Μελέτη Σλοβάκας επιτυχής,ευτυχώς δεν έχει τίποτα φωτογραφίες από μαυρα παιδάκια,συσσίτια στην αφρική και ακτιβιστικες μαλακίες,όπως οι βορειοευρωπαίες..
Τον kman τον κραζουμε για κάποια πράγματα,αλλά:
α)Έχει γαμησει περισσότερα και καλύτερα μουνιά απο την πλειοψηφία των συμπατριωτών του ίδιας ηλικίας
β)Είναι σε κάποια πράγματα όντως έτη φωτός μπροστά.
Για παράδειγμα..
Πολλοί γελάσαμε αρχικά με το:
"Όταν μπαίνω σε ένα μαγαζί,αρκετοι με κοιτάνε".
Η πρώτη ανάγνωση του παραπάνω,είναι:"Τι να σε κοιτάξουν ρε γυαλαμπούκα;"
Όμως ένας έμπειρος παίκτης,αντιλαμβάνεται αμέσως ότι προκειται για απειλή.
Ότι αυτός ο άκυρος δίπλα στη μουνάρα,δεν είναι και τόσο άκυρος,όσο θέλει να νομίζουμε.
Σημασία δεν έχει αν μου κλέψει την υποψήφια γκόμενα δίνοντας 200ευρω,σημασία έχει ότι θα την κλέψει.
Εγώ αν τον πετύχαινα σε μπαρ,θα πηγαινα να τον τραμπουκίσω μέχρι να αποχωρήσει.
Ο kman είναι σαν τα τσακάλια,που περιμένουν να δώσουν τα λιοντάρια την μάχη τους και σε κάποια στιγμή αβλεψίας,να τους κλέψει το θήραμα.
Είναι από τους λίγους Έλληνες,που αντιστρέφει μεθοδικά,όλες του τις αντικειμενικες αδυναμίες.
Ένας Έλληνας 8άρι,πολλές φορές εξαιτίας των διαχρονικων κομπλεξ που έχουμε σαν λαός,φέρνει αποτελέσματα 6αριού.
Ο kman είναι ένα 5άρι,που έχει γαμήσει πολύ πάνω από την κλάση του.
Είμαι σίγουρος δε,ότι οποια τρελοπολωνέζα πίστεψε ότι θα τον τρελάνει,την έστειλε πρώτος στο Δαφνί.
Είναι συναισθηματικά νεκρός,ψύχραιμος,στροφάρει πολύ και με την εμμονη του σε αυτές τις παρλαπίπες που γράφει,πείθει και τις γκόμενες χωρίς να το καταλάβουν.
"Επέβαλλε την παράνοιά σου στο περιβάλλον".Μεγάλη κουβέντα.
Πιστεψέ το,πίστεψέ το φανατικά και στο τέλος θα αναγκαστούν να το πιστέψουν και αυτές.