Νέα

Σεξουαλική πείνα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
spiros1968

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
γιατι κλανει το γατι

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μια χαρα γαμας αρκει να εχεις μια συγκεκριμμενη συμπεριφορα.και 20 ευρα για τις δυσκολες μερες
γαμας γαμς αλλα με τρελο αντιτιμο..ξερεις ποσες προτασεις και οχι εμμεσεσ και αμεσεσ ειχα για γαμο τα τελευταια 2 ετη? απο μαμαδες ,απο δυο κοπελες κτλ... .Αμα ειναι για να γαμισω να ...ζευτω ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Επισκέπτης
γαμας γαμς αλλα με τρελο αντιτιμο..ξερεις ποσες προτασεις και οχι εμμεσεσ και αμεσεσ ειχα για γαμο τα τελευταια 2 ετη? απο μαμαδες ,απο δυο κοπελες κτλ... .Αμα ειναι για να γαμισω να ...ζευτω ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
οχι ρε ανθρωπε...δεν ειπα αυτο.επεσες στις περιπτωσεις κι εσυ.τις γαμησες πρωτα ομως κι αυτες πριν σου κανουν τετοιες προτασεις οποτε...

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ρε παιδια στις Αραβικές χωρες ειναι πολύ χειρότερα,
Εκει ομως το πέρνεις απόφαση, Εδω νομίζουμε οτι είμαστε Ευρώπη αλλα εχουμε κουλτουρα Μεσης Ανατολής

Επισκέπτης
ρε παιδια στις Αραβικές χωρες ειναι πολύ χειρότερα,
Εκει ομως το πέρνεις απόφαση, Εδω νομίζουμε οτι είμαστε Ευρώπη αλλα εχουμε κουλτουρα Μεσης Ανατολής
σκατα για μυαλο εχουμε,η νοοτροπια του ελληνα ειναι χαζη,μεχρι και οι πουτανες μας κοροιδευουν σα λαο,λενε οι ελληνες ειναι χαζοι με το μουνι και τετοια,χεστηκαμε βεβαια αλλα εχουν δικιο πολλες φορες.

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Συμφωνώ απόλυτα με όλους τους συναθλητές.

Οι ελληνιδες αυτή τη στιγμή, κυριως ηλικίας 20 με 30 ετών, είναι οι πιο υπεροπτικες και κομπλεξικές
γυναίκες που υφίστανται αυτή τη στιγμή. Εχω αναπτύξει την επεξήγηση για τα αίτια αυτης της καταστασης στη σελιδα 12.

Αφού ρε παιδιά ενα μεγάλο κομματι του γυναικειου πληθυσμου το παραδεχεται κιολας ανοιχτα, τι να λεμε τωρα...γαμησε τα και αφησε τα.Και δεν βλέπω και πως θα μπορούσε ν' αλλαξει  αυτη η κατάσταση με τις τρέχουσες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες αυτής της μπουρδελόχωρας. (μεταφορικά και κυριολεκτικά)

Επισκέπτης
Συμφωνώ απόλυτα με όλους τους συναθλητές.

Οι ελληνιδες αυτή τη στιγμή, κυριως ηλικίας 20 με 30 ετών, είναι οι πιο υπεροπτικες και κομπλεξικές
γυναίκες που υφίστανται αυτή τη στιγμή. Εχω αναπτύξει την επεξήγηση για τα αίτια αυτης της καταστασης στη σελιδα 12.

Αφού ρε παιδιά ενα μεγάλο κομματι του γυναικειου πληθυσμου το παραδεχεται κιολας ανοιχτα, τι να λεμε τωρα...γαμησε τα και αφησε τα.Και δεν βλέπω και πως θα μπορούσε ν' αλλαξει  αυτη η κατάσταση με τις τρέχουσες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες αυτής της μπουρδελόχωρας. (μεταφορικά και κυριολεκτικά)
τι μενει λοιπον?υιοθετηση ενος συγκεκριμμενου τροπου συμπεριφορας,ηρεμια πανω απ ολα και φυσικα.....πουτανες μεχρι να βρουμε κατι καλο για μονιμη ,οσο παει,σχεση

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
τι μενει λοιπον?υιοθετηση ενος συγκεκριμμενου τροπου συμπεριφορας,ηρεμια πανω απ ολα και φυσικα.....πουτανες μεχρι να βρουμε κατι καλο για μονιμη ,οσο παει,σχεση
...καλησπερα Ντραμ...τι κανεις παιχτη?Το στρωνει γαμω την τρελα μου και δε μπορουμε να ξαμοληθουμε ελευθερα για μπουρδελοεξορμησεις... :'(αυτο που λες για τη μονιμη σχεση φιλε θα διαφωνησω...για μενα πρεπει να επιδιωκειςνα κανεις αρκετες σχεσεις για να γνωρισεις και το καλο και το στραβο..με μια η δυο μονιμες σχεσεις και τα μπουρδελα καβαντζα δε βλεπεις τιποτα...αν βεβαια η κπελα που γνωριζεις και ειναι μαζι σου για καμποσο καιρο αποδειχθει καλη,τοτε ισως αξιζει να κανεις και κατι πιο μονιμο...

Επισκέπτης
...καλησπερα Ντραμ...τι κανεις παιχτη?Το στρωνει γαμω την τρελα μου και δε μπορουμε να ξαμοληθουμε ελευθερα για μπουρδελοεξορμησεις... :'(αυτο που λες για τη μονιμη σχεση φιλε θα διαφωνησω...για μενα πρεπει να επιδιωκειςνα κανεις αρκετες σχεσεις για να γνωρισεις και το καλο και το στραβο..με μια η δυο μονιμες σχεσεις και τα μπουρδελα καβαντζα δε βλεπεις τιποτα...αν βεβαια η κπελα που γνωριζεις και ειναι μαζι σου για καμποσο καιρο αποδειχθει καλη,τοτε ισως αξιζει να κανεις και κατι πιο μονιμο...
ολα θα γινουν αγαπητε,κανεις δεν ξερει τι θα γινει μεχρι να γινει.κωλοκαιρος οντως αλλα εχει μια γοητεια ο ατιμος,πολυ γουσταρα τσαρκα τωρα αλλα θελω παγοπεδιλα!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ολα θα γινουν αγαπητε,κανεις δεν ξερει τι θα γινει μεχρι να γινει.κωλοκαιρος οντως αλλα εχει μια γοητεια ο ατιμος,πολυ γουσταρα τσαρκα τωρα αλλα θελω παγοπεδιλα!
...εγω θελω αλυσιδες γμτ μου...το σπιτι μοιαζει σα φυλακη αν μεινεις πανω απο μια μερα μεσα...εκτος φυσικα αν αποκλειστεις με καμμια αιθερια παρουσια...

Επισκέπτης
...εγω θελω αλυσιδες γμτ μου...το σπιτι μοιαζει σα φυλακη αν μεινεις πανω απο μια μερα μεσα...εκτος φυσικα αν αποκλειστεις με καμμια αιθερια παρουσια...
μπααααα που τετοια τυχη,με καμμια γατα και πολυ μας ειναι...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πού είσαι Υπουργέ έλα ΄να σου πω!
Πέρασα μπροστά από την τηλεόραση και πετάχτηκε μια ελλεεινίδα μα τα όλα της και ξέρεις τι έλεγε;
"Αν είμαι σε μπαρ και με πλησιάσει άντρας που δω ότι έχει λεφτά, πχ κοιτάξω το μπρελόκ του και είναι μάρκα αυτοκινήτου ακριβή, τότε τον αφήνω να με φλερτάρει. Το χρήμα στον άντρα είναι δύναμη. Καμμιά φορά πηγαίναμε σε ακριβά μαγαζιά και του έλεγαν οι σερβιτόροι, -Μήπως θέλετε να αδειάσουμε το υπόλοιπο μαγαζί; - και με έκανε και ένιωθα θεά".....
Καλά...... δε σου λέω το πόσο μπάζο ήταν έτσι; Το θεωρώ αυτονόητο...

Θα την πετάξω την τηλεόραση μα τη μπαναγία!

Επισκέπτης
Πού είσαι Υπουργέ έλα ΄να σου πω!
Πέρασα μπροστά από την τηλεόραση και πετάχτηκε μια ελλεεινίδα μα τα όλα της και ξέρεις τι έλεγε;
"Αν είμαι σε μπαρ και με πλησιάσει άντρας που δω ότι έχει λεφτά, πχ κοιτάξω το μπρελόκ του και είναι μάρκα αυτοκινήτου ακριβή, τότε τον αφήνω να με φλερτάρει. Το χρήμα στον άντρα είναι δύναμη. Καμμιά φορά πηγαίναμε σε ακριβά μαγαζιά και του έλεγαν οι σερβιτόροι, -Μήπως θέλετε να αδειάσουμε το υπόλοιπο μαγαζί; - και με έκανε και ένιωθα θεά".....
Καλά...... δε σου λέω το πόσο μπάζο ήταν έτσι; Το θεωρώ αυτονόητο...

Θα την πετάξω την τηλεόραση μα τη μπαναγία!
να σκεφτεσαι οτι αυτη θα καταληξει με κανα μπατιρη που θα της τα τρωει...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δηλαδή άμα ο άντρας δε γεννηθεί/γίνει πλούσιος δεν μπορεί να έχει γκόμενα;;;  :idiot: :idiot:
Τι άλλο θ ακούσω από τους ανθρώπους αυτής της χώρας... :huh: :huh: :huh:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
γκομενες υπαρχουν πολλες και ο καθενας μπορει να βρει μην ακουω ανοησιες...απλα ειναι σιχαμερο και ανοητο για εναν αντρα που ξερει τι θελει να κυνηγαει ελλεινιδες.

Επισκέπτης
Δηλαδή άμα ο άντρας δε γεννηθεί/γίνει πλούσιος δεν μπορεί να έχει γκόμενα;;;  :idiot: :idiot:
Τι άλλο θ ακούσω από τους ανθρώπους αυτής της χώρας... :huh: :huh: :huh:
ετσι ειναι βρε...απο την αλλη υπαρχουν και οι εξυπνοι που δεν τους απασχολουν αυτα και κοιτανε να ζουν καλα και το καταφερνουν ανετα γιατι ολοι οι ανθρωποι ειναι μεσα στην ανασφαλεια και την κατινια...αρα ευκολο να τους αντιμετωπισεις...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
γκομενες υπαρχουν πολλες και ο καθενας μπορει να βρει μην ακουω ανοησιες...απλα ειναι σιχαμερο και ανοητο για εναν αντρα που ξερει τι θελει να κυνηγαει ελλεινιδες.

Τώρα εγώ εάν συμφωνήσω θέτω αυτομάτως εαυτόν εκτός δυνατότητος του να έχω έλληνα γκόμενο ;)
Αλλά δεν πρόκειται να πάρω το μέρος της πατσαβούρας που είδα στην tv.

Επισκέπτης
Τώρα εγώ εάν συμφωνήσω θέτω αυτομάτως εαυτόν εκτός δυνατότητος του να έχω έλληνα γκόμενο ;)
Αλλά δεν πρόκειται να πάρω το μέρος της πατσαβούρας που είδα στην tv.
τι να τον κανεις τον ελληνα,βρες καναν αλβανο,μονο πηδημα και φαι θελουν αντε και λιγο συζητηση,αυτοι ειναι σωστοι.κι εγω τετοιο ζωο ειμαι,χεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom