Νέα

Σεξουαλική πείνα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και τι καταλαβαινουν?χαλανε τη μακροχρονια σχεση τους με επιβεβαιωση της βαρεμαρας τους

ούτως ή άλλως δεν είναι ο γάμος αυτός που θα χαλάσει τη μακροχρόνια σχέση. μπορεί να χαλάσει και χωρίς αυτόν. απλώς ο γάμος διευκολύνει τα πράγματα, διότι η κοινή μακρόχρονη συμβίωση αποκαλύπτει τα κουσούρια του καθενός που έρχονται σε αντίθεση με τον εγωισμό του άλλου (και το αντίστροφο).

Επισκέπτης
Παιδιά εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι οι δικηγόροι κάνουν χρυσές δουλειές με τα διαζύγια. Πάνω από το 50% των ζευγαριών που παντρεύονται, σε σύντομο χρονικό διάστημα παίρνουν διαζύγιο...
βλεπε κουγιας,χε χε χε

OP
OP
spiros1968

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
εγω προσωπικα σκεφτομαι να πουλησω κατι ακινητα που εχω και να φυγω,θα ζησω τα υπολοιπα χρονια της ζωης μου εξω και θα ερχομαι εδω μονο για διακοπες το καλοκαιρι

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εγω προσωπικα σκεφτομαι να πουλησω κατι ακινητα που εχω και να φυγω,θα ζησω τα υπολοιπα χρονια της ζωης μου εξω και θα ερχομαι εδω μονο για διακοπες το καλοκαιρι

έτσι. και για να βρίσκεις και καμιά πουτάνα να γαμάς, γιατί εκεί που θα πας δεν πληρώνει ο κόσμος για να γαμήσει

Επισκέπτης
ούτως ή άλλως δεν είναι ο γάμος αυτός που θα χαλάσει τη μακροχρόνια σχέση. μπορεί να χαλάσει και χωρίς αυτόν. απλώς ο γάμος διευκολύνει τα πράγματα, διότι η κοινή μακρόχρονη συμβίωση αποκαλύπτει τα κουσούρια του καθενός που έρχονται σε αντίθεση με τον εγωισμό του άλλου (και το αντίστροφο).
γι αυτο καλο ειναι να συζει κανεις και μολις και αν βαρεθει να ξεκινησει για αλλα μερη,αλλους τοπους...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
έχετε αρκετό δίκιο παιδιά, αλλά είναι, βλέπετε, κι αυτές οι ''κοινωνικές συνήθειες''

Επισκέπτης
εγω παντως προτεινω να σταματησουμε να ασχολουμαστε με το εαν πειναμε γιατι κ μονο που ασχολουμαστε ειμαστε μειονεκτηκα εναντι του αντιθετου φιλου....κ να σας πω κ κατι...ο καθενας ξερει τι ειναι κ ξερει τι του αναλογει...το εαν υπαρχουν γκομενες που απο ανασφαλεια τα φτιαχνουν με χοντρους κοντος κ ασχημους αυτο δεν πρεπει να μας στενοχωρει αλλα να μας ξεκαρδιζει στα γελια......οποιος καταλαβε καταλαβε

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
To χω αναφερει και σε αλλα θρεντ πιο πανω αυτο που θα πω...μια βολτα στα μπουρδελα και στα στουντιο σε κανει να αναρρωτιεσαι:Γιατι τοσα παιδια με εξωτερικη εμφανιση με χιουμορ με καλλιεργεια αλλα και φραγκατοι(βλεπω συναγωνιστες να μπαινουν και να βγαινουν απο AUDI TT MERCEDES κτλ)κοβουν συνεχως βολτες κι επισκεπτονται τους οικους της πληρομενης ηδονης?Αλλα κι εδω μεσα το παρατηρω:εχω θαυμασει ατομα για το χιουμορ τις ιδεες τους τις ευαισθησιες τους κτλ τι γινεται βρε παιδια? :think:πως μια γυναικα το παιζει δυσκολη σε απεναντι σε τετοια παιδια?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε Σπύρο, γράφε δημόσια ό,τι θες. δεν πρόκειται να προσβληθώ ούτε να εκτεθώ. τι τα θες τα πμ?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
To χω αναφερει και πιο πανω αυτο που θα πω και σε αλλα θρεντ...μια βολτα στα μπουρδελα και στα στουντιο σε κανει να αναρρωτιεσαι:Γιατι τοσα παιδια με εξωτερικη εμφανιση με χιουμορ με καλλιεργεια αλλα και φραγκατοι(βλεπω συναγωνιστες να μπαινουν και να βγαινουν απο AUDI TT MERCEDES κτλ)κοβουν συνεχως βολτες κι επισκεπτονται τους οικους της πληρομενης ηδονης?Αλλα κι εδω μεσα το παρατηρω:εχω θαυμασει ατομα για το χιουμορ τις ιδεες τους τις ευαισθησιες τους κτλ τι γινεται βρε παιδια? :think:πως μια γυναικα το παιζει δυσκολη σε απεναντι σε τετοια παιδια?
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας......

Βάζω κάτι τελευταίο μικρό που επίσης διάβασα στα Νέα σήμερα...

Oι ορμόνες, λένε, ευθύνονται για το...
καρούμπαλο που φέρουν οι γυναίκες, επειδή συχνά- πυκνά χτυπάνε στη «γυάλινη οροφή». Τρεις ολόκληρες σελίδες αφιερώθηκαν σε βρετανική εφημερίδα, ώστε να αναλυθεί σε βάθος το μυστήριο της γυναικείας φύσης.
Οι επιστήμονες ξεκίνησαν από τα ποντίκια και αργά αλλά σταδιακά έφτασαν στα άδυτα του θηλυκού εγκεφάλου. Αποφάνθηκαν τελικά πως για όλα φταίει η οξυτοκίνη, γνωστή και ως ορμόνη της ευχαρίστησης. Αυτή η ουσία, είπαν, χτυπάει «κόκκινο» όταν οι γυναίκες θηλάζουν τα νεογέννητά τους, όταν τα φροντίζουν, όταν βοηθούν τους συνανθρώπους τους, όταν πασχίζουν να διεισδύσουν στα προβλήματα των αγαπημένων τους για να νιώσουν τι τους συμβαίνει.
Αυτή η βιολογική ανάγκη των γυναικών έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την τεστοστερόνη- την αρσενική ορμόνη- που προσφέρει στους άντρες την ικανότητα να διαβάζουν τη διάθεση των άλλων. Δεν πρόκειται ωστόσο για αλτρουισμό που συνοδεύεται από κινήσεις προσφοράς, αλλά για έμφυτο ταλέντο που τις ωθεί στον ανταγωνισμό, πατώντας- ενίοτε- επί πτωμάτων!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

μεγαλε πιστεψε με εισαι το ειδωλο μου αν το κανεις!

Επισκέπτης

αυτη την καραμελα εχω βαρεθει να την ακουω...απλα ειναι τα πραγματα...οπως υπαρχουν αντρες ανασφαλεις ετσι υπαρχουν κ γυναικες μονο που η διαφορα ειναι μεγαλη....

Επισκέπτης

Βάζω κάτι τελευταίο μικρό που επίσης διάβασα στα Νέα σήμερα...

Oι ορμόνες, λένε, ευθύνονται για το...
καρούμπαλο που φέρουν οι γυναίκες, επειδή συχνά- πυκνά χτυπάνε στη «γυάλινη οροφή». Τρεις ολόκληρες σελίδες αφιερώθηκαν σε βρετανική εφημερίδα, ώστε να αναλυθεί σε βάθος το μυστήριο της γυναικείας φύσης.
Οι επιστήμονες ξεκίνησαν από τα ποντίκια και αργά αλλά σταδιακά έφτασαν στα άδυτα του θηλυκού εγκεφάλου. Αποφάνθηκαν τελικά πως για όλα φταίει η οξυτοκίνη, γνωστή και ως ορμόνη της ευχαρίστησης. Αυτή η ουσία, είπαν, χτυπάει «κόκκινο» όταν οι γυναίκες θηλάζουν τα νεογέννητά τους, όταν τα φροντίζουν, όταν βοηθούν τους συνανθρώπους τους, όταν πασχίζουν να διεισδύσουν στα προβλήματα των αγαπημένων τους για να νιώσουν τι τους συμβαίνει.
Αυτή η βιολογική ανάγκη των γυναικών έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την τεστοστερόνη- την αρσενική ορμόνη- που προσφέρει στους άντρες την ικανότητα να διαβάζουν τη διάθεση των άλλων. Δεν πρόκειται ωστόσο για αλτρουισμό που συνοδεύεται από κινήσεις προσφοράς, αλλά για έμφυτο ταλέντο που τις ωθεί στον ανταγωνισμό, πατώντας- ενίοτε- επί πτωμάτων!
κοινως ειναι βλαμμενες!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom