν με εντολες
Επισης θεωρουν εκει οι αντρες οτι πρεπει να πληρωνουν τα παντα
Εγω τα πληρωνα μισα μισα
Η Ρωσιδα μου λει In Russia u cant do that
Τις λεω Here is Greece babe
Δεν την ξαναδα μετα απο λιγο καιρο καθως ηθελες atm διπλα σου

ΟΙ Πολωνεζες ζητανε αλλα αισθητα λιγοτερα απο Ρωσιδες,Ουκρανεζες βασικα ισως και λιγοτερα απο Ελληνιδες πλεον
Με την Πολωνεζα που βγαινω μου τα πληρωνει ολα αλλα ισως ειναι επειδη ειναι μεγαλωμενη Αγγλια μιλαμε εχω οτι θελω σαν πασα με εχει χαχα

Αυτο ειναι το αποσταγμα των οικονομικων απαιτησεων.
food for thought

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Είχα πει στο Παρελθόν φιλοςοφόντας τα λόγια σου οτι οι Ουκρανέζες είναι οι κατάλληλες για μισθωτούς!Δηλαδή αν είσαι δημόσιος υπάλληλος και ξέρεις μια ζωή τι θα παίρνεις τότε η Ουκρανίδα θα προσαρμοστεί στα δεδομένα αυτά και θα είναι ευτυχισμένη!
Η Ρωσίδα αντίθετα είναι κατάλληλη για bussines men!Δηλαδή σε βάζει στη διαδικασία να διεκδικείς παραπάνω να μην φοβάσαι το ρίσκο και τα παίζει όλα πεισματικά για το κάτι παραπάνω!Διαρκής ενέργεια !
Η Πολωνέζα ότι άντρα και να έχει θα τον βαρεθεί ...Δεν σώζεται με τίποτα η σχέση με Πολωνέζα...

Αλλα οσα λεει ο panoskliros, δεν ταιριαζουν με οσα λεει ο glock!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αλλα οσα λεει ο panoskliros, δεν ταιριαζουν με οσα λεει ο glock!
Εγώ απαντάω σε διαφορετικό ερώτημα και αν το δεις διευρυμένα λέω το ίδιο με τον φίλο panoskliros!
Και θα στο πω αλλίως! Αν είσαι μισθωτός πολύ δύσκολο να βρείς Ρωσίδα απο μεγάλη πόλη αυθεντική ! Αυτές έλκονται απο ελευθερους επαγγελματίες, ξενοδόχους, βιοτέχνες και άτομα με θέσεις με δυνατότητες εξασφάλησης έξτρα μπόνους επιπλέον του μισθού!
Αντιθέτως οι Ουκρανίδες είναι οι μόνες που μπορούν να συμβιβαστούν και με μια πετσοκομμένη Ελληνική σύνταξη χωρίς δώρα και επιδόματα ή με έναν χαμηλομισθωτό! Θα κρίνουν εξ αρχής αν τους κάνεις και γνωρίζουν πως αυτά είναι και με αυτά θα τη βγάλουν αποκτώντας τον έλεγχο των οικονομικών σιγά σιγά!
Την Ρωσίδα δεν την νοιάζει πόσα βγάζεις και πως τα ξοδεύεις!Απλά πρέπει να παρέχεις τα πάντα +απρόβλεπτα έξοδα της στιγμής χωρίς σχεδιασμό!
Πολωνέζες διαφωνώ και με Love και με Pano!! Τα αρχικά κεράσματα και η ισορροπημένη οικονομική στάση είναι η αρχική ΠΑΓΙΔΑ!!! Των πολωνέζων τελειώνουν έυκολα τα λεφτά και μετά αρχίζει μια ανύποτη ΜΙΖΕΡΙΑ!!Αυτά μου έχουν Συμβεί!! Δεν είναι προσωπικές εκτιμήσεις!!! Και εκεί ή ξεχνάς αυτά που ξέρεις για μισά μισά ή αυτή κάνει αυτό που ξέρει...Δηλαδή με τον επόμενο μισθό της κάνει τα ίδια στον καινούργιο!! Συνεχής Πολωνέζικος κύκλος πούτσων !!!!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
γιατι το φιλοσοφειτε κυριοι?εγω τελευταια φορα που εφερα απ εξω ηταν μοσχοβιτισα κ μου ζητησε μονο εισητηριο,διαμονη κ οτι φαμε κ πιουμε! ουτε δωρακι ουτε τιποτα! σα να ειχα τη γκομενα μου απο το εξωτερικο.αφου τη τελευταια της μερα μου ειπε να την αφησω σε μια καλη περιοχη με μαγαζια(γλυφαδα) εκανε τα ψωνια της ολομοναχη κ πηγα κ τη βρηκα μετα απο μερικες ωρες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
γιατι το φιλοσοφειτε κυριοι?εγω τελευταια φορα που εφερα απ εξω ηταν μοσχοβιτισα κ μου ζητησε μονο εισητηριο,διαμονη κ οτι φαμε κ πιουμε! ουτε δωρακι ουτε τιποτα! σα να ειχα τη γκομενα μου απο το εξωτερικο.αφου τη τελευταια της μερα μου ειπε να την αφησω σε μια καλη περιοχη με μαγαζια(γλυφαδα) εκανε τα ψωνια της ολομοναχη κ πηγα κ τη βρηκα μετα απο μερικες ωρες
Εσύ την έφερες σαν τουρίστρια! Και λογικά όλα αυτά! Πρέπει να είσασταν και πάνω στην "κάψα" και αυτή εξουθενωμένη απο τη δουλειά! Τότε όλα λειτουργούν ιδανικά!
Η μακροχρόνια συμβίωση είναι το ζητούμενο στο πάρον νήμα!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
Αααα οκ οκ με συγχωρείτε , γράψτε λάθος

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν το λες και ... μόνο...
Προσωπικά ΠΟΤΕ δεν έχω κάνει εισητήριο σε γκόμενα! Μόνο επιστροφής είχα κάνει κάποτε σε μια Πολωνέζα που μου είχε μπαστακωθεί στο σπίτι μου...
Το θεωρώ το πρώτο στάδιο ..εξαγοράς! Και μάλιστα όσες μου ζήτησαν τις είπα πουτάνες!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ απαντάω σε διαφορετικό ερώτημα και αν το δεις διευρυμένα λέω το ίδιο με τον φίλο panoskliros!
Και θα στο πω αλλίως! Αν είσαι μισθωτός πολύ δύσκολο να βρείς Ρωσίδα απο μεγάλη πόλη αυθεντική ! Αυτές έλκονται απο ελευθερους επαγγελματίες, ξενοδόχους, βιοτέχνες και άτομα με θέσεις με δυνατότητες εξασφάλησης έξτρα μπόνους επιπλέον του μισθού!
Αντιθέτως οι Ουκρανίδες είναι οι μόνες που μπορούν να συμβιβαστούν και με μια πετσοκομμένη Ελληνική σύνταξη χωρίς δώρα και επιδόματα ή με έναν χαμηλομισθωτό! Θα κρίνουν εξ αρχής αν τους κάνεις και γνωρίζουν πως αυτά είναι και με αυτά θα τη βγάλουν αποκτώντας τον έλεγχο των οικονομικών σιγά σιγά!
Την Ρωσίδα δεν την νοιάζει πόσα βγάζεις και πως τα ξοδεύεις!Απλά πρέπει να παρέχεις τα πάντα +απρόβλεπτα έξοδα της στιγμής χωρίς σχεδιασμό!
Πολωνέζες διαφωνώ και με Love και με Pano!! Τα αρχικά κεράσματα και η ισορροπημένη οικονομική στάση είναι η αρχική ΠΑΓΙΔΑ!!! Των πολωνέζων τελειώνουν έυκολα τα λεφτά και μετά αρχίζει μια ανύποτη ΜΙΖΕΡΙΑ!!Αυτά μου έχουν Συμβεί!! Δεν είναι προσωπικές εκτιμήσεις!!! Και εκεί ή ξεχνάς αυτά που ξέρεις για μισά μισά ή αυτή κάνει αυτό που ξέρει...Δηλαδή με τον επόμενο μισθό της κάνει τα ίδια στον καινούργιο!! Συνεχής Πολωνέζικος κύκλος πούτσων !!!!

Ετσι είναι.Τις Ουκρανές δεν τις ενδιαφέρει πώς κονόμησες τα χρήματα αν είσαι μαφιόζος ή πυρηνικός επιστήμων αρκεί να ξοδεύεις αβέρτα.Οι Πολωνέζες δίνουν στην αρχή τζάζμπα τσιμπούκι και παριστάνουν τις οικονομικές για να σε δελεάσουν και να κολλήσεις και μετά αρχίζουν το δώσε δώσε.Δε ζητάνε όμως υπερβολικά αυτό πρέπει να το πούμε.
Εδώ ένα ουκρανικό χιπ χοπ που περιγράφει πολύ καλά τις Σλάβες.Daj mi cash.(δώς μου κασέρι).

Daj mi cash govoris kazdy den.(δώς μου κασέρι μου λες κάθε μέρα).

Και το αντίστοιχο πολωνικό ντίσκο πόλο.(daj mi kase).

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Δεν το λες και ... μόνο...
Προσωπικά ΠΟΤΕ δεν έχω κάνει εισητήριο σε γκόμενα! Μόνο επιστροφής είχα κάνει κάποτε σε μια Πολωνέζα που μου είχε μπαστακωθεί στο σπίτι μου...
Το θεωρώ το πρώτο στάδιο ..εξαγοράς! Και μάλιστα όσες μου ζήτησαν τις είπα πουτάνες!!

ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΑΚΩΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥΤΑΝΕΣ :s&m_2:

ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ :knuppel:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Βαλκανιος υπεργαμέας σημαινει στο ενα χέρι στο μπεγλέρι,στο άλλο χέρι το κασέρι.

Τι είναι δηλαδη να κερασει ένα αεροπορικό εισιτήριο ενας βαλκάνιος;

Η ιδεολογία μας δεν απευθυνεται σε τσιγκουναρέους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ετσι είναι.Τις Ουκρανές δεν τις ενδιαφέρει πώς κονόμησες τα χρήματα αν είσαι μαφιόζος ή πυρηνικός επιστήμων αρκεί να ξοδεύεις αβέρτα.Οι Πολωνέζες δίνουν στην αρχή τζάζμπα τσιμπούκι και παριστάνουν τις οικονομικές για να σε δελεάσουν και να κολλήσεις και μετά αρχίζουν το δώσε δώσε.Δε ζητάνε όμως υπερβολικά αυτό πρέπει να το πούμε.
Εδώ ένα ουκρανικό χιπ χοπ που περιγράφει πολύ καλά τις Σλάβες.Daj mi cash.(δώς μου κασέρι).

Daj mi cash govoris kazdy den.(δώς μου κασέρι μου λες κάθε μέρα).

Και το αντίστοιχο πολωνικό ντίσκο πόλο.(daj mi kase).

Έχω δει Ουκρανίδες με στρατιωτικούς και ξενοδοχουπαλλήλους όπως και με ...συνταξιούχους! Δηλαδή άτομα με σταθερούς μισθούς! Δεν έχω δει ρωσίδες με αντίστοιχους!
Εχω δει Ρωσίδες με Γουναράδες, Σεφ, ξενοδόχους κτλ.
Πολωνέζες κυρίως με σερβιτόρους, τεχνικών επαγγελμάτων κτλ! Όπως και με άνεργους...Αλλά για λίγο...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Βαλκανιος υπεργαμέας σημαινει στο ενα χέρι στο μπεγλέρι,στο άλλο χέρι το κασέρι.

Τι είναι δηλαδη να κερασει ένα αεροπορικό εισιτήριο ενας βαλκάνιος;

Η ιδεολογία μας δεν απευθυνεται σε τσιγκουναρέους.
Τσέχα δεν μου έχει ζητήσει ποτέ τίποτα!! :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά το αεροπορικό εισιτήριο είναι στάνταρ.Οι Τσέχες βολεύονται με αεροπορικό και έξοδα διαμονής.Ρωσίδες,Ουκρανές θέλουν και δώρο εξτρά.Οι Πολωνέζες θέλουν χρήμα μετά για να πάρουν δώρο.Απλά τις Πολωνέζες και σε αχούρι να τις βάλεις δεν έχουν πρόβλημα.Εχουν πολύ χαμηλές απαιτήσεις.Και με σουβλάκια και φαστ φουντ τη βγάζεις.
Ενώ οι Ρωσίδες θέλουν αρχοντιά πεντάστερα ξενοδοχεία,καλά ρεστωράν κτλ το ρευστό κυλάει ανυπερθέτως.
Οι Τσέχες ενδιάμεση κατάσταση ζητάνε να είναι Ο.Κ.Νορμάλ ξενοδοχείο,εντάξει εστιατόριο είναι καλά.
Αν δεν κάνεις τα χατήρια σε Σλάβα σε εκβιάζει.Θυμάμαι μια Λευκορρωσίδα που είχε έρθει Ελλάδα διακοπές με απειλούσε.Αν δε μου αγοράσεις ADIDAS από την αντιπροσωπεία θα πάω κωλόμπαρο να τα βγάλω.Τελικά δεν της τα πήρα και εξαφανίστηκε.Της λέω πού ήσουνα χτες?Μου απαντάει στο μπαρ,έβγαλα 100 ευρώ.
Εχεις δηλαδή πραγματικό ανταγωνισμό.Κυρίως διότι τις ενημερώνουν οι φιλενάδες τους άμα τη αφίξει για τις ευκαιρίες καριέρας στη χώρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχω δει Ουκρανίδες με στρατιωτικούς και ξενοδοχουπαλλήλους όπως και με ...συνταξιούχους! Δηλαδή άτομα με σταθερούς μισθούς! Δεν έχω δει ρωσίδες με αντίστοιχους!
Εχω δει Ρωσίδες με Γουναράδες, Σεφ, ξενοδόχους κτλ.
Πολωνέζες κυρίως με σερβιτόρους, τεχνικών επαγγελμάτων κτλ! Όπως και με άνεργους...Αλλά για λίγο...

Οντως οι Πολωνέζες είναι ταπεινές και πάντα κακοπαθαίνουν.Δηλαδή μπλέκουν με τους πιο άσχημους,άφραγκους λες πού πήγε και τον γνώρισε?Τύπους που δεν έχουν τίποτα απολύτως.Και μετά διαμαρτύρονται για τα πάθη τους.Ολο μίρλα και παράπονο.Λες και δεν ήταν σίγουρο οτι θα συνέβαινε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας τύπος στο Λονδίνο περιγράφει τρομερά καλά τις Πολωνέζες το 2013.

Guys the think about polish girls in London isn’t as bad as in the US ….it’s worse where do u guys want me to start ??. All I’m saying is if u are a good guy the type that respects and cares for a girl I beg you please please don’t go for a polish girl dude they will fuck u up …. The luv rough sex or anything close to it like fighting in. Bed that kind of thing and they can’t get enough they fuck like dogs in heat chances are she is horny at least 50% of the time she’s with u and a polish girl wen she is horny she’s shows it she flirts a lot wants to play touch Telly games shit like that …they swear a lot especially in their language kurva if that’s the way it’s spelt sims to be their favorite swear word…every sentence end with the word kurva ….the thing is they are very smart on how to play the game a polish girl can hav multiple partners and you as a boyfriend wouldn’t even hav a clue…their personality is completely different from english or brit girls…they can use u and u won’t even knw ur being used becoz they are sweet, caring and look innocent you won’t see a polish girl dressed like a whore but as soon as u get in bed then my friend the whore comes out. They love material things designer clothes she wanna be in expensive restaurants, she wanna go to the best clubs in London, they love parties omg the drinking this is one thing I liked about them they can handle drinking like no other well except Russians and other eu countries but as to compare to English girls I don’t think I’ll find a polish chick knocked out coz of alcohol. They mix it with drugs and still ar able to handle it hats off for that I mean I give credit wen it’s due so there it is ….. My conclusion to all of u is this a polish girl frm 16 to 25 only wanna hav fun if she rejects you it’s becoz u want a relationship with her she isn’t interested in that,suggest friends with benefits and you’ll find that many not all of them in the age group I’ve started would rather hav that than a relationship….a polish girl is meant for someone who has a high sex drive, someone who has money to please her materialistic needs and they also like a guy who has a sense of style confident bad boy type, she will feel proud to show u off wen she thinks she has u just the way she wants you to be….bt wen it gets boring and someone else comes around her loyalty means shit she will cheat ,,,it’s inevitable due to their horniness or should I say sex drive…this is purely my opinion Based on the age group I’ve stated and don’t knw if they get tired of the game eventually and settle down I wouldn’t tell u a thing about a 30something year old polish woman coz I’ve got no clue bt as for the age group I’ve stated I can say that the majority and I mean a big majority should I put it in % so u get what I mean fine 89% of the girls are like this ask any guy who lives in London ,who goes to UNI with them, who parties with them ,who fucks one or has a friend who’s fucked some they’ll say the same. This doesn’t mean they are bad girls they are just not your type my friend so go find yourself another innocent chick to fuck with a polish chick ain’t for u.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216

Δηλαδη αυτη η αποψη δενει με το τοπικ περι συμφερολοντολογων ουκρανων, που λες εν τελει οτι δεν ειναι,
τουλαχιστον με την εννοια που συνηθως λεγαμε (ρουφηχτρα, τα θελει ολα και πλουσια, κι εδω και τωρα, και δεν ριχνει και το κασε της με τιποτα-ακυρο, σωστα;)
Ετσι οπως περιγραφεις την πραγματικοτητα,
τα 'οικονομικα' της πολωνεζας ειναι -σαν κι αυτες- τρελά,
ενω της ουκρανης στρωτά και προβλέψιμα!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Η βασική αρχή με τις Σλάβες είναι οτι δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητες και ούτε θέλουν να είναι.Προτιμούν να καλλωπίζονται και να αρμέγουν άντρες.
Οπως λένε και οι Πολωνέζες:nie jestem finansowo niezalozna.Potrzebuje faceta do kogo moge liczyc.(δεν είμαι οικονομικά ανεξάρτητη.Χρειάζομαι άντρα στον οποίο να στηρίζομαι).Η όπως μου είπε πρόσφατα μια Ουκρανή I need serious man to pay my rent.

Στα έχει πει ο Σεβαλιές που έμενε Πολωνία και ερχόταν σε καθημερινή συναναστροφή και με ΜΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ(υπαρχουν και τέτοιες στην Πολωνία),στα εγραψα και εγω που έχω από ερωτικές σχέσεις του κώλου,μέχρι φιλικες,αλλά εσύ το χαβά σου..
Νομίζεις ότι ολες οι γυναίκες μιας χώρας,ειναι σαν τις πουτάνες που γνωρίζεις..

Λοιπόν αγαπητε αναγνώστη..
Οι Πολωνεζες εχουν τεραστια κόμπλεξ απεναντι σε δυτικές γυναικες και ιδίως στις γειτονισσες Γερμανιδες.Ζηλεύουν την ανεξαρτησία τους,τις σπουδές τους,τη δυνατότητα για καριέρα.
Και μάντεψε..
Προσπαθούν να κανουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο.
Μεγάλωσαν βλέποντας τις γυναικες του περιγυρου τους,να υπομενουν μεθύστακες μαλακες Πολωνους αντρες,ξυλο,κ.λ.π.
Έβλεπαν γυναίκες να πηδιουνται με τον καθε δυτικό μπαρμπα για τα προς το ζην.
Μεγάλωσαν σε πολεις που τα strip club,είναι στο κεντρο της πλατείας και θέλουν να αποποιηθούν το γεγονός οτι θεωρουνται οι πιο ευκολες γκομενες της Ευρώπης.

Ο Kman κοπέλα μη πουτανα,κατω των 35 χρονων,πιστευω ότι εχει να γνωρισει απο το 1996 που χόρευε Macarena στα club του Πλαταμώνα.

Οι Πολωνέζες αγωνίζονται καθημερινά να γίνουν δυτικές.
Σλαβικη θηλυκότητα μεν,αλλά εργασία και οικονομικη ανεξαρτησία.

Όλα τα άλλα που γράφονται είναι αποτέλεσμα σαικεντέλικ παραίσθησης και ανικανότητας διαχωρισμού μεταξύ πουτανας και μη..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ 3 Μεξικανοί Bromigos περιγράφουν το Κράκωβ σαν την πόλη των εύκολων γυναικών.

Γενικά αυτά που γράφουν οι Bromigos συμφωνούν με τις παρατηρήσεις μου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στα έχει πει ο Σεβαλιές που έμενε Πολωνία και ερχόταν σε καθημερινή συναναστροφή και με ΜΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ(υπαρχουν και τέτοιες στην Πολωνία),στα εγραψα και εγω που έχω από ερωτικές σχέσεις του κώλου,μέχρι φιλικες,αλλά εσύ το χαβά σου..
Νομίζεις ότι ολες οι γυναίκες μιας χώρας,ειναι σαν τις πουτάνες που γνωρίζεις..

Λοιπόν αγαπητε αναγνώστη..
Οι Πολωνεζες εχουν τεραστια κόμπλεξ απεναντι σε δυτικές γυναικες και ιδίως στις γειτονισσες Γερμανιδες.Ζηλεύουν την ανεξαρτησία τους,τις σπουδές τους,τη δυνατότητα για καριέρα.
Και μάντεψε..
Προσπαθούν να κανουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο.
Μεγάλωσαν βλέποντας τις γυναικες του περιγυρου τους,να υπομενουν μεθύστακες μαλακες Πολωνους αντρες,ξυλο,κ.λ.π.
Έβλεπαν γυναίκες να πηδιουνται με τον καθε δυτικό μπαρμπα για τα προς το ζην.
Μεγάλωσαν σε πολεις που τα strip club,είναι στο κεντρο της πλατείας και θέλουν να αποποιηθούν το γεγονός οτι θεωρουνται οι πιο ευκολες γκομενες της Ευρώπης.

Ο Kman κοπέλα μη πουτανα,κατω των 35 χρονων,πιστευω ότι εχει να γνωρισει απο το 1996 που χόρευε Macarena στα club του Πλαταμώνα.

Οι Πολωνέζες αγωνίζονται καθημερινά να γίνουν δυτικές.
Σλαβικη θηλυκότητα μεν,αλλά εργασία και οικονομικη ανεξαρτησία.

Όλα τα άλλα που γράφονται είναι αποτέλεσμα σαικεντέλικ παραίσθησης και ανικανότητας διαχωρισμού μεταξύ πουτανας και μη..

To ιδιο το θρεντ ειναι η αποκορυφωση της ψυχεδελειας και οξυμωρο. Οικονομικα (?!) να φερεις πολωνεζα (!!!) στην.. Ελλάδα!!! Δηλαδη σε μια χωρα μισοκατεστραμμενη, χρεοκωπημενη,με τον πληθυσμο να αγωνια για τα βασικα, τη νεολαια ως 35 να τη θεριζει η ανεργια και να ζουν απο τη συνταξη του παππου, να φερεις γυναικα (!)απο μια χωρα που η μεσαια ταξη συγκροτειται ταχυτατα και στις νεες ηλικιες. Η μεση πολωνεζα 25-30 ετων δεν εχει γκαιλε να παει να μεινει σε καμια Ελλαδα. Εχει γκαιλε αν θα παρει προαγωγη στη δουλεια της, τι χρωμα θα βαψει τους τοιχους στο διαμερισμα που θα αγορασει,  και σε πιο εξωτικο μερος θα παει διακοπες.
Τεσπα, το θεμα ειναι οτι επισης οι αντρες στη χωρα δεν ειναι το κλασικο στερεοτυποτου ανατολικου που εχει στο μυαλο του ο νεοελληναρας. Εχουν αναπτυχθει και βελτιωθει και για πολλους και διαφορους λογους προτιμουν τους ντοπιους οι κοπελες και οχι τους ξενους. Αναμεσα σε αυτα και επειδη εχουν αυτη τη ρετσινια μη τις πουνε πουτανες. Γενικα ειναι λαος που εχει την " καταρα" να ειναι σλαβοι ενωθα θελαν να ειναι γερμανοι, η δυτικοι τελοσπαντων. Και ξορκιζουν το κακο με ολες τις παρατες περι πατριωτισμου κλπ, για αυτο και πολυς εθνικισμος κλπ κλπ. για να τους τονωθει καπως το ηθικο, απο την " ατυχια" να ειναι σλαβοι και να ειναι θελουν δε θελουν στη ρωσικη σφαιρα επιρροης.
Τωρα για γκομενες,αν καποιος ειναι ως 25 χρονων και εχει ορεξη να τραβιεται στα σκοτεινα κλαμπ με εκατονταδες αλλους μεθυσμενους γυρω του, γεματο μεσα να σπρωχνονται σα τα ζωντανα, αν του κατσει το μομεντουμ και πετυχει καμια μεθυσμενη χωριατοπουλα και σπρωξει οκ.  Τωρα ενας μαντραχαλος πανω απο 30-35 απορω τι να παει να κανει εκει περα? Να παει να γαμησει πουτανες και να πληρωσει τον κουκο αηδονι? (περιττο να πουμε οτι ειναι  επιπλατζες τελειως και το επιπεδο ειναι μετρια πουτανα μεταξουργειου. Τα κοριτσια απλα δε το χουν γενικως).
Αν καποιος γυρναει τα χωρια, μπορει να μιλησει και εχει τη διαθεση, θειτσες 40-45-50 με παιδια, εγγονια κλπ θα βρει προθυμες. Και οχι ασχημες. Το θεμα ειναι τωρα πως θα το κανεις, ειναι και μεγαλη χωρα και οι αποστασεις ειναι μεγαλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom