Επίσης πρέπει να έχεις κάτι που να σε ξεχωρίζει.Αν πας στο μαγαζί και είσαι απλώς ένας πούτσος ανάμεσα στους άλλους πούτσους δεν έχεις πιθανότητες.Πρέπει να έχεις κάτι καλό επάνω σου.
Μέχρι πριν 5 χρόνια πήγαινα απλώς με παρουσία.Τώρα στηρίζομαι περισσότερο στο κασέρι.
Δηλαδή αν υποθέσουμε οτι σε κάθε κλαμπ κάθε δεδομένη στιγμή ένα 10% από τις γκόμενες τα παίρνει σκοπός είναι να εντοπίσεις τις συγκεκριμένες γκόμενες.Δεν έχει σημασία τι κάνει ο μέσος όρος.
Ουκρανία είναι πολύ εύκολο γιατί τα παίρνει πάνω από το 50% συνεπώς οι πιθανότητες να τις βρεις είναι με το μέρος σου ενώ Πολωνία χρειάζεται να ψάξεις.Αλλά οι γενικές τάσεις δεν έχουν σημασία,σημασία έχει να υπάρχει το κρίσιμο ποσοστό.
Εγώ δε λέω παραμύθια οτι θα μείνω στη χώρα.Αλλοι θέλουν να ξεχωρίσουν από το συνηθισμένο γαμίκουλα τουρίστα και παριστάνουν οτι τάχα θα ζήσουν στη χώρα και ενδιαφέρονται για σοβαρή σχέση κτλ.Οι Ουκρανές και οι Πολωνές τα έχουν ακούσει αυτά χιλιάδες φορές.
Πολωνία ειναι καμμένο έδαφος πλεον σε σχεση με τις δίπλα χωρες..Ούτε το παραμύθι περνάει γιατί ενοχλούν πλεον τις γκομενες τα καβλια! Τρωνε τοσο ενόχληση που το έχουν γυρίσει σε επιθετικοτητα,..πολυ πέσιμο και πολυ μπαζο.Αν το συνδυασεις και με την μανια της καριέρας που της επιασε την τελευταία πενταετία είναι εκρηκτικος συνδυασμός...Τσάμπα είναι όμως παρτε ryanair και τραβάτε να δείτε..Πράγματικα μονο εμένα μου φαίνονται μπαζα στην Πολωνία?οταν σκάω Ουκρανία μου φεύγει το σαγονι...Πολωνία τρελη μπαζιλα στον δρόμο..Και το κακο παρακαλανε και αυτα τα μπάζα ολοι!!
Εμενα με βριζουν Φίλοι απο το forum που λεω την αλήθεια γιατί δεν Γραφω λενε πώς ειναι καλά Βαρσοβία να πηγαίνουν εκει στα σκατα οσοι διαβάζουν και να πηγαίνουμε εμείς στα καλα τα μερη.Οσο καλα μπορείς να βρεις πλεον Ευρώπη!! Με λίγα λόγια να λεω μάγκες τραβατε εκει θα πήδατε αέρα..Αλλα πουστιες δεν κάνω...