Νέα

Σεξουαλική πείνα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ετσι...που να γινουν αυτα τωρα,εδω τους κανεις ενα ωραιο σχολιο και σε κοιτανε σαν να τις εβρισες.αμα βρεις κοπελα που θα πεσει με αυτον τον απλο και σωστο τροπο τυχερος θα σαι...τουλαχιστον εμεις φιλε κανουμε αυτο που θελουμε χωρις να μας ενδιαφερει η γνωμη των αλλων ηλιθιων,αυτο ειναι ανδρισμος για μενα,να κανεις αυτο που νομιζεις σωστο ακουγοντας παραλληλα και αλλες γνωμες...

κ να σου πω κ κατι αλλο που πολλοι το παθαινουνε..επειδη κανεις το ωραιο σχολειο κ γυριζει κ σε στραβοκοιταει πολλοι απογοητευονται κ τα παρατανε...ξερεις τι βρισιδι κ τι απορριψη εχω φαει...κ τι εγινε δηλ...θα κατσω να στενοχωρηθω...υπηρχαν κ αλλες που ηταν θαραλλες κ εξυπνες κ ρισκαρανε....λιγες αλλα ασχετος καταληξης δεν απογοητευτηκαν κ ειμαι σιγουρος....σιγα μην κατσω να σκεφτω εαν θα την στραβωβσω επειδη θα την φλερταρω....ολες αυτες που το κανουν οι περισσοτερες ειναι ανεραστες...ο αντρας γι αυτο ειναι για να μην σκεφτεται τιποτα κ να κανει την δουλεια του...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μια χαρα τα λεει ο φιλος....ετσι θα επρεπε να ειναι...και να εισαι σιγουρη οτι ολα θα κυλουσαν πολυ πιο φυσιολογικα και τα κοινωνικα προβληματα θα ειχαν μικροτερη εκταση....τωρα εχουμε και οικονομικα προβληματα που εξωθουν σε κοινωνικα προβληματα και εχουμε και τις γυναικες απο πανω που προσπαθουν το καθετι να το εξηγησουν ωραιοποιημενα και συμφωνα με το καλουπι του μυαλου τους!αλλα ειπαμε...αγαμητοι ανδρες δεν υπαρχουν πλεον...αγαμητες γυναικες χιλιαδες...

Βρε vaso, ειλικρινά μπορεί να έχεις δίκιο. Δεν ξέρω τι εικόνα έχεις στο μυαλό σου για τις γυναίκες με βάση τις εμπειρίες σου κι έτσι δεν μπορώ να συμφωνήσω/διαφωνήσω. Απλά λέω όχι ξύλο. Υπάρχουν και πιο πολιτισμένοι τρόποι.

Επισκέπτης
κ να σου πω κ κατι αλλο που πολλοι το παθαινουνε..επειδη κανεις το ωραιο σχολειο κ γυριζει κ σε στραβοκοιταει πολλοι απογοητευονται κ τα παρατανε...ξερεις τι βρισιδι κ τι απορριψη εχω φαει...κ τι εγινε δηλ...θα κατσω να στενοχωρηθω...υπηρχαν κ αλλες που ηταν θαραλλες κ εξυπνες κ ρισκαρανε....λιγες αλλα ασχετος καταληξης δεν απογοητευτηκαν κ ειμαι σιγουρος....σιγα μην κατσω να σκεφτω εαν θα την στραβωβσω επειδη θα την φλερταρω....ολες αυτες που το κανουν οι περισσοτερες ειναι ανεραστες...ο αντρας γι αυτο ειναι για να μην σκεφτεται τιποτα κ να κανει την δουλεια του...
διοτι ειμαστε απλα οντα οι αντρες,γι  αυτο και πιο εξυπνοι.

Επισκέπτης
Βρε vaso, ειλικρινά μπορεί να έχεις δίκιο. Δεν ξέρω τι εικόνα έχεις στο μυαλό σου για τις γυναίκες με βάση τις εμπειρίες σου κι έτσι δεν μπορώ να συμφωνήσω/διαφωνήσω. Απλά λέω όχι ξύλο. Υπάρχουν και πιο πολιτισμένοι τρόποι.
χερι...

Επισκέπτης

χωρις την γυναικα δεν μπορουμε να ζησουμε...ειναι η πηγη ζωη μας....αυτο που εσυ το θεωρεις τρυπα για εμας ειναι ο θυσαυρος κ η πηγη ευτυχιας...προφανως κ την σεβομαι την γυναικα προφανως κ δεν μπορω να ζησω χωρις αυτην....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
χωρις την γυναικα δεν μπορουμε να ζησουμε...ειναι η πηγη ζωη μας....αυτο που εσυ το θεωρεις τρυπα για εμας ειναι ο θυσαυρος κ η πηγη ευτυχιας...προφανως κ την σεβομαι την γυναικα προφανως κ δεν μπορω να ζησω χωρις αυτην....

Δεν το θεωρώ καθόλου τρύπα  :grin:
Άσε που ό,τι λες ισχύει και αντιστρόφως.
Είδες λοιπόν, που ενώ συμφωνούμε (αρσενικά με θυληκά εννοώ, όχι εγώ κι εσύ) στην πραγματικότητα όλα μας χωρίζουν;
Άρα εγώ συμπεραίνω ότι καθένας κοιτάει την πάρτη του γι αυτό γίνεται ό,τι γίνεται.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Οι γυναίκες θεωρώ πως είναι κακιές. Έχουν κακία που πηγάζει από τη ζήλεια τους για τα άλλα θυληκά. Όλα τα βλέπουν ανταγωνιστικά. Είναι στα γονίδιά τους αυτό και δεν αλλάζει. Τώρα, κάποιες ξεφεύγουν από τον κανόνα αυτό αλλά αυτό δεν αποτελεί ξεχωριστό κανόνα.
Δεν ξέρω γιατί γίναμε έτσι. Όλα ξεκινούν από το ένστικτο της αναπαραγωγής και της διαιώνισης του είδους, που τουλάχιστον η γυναίκα το έχει έντονα. Τα υπόλοιπα πιστεύω είναι κατάλοιπα των διαφόρων κοινωνικών ζυμώσεων στο πέρασμα των αιώνων.
Και όντως, οι άντρες έχουν αληθινές φιλίες. Στις γυναίκες, υπάρχουν κι εκεί αληθινές φιλίες, όχι τόσο συχνά όμως. Επίσης μπορεί να αγαπάς τη φίλη σου, αλλά όταν πχ τη βλέπεις να ντύνεται να σκεφτείς μέσα στο μυαλό σου (αμάν! κοίτα τι ωραίο σώμα που έχει η τάδε κι εγώ δεν έχω!) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν την έχεις φίλη. Αυτό δείχνει ζήλεια που υπό συγκεκριμένες συνθήκες εκδηλώνεται με διαφόρους τρόπους. Τέλος πάντων.

μου κανει εντυπωση που μια γυναικα αυτου του σαιτ τα λεει ετσι...και σε παω για αυτο...προσοχη!δεν προσπαθω να αποδειξω οτι η μοναδικη αιτια των κοινωνικων προβληματων της ελλαδος ειναι οι γυναικες,απλα θαρρω πως εξαιτιας ολων των δυσκολων καιρων που διαβιούμε θα επρεπε να ανταπεξελθετε διαφορετικα σε αυτους τους χαλεπους καιρους και να κανετε αυτα που πραγματικα γουσταρετε,μονο ετσι θα βρειτε την ισορροπια σας και οχι να κανετε συνεχως βεβιασμενες κινησεις που καταληγουν συνηθως σε τραγικες και στεναχωρες ζωες...μην μιμειστε η μια την αλλη ως προς το προφιλ σας..προσπαθειστε να ειστε ο εαυτος σας και ισως και οι ανδρες γινουν πιο τολμηροι και λιγοτερο αβουλοι(οσο μας παιρνει βεβαια...μην περιμενεις και τρελλα αντριλικια..)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

συμφωνω,αλλα καπου και οι γυναικες το χρειαζονται το ξυλο γιατι οπως προανεφερες οι γυναικες απο τη φυση τους ειναι "κακιες",κρυβουν λογω της ιδιοσυστασιας του σωματος τους καποια κρυφα σημεια που εμφανιζονται συνηθως σε "κρισιμες" στιγμες οπου ολα ειναι γυρω τους ειναι τεταμενα....

Επισκέπτης
Εννοείς ένα μπερτάκι ξύλο :rolleyes:
Τι να πω, εδώ δεν ξέρω.. η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά  :grin:
οχι και δεν ξερεις ,στις περισσοτερες αρεσει και λιγο ξυλο...οχι να παει στο κατ με καταγματα αλλα λιγο ξυλο κανει καλο...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μου κανει εντυπωση που μια γυναικα αυτου του σαιτ τα λεει ετσι...και σε παω για αυτο...προσοχη!δεν προσπαθω να αποδειξω οτι η μοναδικη αιτια των κοινωνικων προβληματων της ελλαδος ειναι οι γυναικες,απλα θαρρω πως εξαιτιας ολων των δυσκολων καιρων που διαβιούμε θα επρεπε να ανταπεξελθετε διαφορετικα σε αυτους τους χαλεπους καιρους και να κανετε αυτα που πραγματικα γουσταρετε,μονο ετσι θα βρειτε την ισορροπια σας και οχι να κανετε συνεχως βεβιασμενες κινησεις που καταληγουν συνηθως σε τραγικες και στεναχωρες ζωες...μην μιμειστε η μια την αλλη ως προς το προφιλ σας..προσπαθειστε να ειστε ο εαυτος σας και ισως και οι ανδρες γινουν πιο τολμηροι και λιγοτερο αβουλοι(οσο μας παιρνει βεβαια...μην περιμενεις και τρελλα αντριλικια..)

Εχω περάσει απίστευτες ώρες σκληρής αυτοκριτικής και έχω πονέσει πολύ γι αυτό. Αλλά τα ξεπέρασα όλα και πλέον έχω δει/αποδεχτεί/συμφιλιωθεί με την ουσία των πραγμάτων.
Συμφωνώ μαζί σου από την πρώτη εως την τελευταία πρόταση. Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα είναι ανισόρροπες. Και αυτό έχει χαλάσει και τις ισορροπίες των αντρών.
Αν ο καθένας ΄μας κοίταζε πώς να βελτιώσει τον εαυτό του αντί να γλωσσοτρώει τους άλλους τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά και πρώτα απ όλα σε επίπεδο ανθρωπίνων σχέσεων.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
συμφωνω,αλλα καπου και οι γυναικες το χρειαζονται το ξυλο γιατι οπως προανεφερες οι γυναικες απο τη φυση τους ειναι "κακιες",κρυβουν λογω της ιδιοσυστασιας του σωματος τους καποια κρυφα σημεια που εμφανιζονται συνηθως σε "κρισιμες" στιγμες οπου ολα ειναι γυρω τους ειναι τεταμενα....

+
Το κρατώ στην άκρη του μυαλού μου και θα το σκεφτώ εν ευθέτω χρόνω. Εξάλλου έχω πει: γηράσκω αεί διδασκόμενος

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

προφανως και δεν μπορει κανενα απο τα 2 φυλα να ζησει μονο του,δεν υφισταται αυτο εξ αρχης αυτου του κοσμου,αλλο ειναι αυτο και αλλο το ποσο "σεβας" θα πρεπει να δειχνουμε στις εκαστοτε περιπτωσεις γυνων.

toomuch

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
το ξύλο βγήκε απ το παράδεισο

Επισκέπτης
Δεν το θεωρώ καθόλου τρύπα  :grin:
Άσε που ό,τι λες ισχύει και αντιστρόφως.
Είδες λοιπόν, που ενώ συμφωνούμε (αρσενικά με θυληκά εννοώ, όχι εγώ κι εσύ) στην πραγματικότητα όλα μας χωρίζουν;
Άρα εγώ συμπεραίνω ότι καθένας κοιτάει την πάρτη του γι αυτό γίνεται ό,τι γίνεται.

prosvpika θα σου πω οτι οι αποψεις μου δεν ταιριαζουν με τους αντρες κ γι αυτο δεν εχω κ πολλους φιλους...εχω λιγους κ μπορω να συζητησω...τωρα να σου πω κ το αλλο εχουμε μαθει στην λογικη ΄΄ότι φαμε οτι πιουμε κ οτι αρπαξει ο κωλος μας΄΄αυτες τις αρχες μας δινουν να βρουμε καλη θεση να βολευτουμε να πιασουμε τον καλο γαμπρο /νυφη να βολευτουμε κ κουραστουμε...προσωπικα χαιρομαι που οι γονεις μου ειχαν οικονομικη ανεση κ δεν με δειδαξαν τετοια πραμγατα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Γιατί λέω ότι οι γυναίκες κρύβουν κακία μέσα τους και άπειρη πουτανιά.

Ένας αντρας καλώς ή κακώς επιλέγει να συμβιώσει/παντρευτεί/γαμιέται/οτιδήποτε με μία συγκεκριμένη γυναίκα.
Και έρχεται το άλλο το τσουλάκι και του φέρεται λες και είναι μόνος του και προσπαθεί να τον κάνει να τη γαμήσει. Κωλοτρίβεται από δω κι από κει, στέλνει μηνύματα τύπου "καραμελούνι μου" ή δεν ξέρω τι είδους μαλακίες επινοούν οι γυναίκες για να αποκαλούν τους άντρες στο κινητό, και τον ρωτάει τάχα μου τάχα μου αθώα "δε με συμπαθεί η γυναίκα σου,ε;"
Ε με συγχωρείτε ρε παιδιά! ΔΕΝ είναι πουτάνα αυτή; Εγώ αυτές λέω πουτάνες πάντως. Παλιοκάργια, ξέρει τις αδυναμίες του αρσενικού και δε σέβεται τίποτα και δε λέω να σεβαστεί την άλλη γυναίκα, όπως προείπα αυτό αποκλείεται να συμβεί βάσει νόμων της φύσης. Δεν μπορεί ούτε την επιλογή του άντρα να σεβαστεί;;;
Κάτι τέτοια βλέπω και τις σιχαίνομαι τις γυναίκες.

Επισκέπτης
προφανως και δεν μπορει κανενα απο τα 2 φυλα να ζησει μονο του,δεν υφισταται αυτο εξ αρχης αυτου του κοσμου,αλλο ειναι αυτο και αλλο το ποσο "σεβας" θα πρεπει να δειχνουμε στις εκαστοτε περιπτωσεις γυνων.

εγω ακομα δεν ειμαι σιγουρος οτι ισχυει κ για τις γυναικες αυτο...κ να σου πω κ κατι...γιατι ολες εχουν συμφιλιωθει με την ιδεα κ γουσταρουν την εξοσωματικη γονιμοποιηση...ειναι τυχαιο|?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

ΣΕΒΑΣΜΟΣ παιδιά. Το άλφα και το ωμέγα. Σεβασμός στην προσωπικότητα, στις ιδιοτροπίες και στις προσωπικές ελευθερίες του άλλου. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom