You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα οικονομικά του να φέρεις Πολωνέζα στην Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 507
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εσύ λες δεν είμαι εμφανίσιμος,είμαι μεγάλος,άφραγκος κτλ.Δηλαδή δεν έχεις ούτε ένα θετικό στοιχείο.Συνεπώς ποια γκόμενα θα σε προτιμήσει?
Στην περίπτωση αυτή πρέπει να προτιμήσεις τις γκόμενες που δίνουν mercy fuck(το πήδημα του ελέους).Δηλαδή πηδιούνται με κάποιον που κλαίγεται οτι δεν μπορεί να γαμήσει τίποτα επειδή όλες τον φτύνουν.
Ποιες γκόμενες δίνουν mercy fuck?Ποιες άλλες από τις θεόμουρλες Πολωνέζες.Εκεί γαμάει και ο φτωχός, και ο άφραγκος,και ο άσχημος,και ο ανάπηρος,και ο παραπληγικός και ο αόμματος,ο νάνος,ο τετράποδος δεν υπάρχει κανείς που να μένει αγάμητος γιατί παίζει πολύ mercy fuck.
Και φτωχός τω πνεύματι να είναι κανείς οι Πολωνέζες του δίνουν ζεστασιά.Είναι η χώρα που γαμάνε όσοι αποτυγχάνουν σε άλλες χώρες,οι ωμέγα και πιο κάτω στις χώρες τους.
Φιλε εισαι μεσ στο μυαλο μου! Εκει αποσκοπω με το τιντερ. Κανω λαικ σε τουριστριες και ελπιζω να τους πιασω την κουβεντουλα, να δειξω λιγο μελαγχολικος, λιγο ιδιαιτερος, λιγο καλο παιδι και να μου κατσουν γιατι με συμπαθησαν (ή με λυπηθηκαν). Περισσότερο χτυπαω ασιατισσες γιατι πιστευω οτι ειναι πιο δεκτικες σε αυτον τον τυπο αντρα. Και οι δικοι τους αντρες αλλωστε δεν ειναι πολυ δυναμικοι, γελαστοι οπως οι ευρωπαιοι.
Για τις πολωνεζες δε γνωριζα. Αυτες που ζουν Ελλαδα ειναι απλησιαστες.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
o kman τοχει αναγαγει σε φιλοσοφια ..σπονσορετ αματουρια κλπΠολυ αναλυση για τις πουτανες που πρεπει να ριξετε.. τις πουτανες δε τις ριχνεις για να αυταπασαι αλλα απευθειας ρωτας τη τιμη.
αλλοι ασχολουνται με την ζωγραφικη στην ηληκια του
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Γνωρίζοντας τες καλύτερα,έχω καταλήξει ότι δεν είναι μονο το αισθητικό μέρος,A-Male,κ.λ.π.,αλλά κυριως γιατί οι ίδιες είναι ψηλές και θεωρούν missmatch έναν πιο κοντό.
Και οι κοντες ψηλους θελουν. Σου λεω ειδα τον διδυμο αδελφο μου αλλα με συν ενα κεφαλι υψος και κυκλοφορουσε φινα γκομενιτσα 25-27 χρονων το πολυ.
Μάλιστα μερικές αυτό περί υψους το γράφουν τελείως καφρικα.
"Ιf you are less than 1.85,swipe left".
Οποιος ειναι κοντος να αυτοκτονησει δηλαδη; :/
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
o kman τοχει αναγαγει σε φιλοσοφια
ok ξυπνιος ο τυπος και ψαγμενος.. αλλά.. ποσα ξοδευει εν τελη? Αυτη η ψευδαισθηση οτι ριχνω τη πουτανα επειδη το χω και ειμαι μαγκας αλλα εν τελη κοστιζει και πολυ ακριβα.. για πιο λογο? Ρωτας τιμη πληρωνεις γαμας .. τελος!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
πληρωνεις και τερμα η καλυτερη κινηση
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
οχι..μονο οι σλαβες υπαρχουν?Οποιος ειναι κοντος να αυτοκτονησει δηλαδη; :/
να ασχοληθεθι με φιλιπινεζες,ταυλανδες κλπ ,γιατι οχι?
εγω θαθελα ν ασχοληθω αλλα το υψος μου δεν μου επιτρεπει..1.90.με βοηθησε στα ανατολικα λιβαδια,μου κοβει ομως το ασια πεδιο..ισως Βιετναμ ναχω τυχη
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
σε αυτο το στυλ το επιπεδο προσφορας ειναι ποοολυ χαμηλο,η το τιμημα πολυυυ υψηλο...πληρωνεις και τερμα η καλυτερη κινηση
η κονσερβα η μπαγιατικη η ακριβη πολυ ειναι
θελει κ το πουταναριο τον τροπο του,αν θες ναχεις καποιο βαλιου
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
τα παντα θελουν και παρανυθι η γκομενες και φινετσα και λεφτα αλλα δεν χρειαζεται να πληρωνεις παραπανω για κατι που βρισκεις με λιγοτερα λεφτα
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
δεν υπαρχουν καλες πουτανες κ φτηνεςτα παντα θελουν και παρανυθι η γκομενες και φινετσα και λεφτα αλλα δεν χρειαζεται να πληρωνεις παραπανω για κατι που βρισκεις με λιγοτερα λεφτα
φολες κ ξεπετες ειναι το 90% σε ανατ ευρωπη
σαν τις σαβουρες που γαματε ελλαδα....
για να πηδηξεις καλο νιμου με λεφτα μιλαμε παντα,θελει η κονε η ψαξιμο πολυ
με ψαξιμο γαμας στην ουκρανια διαστημικα νιμου με λιγα χρηματα
δεν ειναι ευκολο να τις ανακαλυψεις ομως
στα ισια αν πας ποσο κανει να γαμησω,τα 200ε για 6 αρια κ κατω ειναι ο κανονας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εγω δεν εχω θεμα γαμαω τσαμπα απο σχολη η τανες εξω αλλαζει το πραγμα
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
αλλαζει πολυ το "εξω"εγω δεν εχω θεμα γαμαω τσαμπα απο σχολη η τανες εξω αλλαζει το πραγμα
μην μπλεκεσαι...
ZeroHedge
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
ρε φιλε βαλκανιε σορρυ..πηγα πραγα πριν 5 χρονια,για το sensation white, μπαρ κλαμπ 0 παιχνιδι και πολλες μετριες, μαπα ηταν τα πληρωμενα και τα πριβατ που δοκιμασα απο υπηρεσιες σκατα..δεν μου αρεσει γενικα το πληρωμενο -τα στουντιο κ εσκορτς.. και ηταν το μονο σλαβο μερος μαζι με βουδαπεστη(χειροτερα) που πηγα σε στουντιο!!!! οκ,εξω ειχε κατι μουνες απλησιαστες,λιγες ομως.
επισης τωρα ανοιξα τιντερ κ ενα ματς μονο στην τσεχια ..ελλαδα βαραει καπως με ξενες...εκει τιποτε..κ προφιλ δυνατο-->με φωτο μου απο καραιβικες, ασιες, γιωτ ,παραλιες κλπ και συνδεδεμενο με ινστα "δυνατο" με 300 λαικ απο ελληνιδες /φωτο,ειμαι 1,86 40 ετων πολιτικος μηχανικος με στυλ και καποια ανεση ,ομως δεν ειμαι ο μπραντ πιτ, ουτε οπως ημουν 25χρονων ουτε αυτος που σκορπα τα ευρω-ο κουασιμοδος ο τσεχος ή ο μεσος γερμανομπουμπουρας εχει σιγουρα επιτυχια 100 φορες παραπανω εκει! ενω στην ρωσια ουκρανια εχει λιωσει να ματσαρει το προφιλ μου ΑΑΑ εθνικη δεν προλαβαινω...!
αν εισαι μονιμος τσεχια ισως αλλαζουν τα κοζια..ωραια πολη η πραγα παντως.
επισης τωρα ανοιξα τιντερ κ ενα ματς μονο στην τσεχια ..ελλαδα βαραει καπως με ξενες...εκει τιποτε..κ προφιλ δυνατο-->με φωτο μου απο καραιβικες, ασιες, γιωτ ,παραλιες κλπ και συνδεδεμενο με ινστα "δυνατο" με 300 λαικ απο ελληνιδες /φωτο,ειμαι 1,86 40 ετων πολιτικος μηχανικος με στυλ και καποια ανεση ,ομως δεν ειμαι ο μπραντ πιτ, ουτε οπως ημουν 25χρονων ουτε αυτος που σκορπα τα ευρω-ο κουασιμοδος ο τσεχος ή ο μεσος γερμανομπουμπουρας εχει σιγουρα επιτυχια 100 φορες παραπανω εκει! ενω στην ρωσια ουκρανια εχει λιωσει να ματσαρει το προφιλ μου ΑΑΑ εθνικη δεν προλαβαινω...!
Εγώ σας είπα αν πάτε με στυλ Βαλκανιου πουτσαρά απλά ανοίγω το tinder δε θα κάνετε τίποτα.Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.No pain no gain.
Τσεχία η λύση για γαμησια είναι τα τσέχικα σαιτς για όσους ξέρουν τσεχικα η να αράζεις στα κέντρα φοιτητουπολεων και στο σιδηροδρομικό σταθμό.
Η χώρα έχει ελάχιστα κλαμπ ντίσκο δεν είναι στην κουλτούρα τους ποτό,χορός,γαμησι όπως Πολωνία.
Τσεχία η λύση για γαμησια είναι τα τσέχικα σαιτς για όσους ξέρουν τσεχικα η να αράζεις στα κέντρα φοιτητουπολεων και στο σιδηροδρομικό σταθμό.
Η χώρα έχει ελάχιστα κλαμπ ντίσκο δεν είναι στην κουλτούρα τους ποτό,χορός,γαμησι όπως Πολωνία.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
ετσιρε φιλε βαλκανιε σορρυ..πηγα πραγα πριν 5 χρονια,για το sensation white, μπαρ κλαμπ 0 παιχνιδι και πολλες μετριες, μαπα ηταν τα πληρωμενα και τα πριβατ που δοκιμασα απο υπηρεσιες σκατα..δεν μου αρεσει γενικα το πληρωμενο -τα στουντιο κ εσκορτς.. και ηταν το μονο σλαβο μερος μαζι με βουδαπεστη(χειροτερα) που πηγα σε στουντιο!!!! οκ,εξω ειχε κατι μουνες απλησιαστες,λιγες ομως.γερμανομπουμπουρας εχει σιγουρα επιτυχια 100 φορες παραπανω εκει! ενω στην ρωσια ουκρανια εχει λιωσει να ματσαρει το προφιλ μου ΑΑΑ εθνικη δεν προλαβαινω...!
υγ.ΟΥΓΓΡΟΙ δεν ειναι σλαβοι
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
ρε φιλε βαλκανιε σορρυ..πηγα πραγα πριν 5 χρονια,για το sensation white, μπαρ κλαμπ 0 παιχνιδι και πολλες μετριες, μαπα ηταν τα πληρωμενα και τα πριβατ που δοκιμασα απο υπηρεσιες σκατα..δεν μου αρεσει γενικα το πληρωμενο -τα στουντιο κ εσκορτς.. και ηταν το μονο σλαβο μερος μαζι με βουδαπεστη(χειροτερα) που πηγα σε στουντιο!!!! οκ,εξω ειχε κατι μουνες απλησιαστες,λιγες ομως.
Δεν εισαι ο μόνος που έχει αυτή την άποψη περί Πράγας.
Κοίτα πως το έχω δει εγώ το έργο..
Στα του πληρωμένου,η υποδομή και οι επιλογές της Πράγας,είναι οι καλυτερες σε όλη την Ευρώπη.Η κορυφαία διαφορά είναι το(σχεδόν) πάγιο κόστος 50ευρώ/ώρα.
Για τις οργανωμένες επιλογες μιλαω,όχι στυλ Ουκρανίας.
Επίσης στα Privat δεν πάμε ποτέ στην τύχη.
Διαβάζουμε macher.cz,tapky,κ.λ.π. όπου γράφονται κριτικες,ανεβαίνουν φωτογραφίες,κόστος υπηρεσιών.Κάποια Privat αναγράφουν στο site τους "εγγύηση γνησιοτητας" στις φωτογραφίες.Δηλαδή photoshop και μαλακίες,δεν..
Αν το κάνεις αυτό βρίσκεις για παραδειγμα τέτοιες:
Που για μένα είναι 8άρι,μη πω τίποτα παραπάνω.Είναι ότι βλέπετε,με προσωπάρα.
Οι απλησίαστες μούνες που λες,τρώνε 300 πεσίματα τη μέρα,από τα μιλιούνια των πορνοτουριστών.Έχω δει το Tinder τέτοιων κοριτσιών και ο αριθμός superlikes/μέρα,μπορεί να είναι και 3ψήφιος..
Οπότε ή πρέπει το προφίλ σου να κάνει ΤΡΕΛΗ διαφορά από των υπολοίπων ή απλά θα χαθείς με τη μάζα.
Όλα καλά με τις καραϊβικές και το 1.86,αλλά το 40 σε περιορίζει πολύ στις επιλογές.
Και στο day game και στο Tinder.
Δεν πιστεύω ότι 6άρι+ κάτω των 30 ετών,έχει στο φίλτρο αναζήτησής της αντρες ηλικίας 40 ετών.
Εννοείται οτι η επιλογή ενός μέτριου Τσέχου,είναι για αυτες ανώτερη από μια περιπέτεια διημέρου με έναν τουρίστα.
Όπως και ότι π.χ.οι Γερμανοι παίζουν με άλλο status.
Κοιτάξτε τώρα και το δικό μας Status.
Εγώ παίζω με φίλτρο 21-27.
Μια Τσέχα τέτοιας ηλικίας τι νομίζετε ότι έχει ακούσει για Ελλαδα;
Κρίση,αυτοί που έκλεψαν την Ευρώπη,κ.λ.π.
Αυτα που περιγράφει ο kman για θάλασσες,γαλακτομπούρεκα και φορεματα με λουλούδια,αφορούν τη γενιά των μανάδων τους.
Αν σας βάλω τα μηνύματα από κάτι μικρες που κατέβηκαν Ελλαδα και έκαναν μια στάση Αθήνα πριν πάνε σε νησιά,θα κλαψουμε όλοι μαζί.
Η μία μου έλεγε ότι νομίζει ότι είναι στην ασία,ότι πήγαν μέρα μεσημερι στο κέντρο και χέστηκαν πάνω τους.
Στο εξωτερικο το Status του Έλληνα,είναι ανώτερο από κάθε μουσλίμι,αλλά απο Ευρωπαίους ανώτερο μόνο από αλβανους,βούλγαρους και ρουμανους.
Αυτή είναι η αλήθεια τύποι και δυστυχώς ατομικά πρέπει να αποδεικνύουμε πολύ συχνα ότι δεν είμαστε καρανίκες και λοιπά λέσια..
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Αρχίζεις και με βάζεις σε πειρασμό....οχι..μονο οι σλαβες υπαρχουν?
να ασχοληθεθι με φιλιπινεζες,ταυλανδες κλπ ,γιατι οχι?
εγω θαθελα ν ασχοληθω αλλα το υψος μου δεν μου επιτρεπει..1.90.με βοηθησε στα ανατολικα λιβαδια,μου κοβει ομως το ασια πεδιο..ισως Βιετναμ ναχω τυχη
Σε μια ...Τιντερική έρευνα φέτος πριν πάω Μόσχα έβλεπα πως πολλές Ρωσίδες κάπου στις γιορτές απο τα 2200 χλμ εκτοξευονταν στα 7000 ... Πρέπει να γίνεται Ρωσο-Ουκρανική αποικία εκεί κάτω τα Χριστούγεννα!
Εκτός το υπόλοιπο φάσμα που τα έχει όλα ...
*Κολλητος μου φίλος πριν 3 χρόνια γνώρισε μια Τσέχα σε παραλία σε κάτι νησάκια στη Τάι και το βράδι του έκατσε! Μετά του ζητούσε σχέση και του έλεγε πως είναι ο καλύτερος στο γαμήσι που είχε ποτέ!
Όταν γύρισε ο φίλος με μια πρόχειρη έρευνα στο google ανακάλυψε πως η κοπέλα ήταν επαγγελματίας Πορνοστάρ με ταινίες στην Αμερική παγκόσμιας εμβέλειας και με αδερφή διάσημη με τοπ βαθμολογία στις Πορνοστάρ!!!
Ακόμα ψαχνόμαστε όταν του στέλνει καψουρομυνήματα...
Αρχίζω να πιστεύω πως φέτος θα "κάψω" ότι περισσέψει από τους φόρους στην Ασία ...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
αν εχεις χρονο πιστευω αξιζει να περασεις εκει κατω κανα διμηνοΑρχίζεις και με βάζεις σε πειρασμό....
Σε μια ...Τιντερική έρευνα φέτος πριν πάω Μόσχα έβλεπα πως πολλές Ρωσίδες κάπου στις γιορτές απο τα 2200 χλμ εκτοξευονταν στα 7000 ... Πρέπει να γίνεται Ρωσο-Ουκρανική αποικία εκεί κάτω τα Χριστούγεννα!
Εκτός το υπόλοιπο φάσμα που τα έχει όλα ...
*Κολλητος μου φίλος πριν 3 χρόνια γνώρισε μια Τσέχα σε παραλία σε κάτι νησάκια στη Τάι και το βράδι του έκατσε! Μετά του ζητούσε σχέση και του έλεγε πως είναι ο καλύτερος στο γαμήσι που είχε ποτέ!
Όταν γύρισε ο φίλος με μια πρόχειρη έρευνα στο google ανακάλυψε πως η κοπέλα ήταν επαγγελματίας Πορνοστάρ με ταινίες στην Αμερική παγκόσμιας εμβέλειας και με αδερφή διάσημη με τοπ βαθμολογία στις Πορνοστάρ!!!
Ακόμα ψαχνόμαστε όταν του στέλνει καψουρομυνήματα...
Αρχίζω να πιστεύω πως φέτος θα "κάψω" ότι περισσέψει από τους φόρους στην Ασία ...
ταυλανδη βιετναν φιλιπινες κ τετοια
θαναι κατι τελειως διαφορετικο απο ευρωπη
κ φυσικα μιλαω για ολο το πακετο,καθοσον το σεξ πακετο ειναι ελλειματικο,αλλα τα λοιπα φυση νοοτροπια αποζημιωνουν νομιζω
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Δεν εισαι ο μόνος που έχει αυτή την άποψη περί Πράγας.
Κοίτα πως το έχω δει εγώ το έργο..
Στα του πληρωμένου,η υποδομή και οι επιλογές της Πράγας,είναι οι καλυτερες σε όλη την Ευρώπη.Η κορυφαία διαφορά είναι το(σχεδόν) πάγιο κόστος 50ευρώ/ώρα.
Για τις οργανωμένες επιλογες μιλαω,όχι στυλ Ουκρανίας.
Επίσης στα Privat δεν πάμε ποτέ στην τύχη.
Διαβάζουμε macher.cz,tapky,κ.λ.π. όπου γράφονται κριτικες,ανεβαίνουν φωτογραφίες,κόστος υπηρεσιών.Κάποια Privat αναγράφουν στο site τους "εγγύηση γνησιοτητας" στις φωτογραφίες.Δηλαδή photoshop και μαλακίες,δεν..
Αν το κάνεις αυτό βρίσκεις για παραδειγμα τέτοιες:
Που για μένα είναι 8άρι,μη πω τίποτα παραπάνω.Είναι ότι βλέπετε,με προσωπάρα.
Οι απλησίαστες μούνες που λες,τρώνε 300 πεσίματα τη μέρα,από τα μιλιούνια των πορνοτουριστών.Έχω δει το Tinder τέτοιων κοριτσιών και ο αριθμός superlikes/μέρα,μπορεί να είναι και 3ψήφιος..
Οπότε ή πρέπει το προφίλ σου να κάνει ΤΡΕΛΗ διαφορά από των υπολοίπων ή απλά θα χαθείς με τη μάζα.
Όλα καλά με τις καραϊβικές και το 1.86,αλλά το 40 σε περιορίζει πολύ στις επιλογές.
Και στο day game και στο Tinder.
Δεν πιστεύω ότι 6άρι+ κάτω των 30 ετών,έχει στο φίλτρο αναζήτησής της αντρες ηλικίας 40 ετών.
Εννοείται οτι η επιλογή ενός μέτριου Τσέχου,είναι για αυτες ανώτερη από μια περιπέτεια διημέρου με έναν τουρίστα.
Όπως και ότι π.χ.οι Γερμανοι παίζουν με άλλο status.
Κοιτάξτε τώρα και το δικό μας Status.
Εγώ παίζω με φίλτρο 21-27.
Μια Τσέχα τέτοιας ηλικίας τι νομίζετε ότι έχει ακούσει για Ελλαδα;
Κρίση,αυτοί που έκλεψαν την Ευρώπη,κ.λ.π.
Αυτα που περιγράφει ο kman για θάλασσες,γαλακτομπούρεκα και φορεματα με λουλούδια,αφορούν τη γενιά των μανάδων τους.
Αν σας βάλω τα μηνύματα από κάτι μικρες που κατέβηκαν Ελλαδα και έκαναν μια στάση Αθήνα πριν πάνε σε νησιά,θα κλαψουμε όλοι μαζί.
Η μία μου έλεγε ότι νομίζει ότι είναι στην ασία,ότι πήγαν μέρα μεσημερι στο κέντρο και χέστηκαν πάνω τους.
Στο εξωτερικο το Status του Έλληνα,είναι ανώτερο από κάθε μουσλίμι,αλλά απο Ευρωπαίους ανώτερο μόνο από αλβανους,βούλγαρους και ρουμανους.
Αυτή είναι η αλήθεια τύποι και δυστυχώς ατομικά πρέπει να αποδεικνύουμε πολύ συχνα ότι δεν είμαστε καρανίκες και λοιπά λέσια..
Με αυτά που λες θα ανέβει μαζικά κόσμος επάνω!!!
Με εφαρμογή Βαλκανοπουτσισμού δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν! Απλά τα ανατρέπεις όλα!!!
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
τσεχα μονο μια εχω γαμησει ποοοολυυυ παλια,παντως δεν νομιζω οτι πραγα για μη μονιμο εχει ψωμι
Με αυτά που λες θα ανέβει μαζικά κόσμος επάνω!!!
Με εφαρμογή Βαλκανοπουτσισμού δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν! Απλά τα ανατρέπεις όλα!!!
μαλ..ες απ ολο τον κοσμο τρεχουν εκει να γαμισουν....τι ακργ να βγαλεις
για την κονσερβα παλι με στουντιο κλπ δεν εχω αποψη...νομιζω παντως οτι ενα τυπικο ψεκαστε σκουπιστε θαναι η φαση...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 325
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις