Νέα

Σεξουαλική πείνα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Οι  Ελληνίδες κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει στο εξωτερικό. Δλδ μια ξένη, όσο είναι ελεύθερη (και νέα), θα έχει το γκόμενο της, θα απολαύσει τον έρωτα μέχρι να τον χορτάσει και όταν το μυαλό της έχει ευχαριστηθεί και νιωθει έτοιμη, κάνει οικογένεια.

Στον αντίποδα η Ελληνίδα, κρατιέται για να μη χαρακτηριστεί πουτάνα και χάσει το κελεπούρι. Μόλις παντρευτεί και εκπληρώσει την αποστολή της (δλδ τη διαίωνηση του είδους) ΤΟΤΕΕΕΕΕ θυμάται τη ζωή που έπρεπε να ζήσει. Κ αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια  ένα σωρό απωθυμένα, ανασφάλειες, απαιτήσεις, διαλύονται οικογένεια (γιατί οικογένεια=γυναίκα) μπλά μπλά μπλά

Επισκέπτης
το κουρασαμε παλι...τρωγομαστε με τον εαυτο μας μου φαινεται,ας κοιταξει ο καθενας να περναει καλα οπως μπορει και να μη χαλιεται απο τις μαλακιες που αυθυποβαλλεται

Επισκέπτης
το κουρασαμε παλι...τρωγομαστε με τον εαυτο μας μου φαινεται,ας κοιταξει ο καθενας να περναει καλα οπως μπορει και να μη χαλιεται απο τις μαλακιες που αυθυποβαλλεται

εγω το ειπα αυτο οσο καθομαστε να κλαψουριαζουμε επειδη δεν γαμαμε γενικα μιλωντας τοσο ειμαστε μειονεκτηκα εναντι του αντιθετου φυλλου....στα παπαρια μας κ να μην ξεχναμε οτι εμεις οι αντρες εχουμε την επιλογη να μην παρακαλαμε καμια γκομενα για να γαμησουμε εχοντας την επιλογη ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ..ολα τα αλλα ειναι για βερεσε.....αλλα να μην επαναπαφτουμε ομως κ μονο στην πουτανα....αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
οσο υπαρχουν πουτανες υπαρχει ελπιδα. το φαρμακο μας

Επισκέπτης
εγω το ειπα αυτο οσο καθομαστε να κλαψουριαζουμε επειδη δεν γαμαμε γενικα μιλωντας τοσο ειμαστε μειονεκτηκα εναντι του αντιθετου φυλλου....στα παπαρια μας κ να μην ξεχναμε οτι εμεις οι αντρες εχουμε την επιλογη να μην παρακαλαμε καμια γκομενα για να γαμησουμε εχοντας την επιλογη ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ..ολα τα αλλα ειναι για βερεσε.....αλλα να μην επαναπαφτουμε ομως κ μονο στην πουτανα....αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη
τελος. η ουσια ειπωθηκε

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Οι  Ελληνίδες κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει στο εξωτερικό. Δλδ μια ξένη, όσο είναι ελεύθερη (και νέα), θα έχει το γκόμενο της, θα απολαύσει τον έρωτα μέχρι να τον χορτάσει και όταν το μυαλό της έχει ευχαριστηθεί και νιωθει έτοιμη, κάνει οικογένεια.

Στον αντίποδα η Ελληνίδα, κρατιέται για να μη χαρακτηριστεί πουτάνα και χάσει το κελεπούρι. Μόλις παντρευτεί και εκπληρώσει την αποστολή της (δλδ τη διαίωνηση του είδους) ΤΟΤΕΕΕΕΕ θυμάται τη ζωή που έπρεπε να ζήσει. Κ αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια  ένα σωρό απωθυμένα, ανασφάλειες, απαιτήσεις, διαλύονται οικογένεια (γιατί οικογένεια=γυναίκα) μπλά μπλά μπλά

ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ρε freddie, όταν λες να σε καλύπτει η σχέση για να μην πας με πουτάνα, εννοείς προφανώς να σε καλύπτει σεξουαλικά. μα υπάρχουν πολλοί που έχουν μουνάρες γυναίκες που κάνουν και καλό σεξ και πάλι πάνε με πουτάνες. γιατί όλοι νομίζουν ότι το τέλειο είναι αλλού και το αναζητούν συνέχεια. κι αυτοί που θα βρουν μια ωραία πουτάνα που θα γαμιέται και καλά, μήπως θα μείνουν σ' αυτή? συνέχεια θα πηγαίνουν και με άλλες. και τη σκλεναρίκοβα να πηδάς, θα αναρωτιέσαι μήπως η κυρα-Σούλα η γειτόνισα κάνει καλύτερες πίπες κι αν σου δωθεί η ευκαιρία μπορεί να τη δοκιμάσεις ρισκάροντας τη σχέση με τη σκλεναρίκοβα
...σιγουρα αν δε σε καλυψει μια σχεση σεξουαλικα μπορει και να κοιταξεις παρα διπλα οσσο μουναρα και να ειναι η γυναικα η η γκομενα σου...εγω εννοω οταν μια σχεση δε σε καλυπτει ΚΑΙ σεξουαλικα αλλα ΚΑΙ σε αλλους τομεις πχ σε τομεις εποικινωνιας με τη συντροφο βλεπεις οτι δεν υπαρχει καμμια επαφη και πως υπαρχουν συνεχως τσακωμοι...μαζευονται απωθημενα ψυχολογικης φυσεως τοτε και ετσι το αρσενικο ψαχνει να εκτονωθει σε διαφοες διεξοδους...παραδειγμα:τσακωνεσαι με την κοπελια σου πολυ ασχημα και εισαι γεματος νευρα και στενοχωρια..αν σε πιασει καποιος απο τη μυτη σιγουρα εκεινη τη στιγμη θα εισαι ετοιμος να εκραγεις...ε και για να ψυχαγωγησεις και να ξεχαστεις καταληγεις τσαρκα στη Φυλης η να τηλεφωνεις σε ενα πρακτορειο γαι να σου στειλει μαι κοπελα σπιτι να ξαχαρμανιασεις...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

σωστο αυτο και οντως συμβαινει....το ερωτημα ειναι γιατι στις προηγμενες ευρωπαικες χωρες και κυριως στις βορειες οι γυναικες εχουν τετοια συμπεριφορα και στην ελλαδα εχουν τη συμπεριφορα αυτη...το περιεργο ειναι οτι αντιστοιχα η συμπεριφορα των ανδρων δε διαφερει και πολυ ασχετως εθνοτητας(για την ευρωπαικη κυριως ζωνη μιλαω που σχετικα γνωριζω καλυτερα απο προσωπικη εμπειρια).

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
αυτη την καραμελα εχω βαρεθει να την ακουω...απλα ειναι τα πραγματα...οπως υπαρχουν αντρες ανασφαλεις ετσι υπαρχουν κ γυναικες μονο που η διαφορα ειναι μεγαλη....

Χαριτολογώντας το είπα.
Δεν υπερασπίζομαι - ούτε το έκανα ποτέ - τα ελαττώματα της γυναίκας ούτε και κανενός άλλου. Ούτε τα δικαιολογώ. Απλώς προσπαθώ να τα εξηγώ

Επισκέπτης
...σιγουρα αν δε σε καλυψει μια σχεση σεξουαλικα μπορει και να κοιταξεις παρα διπλα οσσο μουναρα και να ειναι η γυναικα η η γκομενα σου...εγω εννοω οταν μια σχεση δε σε καλυπτει ΚΑΙ σεξουαλικα αλλα ΚΑΙ σε αλλους τομεις πχ σε τομεις εποικινωνιας με τη συντροφο βλεπεις οτι δεν υπαρχει καμμια επαφη και πως υπαρχουν συνεχως τσακωμοι...μαζευονται απωθημενα ψυχολογικης φυσεως τοτε και ετσι το αρσενικο ψαχνει να εκτονωθει σε διαφοες διεξοδους...παραδειγμα:τσακωνεσαι με την κοπελια σου πολυ ασχημα και εισαι γεματος νευρα και στενοχωρια..αν σε πιασει καποιος απο τη μυτη σιγουρα εκεινη τη στιγμη θα εισαι ετοιμος να εκραγεις...ε και για να ψυχαγωγησεις και να ξεχαστεις καταληγεις τσαρκα στη Φυλης η να τηλεφωνεις σε ενα πρακτορειο γαι να σου στειλει μαι κοπελα σπιτι να ξαχαρμανιασεις...
γιατι να φερεις τον εαυτο σου σε αυτη τη θεση εξαρχης?

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ειναι ισως επιταγη των καιρων μας η γυναικα να μετατραπει σε θυτη...τι να πω δεν ξερω...φταιει η διαπαιδαγωγηση απο το σπιτι τους οι συμβουλες που περνουν απο μανα σε κορη για τα λαθη του ενδοξου παρελθοντος...η καταπιεση που υπεστη τα παλαιοτερα χρονια το γυναικιο φυλο και ξαφνικα αντιδρα...τι να πω τα εχω χαμενα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Στον αντίποδα η Ελληνίδα, κρατιέται για να μη χαρακτηριστεί πουτάνα και χάσει το κελεπούρι....

τι εννοείς κρατιέται ρε συ? κρατάει την παρθενιά για το γάμο? πού είναι αυτές οι ελληνίδες και δεν τις βλέπω εγώ???????

Επισκέπτης
Ειναι ισως επιταγη των καιρων μας η γυναικα να μετατραπει σε θυτη...τι να πω δεν ξερω...φταιει η διαπαιδαγωγηση απο το σπιτι τους οι συμβουλες που περνουν απο μανα σε κορη για τα λαθη του ενδοξου παρελθοντος...η καταπιεση που υπεστη τα παλαιοτερα χρονια το γυναικιο φυλο και ξαφνικα αντιδρα...τι να πω τα εχω χαμενα...
τηλεοραση φιλε...αφου ολες απο κει μορφωνονται,η απο κανα κοσμοπολιταν

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

δεν την αρνούμε αυτήν την περίπτωση. αλλά αυτό δεν ενισχύει την αρχική σου τοποθέτηση. πήγαινε λίγο πίσω να δεις πως ξεκίνησε η κουβέντα μας

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
....ευτυχως που δε χαθηκε ο ερωτας ευτυχως που υπαρχουν πουτανες....(Β Παπακωνσταντινου)

Επισκέπτης
και κατ αντιστροφή. Όσο υπάρχουν άντρες - κορόιδα υπάρχει χρήμα για τις πουτάνες.
κοροιδα επειδη κανουν κατι ξεκαθαρο?χωρις να κοροιδευουν ουτε τον εαυτο τους ουτε κανεναν?τι εννοεις ακριβως κοπελια

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
αυτο δεν νομιζω να ειναι εξηγηση....

Βρε χρυσέ μου άνθρωπε, ένα άρθρο από εφημερίδα έβαλα! Δεν πήγα να εξηγήσω τα ανεξήγητα!
Αφού συμφωνούμε επί της ουσίας γιατί με βγάζεις στη σέντρα;
Και ναι, σίγουρα δεν είναι εξήγηση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom