pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Γιατί;στην ελλαδα δεν γαμας παρτε το χαμπαρι
Γιατί;στην ελλαδα δεν γαμας παρτε το χαμπαρι
Καλό.γιατι κλανει το γατι
γαμας γαμς αλλα με τρελο αντιτιμο..ξερεις ποσες προτασεις και οχι εμμεσεσ και αμεσεσ ειχα για γαμο τα τελευταια 2 ετη? απο μαμαδες ,απο δυο κοπελες κτλ... .Αμα ειναι για να γαμισω να ...ζευτω ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!μια χαρα γαμας αρκει να εχεις μια συγκεκριμμενη συμπεριφορα.και 20 ευρα για τις δυσκολες μερες
οχι ρε ανθρωπε...δεν ειπα αυτο.επεσες στις περιπτωσεις κι εσυ.τις γαμησες πρωτα ομως κι αυτες πριν σου κανουν τετοιες προτασεις οποτε...γαμας γαμς αλλα με τρελο αντιτιμο..ξερεις ποσες προτασεις και οχι εμμεσεσ και αμεσεσ ειχα για γαμο τα τελευταια 2 ετη? απο μαμαδες ,απο δυο κοπελες κτλ... .Αμα ειναι για να γαμισω να ...ζευτω ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
σκατα για μυαλο εχουμε,η νοοτροπια του ελληνα ειναι χαζη,μεχρι και οι πουτανες μας κοροιδευουν σα λαο,λενε οι ελληνες ειναι χαζοι με το μουνι και τετοια,χεστηκαμε βεβαια αλλα εχουν δικιο πολλες φορες.ρε παιδια στις Αραβικές χωρες ειναι πολύ χειρότερα,
Εκει ομως το πέρνεις απόφαση, Εδω νομίζουμε οτι είμαστε Ευρώπη αλλα εχουμε κουλτουρα Μεσης Ανατολής
τι μενει λοιπον?υιοθετηση ενος συγκεκριμμενου τροπου συμπεριφορας,ηρεμια πανω απ ολα και φυσικα.....πουτανες μεχρι να βρουμε κατι καλο για μονιμη ,οσο παει,σχεσηΣυμφωνώ απόλυτα με όλους τους συναθλητές.
Οι ελληνιδες αυτή τη στιγμή, κυριως ηλικίας 20 με 30 ετών, είναι οι πιο υπεροπτικες και κομπλεξικές
γυναίκες που υφίστανται αυτή τη στιγμή. Εχω αναπτύξει την επεξήγηση για τα αίτια αυτης της καταστασης στη σελιδα 12.
Αφού ρε παιδιά ενα μεγάλο κομματι του γυναικειου πληθυσμου το παραδεχεται κιολας ανοιχτα, τι να λεμε τωρα...γαμησε τα και αφησε τα.Και δεν βλέπω και πως θα μπορούσε ν' αλλαξει αυτη η κατάσταση με τις τρέχουσες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες αυτής της μπουρδελόχωρας. (μεταφορικά και κυριολεκτικά)
...καλησπερα Ντραμ...τι κανεις παιχτη?Το στρωνει γαμω την τρελα μου και δε μπορουμε να ξαμοληθουμε ελευθερα για μπουρδελοεξορμησεις... :'(αυτο που λες για τη μονιμη σχεση φιλε θα διαφωνησω...για μενα πρεπει να επιδιωκειςνα κανεις αρκετες σχεσεις για να γνωρισεις και το καλο και το στραβο..με μια η δυο μονιμες σχεσεις και τα μπουρδελα καβαντζα δε βλεπεις τιποτα...αν βεβαια η κπελα που γνωριζεις και ειναι μαζι σου για καμποσο καιρο αποδειχθει καλη,τοτε ισως αξιζει να κανεις και κατι πιο μονιμο...τι μενει λοιπον?υιοθετηση ενος συγκεκριμμενου τροπου συμπεριφορας,ηρεμια πανω απ ολα και φυσικα.....πουτανες μεχρι να βρουμε κατι καλο για μονιμη ,οσο παει,σχεση
ολα θα γινουν αγαπητε,κανεις δεν ξερει τι θα γινει μεχρι να γινει.κωλοκαιρος οντως αλλα εχει μια γοητεια ο ατιμος,πολυ γουσταρα τσαρκα τωρα αλλα θελω παγοπεδιλα!...καλησπερα Ντραμ...τι κανεις παιχτη?Το στρωνει γαμω την τρελα μου και δε μπορουμε να ξαμοληθουμε ελευθερα για μπουρδελοεξορμησεις... :'(αυτο που λες για τη μονιμη σχεση φιλε θα διαφωνησω...για μενα πρεπει να επιδιωκειςνα κανεις αρκετες σχεσεις για να γνωρισεις και το καλο και το στραβο..με μια η δυο μονιμες σχεσεις και τα μπουρδελα καβαντζα δε βλεπεις τιποτα...αν βεβαια η κπελα που γνωριζεις και ειναι μαζι σου για καμποσο καιρο αποδειχθει καλη,τοτε ισως αξιζει να κανεις και κατι πιο μονιμο...
...εγω θελω αλυσιδες γμτ μου...το σπιτι μοιαζει σα φυλακη αν μεινεις πανω απο μια μερα μεσα...εκτος φυσικα αν αποκλειστεις με καμμια αιθερια παρουσια...ολα θα γινουν αγαπητε,κανεις δεν ξερει τι θα γινει μεχρι να γινει.κωλοκαιρος οντως αλλα εχει μια γοητεια ο ατιμος,πολυ γουσταρα τσαρκα τωρα αλλα θελω παγοπεδιλα!
μπααααα που τετοια τυχη,με καμμια γατα και πολυ μας ειναι......εγω θελω αλυσιδες γμτ μου...το σπιτι μοιαζει σα φυλακη αν μεινεις πανω απο μια μερα μεσα...εκτος φυσικα αν αποκλειστεις με καμμια αιθερια παρουσια...
να σκεφτεσαι οτι αυτη θα καταληξει με κανα μπατιρη που θα της τα τρωει...Πού είσαι Υπουργέ έλα ΄να σου πω!
Πέρασα μπροστά από την τηλεόραση και πετάχτηκε μια ελλεεινίδα μα τα όλα της και ξέρεις τι έλεγε;
"Αν είμαι σε μπαρ και με πλησιάσει άντρας που δω ότι έχει λεφτά, πχ κοιτάξω το μπρελόκ του και είναι μάρκα αυτοκινήτου ακριβή, τότε τον αφήνω να με φλερτάρει. Το χρήμα στον άντρα είναι δύναμη. Καμμιά φορά πηγαίναμε σε ακριβά μαγαζιά και του έλεγαν οι σερβιτόροι, -Μήπως θέλετε να αδειάσουμε το υπόλοιπο μαγαζί; - και με έκανε και ένιωθα θεά".....
Καλά...... δε σου λέω το πόσο μπάζο ήταν έτσι; Το θεωρώ αυτονόητο...
Θα την πετάξω την τηλεόραση μα τη μπαναγία!
ετσι ειναι βρε...απο την αλλη υπαρχουν και οι εξυπνοι που δεν τους απασχολουν αυτα και κοιτανε να ζουν καλα και το καταφερνουν ανετα γιατι ολοι οι ανθρωποι ειναι μεσα στην ανασφαλεια και την κατινια...αρα ευκολο να τους αντιμετωπισεις...Δηλαδή άμα ο άντρας δε γεννηθεί/γίνει πλούσιος δεν μπορεί να έχει γκόμενα;;;
Τι άλλο θ ακούσω από τους ανθρώπους αυτής της χώρας...
γκομενες υπαρχουν πολλες και ο καθενας μπορει να βρει μην ακουω ανοησιες...απλα ειναι σιχαμερο και ανοητο για εναν αντρα που ξερει τι θελει να κυνηγαει ελλεινιδες.
τι να τον κανεις τον ελληνα,βρες καναν αλβανο,μονο πηδημα και φαι θελουν αντε και λιγο συζητηση,αυτοι ειναι σωστοι.κι εγω τετοιο ζωο ειμαι,χεχεΤώρα εγώ εάν συμφωνήσω θέτω αυτομάτως εαυτόν εκτός δυνατότητος του να έχω έλληνα γκόμενο ;)
Αλλά δεν πρόκειται να πάρω το μέρος της πατσαβούρας που είδα στην tv.