Νέα

Σεξουαλική πείνα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
επειδη εισαι εξυπνη κ δεν κανω πλακα να σου κανω μια ερωτηση....κ πως πιστευεις οτι εχει γινει αυτο?δηλαδη κ παλια ετσι ηταν?τι αλλαξε(μια εξηγηση κατα την δικη σου κριση)

Θεωρώ ότι παλιά δεν ήταν έτσι, δεν είμαι σίγουρη όμως γιατί δεν τα έζησα να τα ξέρω. Πάντως πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια το κακό έχει παραγίνει. Έχω κουραστεί να βλέπω κοπέλες να φέρονται στους άντρες σα να είναι πατσαβούρες. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και το αντίθετο, εγώ μιλώ από τη γυναικεία πλευρά. Τα θυληκά σήμερα έχουν αφαιρέσει από τα αρσενικά το δυναμισμό και τον αυταρχισμό τους (δεν εννοώ να τις πλακώνει στο ξύλο, υπάρχει και μέση οδός) και αυτό εμένα προσωπικά με ξενερώνει.
Δεν υπάρχει σεβασμός, ο καθένας κοιτάει το μουνί του.

Πιστεύω ότι φταίει γι αυτό η απότομη χειραφέτηση των γυναικών γιατί μετά από πολλά χρόνια καταπίεσης δικαιωμάτων & ελευθεριών τους αυτό θα γινόταν, απλά νομίζω ξέφυγε από τον έλεγχο.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Χωσεε υπουργε πεστα ρεεε.Ετσι να υπαρχουν οι πουτανες να λυσανε οι φασολες σαβουρες απο το κακο τους!

Μα ξέρεις γιατί λυσάνε. Επειδή βλέπουν πόσο πιο όμορφες είναι πολλές και πιο θυληκές. Και ζηλεύουν οι άλλες και δώστου γκρίνια και κακό. Τι να κάνουμε. Αν αντί να κοιτάνε να βγάλουν το μάτι στις αλλοδαπές κοίταζαν πώς να κάνουν καλύτερο τον εαυτό τους (οι συγκεκριμένες) τότε ίσως βρίσκονταν σε άλλη μοίρα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Χωσεε υπουργε πεστα ρεεε.Ετσι να υπαρχουν οι πουτανες να λυσανε οι φασολες σαβουρες απο το κακο τους!

Ασε ρε φιλε με τις παλιοπατσαβουρες / βαλτε κανενα μουνοδαχτυλο να χυσετε λιγακι Ελληνιδες / κατα βαθος μας ζηλευουν φιλε whitey / ξερεις ποσο θα θελανε οι Ελληνιδες να ειναι αντρες και να φραπεδιαζονται στα στριπ ?????

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Να σου πω ρε οχιά. Δεν πας να τα πεις σε κανένα φεμινιστικό συνέδριο γιατί εμάς δε μας πιστεύουν;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
oxia καλά τα λες και ελπίζω να τα εφαρμόζεις και στις σχέσεις σου. Μπορείς να κρίνεις εάν είναι για καλό σας ή όχι.

Όλα ξεκινούν από το πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου και αυτόν που έχεις δίπλα σου. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια για να περνά η ώρα...

Επισκέπτης
Μα ξέρεις γιατί λυσάνε. Επειδή βλέπουν πόσο πιο όμορφες είναι πολλές και πιο θυληκές. Και ζηλεύουν οι άλλες και δώστου γκρίνια και κακό. Τι να κάνουμε. Αν αντί να κοιτάνε να βγάλουν το μάτι στις αλλοδαπές κοίταζαν πώς να κάνουν καλύτερο τον εαυτό τους (οι συγκεκριμένες) τότε ίσως βρίσκονταν σε άλλη μοίρα.

+1000 αλλα θα συνεχισουν να κολοκτυπιουνται και να στολιζουν διαφορα τις αλλοδαπες και να προπαγανδιζουν για το ποσο κακη φαρα ειναι...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ασε ρε φιλε με τις παλιοπατσαβουρες / βαλτε κανενα μουνοδαχτυλο να χυσετε λιγακι Ελληνιδες / κατα βαθος μας ζηλευουν φιλε whitey / ξερεις ποσο θα θελανε οι Ελληνιδες να ειναι αντρες και να φραπεδιαζονται στα στριπ ?????

Εσύ μπορεί να το λες για πλάκα αυτό αλλά εγώ το πιστεύω!
(Γι αυτό ο περσόνας με παίρνει μαζί του στα στριπομάγαζα  :uglystupid:)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Να σου πω ρε οχιά. Δεν πας να τα πεις σε κανένα φεμινιστικό συνέδριο γιατί εμάς δε μας πιστεύουν;

Καλά άμα πάω εγώ σε φεμινιστικό συνέδριο θα με ξεμαλλιάσουν οι λυσσάρες μ αυτά που θα πω  :uglystupid:

Επισκέπτης

Φιλε υπουργε εχουμε ενα ακαταμαχητο οπλο.Τα στριπ και γενικα τις αλλοδαπες.Αυτες οι φασολες μονο σε εμας μπορουν να βασιστουν δεν εχουν αλλη διεξοδο για το μουνι τους.Οποτε αστις να τρωνε ακυρο και να κολοκτυπιουνται απο την λυσα τους!

Επισκέπτης
Θεωρώ ότι παλιά δεν ήταν έτσι, δεν είμαι σίγουρη όμως γιατί δεν τα έζησα να τα ξέρω. Πάντως πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια το κακό έχει παραγίνει. Έχω κουραστεί να βλέπω κοπέλες να φέρονται στους άντρες σα να είναι πατσαβούρες. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και το αντίθετο, εγώ μιλώ από τη γυναικεία πλευρά. Τα θυληκά σήμερα έχουν αφαιρέσει από τα αρσενικά το δυναμισμό και τον αυταρχισμό τους (δεν εννοώ να τις πλακώνει στο ξύλο, υπάρχει και μέση οδός) και αυτό εμένα προσωπικά με ξενερώνει.
Δεν υπάρχει σεβασμός, ο καθένας κοιτάει το μουνί του.

Πιστεύω ότι φταίει γι αυτό η απότομη χειραφέτηση των γυναικών γιατί μετά από πολλά χρόνια καταπίεσης δικαιωμάτων & ελευθεριών τους αυτό θα γινόταν, απλά νομίζω ξέφυγε από τον έλεγχο.

σωστο αυτο που λες αλλα εαν κ ο αντρας ηταν πραγματικο αρσενικο οπως το εννοουμε θα επετρεπε στον εαυτο του τετοια συμπερφορα...δηλαδη μηπως κ οι αντρες δεν εχουν καταλαβει τον ρολο τους καλα κ απλα τοσα χρονια βολευοταν στην πατριαρχικη κοινωνια(που παρολο που θα με πεις συντηριτικο συμφωνω)κ δεν εψαχνε να ανακαλυψει τον ρολο του απεναντι στην γυναικα...καλη η τεστοστερονη καλα τα ενστικτα αλλα τα αρχιδια ο θεος μας τα εδωσε για καποιο λογο....οχι για διακοσμηση

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
+1000 αλλα θα συνεχισουν να κολοκτυπιουνται και να στολιζουν διαφορα τις αλλοδαπες και να προπαγανδιζουν για το ποσο κακη φαρα ειναι...

Ναι... οι ρωσίδες είναι πουτάνες. Ξέρω ξέρω.... τα έχω ακούσει εκατομμύρια φορές...
ναι οι ρωσίδες μας φταίνε τώρα... :jerking:

Επισκέπτης
σωστο αυτο που λες αλλα εαν κ ο αντρας ηταν πραγματικο αρσενικο οπως το εννοουμε θα επετρεπε στον εαυτο του τετοια συμπερφορα...δηλαδη μηπως κ οι αντρες δεν εχουν καταλαβει τον ρολο τους καλα κ απλα τοσα χρονια βολευοταν στην πατριαρχικη κοινωνια(που παρολο που θα με πεις συντηριτικο συμφωνω)κ δεν εψαχνε να ανακαλυψει τον ρολο του απεναντι στην γυναικα...καλη η τεστοστερονη καλα τα ενστικτα αλλα τα αρχιδια ο θεος μας τα εδωσε για καποιο λογο....οχι για διακοσμηση
συνηθως οσοι εχουν αρχιδια τη σημερον εποχη ειναι αυτοι που τις εχουν στο φτυσιμο οπως τοσες φορες εχει ειπωθει

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Απόλυτο δίκιο. Ο άντρας ίσως έχει αποπροσανατολιστεί τα τελευταία χρόνια και ίσως προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τη θέση του απέναντι στη γυναίκα. Όμως όπως τα έχω εγώ τα πράγματα στο μυαλό μου, δεν μπορώ τους άντρες που είναι άβουλοι και άτολμοι. Με ξενερώνει αυτή η εικόνα. Ο άντρας πρέπει να είναι πραγματικό αρσενικό, όπως λες κι εσύ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επισκέπτης
συνηθως οσοι εχουν αρχιδια τη σημερον εποχη ειναι αυτοι που τις εχουν στο φτυσιμο οπως τοσες φορες εχει ειπωθει

εμεις τα βγαλαμε τα συμπερασματα πριν κ νομιζω συμφωνησες...τωρα να σου πω κατι κ επι προσωπικου...το εαν ειμαι ομορφος το ξερω εγω το εαν εχω προσωπικοτητα το ξερω εγω το εαν εγω κανω καμακι κ τρεμουν οταν τους μιλαω κ τραυλιζουν κ δεν ξερουν τι να πουν το ξερω εγω το εαν με κοιτανε στο δρομο κ λιγουρευονται το ξερω εγω κ ο καθενας για τον εαυτο του....τωρα εαν ειναι κοτες...ποσος με ενδιαφερει....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
γουσταρεις να σε σερνουν δηλαδη...

Τώρα είδα ότι μου είχες γράψει αυτό.
Δεν μπορώ να απαντήσω αντικειμενικά, πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι ξενερώνω αν ξέρω ότι "τον έχω" τον άλλο.
Άσε που όπως είπα και πριν θεωρώ ότι ο άντρας πρέπει να είναι αγέρωχος και να μη δείχνει υποταγή στο θυληκό. Προσωπική μου γνώμη.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ξερεις ποσα studio προσφερουν αυταρχικο? :dancing:

Εντάξει βρε παιδί μου. Είπαμε προσωπική γνώμη.
Εξάλλου το αν κάποιος πάρει αυταρχικό δε σημαίνει πως θέλει να είναι έτσι σε όλη του τη ζωή --> στην καρπαζά.
Είναι το διαφορετικό.
Δεν είμαι αντίθετη με το αυταρχικό αλλά όχι επί μονίμου βάσεως  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom