Νέα

Σεξουαλική πείνα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
+1000
Ετσι ειναι φιλε.Για αυτο υπαρχουν τοσα μπουρδελα στην ελλαδα.Στην σουηδια και γενικα σκανδιναβια δεν υπαρχει τιποτα..Το θεωρουν γελοιο να πληρωνεις για να γαμας.Βεβαια εκει δεν υπαρχει ο συντηριτισμος και τα κομπλεξ των ελεινιδων και ενοειτε εχουν και πολυ πιο ωραιες γυναικες σε φυλετικα χαρακτηριστικα.

Ναι ρε φίλε συμφωνώ. Αλλά δες και την άλλη μεριά. Στις Σκανδιναβικές χώρες μια γυναίκα μπορεί να έχει σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς να φοβάτε οτι θα την λένε πουτάνα πίσω από την πλάτη της όπως γίνετε εδώ. Και όπως πολύ καλά ξέρεις πουτάνα θα την αποκαλούν και άντρες και γυναίκες.

OP
OP
spiros1968

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
εαν θυμαστε ο τζιγκερ ειχε βγαλει πρωτος το μπακουρις κλαμπ με αυτοκολητα μπλουζακια κτλ πριν 20 χρονια ασχετως αμα επειτα παντρευτηκε διοτι ηταν περιζητητος γαμπρος

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
θέλει να πει ότι όταν βγαίνει στο δρόμο και φωνάζει ''ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΩ?'', καμία δεν του απαντάει θετικά
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το παιζουν δυσκολες ακομα και κοπελες που δεν ειναι ιδιαιτερα εμφανισιακες,αυτο με εκνευριζει
τι εννοεις ρε φιλε δυσκολες
δεν γινεσαι πιο σαφης

Επισκέπτης
Ναι ρε φίλε συμφωνώ. Αλλά δες και την άλλη μεριά. Στις Σκανδιναβικές χώρες μια γυναίκα μπορεί να έχει σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς να φοβάτε οτι θα την λένε πουτάνα πίσω από την πλάτη της όπως γίνετε εδώ. Και όπως πολύ καλά ξέρεις πουτάνα θα την αποκαλούν και άντρες και γυναίκες.

Φυσικα φταει και η δικια μας σαπια κοινωνια.Η σεμνοτυφια και ο συντηρητισμος εφαγαν αυτη την χωρα....
Απλα πολλες δικες μας εχουν παρει αερα τα μυαλα τους και την εχουν δει ντιβες με αποτελεσμα καλα παιδια και συνεσταλμενα ατομα να τρωνε ακυρο.Στην τελικη ουτε οι ιδιες δεν ξερουν τι θελουν απο ενα σημειο και μετα.

Επισκέπτης
Φυσικα φταει και η δικια μας σαπια κοινωνια.Η σεμνοτυφια και ο συντηρητισμος εφαγαν αυτη την χωρα....
Απλα πολλες δικες μας εχουν παρει αερα τα μυαλα τους και την εχουν δει ντιβες με αποτελεσμα καλα παιδια και συνεσταλμενα ατομα να τρωνε ακυρο.Στην τελικη ουτε οι ιδιες δεν ξερουν τι θελουν απο ενα σημειο και μετα.
επομενως τι κανουμε? απλως τις ΓΡΑΦΟΥΜΕ και τις κοροιδευουμε

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλά ρε, θεωρείτε ότι το γαμήσι στις μέρες μας είναι δυσκολότερο από παλιότερα? εγώ για να γαμήσω πρώτη φορά έφτασα 19 χρονών. οι σημερινοί νέοι (και μιλώ για αγόρια) σε μεγάλο ποσοστό πρωτογαμάνε στο λύκειο!

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Φίλε μου εγώ θεωρώ οτι έχουμε αυτό που μας αξίζει. Όπως και οι γυναίκες έχουν αυτό που τους αξίζει.
Και πολλές κοπέλες και συνεσταλμένες είναι μόνες τους γιατί είχαν την ατυχία να γεννηθούν με μικρά βυζιά.
Εμείς τον φτιάξαμε αυτό τον κόσμο εμείς τον λουζόμαστε.

Επισκέπτης
Φίλε μου εγώ θεωρώ οτι έχουμε αυτό που μας αξίζει. Όπως και οι γυναίκες έχουν αυτό που τους αξίζει.
Και πολλές κοπέλες και συνεσταλμένες είναι μόνες τους γιατί είχαν την ατυχία να γεννηθούν με μικρά βυζιά.
Εμείς τον φτιάξαμε αυτό τον κόσμο εμείς τον λουζόμαστε.

Σε γενικες γραμμες συμφωνω.Φταιμε και εμεις που τις εχουμε κανει να εχουν τετοια νοοτροπια με τον μουνοδουλισμο...

Στις κοπελες με τα μικρα βυζια κανω μια μικρη ενσταση.Δεν ειναι μονο οτι μπορει να μην εχουν μεγαλα βυζια που δεν ειναι το παν για εμενα αλλα εδω μιλαμε και για χοντροκωλες 150 κιλα με γουρουνοφατσες που παριστανουν τις ντιβες πολλες φορες....

Επισκέπτης
Ετσι πρεπει κανονικα.Απλα πολλοι κολανε και υπερκτιμουν τις σαβουρες...
υπαρχουν και ευαισθητοι τι να κανουμε.οχι οτι εγω δεν ειμαι αλλα οχι σε σημειο να με δουλευει η καθε ηλιθια που νομιζει οτι ειναι η μπελουτσι

Επισκέπτης
Σε γενικες γραμμες συμφωνω.Φταιμε και εμεις που τις εχουμε κανει να εχουν τετοια νοοτροπια με τον μουνοδουλισμο...

Στις κοπελες με τα μικρα βυζια κανω μια μικρη ενσταση.Δεν ειναι μονο οτι μπορει να μην εχουν μεγαλα βυζια που δεν ειναι το παν για εμενα αλλα εδω μιλαμε και για χοντροκωλες 150 κιλα με γουρουνοφατσες που παριστανουν τις ντιβες πολλες φορες....
...και τις βλεπεις να σερνουν μια χαρα παιδια απο πισω... ε ρε βλακες που υπαρχουν

Επισκέπτης
υπαρχουν και ευαισθητοι τι να κανουμε.οχι οτι εγω δεν ειμαι αλλα οχι σε σημειο να με δουλευει η καθε ηλιθια που νομιζει οτι ειναι η μπελουτσι

Καλα τα εσωτερικα χαρισματα αλλα ακομα καλυτερα και σημαντικοτερα τα εξωτερικα :dancing:
Το θεμα ειναι οτι πολλες τετοιες σαβουρες ουτε εσωτερικα χαρισματα δεν εχουν παρα μονο μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους και απαιτησεις απο τον καθε καημενο που τις ειδε αισθηματικα...

Επισκέπτης
Καλα τα εσωτερικα χαρισματα αλλα ακομα καλυτερα και σημαντικοτερα τα εξωτερικα :dancing:
Το θεμα ειναι οτι πολλες τετοιες σαβουρες ουτε εσωτερικα χαρισματα δεν εχουν παρα μονο μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους και απαιτησεις απο τον καθε καημενο που τις ειδε αισθηματικα...
εμ γι αυτο λεω γραψτε τις...εντωμεταξυ οι περισσοτερες γουσταρουν αγρι δουλεμα ρε φιλε,καβλωνουν αμα τις γραφεις,τι ανωμαλια κι αυτη...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Αυτές θα ψοφήσουν μόνες τους. Δεν ασχολούμαστε με τις ακραίες περιπτώσεις.
Στο μέσο όρο όμως η κατάσταση είναι όπως κάθε τι σε αυτή τη χώρα. Μη δείς έναν καλό, να τον πατήσεις στο λαρύγγι. Το ίδιο και στις σχέσεις. Δεν έχει να κάνει με το φύλο, έτσι ήμαστε εκπαιδευμένοι από την κούνια μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom