Νέα

Σεξόγκαυλη ή Προσωπικότητα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα evangelost
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ δεν μπορώ τις χαζές, όσο όμορφες και να είναι.

Οι χαζές πηδιούνται σαν ντουλάπες.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εγω ενα εχω να πω... απο την μικρη μου σχετικα εμπειρια εχω δει οτι οι αντρες ειναι απλοι εγκεφαλικα: 1. Μουναρα=χαζη=φιλοχρηματη=πουτανα 2. κουλτουριαρα=μπαζο=αγαμητη=κομπλεξικη
3.Πετυχημενη αλλα ωραια=γαμηθηκε για να ανεβει=χαζη=πουτανα 4. Πετυχημενη αλλα ασχημη=ειχε λεφτα ο μπαμπας της=αγαμητη=κομπλεξικη... και βασικα οποια δεν τους θελει ειναι τσουλα , πηδιολα, δεν καταλαβαινει οτι αυτοι ειναι νεοι ωραιοι πλην ομως φτωχοι και ψαχνει τον γερο με τα λεφτα η ατιμη. Αμα ομως πας με ενα αντρα και εισαι καλη στο κρεββατι τοτε αμεσως χαρακτηριζεσαι πουτανα και ξεκωλη. Αρα πρεπει να ειμαστε υπακουες, με ευγνωμοσυνη για το προσφερομενο πεος εμεπειρες αλλα χωρις εμπειριες με αναγεννωμενο παρθενικο υμενα Δυσκολο αγορια δυσκολο

Έχεις δίκιo, πάσχουμε από αυτή την ψιλοαναπηριούλα.

Η οποία, ή μάλλον μία εκδοχή της έχει και όνομα, το ξέρεις? Λέγεται Madonna-Whore Complex.

"According to Freudian psychology, this complex often develops when the sufferer is raised by a cold and distant mother. Such a man will often court someone with qualities of his mother, hoping to fulfill a need for intimacy unmet in childhood. Often, the wife begins to be seen as mother to the husband—a "Madonna" figure—and thus not a possible object of sexual attraction. For this reason, in the mind of the sufferer, love and sex cannot be mixed, and the man is reluctant to have sexual relations with his wife, for that, he thinks subconsciously, would be incest. He will reserve sexuality for "bad" or "dirty" women, and will not develop "normal" feelings of love in these sexual relationships. This introduces a dilemma where a man may feel unable to love any woman who can satisfy him sexually and is unable to be sexually satisfied by any woman whom he can love".

Εδώ στην Γερμανία όπου ζω υπάρχουν ιστοσελίδες σαν αυτήν εδώ όπου άνδρες αφού έχουν κάνει σεξ με μία ιερόδουλο, (και μάλιστα ικανοποιητικό σεξ, δεν έχουν παράπονο) στην συνέχεια την αποκαλούν στην κριτική τους υποτιμητικά "γουρούνα (Sau)" Στάνταρ όρος στα γερμανικά για να προσβάλλεις/υποτιμήσεις μία γυναίκα.

Δυστυχώς ναι, οι άνδρες είμαστε απέναντι σας κομπλεξαρισμένοι, κάτι που δεν θα δεχθούν σε καμμία περίπτωση οι "φανατικοί άνδρες" αυτού του site.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγώ δεν μπορώ τις χαζές, όσο όμορφες και να είναι.

Οι χαζές πηδιούνται σαν ντουλάπες.

:2funny: true

Μα το σεξ ειναι εγκεφαλικο σπορ , αν ο εγκεφαλος δεν θελε να συμμετεχει ,( η δεν μπορει  :P)
τι να σου κανουν 5 κιλα βυζια ?  :dunno:

Zas1237

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το πηγατε πολυ βαθια παντως.

Επισκέπτης
Σιγά ρε τέρατα της εξυπνάδας όλοι.. :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δυστυχώς ναι, οι άνδρες είμαστε απέναντι σας κομπλεξαρισμένοι, κάτι που δεν θα δεχθούν σε καμμία περίπτωση οι "φανατικοί άνδρες" αυτού του site.

Ενώ οι γυναίκες είναι ακομπλεξάριστες. Δεν σκέφτονται π.χ. "Τον γουστάρω, αλλά έτσι και του κάτσω εύκολα θα με πουν πουτάνα?"

ενστασις. εχω γαμησει κατι πυροτουβλαααααααα  :rockon:

Και εγώ έχω γαμήσει πυρότουβλα.

Το θέμα είναι όμως, θυμάσαι τίποτα από την φάση?

:2funny:

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ενστασις. εχω γαμησει κατι πυροτουβλαααααααα  

Συμφωνω απολυτα.

Η αλλη ηξερε ΑΠΕΞΩ ΟΛΑ τα σηριαλ τουρκικα-βραζιλιανικα-big brother κλπ.
ΚΑΙ ΟΛΑ τα πρωιναδικα.
ΚΑΙ ΟΛΑ τα ζωδια.

ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Αλλα στο κρεβατι ηταν φωτια και λαβρα...
Και τα θυμαμαι ΟΛΑ... Εκτος απο τα σηριαλ.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ενώ οι γυναίκες είναι ακομπλεξάριστες. Δεν σκέφτονται π.χ. "Τον γουστάρω, αλλά έτσι και του κάτσω εύκολα θα με πουν πουτάνα?"

Και εγώ έχω γαμήσει πυρότουβλα.

Το θέμα είναι όμως, θυμάσαι τίποτα από την φάση?

ου αμε  :boobies:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τότε μάγκες, συγγνώμη που σας απογοητεύω, δεν πέσατε σε πυρότουβλα, αλλά σε επικίνδυνα έξυπνες σουπιές.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Δεν υπάρχουν κανόνες και κατηγορίες παίχτη.Όλα μερδεύονται γλυκά που λέει και το τραγούδι.
Υπάρχουν γυναίκες-άνθρωποι και μόνο.Κάνε αυτό που θα σε φωτίσουν τα κεφάλια σου(και τα δύο όμως)
Τα υπόλοιπα άστα για το cosmopolitan και το Nitro να πουλήσουν στους καμμένους-ες κανά τεύχος
μπας και ξεπληρώσουν κανά θαλασσοδάνειο.

:thumbsup:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γιατι οι πανεξυπνες σε αποφευγουν ηλιθιε ....

Μονος σου το λες κιολας τρομπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ισχυει αυτο μογγολε. πες μου για σενα που ακομη και το ρολο τυλιγεται πισω μονο του να μη το πιασεις. μιλαμε για γυναικες οποτε να το β ο υ λ ω ν ε ι ς. παρθενε.

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• 14.jpg
    14.jpg
    48,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
Γιατι οι πανεξυπνες σε αποφευγουν ηλιθιε ....

Μονος σου το λες κιολας τρομπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε εσένα σε είχα για καλό άνθρωπο αλήθεια ..αλλά πετάς κάτι κακίες που δεν το περίμενα.Χθες το κατάλαβα απο κάτι που είπες σε μια συζήτηση που είχαμε περι facebook.Πρέπει να είσαι πολύ εκδικητικός άνθρωπος.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ισχυει αυτο μογγολε. πες μου για σενα που ακομη και το ρολο τυλιγεται πισω μονο του να μη το πιασεις. μιλαμε για γυναικες οποτε να το β ο υ λ ω ν ε ι ς. παρθενε.
Μωρη λουλου μην μου το παιζεις εμενα ανδρας ....

Αντε να τα πεις αυτα σε καμια χαζοχαρουμενη να σε πιστεψει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom