Νέα

Σεξουαλική πείνα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μα φιλαρακι και μαζοχας να ειναι δεν μπορεις να τον λες χαζο η βλακα
το επειδη εμενα μου αρεσουν οι κοντες και εσενα οι ψηλες δε σημαινει οτι ειμαι βλακας
ετσι δεν ειναι?
ναι φυσικα και συμφωνω σε αυτο,μαλλον δεν το εθεσα καλα.αυτο που λεω ειναι πως ειναι μεγαλη βλακεια να ταλαιπωρειται και να υποβιβαζεται καποιος για μια μαλακω που τον πουτσογραφει

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οι εξυπνοι κλανουν τις πατσαβουρες τις δικες μας και φερνουν μια απο εξωτερικο

ρε, άνοιξες θρεντ για να μας πείσεις ότι είσαι έξυπνος?
προβλέπω το επόμενο θρεντ σου να έχει τίτλο ''πώς οι έξυπνοι ξεβουλώνουν μόνοι το νεροχύτη τους''

OP
OP
spiros1968

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
αυτο με τισ γκομενες που το παιζουν δυσκολες μονο στην ελλαδα συμβαινει απο ολον τον πλανητη.στο εξωτερικο ειναι αδιανοητο να πληρωνεις για να γαμησεις διτι δεν εχεις γκομενα οπως συμβαινει  εδωπερα

Επισκέπτης
Άντρας που του τρώει λεφτά μία γυναίκα χωρίς να το καταλαβαίνει και χωρίς να είναι συνειδητή επιλογή του = χαζός.
Δεν είναι όλοι έτσι αλλά υπάρχουν πολλοί, νομίζω.
Ταπεινή μου άποψη.
Πάντως εγώ βγάζω το καπέλο σε έξυπνους άντρες που τις κάνουν να σέρνονται αντί να τους σέρνουν εκείνες... ;) Respect
γουσταρεις να σε σερνουν δηλαδη...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
.......στο εξωτερικο ειναι αδιανοητο να πληρωνεις για να γαμησεις διτι δεν εχεις γκομενα οπως συμβαινει  εδωπερα

σωστός. είναι πασίγνωστο ότι είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει πουτάνες  :headbang: :headbang: :headbang:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως εγώ βγάζω το καπέλο σε έξυπνους άντρες που τις κάνουν να σέρνονται αντί να τους σέρνουν εκείνες... ;) Respect

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας από τους δύο θα πρέπει να σέρνετε? Τι λογική είναι αυτή ρε πούστη μου. Στο τέλος θα έχει ενα ζευγάρι ραντεβού και θα πηγένουν και οι δύο με όπλο, κράνος, εξάρτηση και πετσέτα στο λαιμό για παν ενδεχόμενο.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας από τους δύο θα πρέπει να σέρνετε? Τι λογική είναι αυτή ρε πούστη μου. Στο τέλος θα έχει ενα ζευγάρι ραντεβού και θα πηγένουν και οι δύο με όπλο, κράνος, εξάρτηση και πετσέτα στο λαιμό για παν ενδεχόμενο.

χαχχαχα. ωραίος. είναι πράγματι μυστήριο το πώς σκέφτονται μερικοί

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Δεν κατάλαβες.
Δεν είπα ότι επικροτώ ο ένας από τους δύο να σέρνει τον άλλο.
Απλά είπα ότι είναι τόσο συνηθισμένο ο άντρας να σέρνεται πίσω από τη γυναίκα που προτιμώ να βλέπω κάπου-κάπου το αντίθετο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ναι φυσικα και συμφωνω σε αυτο,μαλλον δεν το εθεσα καλα.αυτο που λεω ειναι πως ειναι μεγαλη βλακεια να ταλαιπωρειται και να υποβιβαζεται καποιος για μια μαλακω που τον πουτσογραφει
ναι ετσι συμφωνω
κανενας να μην ειναι μαλακας

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

+1000

Επισκέπτης
σωστός. είναι πασίγνωστο ότι είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει πουτάνες  :headbang: :headbang: :headbang:

Ε κοιτα ο πανικος που γινεται με τον αγοριαιο ερωτα εδω δεν γινεται και σε πολλες Ευρωπαικες χωρες ειδικα τοσο εντονα...
Κακα τα ψεματα εχουν καταντησει ετσι οι σχεσεις των δυο φυλων στην Ελλαδα που ειναι σχεδον αναγκαια η υπαρξη του αγοριαιου ερωτα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ε όχι και μοναδική...εκτός εάν εννοείς κάτι άλλο.

pilot, wake up! ειρωνεύομαι τις μαλακίες του σπύρου. σε άλλες χώρες με ''λιγότερη σεξουαλική πείνα'' υπάρχουν πολύ περισσότερες πουτάνες.

Επισκέπτης
χαχχαχα. ωραίος. είναι πράγματι μυστήριο το πώς σκέφτονται μερικοί
χανετε την ουσια,ΟΛΟΙ σκεφτονται ετσι για να μη πληγωθουν και καλα.αλλα στο τελος χαλιουνται περισσοτερο και μετα δωστου παλι απ την αρχη

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειναι ολοι ετσι να σερνονται δλδ..μιλαω εκ πειρας..αν υπαρχει συννενοηση προ γαμου και ειναι και οι δυο νορμαλ..γιατι να αλλαξει κατι μετα?μιλαω εκ πειρας,παντρεμενος γαρ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ε κοιτα ο πανικος που γινεται με τον αγοριαιο ερωτα εδω δεν γινεται και σε πολλες Ευρωπαικες χωρες ειδικα τοσο εντονα...
Κακα τα ψεματα εχουν καταντησει ετσι οι σχεσεις των δυο φυλων στην Ελλαδα που ειναι σχεδον αναγκαια η υπαρξη του αγοριαιου ερωτα.
Εννοείς στα σοβαρά οτι η αιτία που έχουμε τόσο πολλές πουτάνες στην Ελλάδα είναι οι κακές σχέσεις των δύο φύλων;
Τότε γιατί δεν έχουμε και ανάλογες αρσενικές πουτάνες;      :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

ναι καλά. μωρέ γίνεται παντού χαμός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom