Νέα

Σεξουαλική πείνα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εμ γι αυτο λεω γραψτε τις...εντωμεταξυ οι περισσοτερες γουσταρουν αγρι δουλεμα ρε φιλε,καβλωνουν αμα τις γραφεις,τι ανωμαλια κι αυτη...

Το κλασσιμο ρε ειναι εγγυημενη μεθοδος επιτυχιας.Ειδικα αμα η αλλη ειναι κολημενη μαζι σου ετσι και αρχισεις να την κλανεις μετα και κολο σου δινει αμα θελεις :dancing:

Επισκέπτης
Το κλασσιμο ρε ειναι εγγυημενη μεθοδος επιτυχιας.Ειδικα αμα η αλλη ειναι κολημενη μαζι σου ετσι και αρχισεις να την κλανεις μετα και κολο σου δινει αμα θελεις :dancing:
οτι θελεις σου κανει μετα.εντωμεταξυ στις φιλες της λεει οτι σε κανει οτι θελει!!!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σε γενικες γραμμες συμφωνω.Φταιμε και εμεις που τις εχουμε κανει να εχουν τετοια νοοτροπια με τον μουνοδουλισμο...

Στις κοπελες με τα μικρα βυζια κανω μια μικρη ενσταση.Δεν ειναι μονο οτι μπορει να μην εχουν μεγαλα βυζια που δεν ειναι το παν για εμενα αλλα εδω μιλαμε και για χοντροκωλες 150 κιλα με γουρουνοφατσες που παριστανουν τις ντιβες πολλες φορες....

Ναι ρε παιδιά αυτό χτυπάει άσχημα... Έχουν (μερικές) και ένα πολύ άσχημο υφάκι... Τέσπα, μην πέσετε να με φάτε ότι εγώ είμαι η καλή και κατηγορώ τις άλλες.

Επισκέπτης
Μη δείς έναν καλό, να τον πατήσεις στο λαρύγγι. Το ίδιο και στις σχέσεις. Δεν έχει να κάνει με το φύλο, έτσι ήμαστε εκπαιδευμένοι από την κούνια μας.

+1000 ετσι ειναι δυστυχως και λιγες οι καλες εξαιρεσεις που δεν θα το εκμεταλευτουν εναντιον σου αυτο.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
οτι θελεις σου κανει μετα.εντωμεταξυ στις φιλες της λεει οτι σε κανει οτι θελει!!!!
Ναι φίλε drummer, όπως κάνουν και οι άντρες εξάλλου, που αν τους δώσεις χυλόπιτα, πολλοί από αυτούς λένε ότι γάμησαν κιόλας αλλά ήταν μπάζο η γκόμενα και την παράτησαν
Εχω άπειρα τέτοια παραδείγματα  ;)

Επισκέπτης
Ναι ρε παιδιά αυτό χτυπάει άσχημα... Έχουν (μερικές) και ένα πολύ άσχημο υφάκι... Τέσπα, μην πέσετε να με φάτε ότι εγώ είμαι η καλή και κατηγορώ τις άλλες.
κι εσυ τετοια εισαι.απλως μας το παιζεις προχωρημενη  :)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δεν είναι απαραίτητο να είσαι η καλή. Μπορεί να ψάχνεσαι και να το παίζεις καλή  :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing:  :2funny: :2funny:

OP
OP
spiros1968

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
οι εξυπνοι κλανουν τις πατσαβουρες τις δικες μας και φερνουν μια απο εξωτερικο

Επισκέπτης
Ναι φίλε drummer, όπως κάνουν και οι άντρες εξάλλου, που αν τους δώσεις χυλόπιτα, πολλοί από αυτούς λένε ότι γάμησαν κιόλας αλλά ήταν μπάζο η γκόμενα και την παράτησαν
Εχω άπειρα τέτοια παραδείγματα  ;)
κι εμεις χαλια ειμαστε δεν εχεις αδικο,το θεμα ειναι πως συμπεριφερεται ο καθενας προσωπικα

OP
OP
spiros1968

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
εγω απο 40 χρονια μπακουρι προτιμησα να φερω γυναικα απο το εξωτερικο

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μα  συναγωνιστη ειναι δυνατον ο αλλος να γουσταρει να τον δουλευουν?η χαζος θα ναι η μαζοχας
μα φιλαρακι και μαζοχας να ειναι δεν μπορεις να τον λες χαζο η βλακα
το επειδη εμενα μου αρεσουν οι κοντες και εσενα οι ψηλες δε σημαινει οτι ειμαι βλακας
ετσι δεν ειναι?

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
οι εξυπνοι κλανουν τις πατσαβουρες τις δικες μας και φερνουν μια απο εξωτερικο

Όλους αυτούς που παράτησαν γυναίκες και παιδιά και τους τα τρώει μια από την Ανατολική Ευρώπη τους θεωρείς έξυπνους?

Επισκέπτης
Όλους αυτούς που παράτησαν γυναίκες και παιδιά και τους τα τρώει μια από την Ανατολική Ευρώπη τους θεωρείς έξυπνους?

Απαραδεκτο να αφησεις την οικογενεια σου.Το θεμα ειναι πριν κανεις οικογενεια να αποφασισεις τι ειδους γυναικα θελεις και οχι ξαφνικα να τα βροντηξεις ολα...
Καποιος που απο την αρχη θελει ξενη γυναικα και κανει οικογενεια μαζι της μαγκια του.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Άντρας που του τρώει λεφτά μία γυναίκα χωρίς να το καταλαβαίνει και χωρίς να είναι συνειδητή επιλογή του = χαζός.
Δεν είναι όλοι έτσι αλλά υπάρχουν πολλοί, νομίζω.
Ταπεινή μου άποψη.
Πάντως εγώ βγάζω το καπέλο σε έξυπνους άντρες που τις κάνουν να σέρνονται αντί να τους σέρνουν εκείνες... ;) Respect

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom