Επισκέπτης
κατι σαν τα σκουπιδια στους δρομους ενα πραγμα....χαχαχα, όχι ρε. ''από συνήθεια'' εννοεί αυτό που λέμε ''συνηθίζεται να γίνεται'', ''είθιστε''. συνήθεια της κοινωνίας μας δηλαδή.
κατι σαν τα σκουπιδια στους δρομους ενα πραγμα....χαχαχα, όχι ρε. ''από συνήθεια'' εννοεί αυτό που λέμε ''συνηθίζεται να γίνεται'', ''είθιστε''. συνήθεια της κοινωνίας μας δηλαδή.
και τι καταλαβαινουν?χαλανε τη μακροχρονια σχεση τους με επιβεβαιωση της βαρεμαρας τους
βλεπε κουγιας,χε χε χεΠαιδιά εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι οι δικηγόροι κάνουν χρυσές δουλειές με τα διαζύγια. Πάνω από το 50% των ζευγαριών που παντρεύονται, σε σύντομο χρονικό διάστημα παίρνουν διαζύγιο...
εγω προσωπικα σκεφτομαι να πουλησω κατι ακινητα που εχω και να φυγω,θα ζησω τα υπολοιπα χρονια της ζωης μου εξω και θα ερχομαι εδω μονο για διακοπες το καλοκαιρι
Συμφωνώ στα βασικά.
Αλλά και πάλι, οι γυναίκες των δυσαρεστημένων που την κάνουν προς μπουρδέλα μεριά, τι κάνουν τότε;
γι αυτο καλο ειναι να συζει κανεις και μολις και αν βαρεθει να ξεκινησει για αλλα μερη,αλλους τοπους...ούτως ή άλλως δεν είναι ο γάμος αυτός που θα χαλάσει τη μακροχρόνια σχέση. μπορεί να χαλάσει και χωρίς αυτόν. απλώς ο γάμος διευκολύνει τα πράγματα, διότι η κοινή μακρόχρονη συμβίωση αποκαλύπτει τα κουσούρια του καθενός που έρχονται σε αντίθεση με τον εγωισμό του άλλου (και το αντίστροφο).
αυτο το κανουν και ενω ειναι καλα,χε χεΠροφανως τους κρατανε ακομα η πανε με τον κολητο τους
γι αυτο καλο ειναι να συζει κανεις και μολις και αν βαρεθει να ξεκινησει για αλλα μερη,αλλους τοπους...
και καλα κανουν τουλαχιστον δεν κοροιδευουν κανενανφίλε πολλοί το επιλέγουν τα τελευταία χρόνια
φίλε πολλοί το επιλέγουν τα τελευταία χρόνια
έχετε αρκετό δίκιο παιδιά, αλλά είναι, βλέπετε, κι αυτές οι ''κοινωνικές συνήθειες''
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας......To χω αναφερει και πιο πανω αυτο που θα πω και σε αλλα θρεντ...μια βολτα στα μπουρδελα και στα στουντιο σε κανει να αναρρωτιεσαι:Γιατι τοσα παιδια με εξωτερικη εμφανιση με χιουμορ με καλλιεργεια αλλα και φραγκατοι(βλεπω συναγωνιστες να μπαινουν και να βγαινουν απο AUDI TT MERCEDES κτλ)κοβουν συνεχως βολτες κι επισκεπτονται τους οικους της πληρομενης ηδονης?Αλλα κι εδω μεσα το παρατηρω:εχω θαυμασει ατομα για το χιουμορ τις ιδεες τους τις ευαισθησιες τους κτλ τι γινεται βρε παιδια? πως μια γυναικα το παιζει δυσκολη σε απεναντι σε τετοια παιδια?
εγω προσωπικα σκεφτομαι να πουλησω κατι ακινητα που εχω και να φυγω,θα ζησω τα υπολοιπα χρονια της ζωης μου εξω και θα ερχομαι εδω μονο για διακοπες το καλοκαιρι
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας......
κοινως ειναι βλαμμενες!!!!Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας......
Βάζω κάτι τελευταίο μικρό που επίσης διάβασα στα Νέα σήμερα...
Oι ορμόνες, λένε, ευθύνονται για το...
καρούμπαλο που φέρουν οι γυναίκες, επειδή συχνά- πυκνά χτυπάνε στη «γυάλινη οροφή». Τρεις ολόκληρες σελίδες αφιερώθηκαν σε βρετανική εφημερίδα, ώστε να αναλυθεί σε βάθος το μυστήριο της γυναικείας φύσης.
Οι επιστήμονες ξεκίνησαν από τα ποντίκια και αργά αλλά σταδιακά έφτασαν στα άδυτα του θηλυκού εγκεφάλου. Αποφάνθηκαν τελικά πως για όλα φταίει η οξυτοκίνη, γνωστή και ως ορμόνη της ευχαρίστησης. Αυτή η ουσία, είπαν, χτυπάει «κόκκινο» όταν οι γυναίκες θηλάζουν τα νεογέννητά τους, όταν τα φροντίζουν, όταν βοηθούν τους συνανθρώπους τους, όταν πασχίζουν να διεισδύσουν στα προβλήματα των αγαπημένων τους για να νιώσουν τι τους συμβαίνει.
Αυτή η βιολογική ανάγκη των γυναικών έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την τεστοστερόνη- την αρσενική ορμόνη- που προσφέρει στους άντρες την ικανότητα να διαβάζουν τη διάθεση των άλλων. Δεν πρόκειται ωστόσο για αλτρουισμό που συνοδεύεται από κινήσεις προσφοράς, αλλά για έμφυτο ταλέντο που τις ωθεί στον ανταγωνισμό, πατώντας- ενίοτε- επί πτωμάτων!