Επισκέπτης
μα συναγωνιστη ειναι δυνατον ο αλλος να γουσταρει να τον δουλευουν?η χαζος θα ναι η μαζοχαςοχι φιλε αυτο δε μπορεις να το πεις για καποιον ο οποιος τη βρισκει ετσι
επειδη γουσταρει αυτο
μα συναγωνιστη ειναι δυνατον ο αλλος να γουσταρει να τον δουλευουν?η χαζος θα ναι η μαζοχαςοχι φιλε αυτο δε μπορεις να το πεις για καποιον ο οποιος τη βρισκει ετσι
επειδη γουσταρει αυτο
Και πολλές κοπέλες και συνεσταλμένες είναι μόνες τους γιατί είχαν την ατυχία να γεννηθούν με μικρά βυζιά.
εμ γι αυτο λεω γραψτε τις...εντωμεταξυ οι περισσοτερες γουσταρουν αγρι δουλεμα ρε φιλε,καβλωνουν αμα τις γραφεις,τι ανωμαλια κι αυτη...
οτι θελεις σου κανει μετα.εντωμεταξυ στις φιλες της λεει οτι σε κανει οτι θελει!!!!Το κλασσιμο ρε ειναι εγγυημενη μεθοδος επιτυχιας.Ειδικα αμα η αλλη ειναι κολημενη μαζι σου ετσι και αρχισεις να την κλανεις μετα και κολο σου δινει αμα θελεις
Σε γενικες γραμμες συμφωνω.Φταιμε και εμεις που τις εχουμε κανει να εχουν τετοια νοοτροπια με τον μουνοδουλισμο...
Στις κοπελες με τα μικρα βυζια κανω μια μικρη ενσταση.Δεν ειναι μονο οτι μπορει να μην εχουν μεγαλα βυζια που δεν ειναι το παν για εμενα αλλα εδω μιλαμε και για χοντροκωλες 150 κιλα με γουρουνοφατσες που παριστανουν τις ντιβες πολλες φορες....
Μη δείς έναν καλό, να τον πατήσεις στο λαρύγγι. Το ίδιο και στις σχέσεις. Δεν έχει να κάνει με το φύλο, έτσι ήμαστε εκπαιδευμένοι από την κούνια μας.
Ναι φίλε drummer, όπως κάνουν και οι άντρες εξάλλου, που αν τους δώσεις χυλόπιτα, πολλοί από αυτούς λένε ότι γάμησαν κιόλας αλλά ήταν μπάζο η γκόμενα και την παράτησανοτι θελεις σου κανει μετα.εντωμεταξυ στις φιλες της λεει οτι σε κανει οτι θελει!!!!
κι εσυ τετοια εισαι.απλως μας το παιζεις προχωρημενηΝαι ρε παιδιά αυτό χτυπάει άσχημα... Έχουν (μερικές) και ένα πολύ άσχημο υφάκι... Τέσπα, μην πέσετε να με φάτε ότι εγώ είμαι η καλή και κατηγορώ τις άλλες.
Δεν είναι απαραίτητο να είσαι η καλή. Μπορεί να ψάχνεσαι και να το παίζεις καλήΝαι ρε παιδιά αυτό χτυπάει άσχημα... Έχουν (μερικές) και ένα πολύ άσχημο υφάκι... Τέσπα, μην πέσετε να με φάτε ότι εγώ είμαι η καλή και κατηγορώ τις άλλες.
κι εμεις χαλια ειμαστε δεν εχεις αδικο,το θεμα ειναι πως συμπεριφερεται ο καθενας προσωπικαΝαι φίλε drummer, όπως κάνουν και οι άντρες εξάλλου, που αν τους δώσεις χυλόπιτα, πολλοί από αυτούς λένε ότι γάμησαν κιόλας αλλά ήταν μπάζο η γκόμενα και την παράτησαν
Εχω άπειρα τέτοια παραδείγματα ;)
οι εξυπνοι κλανουν τις ψωναρες ελληνιδες αφου τις καλογαμησουν 20 30 φορες και μετα χτυπανε και μια αλλοδαπη καπακιοι εξυπνοι κλανουν τις πατσαβουρες τις δικες μας και φερνουν μια απο εξωτερικο
μα φιλαρακι και μαζοχας να ειναι δεν μπορεις να τον λες χαζο η βλακαμα συναγωνιστη ειναι δυνατον ο αλλος να γουσταρει να τον δουλευουν?η χαζος θα ναι η μαζοχας
οι εξυπνοι κλανουν τις πατσαβουρες τις δικες μας και φερνουν μια απο εξωτερικο
+1000000000 τιμωρός καυλιάγκουραςοι εξυπνοι κλανουν τις ψωναρες ελληνιδες αφου τις καλογαμησουν 20 30 φορες και μετα χτυπανε και μια αλλοδαπη καπακι
Ο καθένας πρέπει να έχει αυτογνωσία και να μην το παίζει κάτι που δεν είναι ;)κι εσυ τετοια εισαι.απλως μας το παιζεις προχωρημενη
Τι εθνικότητας είναι η γυναίκα σου, φιλαράκι;εγω απο 40 χρονια μπακουρι προτιμησα να φερω γυναικα απο το εξωτερικο
Όλους αυτούς που παράτησαν γυναίκες και παιδιά και τους τα τρώει μια από την Ανατολική Ευρώπη τους θεωρείς έξυπνους?
Όλους αυτούς που παράτησαν γυναίκες και παιδιά και τους τα τρώει μια από την Ανατολική Ευρώπη τους θεωρείς έξυπνους?