Νέα

Σεξουαλική πείνα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τώρα είδα ότι μου είχες γράψει αυτό.
Δεν μπορώ να απαντήσω αντικειμενικά, πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι ξενερώνω αν ξέρω ότι "τον έχω" τον άλλο.
Άσε που όπως είπα και πριν θεωρώ ότι ο άντρας πρέπει να είναι αγέρωχος και να μη δείχνει υποταγή στο θυληκό. Προσωπική μου γνώμη.
γουσταρεις υποταγη δηλαδη,να ξερεις οτι ο αλλος ειναι πιο πανω απο σενα.ε μα αυτος ειναι ο ρολος της γυναικας,αδικο εχουν οι πακιστανοι που τις εχουν με το μαχαιρι στο λαιμο?!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
γουσταρεις υποταγη δηλαδη,να ξερεις οτι ο αλλος ειναι πιο πανω απο σενα.

Κατά κάποιο τρόπο νομίζω ναι..  :grin:
Άρα λες ότι οι μουσουλμάνοι (θα έλεγα εγώ όχι οι πακιστανοί) το έχουν πιάσει το νόημα ε; :uglystupid:

Επισκέπτης
εμεις τα βγαλαμε τα συμπερασματα πριν κ νομιζω συμφωνησες...τωρα να σου πω κατι κ επι προσωπικου...το εαν ειμαι ομορφος το ξερω εγω το εαν εχω προσωπικοτητα το ξερω εγω το εαν εγω κανω καμακι κ τρεμουν οταν τους μιλαω κ τραυλιζουν κ δεν ξερουν τι να πουν το ξερω εγω το εαν με κοιτανε στο δρομο κ λιγουρευονται το ξερω εγω κ ο καθενας για τον εαυτο του....τωρα εαν ειναι κοτες...ποσος με ενδιαφερει....
στ αρχιδια μας αδερφε,την καβλα μας κοιταμε κι αν βρουμε καποια που να αξιζει κατι παραπανω της το δινουμε.αφου συμφωνουμε σε αυτο,αλλο θεμα 

toomuch

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
επιτέλους κάποιοι λένε τα πράγματα με το όνομά τους!
οπότε αυτό που αξίζει στις (απλά δειλές και κομπλεξικές) γυναίκες - πουτάνες Ελληνίδες είναι το κέρατο και ο χλευασμός. αφού δε μπορούν να είναι γνήσια και κατά τρόπο χρήσιμο απελευθερωμένες, πρέπει να φροντίσουμε να τις βάλουμε στη θέση τους, δηλαδή στη κουζίνα με το βλέμμα χαμηλωμένο και το στόμα τους να το ξεβουλώνουν μόνο γονατιστές μπροστά μας.

Επισκέπτης
Κατά κάποιο τρόπο νομίζω ναι..  :grin:
Άρα λες ότι οι μουσουλμάνοι (θα έλεγα εγώ όχι οι πακιστανοί) το έχουν πιάσει το νόημα ε; :uglystupid:
αμε...θα κανες μαλακια σε μουσουλμανο?ας τολμαγες,ισα ισα θα καβλωνες που θα σε ειχε υποταγμενη...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Απόλυτο δίκιο. Ο άντρας ίσως έχει αποπροσανατολιστεί τα τελευταία χρόνια και ίσως προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τη θέση του απέναντι στη γυναίκα. Όμως όπως τα έχω εγώ τα πράγματα στο μυαλό μου, δεν μπορώ τους άντρες που είναι άβουλοι και άτολμοι. Με ξενερώνει αυτή η εικόνα. Ο άντρας πρέπει να είναι πραγματικό αρσενικό, όπως λες κι εσύ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

τί να επαναπροσδιορισει βρε οχια μου?ειναι πολυ απλα τα πραγματα,δεν υπαρχει κατι προς επαναπροσδιορισμό,το νιμου θελει αυτο,θελει εκεινο,θελει το αλλο,θελει το παραλλο,θελει και το αλλο απο το παραλλο και καπου σου λεει και ο μαλακας"αει και απαυτωσου" ,εγω θα παω να πηδησω την τανα και μετα θα παω για μπυρες με τους κολλητους μου.Το παιχνιδι εχει χαθει πλεον και δεν εχει γυρισμο κατ'εμε.Λουστειτε τωρα το φεμινισμο σας,τον εγωκεντρισμο σας και τον σπασαρχιδισμο σας(δεν απευθυνομαι μονο σε εσενα,οκ?)και μην ψαχνετε να ωραιοποιησετε υπερ γυναικων ή ανδρων τα πραγματα!Απαντησε μου στην ερωτηση αν θες που εθεσα στο τελειωμα του προηγουμενου μακροσκελους μου ποστ και τα ξαναλεμε...τουλαχιστον μπορει να ειμαστε αβουλοι και ατολμοι και να ξενερωνουν οι γυναικες με αυτο,αλλα τουλαχιστον ειμαστε ειλικρινεις,η μεγαλη πλειοψηφια τουλαχιστο..

Επισκέπτης
τί να επαναπροσδιορισει βρε οχια μου?ειναι πολυ απλα τα πραγματα,δεν υπαρχει κατι προς επαναπροσδιορισμό,το νιμου θελει αυτο,θελει εκεινο,θελει το αλλο,θελει το παραλλο,θελει και το αλλο απο το παραλλο και καπου σου λεει και ο μαλακας"αει και απαυτωσου" ,εγω θα παω να πηδησω την τανα και μετα θα παω για μπυρες με τους κολλητους μου.Το παιχνιδι εχει χαθει πλεον και δεν εχει γυρισμο κατ'εμε.Λουστειτε τωρα το φεμινισμο σας,τον εγωκεντρισμο σας και τον σπασαρχιδισμο σας(δεν απευθυνομαι μονο σε εσενα,οκ?)και μην ψαχνετε να ωραιοποιησετε υπερ γυναικων ή ανδρων τα πραγματα!Απαντησε μου στην ερωτηση αν θες που εθεσα στο τελειωμα του προηγουμενου μακροσκελους μου ποστ και τα ξαναλεμε...τουλαχιστον μπορει να ειμαστε αβουλοι και ατολμοι και να ξενερωνουν οι γυναικες με αυτο,αλλα τουλαχιστον ειμαστε ειλικρινεις,η μεγαλη πλειοψηφια τουλαχιστο..

+10000 ας χορτασουν με τα σκατα του φεμινισμου οι φασολες τωρα!

Επισκέπτης
στ αρχιδια μας αδερφε,την καβλα μας κοιταμε κι αν βρουμε καποια που να αξιζει κατι παραπανω της το δινουμε.αφου συμφωνουμε σε αυτο,αλλο θεμα 

θελεις να σου πω κατι...το μονο πραγμα που με κανει να αισθανομαι πραγματικα αντρας ξερεις ποιο ειναι...ειναι το καμακι...ειναι το μονο πραγμα που μου θυμιζει κ με κανει να αισθανομαι δυνατος αντρας κ να ειμαι αυτος που θα επιλεξω με ποια θα γαμηθω ασχετος ποιο ειναι το αποτελεσμα....κ να σου πω κ κατι...την γκομενα που θα επιλεξεις με τετοιο τροπο κ οχι μεσω γνωστων κ μαλακιες θα σε επιλεξει γι αυτο που εισα κ μετα θα δειξεις κ θα καταλαβει ποιος ειναι αντρας κ ποιος ειναι απο επανω...αποψη μου

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
επιτέλους κάποιοι λένε τα πράγματα με το όνομά τους!
οπότε αυτό που αξίζει στις (απλά δειλές και κομπλεξικές) γυναίκες - πουτάνες Ελληνίδες είναι το κέρατο και ο χλευασμός. αφού δε μπορούν να είναι γνήσια και κατά τρόπο χρήσιμο απελευθερωμένες, πρέπει να φροντίσουμε να τις βάλουμε στη θέση τους, δηλαδή στη κουζίνα με το βλέμμα χαμηλωμένο και το στόμα τους να το ξεβουλώνουν μόνο γονατιστές μπροστά μας.

Είπαμε βρε παιδί μου αλλά κι εσύ το πήγες στο άλλο άκρο. Μιλάμε toomuch!  :grin: :grin:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Η λύση είναι μία: Σεβασμός στο έτερο ήμισυ.

Επισκέπτης
θελεις να σου πω κατι...το μονο πραγμα που με κανει να αισθανομαι πραγματικα αντρας ξερεις ποιο ειναι...ειναι το καμακι...ειναι το μονο πραγμα που μου θυμιζει κ με κανει να αισθανομαι δυνατος αντρας κ να ειμαι αυτος που θα επιλεξω με ποια θα γαμηθω ασχετος ποιο ειναι το αποτελεσμα....κ να σου πω κ κατι...την γκομενα που θα επιλεξεις με τετοιο τροπο κ οχι μεσω γνωστων κ μαλακιες θα σε επιλεξει γι αυτο που εισα κ μετα θα δειξεις κ θα καταλαβει ποιος ειναι αντρας κ ποιος ειναι απο επανω...αποψη μου
ετσι...που να γινουν αυτα τωρα,εδω τους κανεις ενα ωραιο σχολιο και σε κοιτανε σαν να τις εβρισες.αμα βρεις κοπελα που θα πεσει με αυτον τον απλο και σωστο τροπο τυχερος θα σαι...τουλαχιστον εμεις φιλε κανουμε αυτο που θελουμε χωρις να μας ενδιαφερει η γνωμη των αλλων ηλιθιων,αυτο ειναι ανδρισμος για μενα,να κανεις αυτο που νομιζεις σωστο ακουγοντας παραλληλα και αλλες γνωμες...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Είπαμε βρε παιδί μου αλλά κι εσύ το πήγες στο άλλο άκρο. Μιλάμε toomuch!  :grin: :grin:

μια χαρα τα λεει ο φιλος....ετσι θα επρεπε να ειναι...και να εισαι σιγουρη οτι ολα θα κυλουσαν πολυ πιο φυσιολογικα και τα κοινωνικα προβληματα θα ειχαν μικροτερη εκταση....τωρα εχουμε και οικονομικα προβληματα που εξωθουν σε κοινωνικα προβληματα και εχουμε και τις γυναικες απο πανω που προσπαθουν το καθετι να το εξηγησουν ωραιοποιημενα και συμφωνα με το καλουπι του μυαλου τους!αλλα ειπαμε...αγαμητοι ανδρες δεν υπαρχουν πλεον...αγαμητες γυναικες χιλιαδες...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
πειτε μου ποια γυναικα θα σκεφτεί να ζητησει βοηθεια σε μια δυσκολη στιγμη της ή και πιο ευκολη απο μια αλλη γυναικα....ρε παιδια η απαντηση σε αυτο το ερωτημα πιστευω ταπεινα οτι δειχνει πολλα πραγματα...το ποια ειναι αυτα σας αφηνω να τα πειτε και εσεις...

υ.γ. οι ανδρες εχουν πραγματικους φιλους ,οι γυναικες σχεδον καθολου!γιατι? :think:

Οι γυναίκες θεωρώ πως είναι κακιές. Έχουν κακία που πηγάζει από τη ζήλεια τους για τα άλλα θυληκά. Όλα τα βλέπουν ανταγωνιστικά. Είναι στα γονίδιά τους αυτό και δεν αλλάζει. Τώρα, κάποιες ξεφεύγουν από τον κανόνα αυτό αλλά αυτό δεν αποτελεί ξεχωριστό κανόνα.
Δεν ξέρω γιατί γίναμε έτσι. Όλα ξεκινούν από το ένστικτο της αναπαραγωγής και της διαιώνισης του είδους, που τουλάχιστον η γυναίκα το έχει έντονα. Τα υπόλοιπα πιστεύω είναι κατάλοιπα των διαφόρων κοινωνικών ζυμώσεων στο πέρασμα των αιώνων.
Και όντως, οι άντρες έχουν αληθινές φιλίες. Στις γυναίκες, υπάρχουν κι εκεί αληθινές φιλίες, όχι τόσο συχνά όμως. Επίσης μπορεί να αγαπάς τη φίλη σου, αλλά όταν πχ τη βλέπεις να ντύνεται να σκεφτείς μέσα στο μυαλό σου (αμάν! κοίτα τι ωραίο σώμα που έχει η τάδε κι εγώ δεν έχω!) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν την έχεις φίλη. Αυτό δείχνει ζήλεια που υπό συγκεκριμένες συνθήκες εκδηλώνεται με διαφόρους τρόπους. Τέλος πάντων.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

+sou_aresi_h_mounila  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom