Νέα

Τα οικονομικά του να φέρεις Πολωνέζα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Επίσης πρέπει να έχεις κάτι που να σε ξεχωρίζει.Αν πας στο μαγαζί και είσαι απλώς ένας πούτσος ανάμεσα στους άλλους πούτσους δεν έχεις πιθανότητες.Πρέπει να έχεις κάτι καλό επάνω σου.
Μέχρι πριν 5 χρόνια πήγαινα απλώς με παρουσία.Τώρα στηρίζομαι περισσότερο στο κασέρι.
Δηλαδή αν υποθέσουμε οτι σε κάθε κλαμπ κάθε δεδομένη στιγμή ένα 10% από τις γκόμενες τα παίρνει σκοπός είναι να εντοπίσεις τις συγκεκριμένες γκόμενες.Δεν έχει σημασία τι κάνει ο μέσος όρος.
Ουκρανία είναι πολύ εύκολο γιατί τα παίρνει πάνω από το 50% συνεπώς οι πιθανότητες να τις βρεις είναι με το μέρος σου ενώ Πολωνία χρειάζεται να ψάξεις.Αλλά οι γενικές τάσεις δεν έχουν σημασία,σημασία έχει να υπάρχει το κρίσιμο ποσοστό.
Εγώ δε λέω παραμύθια οτι θα μείνω στη χώρα.Αλλοι θέλουν να ξεχωρίσουν από το συνηθισμένο γαμίκουλα τουρίστα και παριστάνουν οτι τάχα θα ζήσουν στη χώρα και ενδιαφέρονται για σοβαρή σχέση κτλ.Οι Ουκρανές και οι Πολωνές τα έχουν ακούσει αυτά χιλιάδες φορές.

Πολωνία ειναι καμμένο έδαφος πλεον σε σχεση με τις δίπλα χωρες..Ούτε το παραμύθι περνάει γιατί ενοχλούν πλεον τις γκομενες τα καβλια! Τρωνε τοσο ενόχληση που το έχουν γυρίσει σε επιθετικοτητα,..πολυ πέσιμο και πολυ μπαζο.Αν το συνδυασεις και με την μανια της καριέρας που της επιασε την τελευταία πενταετία είναι εκρηκτικος συνδυασμός...Τσάμπα είναι όμως παρτε ryanair και τραβάτε να δείτε..Πράγματικα μονο εμένα μου φαίνονται μπαζα στην Πολωνία?οταν σκάω Ουκρανία μου φεύγει το σαγονι...Πολωνία τρελη μπαζιλα στον δρόμο..Και το κακο παρακαλανε και αυτα τα μπάζα ολοι!!

Εμενα με βριζουν Φίλοι απο το forum που λεω την αλήθεια γιατί δεν Γραφω λενε πώς ειναι καλά Βαρσοβία να πηγαίνουν εκει στα σκατα οσοι διαβάζουν και να πηγαίνουμε εμείς στα καλα τα μερη.Οσο καλα μπορείς να βρεις πλεον Ευρώπη!! Με λίγα λόγια να λεω μάγκες τραβατε εκει θα πήδατε αέρα..Αλλα πουστιες δεν κάνω...

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
κμαν καλαμαρακια θεος!!!  :kneel:
μετα το μπανιο στα γαργαρα νερα του ιονιου...ταβερνα "μωρο μου σε αρεσει η χωριατικη..." :dancing: στο τελος παρε κ λιγη φετα μαζι σου κ αντε στο σοβιετικο μπλοκ! κλαματα ..(πριν 3 χρονια ουκρανις)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνία ειναι καμμένο έδαφος πλεον σε σχεση με τις δίπλα χωρες..Ούτε το παραμύθι περνάει γιατί ενοχλούν πλεον τις γκομενες τα καβλια! Τρωνε τοσο ενόχληση που το έχουν γυρίσει σε επιθετικοτητα,..πολυ πέσιμο και πολυ μπαζο.Αν το συνδυασεις και με την μανια της καριέρας που της επιασε την τελευταία πενταετία είναι εκρηκτικος συνδυασμός...Τσάμπα είναι όμως παρτε ryanair και τραβάτε να δείτε..Πράγματικα μονο εμένα μου φαίνονται μπαζα στην Πολωνία?οταν σκάω Ουκρανία μου φεύγει το σαγονι...Πολωνία τρελη μπαζιλα στον δρόμο..Και το κακο παρακαλανε και αυτα τα μπάζα ολοι!!

Εμενα με βριζουν Φίλοι απο το forum που λεω την αλήθεια γιατί δεν Γραφω λενε πώς ειναι καλά Βαρσοβία να πηγαίνουν εκει στα σκατα οσοι διαβάζουν και να πηγαίνουμε εμείς στα καλα τα μερη.Οσο καλα μπορείς να βρεις πλεον Ευρώπη!! Με λίγα λόγια να λεω μάγκες τραβατε εκει θα πήδατε αέρα..Αλλα πουστιες δεν κάνω...

Από μια άποψη το οτι έχουν γίνει επιθετικές είναι θετικό.Παλιά μπορεί να σου μίλαγε η άλλη καμιά ώρα και εκεί που νομίζεις όλα καλά σου πετάει ένα έχω γκόμενο και έχεις χάσει το χρόνο σου.Ενώ τώρα τρως τη σκληρή απόρριψη σε dt οπότε έχεις χρόνο να εστιάσεις σε αυτές που όντως γουστάρουνε.
Βέβαια είναι και αυτοί που θα χαλάσουνε με τις σκληρές απορρίψεις κάτι τέτοιο δε συνέβαινε παλιά Πολωνία οι γκόμενες απέρριπταν πολύ μαλακά και ευγενικά και δε σε ενοχλούσε καθόλου ίσα ίσα σε ενθάρρυνε να πας σε άλλες.
Ενα άλλο είναι οτι πολλές Πολωνέζες κατεβάζουν ντρόγκες ιδίως κοκαίνη,αμφεταμίνες και υπνωτικά.Τα ανακατεύουν και με αλκοόλ και είναι συχνά υπεύθυνα για την ψυχεδελική συμπεριφορά που επιδεικνύουν αυτό το τελείως psycho και mental στυλ.Αλλά πολλές καυλώνουνε έτσι,γαμιούνται εύκολα αλλά και πάλι είναι υπερβολικά συναισθηματικά ασταθείς.
Γενικά εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζουν οι Πολωνέζες δεν μπορώ να τις περιγράψω ποτέ ακριβώς.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6

εγω πηγα 4 μερες προσφατα και φορτωσα μια ,και γνωρισα αλλες 2 .7αρια. το κακο Βαρσοβια ειναι οι πολλοι ξενοι κ οτι οι πολωνες δυτικοποιηθηκαν καριερα,κουλτουρες, γιογκες κλπ.Στην ουκρανια εννοειται ειναι πολυ καλυτερα δεν το συζητω..αλλωστε με ουκρανιδες ασχολουμαι τα τελευταια 5 χρονια.
επισης να τονισω αν δεν μετρας στην χωρα σου κ δεν γαμας ,παντου τα ιδια θα καταφερεις λιγο πολυ..δεν μιλαω για εσκορτς!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κμαν καλαμαρακια θεος!!!  :kneel:
μετα το μπανιο στα γαργαρα νερα του ιονιου...ταβερνα "μωρο μου σε αρεσει η χωριατικη..." :dancing: στο τελος παρε κ λιγη φετα μαζι σου κ αντε στο σοβιετικο μπλοκ! κλαματα ..(πριν 3 χρονια ουκρανις)

Οι Τσέχες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα ψάρια ιδίως το μπαρμπούνι και στο γαλακτομπούρεκο.Ετσι και γαργαλίσεις τον ουρανίσκο μιας Τσέχας,ντερλικώσει και φχαριστηθεί,το γαμήσι είναι σίγουρο.Κοκκινίζουν από την ευχαρίστηση όταν χλαπακιάζουν το γαλακτομπούρεκο σε dt.
Είναι υπερβολικά γλυκό και σιροπιαστό και απλά δεν υπάρχει ανάλογο πουθενά αλλού και φτιάχνει πολύ τις γκόμενες.(τις Τσέχες).
Αντίθετα στα καλαμαράκια οι γνώμες διίστανται.Οι περισσότερες φοβούνται τα καλαμάρια,octopus δεν ξέρουν τι έχει μέσα.
Οταν τις ρωτάς αν τους αρέσουν τα ζώα απαντούν δε μου αρέσουν οι αράχνες.
Γενικά η Τσεχία δεν έχει καθόλου θάλασσα οπότε σε όλη τους τη ζωή οι γκόμενες ονειρεύονται θάλασσα και παραλίες.Για αυτό Ελληνες,Ιταλοί σκίζουν κωλέους Τσεχία.
Παλιά επί κομμουνισμού υπήρχαν γκόμενες που δεν είχαν δει ποτέ θάλασσα στη ζωή τους.(όσες δεν παραθέριζαν Κροατία).Και τώρα βέβαια Κροατία κυρίως συχνάζουν γιατί είναι φτηνά και μόνο 12 ώρες από Τσεχία.Κουβαλάνε και φαγιά μαζί τους.Κροατία έχει πολλές παραλίες γυμνιστών τίγκα στις Τσέχες και τα κροατικά καμάκια.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
μεγιστε κμαν βαλκανιε στρατηλατη  :kneel: κανε μια γαστρονομικη αναλυση για τις προτιμησεις των σλαβιδιων..!

το ψαρι ολες το γουσταρουν..λαβρακι στα καρβουνα οτι πρεπει! αστακομακαροναδα,γαριδες κλπ..εγω προτεινω κ "γκρικ χαβιαρι" αυγοταραχο (φουλ τονωση για :knockinb:)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μεγιστε κμαν βαλιανιε στρατηλατη κανε μια γαστρονομικη αναλυση για τις προτιμησεις των σλαβιδιων..!

το ψαρι ολες το γουσταρουν..λαβρακι στα καρβουνα οτι πρεπει:dancing: αστακομακαροναδα,τις γαριδες κλπ..εγω προτεινω κ "γκρικ χαβιαρι" αυγοταραχο (φουλ τονωση για :knockinb:)

Για Τσέχες τα είπαμε,ελληνικά ψάρια,χωριάτικη,ελιές,σαγανάκι,φραπέ και γαλακτομπούρεκο.Θυμάμαι μια γκόμενα που είχα φέρει το 2001 Αθήνα(στρίπερ από τη ντίσκο Letna που γνώρισα στο τραμ) είχε ενθουσιαστεί με τη φραπεδιά.Μου λέει chce tu to velkou jak ty(θέλω αυτό το μεγάλο καφέ όπως εσύ).
Οι Πολωνέζες όσο και να φανεί παράξενο γουστάρουν πολωνικό φαί ακόμα και Ελλάδα,είναι τοπικίστριες.Καλύτερα να τις πας στο πολωνικό ρεστωράν στη Βόδα και να τον δώσεις μπούκι στις τουαλέτες.Βασικά θεωρούν την πολωνική κουζίνα την καλύτερη και προτιμούν να μαγειρεύουν για να κάνουν οικονομία παρά να τρώνε ρεστωράν.
Οι Ουκρανές γουστάρουν σούσι γενικά ελαφριά διατροφή για να διατηρήσουν σιλουέτα.
Οι Ρωσίδες εννοείται τα πιο κυριλέ,high end ρεστωράν συνήθως ιταλικά,γαλλικά κτλ και τις πιο σπέσιαλ γεύσεις.Γενικά είναι πιο high class γκόμενες,ξέρουν από χαβιάρι κτλ ενώ οι Πολωνέζες αρκούνται στο zurek και το κοτόπουλο.
Η στάνταρ λύση εξωτερικό είναι να πας τη γκόμενα για πίτσα,πιάνει πάντα εκτός αν θες να δείξεις high class.
Ελλάδα τις πήγαινα σε ρεστωράν της Πλάκας που έβλεπα οτι μαγειρεύουν καλά.Στα νησιά είναι πιο δύσκολο να βρεις καλά γιατί έχει πολλά με ψόφια προιόντα και κωλοπιασέ.(δεν έρχονται προμήθειες καθημερινά κτλ).

Γενικά άμα φροντίζεις για τη διατροφή και την καλοπέραση μιας Τσέχας(να κολυμπάει κάθε μέρα,να τρώει μπαρμπουνάκια κτλ) σε ανταμοίβει πλουσιοπάροχα(έχεις μουνάρα δίπλα που κάθεται όποτε θες).Οι Τσέχες είναι λογικές και προβλέψιμες όσο φέρεσαι σωστά δεν κάνουν ποτέ μαλακίες.Δεν πάνε να φάνε υπερβολικά λεφτά όπως οι Ουκρανές ούτε αρχίζουν τις κλάψες και τις υστερίες όπως οι Πολωνέζες ούτε σε αφήνουν ταπί όπως οι Ρωσίδες.Με τις Τσέχες δε χρειάζεται δηλαδή να μάχεσαι όλη την ώρα είναι στρωτές και έχουν κουλτούρα.Με Ουκρανές,Ρωσίδες είναι ψιλοπόλεμος και με Πολωνέζες τρελοκομείο.Δεν ξέρεις τι θα γίνει το επόμενο λεπτό πώς θα μεταβληθεί το συναίσθημα της γκόμενας.

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
To ιδιο το θρεντ ειναι η αποκορυφωση της ψυχεδελειας και οξυμωρο. Οικονομικα (?!) να φερεις πολωνεζα (!!!) στην.. Ελλάδα!!! Δηλαδη σε μια χωρα μισοκατεστραμμενη, χρεοκωπημενη,με τον πληθυσμο να αγωνια για τα βασικα, τη νεολαια ως 35 να τη θεριζει η ανεργια και να ζουν απο τη συνταξη του παππου, να φερεις γυναικα (!)απο μια χωρα που η μεσαια ταξη συγκροτειται ταχυτατα και στις νεες ηλικιες. Η μεση πολωνεζα 25-30 ετων δεν εχει γκαιλε να παει να μεινει σε καμια Ελλαδα. Εχει γκαιλε αν θα παρει προαγωγη στη δουλεια της, τι χρωμα θα βαψει τους τοιχους στο διαμερισμα που θα αγορασει,  και σε πιο εξωτικο μερος θα παει διακοπες.
Τεσπα, το θεμα ειναι οτι επισης οι αντρες στη χωρα δεν ειναι το κλασικο στερεοτυποτου ανατολικου που εχει στο μυαλο του ο νεοελληναρας. Εχουν αναπτυχθει και βελτιωθει και για πολλους και διαφορους λογους προτιμουν τους ντοπιους οι κοπελες και οχι τους ξενους. Αναμεσα σε αυτα και επειδη εχουν αυτη τη ρετσινια μη τις πουνε πουτανες. Γενικα ειναι λαος που εχει την " καταρα" να ειναι σλαβοι ενωθα θελαν να ειναι γερμανοι, η δυτικοι τελοσπαντων. Και ξορκιζουν το κακο με ολες τις παρατες περι πατριωτισμου κλπ, για αυτο και πολυς εθνικισμος κλπ κλπ. για να τους τονωθει καπως το ηθικο, απο την " ατυχια" να ειναι σλαβοι και να ειναι θελουν δε θελουν στη ρωσικη σφαιρα επιρροης.
Τωρα για γκομενες,αν καποιος ειναι ως 25 χρονων και εχει ορεξη να τραβιεται στα σκοτεινα κλαμπ με εκατονταδες αλλους μεθυσμενους γυρω του, γεματο μεσα να σπρωχνονται σα τα ζωντανα, αν του κατσει το μομεντουμ και πετυχει καμια μεθυσμενη χωριατοπουλα και σπρωξει οκ.  Τωρα ενας μαντραχαλος πανω απο 30-35 απορω τι να παει να κανει εκει περα? Να παει να γαμησει πουτανες και να πληρωσει τον κουκο αηδονι? (περιττο να πουμε οτι ειναι  επιπλατζες τελειως και το επιπεδο ειναι μετρια πουτανα μεταξουργειου. Τα κοριτσια απλα δε το χουν γενικως).
Αν καποιος γυρναει τα χωρια, μπορει να μιλησει και εχει τη διαθεση, θειτσες 40-45-50 με παιδια, εγγονια κλπ θα βρει προθυμες. Και οχι ασχημες. Το θεμα ειναι τωρα πως θα το κανεις, ειναι και μεγαλη χωρα και οι αποστασεις ειναι μεγαλες.
πόσο πολύ θα συμφωνησω!!ειδικά με την πρώτη παράγραφο. 6

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Σεβαλιέ μιλάει για Πολωνούς που έχουν την κατάρα να είναι Σλάβοι.Σιγά την κατάρα.Οι Πολωνοί πιστεύουν οτι είναι οι γνήσιοι οι original Σλάβοι και όλοι οι άλλοι είναι μούφες.Π.χ. αποκαλούν τους Ρώσους Μογγόλους και τους Βαλκάνιους brudasy(μαυριδερούς),δε δέχονται brother Rus ούτε ασπάζονται brother Serb.
Οι δε Γερμανοί αν το παρακάνουν με εθνικισμούς(επισκέπτονται πόλεις και λένε αυτά δικά μας ήτανε Polack) τρώνε ξυλίκι Πολωνία.Συνεπώς ποιοι wannabe Γερμανοί?Οι τύποι την έχουν δει αρχέτυποι Σλάβοι πολεμιστές οι γνησιότεροι από όλους.
Εχουν δείρει πολλούς Γερμανούς,Αγγλους staggers κτλ για αυτό και δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στη δυτική Ευρώπη.
Οι Πολωνέζες πάντα ονειρεύονται το δυτικό παραδάκι.Αυτό φυσικά δεν το δίνει πλέον η Ελλάδα.
Το βασικό πρόβλημα των Πολωνέζων κατά τη γνώμη μου είναι οτι δεν είναι σταθερές.Ενώ δηλαδή δείχνεις πόσο ανώτερος είσαι,αρχίζουν αυτά τα ηλίθια κόμπλεξ και καταλήγουν με τον Αράπη ή τον πάκη σα φυσική τιμωρία.
Δηλαδή λένε πώς θα ανταπεξέλθω εγώ μια ταπεινή Πολωνέζα στις απαιτήσεις αυτού του άρχοντα?Καλύτερα να πάω με τον πάκη που είναι ταπεινός,καλό παιδί και θα με αγαπάει.
Σαν υπεράρχοντας πρέπει να τις βάλεις στη θέση τους πρέπει να υποταχτούν στην ανώτερη βαλκανική δύναμη.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.417
Πόντοι
4.746
Συνιστώ Λατινική Άμερική μέ 2 έξαιρέσεις. Άργεντινή πού είναι ΠΟΛΥ κακομαθημένες καί Βραζιλία πού έχουν τήν τάση νά βγαίνουν "άνδρες." Παντού άλλού, άπό Μεξικό καί κάτω θά περάσετε ζωή καί κότα.
Ώραίες, δοτικές, ναζιάρες, σκλάβες στό κρεβάτι, δούλες στό σπίτι, ΠΟΛΥ φθηνό κόστος ζωής.
Στά μείον είναι ότι θές 2 μέρες νά πάς έκεί κάτω.
Tυπε εχεις εμπειρια; πες μας αποψεις πιο συγκεκριμενα..
περυσι στο μαλιμπου ειχα γνωρισει δυο μεξικανες πολυ ομορφες, αλλα δεν
προχωρησα παρακατω, γιατι επρεπε να φυγω την ιδια ημερα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δηλαδή λένε πώς θα ανταπεξέλθω εγώ μια ταπεινή Πολωνέζα στις απαιτήσεις αυτού του άρχοντα?Καλύτερα να πάω με τον πάκη που είναι ταπεινός,καλό παιδί και θα με αγαπάει.
Σαν υπεράρχοντας πρέπει να τις βάλεις στη θέση τους πρέπει να υποταχτούν στην ανώτερη βαλκανική δύναμη.
Ποσο δίκιο έχεις σε αυτό!!! Ακριβώς έτσι είναι! Αυτά έγιναν πέρσι με τη μικρή της Κρακωβίας!
Στο διάστημα μεταξι των συναντήσεων μας ανταλλάζαμε φωτογραφίες και ενώ οι δικές της ήταν μονότονες απο το διαμέρισμά της εγώ της έστελνα απο παραλίες, καστρα, βουνά, νησάκια, κλαμπάρες, εστιατόρια, ακριβά ψώνια δικά μου, αυτοκίνητα κτλ κτλ! Η άλλη το μόνο που είχε να επιδείξει είναι ό κώλος της στον καθρέπτη χωρίς να φαίνεται τίποτα τριγύρω!
Βέβαια αυτή η μονοτονία μπόρεσε να σπάσει μόνο με έναν νέο Πούτσο όπώτε και ακύρωσα την τελευταία συνάντηση και έληξε εκεί!

Σε φωτογραφίες είναι άπιαστες οι Ρωσίδες... Πως καταφέρνουν να εκμηδενίζουν τις δικές μας.. Όπως και οι Ουκρανίδες gold diggers...Άπιαστες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ρώτα τότε μια Τσέχα αν ο αυθεντικός διάλογος που έχω παραθεσει πιάνει.Θα σου πει ναι εάν η κοπέλα είναι απο επαρχία.

Για κοίτα ξανά το post που παρέθεσες...
Γράφεις για δεκαετία 90 και 2000.

Οι γκόμενες που χτυπάω εγώ,εκείνη την εποχή έπαιζαν ακόμη με την Barbie τους.
Για τις μάνες τους και τις θείες τους μας γράφεις εν έτει 2017;

Ποια  Τσεχα θα κάνει 12 ώρες με το πούλμαν για να παει Κροατία και θα πάρει "και τα φαγιά μαζί της";
Ειναι δυνατόν να γράφεις για ότι συνέβαινε το 1821;

Έχεις δει στα fb και στα Tinder από πόσα μέρη  στο εξωτερικό έχουν  φωτό οι Τσέχες;
Εσένα περίμεναν να δουν θάλασσα,όρεξη σε είχαν..

Έχω τουλάχιστον 50 Τσέχες ΜΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ στο Whatssapp.
Θες να τους γράψω αυτά που λες  ή θα μου πεις ότι δε μετεφρασα καλα οσα ισχυρίζεσαι,όπως έκανες την προηγούμενη φορά που δε σε βόλεψε η απάντηση της Ivanka.

Συναναστρέφεσαι πλέον τοσα χρόνια με σπονσορέτες και πουτανίδια,που έχεις μείνει στη δεκαετία του 90.

Αφού ρε συ εισαι εκτός daygame εδώ και χρόνια,τι μας γράφεις για μπαρμπούνια και γαλακτομπούρεκα;
Eμμονικός έχεις γίνει..

Για Πολωνία δε θα γράψω,βαρέθηκα να στα λέμε συνέχεια..
Εγώ,ο Σεβαλιέ,ο DrLove σου λέμε για δυτικοποίηση και εσύ τα δικα σου..

Καλά, κάτι ανεκδοτα που πήρε το μάτι  μου ότι πήρες τηλέφωνα από 20χρονες με καμάκι ή περί φοιτητικών πάρτι,κ.λ.π.,τα αφήνω ασχολίαστα..
Όπως και περί Galeria Krakowska..
Για ολα τα παραπάνω,είμαι εγώ πλέον μεγάλος.
Εσύ και όλοι όσοι είναι στην ηλικία και στα κυβικά σου,ΟΥΤΕ ΚΑΝ.

20ΧΡΟΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΛΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΔΙΧΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν στα Σλαβικά μουνολίβαδα! Ο Σεβαλιέ μιλούσε για δυτικοποίηση και "χρυσόψαρα" για τις γκόμενες στο κτήριο της εταιρίας που δούλευε! Βασικά ψάρωνε απο το προφίλ που επιδείκνυαν στη δουλειά! Το ίδιο και ο dr love που κινείτο σε παρέες πληροφορικάριων και κουλτουρο-συναντήσεις με τις πλέον προβληματικές της Βαρσοβίας που ήθελαν να το παίξουν ανοιχτόμυαλες! Η μέση Πολωνέζα όπου κι αν έχει πάει για λίγο δεν έχει προσπαθήσει να αλλάξει! Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν όπως λεει και ο αρχηγός!
Δυτικοποιημένες  είναι αυτές που μένουν εξωτερικό όπως αυτές οι φίλες σου στη Κολωνία και πολλές σε UK!
Εσύ δεν ξέρω σε τι κύκλους κινείσαι στη Πράγα! Συνήθως συναντάς κοπέλες στη δουλειά που είναι σχετικά σοβαρές! Οι Σλάβες στη δουλειά δεν αστειεύονται και είναι τυπικότατες αν η δουλειά δεν έχει να κάνει με Τουρισμό!  Πήγαινε στο Studium στις 05:30 το πρωί για 3-4 ώρες να δούμε υπάρχει δυτικοποίηση... 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για κοίτα ξανά το post που παρέθεσες...
Γράφεις για δεκαετία 90 και 2000.

Οι γκόμενες που χτυπάω εγώ,εκείνη την εποχή έπαιζαν ακόμη με την Barbie τους.
Για τις μάνες τους και τις θείες τους μας γράφεις εν έτει 2017;

Ποια  Τσεχα θα κάνει 12 ώρες με το πούλμαν για να παει Κροατία και θα πάρει "και τα φαγιά μαζί της";
Ειναι δυνατόν να γράφεις για ότι συνέβαινε το 1821;

Έχεις δει στα fb και στα Tinder από πόσα μέρη  στο εξωτερικό έχουν  φωτό οι Τσέχες;
Εσένα περίμεναν να δουν θάλασσα,όρεξη σε είχαν..

Έχω τουλάχιστον 50 Τσέχες ΜΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ στο Whatssapp.
Θες να τους γράψω αυτά που λες  ή θα μου πεις ότι δε μετεφρασα καλα οσα ισχυρίζεσαι,όπως έκανες την προηγούμενη φορά που δε σε βόλεψε η απάντηση της Ivanka.

Συναναστρέφεσαι πλέον τοσα χρόνια με σπονσορέτες και πουτανίδια,που έχεις μείνει στη δεκαετία του 90.

Αφού ρε συ εισαι εκτός daygame εδώ και χρόνια,τι μας γράφεις για μπαρμπούνια και γαλακτομπούρεκα;
Eμμονικός έχεις γίνει..

Για Πολωνία δε θα γράψω,βαρέθηκα να στα λέμε συνέχεια..

Καλά, κάτι ανεκδοτα που πήρε το μάτι  μου ότι πήρες τηλέφωνα από 20χρονες με καμάκι ή περί φοιτητικών πάρτι,κ.λ.π.,τα αφήνω ασχολίαστα..
Όπως και περί Galeria Krakowska..
Για ολα τα παραπάνω,είμαι εγώ πλέον μεγάλος.
Εσύ και όλοι όσοι είναι στην ηλικία και στα κυβικά σου,ΟΥΤΕ ΚΑΝ.

20ΧΡΟΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΛΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΔΙΧΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

Βάλε το διάλογο στα τσέχικα ακριβώς όπως τον έχω γράψει και ρώτα αν ισχύει.
Θα σου πουν ναι,ισχύει αν η κοπέλα είναι από μικρή πόλη ή χωριό.Καλός πούστης αυτός που τα λέει έτσι,περίεργο να τα λέει Ελληνας αυτά θα σου πούνε.
Μην πεις αν αυτός που το γράφει είναι σαραντάρης ή τριαντάρης κτλ.
Εγώ γαμούσα Τσέχες μέχρι το 2013 οπότε ξέρω τι παίζει.Είμαι στο παίγνιο από το 1998.Μετά το 2013 επισκέπτομαι κυρίως Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία,την Τσεχία κάπως την παραμέλησα γιατί διέκρινα αρνητικές εξελίξεις ενώ οι άλλες χώρες βελτιώθηκαν.Οι θρυλικές εποχές μέχρι το 2005 δε θα επανέλθουν ποτέ.Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη μαγεία στα '90s μέχρι την ένταξη στην ΕΕ.Απλά εμείς μάθαμε τότε που ήταν εύκολα και χρησιμοποιούμε και τώρα τη συσσωρευμένη γνώση.Είμαστε σε μια γυάλα ο κόσμος μένει ο ίδιος όπως τότε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν στα Σλαβικά μουνολίβαδα! Ο Σεβαλιέ μιλούσε για δυτικοποίηση και "χρυσόψαρα" για τις γκόμενες στο κτήριο της εταιρίας που δούλευε! Βασικά ψάρωνε απο το προφίλ που επιδείκνυαν στη δουλειά! Το ίδιο και ο dr love που κινείτο σε παρέες πληροφορικάριων και κουλτουρο-συναντήσεις με τις πλέον προβληματικές της Βαρσοβίας που ήθελαν να το παίξουν ανοιχτόμυαλες! Η μέση Πολωνέζα όπου κι αν έχει πάει για λίγο δεν έχει προσπαθήσει να αλλάξει! Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν όπως λεει και ο αρχηγός!
Δυτικοποιημένες  είναι αυτές που μένουν εξωτερικό όπως αυτές οι φίλες σου στη Κολωνία και πολλές σε UK!
Εσύ δεν ξέρω σε τι κύκλους κινείσαι στη Πράγα! Συνήθως συναντάς κοπέλες στη δουλειά που είναι σχετικά σοβαρές! Οι Σλάβες στη δουλειά δεν αστειεύονται και είναι τυπικότατες αν η δουλειά δεν έχει να κάνει με Τουρισμό!  Πήγαινε στο Studium στις 05:30 το πρωί για 3-4 ώρες να δούμε υπάρχει δυτικοποίηση...  

Ετσι είναι.Και Τσεχία δεν έχει αλλάξει πολύ.Απλώς Πράγα περπατάνε πολύ γρήγορα και δεν μπορείς να καμακώσεις όπως παλιά.Αν πας σε μέρος όπου κινούνται αργά όπως σε οποιαδήποτε πόλη της επαρχίας είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.
Η δυτικοποίηση εκδηλώνεται κυρίως με αύξηση στον αριθμό από τις χοντρές που ελαττώνει το θήραμα.Επίσης με τατού,πίρσινγκσ,σκρίλεξ μαλλιά,ατημέλητο ντύσιμο κτλ αλλά είναι ακόμα σε σχετικά μικρό ποσοστό κάπου 30%.
Αν πηγαίναμε μαζί με εμένα να διακρίνω και να ανοίγω τους στόχους και εσύ να έρχεσαι σαν trailer θα είχαμε ξεσκιστεί στον πούτσο.Απλά εδώ τα βλέπουν όλα με παρωπίδες,κατηγοριοποίηση κι έτσι.
Βλέπω μόνο εσύ μένεις πιστός στις αρχές του βαλκανιοπουτσισμού.Σκέφτομαι να έρθω Ρόδο τον Ιούλιο με τη δίμετρη Ουκρανή που έβγαλα από daygame πριν δύο εβδομάδες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Να πάω στο Studium στις 05:30 για να βγάλω συμπεράσματα;
Και εσύ πήγαινε Σάββατο βράδυ στην Πάολα και μετά έλα να γράψεις για όλες τις ελληνιδες.

Καταρχάς δεν είναι τυχαίο που ταυτίζονται οι γνώμες των μονιμων κατοίκων.

Πολωνία εχω πάει σε ΟΛΕΣ τις μεγάλες πόλεις.
Οποιος δε βλέπει τις κοπέλες με τα δικά τους αμάξια,τα γυμναστήρια,τα cross fit και τις γιόγκες,δεν του φταίω εγώ.
Όσοι δε βλέπουν τα Cube και τα Cannondale στους δρόμους.

Ο kman γράφει για 30% παχύσαρκους Τσεχία,που χοντρή Τσεχα για να δεις πρέπει να ψάξεις.

Ότι την εχουν δει αθλητισμός και καθημερινη γυμναστική,σε τελείως δυτικό στυλ,δεν το έχει παρει χαμπάρι καν.

Εσύ kman μπορεί να γαμουσες Τσεχες μέχρι το 2013,Τσεχα με καμάκι όμως μάλλον απο το 1998 έχεις να ρίξεις.
Κάθεσαι και γράφεις για ένα λαο,με γνώμονα πηδιόλες που έρχονταν το 1998 με αντίτιμο διακοπές στην Ελλάδα και δώρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το βασικό είναι η τρομερή υπεροχή της βαλκανικής κουλτούρας.
Εδώ είναι η εμπειρία του Βαλκάνιου πουτσαρά όταν διασχίζει τα πολωνικά εδάφη ιδίως αν σπρώχνει κασέρι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να πάω στο Studium στις 05:30 για να βγάλω συμπεράσματα;
Και εσύ πήγαινε Σάββατο βράδυ στην Πάολα και μετά έλα να γράψεις για όλες τις ελληνιδες.

Καταρχάς δεν είναι τυχαίο που ταυτίζονται οι "γνώμες" των μονιμων κατοίκων.

Πολωνία εχω πάει σε ΟΛΕΣ τις μεγάλες πόλεις.
Οποιος δε βλέπει τις κοπέλες με τα δικά τους αμάξια,τα γυμναστήρια,τα cross fit και τις γιόγκες,δεν του φταίω εγώ.
Όσοι δε βλέπουν τα Cube και τα Cannondale στους δρόμους.

Ο kman γράφει για 30% παχύσαρκους Τσεχία,που χοντρή Τσεχα για να δεις πρέπει να ψάξεις.

Ότι την εχουν δει αθλητισμός και καθημερινη γυμναστική,σε τελείως δυτικό στυλ,δεν το έχει παρει χαμπάρι καν.

Εσύ μπορεί να γαμουσες Τσεχες μέχρι το 2013,Τσεχα με καμάκι όμως μάλλον απο το 1998 έχεις να ρίξεις.
Κάθεσαι και γράφεις για ένα λαο,με γνώμονα πηδιόλες που έρχονταν το 1998 με αντίτιμο διακοπές στην Ελλάδα και δώρα.

Τι μου λες τώρα.2 μέρες πήγα Πίλσεν το 2005 και έβγαλα γκόμενα μούναρο 20 ετών 180.Οσες φορές πήγαινα Πράγα πάντα ερχόταν μια δίμετρη να με επισκεφτεί.Ελλάδα έφερα 15 γκόμενες ή παραπάνω πρέπει να μετρήσω μεταξύ 2007 και 2010.Και αυτά πηγαίνοντας Τσεχία πρακτικά μία εβδομάδα το χρόνο.Απλά συμπύκνωνα το χρόνο πρέπει να δρας αστραπιαία σε dt.
Πήγαινα χωρίς καμία προυπόθεση,καθόλου χρόνος,λίγα λεφτά αλλά παρόλα αυτά ανέτρεπα την κατάσταση.Ηταν φανταστικά βέβαια τότε άλλες εποχές.
Γενικά χρειάζεται ταχύτητα,αιφνιδιασμός,συγκέντρωση των μέσων.Τσεχία είχα φτιάξει χαρέμι το 2005 ενώ έμενα Γερμανία.Μετά γύρισα Ελλάδα και χτυπούσα πλέον με ηλεκτρονικό καμάκι οπότε έφτιαξα μια στρατιά που έρχονταν για ήλιο και Balkan πέος.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ετσι είναι.Και Τσεχία δεν έχει αλλάξει πολύ.Απλώς Πράγα περπατάνε πολύ γρήγορα και δεν μπορείς να καμακώσεις όπως παλιά.Αν πας σε μέρος όπου κινούνται αργά όπως σε οποιαδήποτε πόλη της επαρχίας είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.
Η δυτικοποίηση εκδηλώνεται κυρίως με αύξηση στον αριθμό από τις χοντρές που ελαττώνει το θήραμα.Επίσης με τατού,πίρσινγκσ,σκρίλεξ μαλλιά,ατημέλητο ντύσιμο κτλ αλλά είναι ακόμα σε σχετικά μικρό ποσοστό κάπου 30%.
Αν πηγαίναμε μαζί με εμένα να διακρίνω και να ανοίγω τους στόχους και εσύ να έρχεσαι σαν trailer θα είχαμε ξεσκιστεί στον πούτσο.Απλά εδώ τα βλέπουν όλα με παρωπίδες,κατηγοριοποίηση κι έτσι.
Βλέπω μόνο εσύ μένεις πιστός στις αρχές του βαλκανιοπουτσισμού.Σκέφτομαι να έρθω Ρόδο τον Ιούλιο με τη δίμετρη Ουκρανή που έβγαλα από daygame πριν δύο εβδομάδες.
Είναι διότι απο ένα σημείο και μετά έμαθα να αποκωδικοποιώ την ουσία πίσω απο τα λόγια! Οι άλλοι μείναν στην συμβατική και προβλέψιμη σκέψη! Είναι πιο βολική αλλά αδιέξοδη!
Το χειμώνα χρειάζεται οργάνωση με κάτωψη των κλάμπ και επισήμανση θέσεων μάχης , συστημάτων αιφνιδιασμού, θέσεις τακτικής και ανακάλυψη κρυφών σημείων!
Ρόδο εννοείται όποτε θέλεις! θα κάνεις βόλτα παλιά πόλη και θα πέφτουν τα τείχη! Πλέον οι ντόπιοι δεν ασχολούνται να την πέσουν σε γκόμενες επισκεπτών! Δεν τους παίρνει να κάνουν μαλακίες γιατί το χρήμα στεγνώνει και όλα μετράνε στην εικόνα!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κάπως έτσι θα είναι η ανάλυση τακτικής πριν βγούμε και ίσως χρειαστεί και ενδοεπικοινωνία!!!

Συνημμένα

• IMG_0124.JPG
    IMG_0124.JPG
    117,1 KB · Εμφανίσεις: 20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom