Νέα

Σεξουαλική πείνα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εχω περάσει απίστευτες ώρες σκληρής αυτοκριτικής και έχω πονέσει πολύ γι αυτό. Αλλά τα ξεπέρασα όλα και πλέον έχω δει/αποδεχτεί/συμφιλιωθεί με την ουσία των πραγμάτων.

δηλ.τί εννοεις ακριβως?(αν ασφαλως θελεις να πεις)Οτι έκανες σκληρη αυτοκριτικη επειδη ησουν/εισαι απο τις γυναικες που "κραζουμε καθημερινα" και νιωθεις οτι σου λειπει η συντροφια ενος ανδρα εξαιτιας αυτης της συμπεριφορας σου ή εννοεις οτι πληττεσαι απο τη σημερινη κατασταση των ανδρων(αβουλια,ατολμια κλπ..)εξαιτιας των ανισορροπων οπως λες και εσυ γυναικων?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αλλο ειναι αυτο και αλλο το ποσο "σεβας" θα πρεπει να δειχνουμε στις εκαστοτε περιπτωσεις γυνων.

Φιλτατε vaso,ο ερωτας ειναι δυνατον να λεγεται ερωτας ακομη και αν δεν ειναι αμοιβαιος...

Ο σεβασμος που λες ομως,για να λεγεται σεβασμος,πρεπει να ειναι τουλαχιστον αμοιβαιος....

Επισκέπτης
Γιατί λέω ότι οι γυναίκες κρύβουν κακία μέσα τους και άπειρη πουτανιά.

Ένας αντρας καλώς ή κακώς επιλέγει να συμβιώσει/παντρευτεί/γαμιέται/οτιδήποτε με μία συγκεκριμένη γυναίκα.
Και έρχεται το άλλο το τσουλάκι και του φέρεται λες και είναι μόνος του και προσπαθεί να τον κάνει να τη γαμήσει. Κωλοτρίβεται από δω κι από κει, στέλνει μηνύματα τύπου "καραμελούνι μου" ή δεν ξέρω τι είδους μαλακίες επινοούν οι γυναίκες για να αποκαλούν τους άντρες στο κινητό, και τον ρωτάει τάχα μου τάχα μου αθώα "δε με συμπαθεί η γυναίκα σου,ε;"
Ε με συγχωρείτε ρε παιδιά! ΔΕΝ είναι πουτάνα αυτή; Εγώ αυτές λέω πουτάνες πάντως. Παλιοκάργια, ξέρει τις αδυναμίες του αρσενικού και δε σέβεται τίποτα και δε λέω να σεβαστεί την άλλη γυναίκα, όπως προείπα αυτό αποκλείεται να συμβεί βάσει νόμων της φύσης. Δεν μπορεί ούτε την επιλογή του άντρα να σεβαστεί;;;
Κάτι τέτοια βλέπω και τις σιχαίνομαι τις γυναίκες.

τους αντρες να σιχαθεις που δεν τις διαολοστελνουν κ τα επιτρεπουν οχι τις γυναικες γιατι ετσι εχουν μαθει....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
δηλ.τί εννοεις ακριβως?(αν ασφαλως θελεις να πεις)Οτι έκανες σκληρη αυτοκριτικη επειδη ησουν/εισαι απο τις γυναικες που "κραζουμε καθημερινα" και νιωθεις οτι σου λειπει η συντροφια ενος ανδρα εξαιτιας αυτης της συμπεριφορας σου ή εννοεις οτι πληττεσαι απο τη σημερινη κατασταση των ανδρων(αβουλια,ατολμια κλπ..)εξαιτιας των ανισορροπων οπως λες και εσυ γυναικων?

Καταρχάς σίγουρα δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που κατακρίνω.
Από κει και πέρα, όλοι μας βιώνουμε διάφορα περιστατικά στη ζωή μας, που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο μας κάνουν να σκεφτόμαστε (αν έχουμε το μικρόβιο της σκέψης βέβαια).
Κι εμένα με έχουν απορρίψει στο παρελθόν, somehow(...). Αυτό με ανάγκασε να δω τη στυγνή πραγματικότητα για όσα έχω γράψει. Δε γίνεται αλλιώς. Δε θα ήθελα να επεκταθώ δημοσίως στο θέμα αυτό. Sorry vaso  :-

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
τους αντρες να σιχαθεις που δεν τις διαολοστελνουν κ τα επιτρεπουν οχι τις γυναικες γιατι ετσι εχουν μαθει....

Και πάλι φταίνε και οι δύο πιστεύω.
Ο μεν άντρας γιατί δεν τη σουτάρει, η δε γκόμενα γιατί... τα είπαμε

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καταρχάς σίγουρα δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που κατακρίνω.
Από κει και πέρα, όλοι μας βιώνουμε διάφορα περιστατικά στη ζωή μας, που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο μας κάνουν να σκεφτόμαστε (αν έχουμε το μικρόβιο της σκέψης βέβαια).
Κι εμένα με έχουν απορρίψει στο παρελθόν, somehow(...). Αυτό με ανάγκασε να δω τη στυγνή πραγματικότητα για όσα έχω γράψει. Δε γίνεται αλλιώς. Δε θα ήθελα να επεκταθώ δημοσίως στο θέμα αυτό. Sorry vaso  :-

νο προμπλεμ,καταλαβαινω

toomuch

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
από μικρές πρέπει να τις μαθαίνουμε ανυποχώρητα. για να βάλουμε το χέρι στη τσέπη υπακοή τυφλή και ικανοποίηση των βασικών μας αναγκών όποτε και όπως θέλουμε. αλλιώς bye

Επισκέπτης
το καψαμε το θεμα,αν ειμαστε για καφε και τα λεγαμε αυτα 8 ωρες θα καθομαστε

Επισκέπτης
το καψαμε το θεμα,αν ειμαστε για καφε και τα λεγαμε αυτα 8 ωρες θα καθομαστε

βασικα εαν ειχαμε παει για καφε θα ουρλιαζαμαι για να αποδειξουμε αυτα που θελαμε κ πιο πολυ θα κουραζομασταν...τουλαχιστον τωρα γραφουμε κ ετσι γλιτωνουμε τις διακοπες.....  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
βασικα εαν ειχαμε παει για καφε θα ουρλιαζαμαι για να αποδειξουμε αυτα που θελαμε κ πιο πολυ θα κουραζομασταν...τουλαχιστον τωρα γραφουμε κ ετσι γλιτωνουμε τις διακοπες.....  :2funny: :2funny: :2funny:
θα ηταν και γαμω την εκτονωση ομως...θα δερναμε και την οχια μετα!!!!!!

Επισκέπτης
αντε καληνυχτα,με πονεσαν τα ματια μου...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
σωστα τον θετεις τον προβληματισμό σου με μια μικρη υποσημειωση....οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που "γυρνοβολαμε" σε ολα αυτα τα μερη δεν το κανουμε επειδη καμμια γυναικα δεν μας βλεπει για να μας προσεγγισει, αλλα επειδη εμεις κλεινουμε τις πορτες "εισοδου" μας σε οποιο θυληκο κυκλοφορει...και αυτο συμβαινει για τους εξης λογους...α)διοτι λιγοι ειναι διατεθειμενοι στη συγχρονη αγχωτικη κοινωνια που ζουμε να προσθεσουν αλλη μια ανασφαλεια στη ζωη τους η οποια ακουει στο ονομα σχεση-συμβιωση-γαμος με ελληνιδα γυναικα(αβυσσος η ψυχη της) β)διοτι υπαρχει απογοητευση και ελλειψη αισιοδοξιας σε παρα πολλους νεους λογω της οικονομικης δυσχερειας που εχουν οι περισσοτεροι νεοι που δημιουργειται εξαιτιας των απαιτησεων κοινωνιας και γυναικων περαιτερω..γ)διοτι εξαιτιας του "β" οι περισσοτεροι καταφευγουν στο απλο ξεχαρμανιασμα της φυγης του σπερματος και της καψας απο το σωμα σε μια "κοινη" γυναικα και στο τελος "μια χαρα γαμαμε...σιγα μην παω να μπλεξω εγω με σπασαρχιδω ελληνιδα" δ)διοτι η σημερινη απελευθερωση των γυναικων στον εργασιακο-κοινωνικο βιο τις εχει αντιστρεψει θεωρητικα σε θυτες(δεν ισχυει στην πραγματικοτητα και στην βαθυτερη ουσια των πραγματων αυτο,αλλα δεν ταιριαζει περαιτερω αναλυση εδω..υπαρχουν αλλα θρεντ οπου μπορει να αναπτυχθει το θεμα αυτο) και οχι σε θηραματα οπως ηταν παλαιοτερα και αυτο εχει τα αποτελεσματα που βλεπουμε...που φυσικα ειναι η "εν λευκω" μουνοδουλιαση παρα πολλων ανδρων σε γυναικες που ουτε καν τις γουσταρουν ερωτικα-εμφανισιακα-συναισθηματικα και παραλληλα το ξενερωμα που τρωνε μεσα τους(χωρις να το δειχνουν απλοχερα) οι γυναικες με αυτη την κατασταση.Ισως πλατιασα λιγο και ο ειρμος των σκεψεων μου δεν ηταν και ο ορθοτερος,για αυτο και ζητω την επιεικεια σας,αλλα αυτο που θελω να δωσετε πραγματικα σημασια και εξηγει ισως καλυτερα απο οτι ποσταρει ο καθενας μας σε αυτο το θρεντ ή και σε αλλα αναλογης θεματολογιας την σημερινη πραγματικοτητα ειναι το εξης:πειτε ποσες γυναικες μπορουν να τηλεφωνησουν σε μια φιλη τους(που θεωρουν και ειναι πραγματικη τους φιλη)οταν ερθουν σε μια οποιαδηποτε δυσκολη εως πολυ δυσκολη στιγμη τους και η καλουμενη προς βοηθεια θα σπευσει οποιαδηποτε ωρα και στιγμη ή μαλλον καλυτερα(και αυτο ειναι το χειροτερο)..πειτε μου ποια γυναικα θα σκεφτεί να ζητησει βοηθεια σε μια δυσκολη στιγμη της ή και πιο ευκολη απο μια αλλη γυναικα....ρε παιδια η απαντηση σε αυτο το ερωτημα πιστευω ταπεινα οτι δειχνει πολλα πραγματα...το ποια ειναι αυτα σας αφηνω να τα πειτε και εσεις...

υ.γ. οι ανδρες εχουν πραγματικους φιλους ,οι γυναικες σχεδον καθολου!γιατι? :think:

Δεν υπάρχει post στο site  με το οποίο θα μπορούσα να συνφωνήσω περισσότερο!!! O  vasos, είναι από τα πιο respect άτομα στο  site, κι όχι μόνο λόγω των στριπτηζογνώσεών του :rockon: :rockon: :rockon:

PS: πότε θα κρατήσεις ένα σταθερό avatar ρεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
spiros1968

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53