αλτερ ειδες ε? αστα να πανε ρε οχια, δυστυχως αυτη την γνωμη την εχουν πολλες ελληνιδες και ειναι αυτες που δημιουργουν και θελουν την σεξουαλικη πεινα..δεν εχω δει αντρα που να θελει να ειναι σεξουαλικα ανενεργος. εχεις δει κανα σαιτ σαν αυτο για γυναικες? δεν τις κοφτει καθολου, δεν θελουν σεξ βρε παιδι...ε,δεν θελουν δεν θα εχουν! ;)Τώρα εγώ εάν συμφωνήσω θέτω αυτομάτως εαυτόν εκτός δυνατότητος του να έχω έλληνα γκόμενο ;)
Αλλά δεν πρόκειται να πάρω το μέρος της πατσαβούρας που είδα στην tv.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξουαλική πείνα στην Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 357
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
αλτερ ειδες ε? αστα να πανε ρε οχια, δυστυχως αυτη την γνωμη την εχουν πολλες ελληνιδες και ειναι αυτες που δημιουργουν και θελουν την σεξουαλικη πεινα..δεν εχω δει αντρα που να θελει να ειναι σεξουαλικα ανενεργος. εχεις δει κανα σαιτ σαν αυτο για γυναικες? δεν τις κοφτει καθολου, δεν θελουν σεξ βρε παιδι...ε,δεν θελουν δεν θα εχουν! ;)
Χωρίς πλάκα, σκεφτόμουν πως η σεξουαλική πείνα θα άρμοζε στις γυναίκες
Όσο για το site που με ρωτάς ούτε που ξέρω. Νομίζω όμως ότι θα ήταν το ίδιο ξενέρωτο όσο και αυτές που θέλουν αγκαλίτσες και αγαπούλες και λεφτά του γκόμενου και ακριβά δαχτυλίδια και δώρα. ΟΥΣΤ
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
να σκεφτεσαι οτι αυτη θα καταληξει με κανα μπατιρη που θα της τα τρωει...
Αυτό θα της άξιζε και μακάρι αυτό να συμβεί. Κάπου πρέπει να υπάρχει Νέμεσις...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και γω τι είμαι ρε ;;;;; Αλβανός; ........Τώρα εγώ εάν συμφωνήσω θέτω αυτομάτως εαυτόν εκτός δυνατότητος του να έχω έλληνα γκόμενο ;)
Αλλά δεν πρόκειται να πάρω το μέρος της πατσαβούρας που είδα στην tv.
Επισκέπτης
εσυ πως τα πας απο αντρες?λογικα θα πρεπει να εισαι οκ με τετοια συμπεριφορα,εννοω σπανια για γυναικαΑυτό θα της άξιζε και μακάρι αυτό να συμβεί. Κάπου πρέπει να υπάρχει Νέμεσις...
Επισκέπτης
Δηλαδή άμα ο άντρας δε γεννηθεί/γίνει πλούσιος δεν μπορεί να έχει γκόμενα;;;
Τι άλλο θ ακούσω από τους ανθρώπους αυτής της χώρας...
ελα μου ντε ομως που σ αυτες οι περισσοτεροι κανουν τις κοτες ενω στα κοριτσακια που ειναι χαμηλων τονων κ θελουν ισως να παντρευτουν κ να κανουν οικογενεια τα κοροριδευουν...γιατι δεν εξηγειται κιολας το θρσασσος τετοιων χαζοπουτανων...εαν τις παραταγανε νομιζεις αυτη θα τα ελεγε αυτα?
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
και γω τι είμαι ρε ;;;;; Αλβανός; ........
Εσύ είσαι ο Άντρας μου ;)
Τελεία και κάβλα
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ελα μου ντε ομως που σ αυτες οι περισσοτεροι κανουν τις κοτες ενω στα κοριτσακια που ειναι χαμηλων τονων κ θελουν ισως να παντρευτουν κ να κανουν οικογενεια τα κοροριδευουν...γιατι δεν εξηγειται κιολας το θρσασσος τετοιων χαζοπουτανων...εαν τις παραταγανε νομιζεις αυτη θα τα ελεγε αυτα?
Όχι βέβαια! Γι αυτό τσαντίζομαι όμως! Γιατί ξέρω ότι πίσω από μία τέτοια πατσαβούρα υπάρχει ένας χαζός (ας το πω ευγενικά) άντρας.
Εσύ είσαι ο Άντρας μου ;)
Τελεία και κάβλα
μπορω να παρω τον αντρα σου να περπατησουμε σε μερικα αθηναικα μωλομπαρα?
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Οχια νομιζω οτι κανεις λαθος.Ο ανδρας πισω απο μια τετοια δεν ειναι χαζος.Απλα εχει μια ανωτερη απο εμας νοημοσυνη.Όχι βέβαια! Γι αυτό τσαντίζομαι όμως! Γιατί ξέρω ότι πίσω από μία τέτοια πατσαβούρα υπάρχει ένας χαζός (ας το πω ευγενικά) άντρας.
ΑΡΧΙΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ειναι.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
συνεπώς ο γκόμενός σου είναι Αλβανός........Εσύ είσαι ο Άντρας μου ;)
Τελεία και κάβλα
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μπορω να παρω τον αντρα σου να περπατησουμε σε μερικα αθηναικα μωλομπαρα?
Ο άντρας μου είναι Ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει.
Δε ζητάει άδεια από κανέναν ;)
Είναι πιο γοητευτικός όταν πετά ελεύθερος παρά όταν ειναι φυλακισμένος....
Απλά καμμιά φορά θα με πάρετε κι εμένα μαζί
Ελπίζω να μη σε πειράζει
Επισκέπτης
Όχι βέβαια! Γι αυτό τσαντίζομαι όμως! Γιατί ξέρω ότι πίσω από μία τέτοια πατσαβούρα υπάρχει ένας χαζός (ας το πω ευγενικά) άντρας.
κανεις μεγαλο λαθος δεν κρυβεται ενας χαζος κρυβονται πολυ χαζοι οι οποιοι μεταξυ τους κοροιδευουν ο ενας τον αλλον κ βριζουν τις γκομενες τις οποιες μετα πανε κ τους κανουν αυτα τα πραγματα για τα οποια ανεφερες...καλο ειναι να τα ριχνουμε στους αλλους(δηλαδη στις γκομενες)αλλα εαν τους συμπεριφερομασταν οπως τους αξιζε δεν θα τα λεγαν αυτα...εκει ειναι που λεω οτι δεν ξερουμε τι θελουμε...κ οτι ενω τις βριζουμε αυτα κανουμε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν έχει πρόβλημα... Μάλιστα την πήγα πολλές φορές στα μαγαζιά που αναφέρεις ώστε να έχει προσωπική γνώμη και να μην ανησυχεί όταν πηγαίνω με φίλους μου και να κοιμάται ήσυχη.....μπορω να παρω τον αντρα σου να περπατησουμε σε μερικα αθηναικα μωλομπαρα?
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.040
- Πόντοι
- 7.775
Σημαντικο ρολο παιζουν τα προτυπα που πλασαρει η τηλεοραση κατι Ρουβαδες, Νινο, Μαρτακης κλπ. Φταινε και οι μαναδες πολλες φορες που βαζουνε λογια δηλαδη μην τα φτιαξεις με τον πρωτο τυχοντα εσυ να τυλιξεις τον φραγγατο εισαι για μεγαλα πραγματα κλπ. Ετσι ψωνιζονται και εχει χαθει η καθε επικοινωνια μεταξυ των δυο φυλων.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
συνεπώς ο γκόμενός σου είναι Αλβανός........
θυμήσου το ύφος μου όταν σου λέω......
[size=10pt]ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........!!!!!!![/size]
και να κοιμάται ήσυχη.....
με προσβαλλεις τωρα..πως μπορει να κοιμαται ησυχη ενω θα εχεις βγει με DIKY-ministro...... :'(
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Σημαντικο ρολο παιζουν τα προτυπα που πλασαρει η τηλεοραση κατι Ρουβαδες, Νινο, Μαρτακης κλπ. Φταινε και οι μαναδες πολλες φορες που βαζουνε λογια δηλαδη μην τα φτιαξεις με τον πρωτο τυχοντα εσυ να τυλιξεις τον φραγγατο εισαι για μεγαλα πραγματα κλπ. Ετσι ψωνιζονται και εχει χαθει η καθε επικοινωνια μεταξυ των δυο φυλων.
Ναι ρε παιδί μου... τι κακό είναι αυτό με τις μανάδες!Εντάξει δε λέω, όλες (θεωρητικά) θέλουν το καλό του παιδιού τους αλλά μερικές έχουν ξεφύγει τελείως
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
θυμήσου το ύφος μου όταν σου λέω......
[size=10pt]ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........!!!!!!![/size]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις