Το ερώτημα είναι εάν γαμιούνται καλύτερα οι όμορφες ή οι έξυπνες.
Το ερωτημα ειναι εσυ ποιες προτιμας.
Και η απαντηση ειναι ο καθενας με τα βιωματα του.
Το ερώτημα είναι εάν γαμιούνται καλύτερα οι όμορφες ή οι έξυπνες.
Το ερώτημα είναι εάν γαμιούνται καλύτερα οι όμορφες ή οι λιγοτερο ηλιθιες.
Εγω ενα εχω να πω... απο την μικρη μου σχετικα εμπειρια εχω δει οτι οι αντρες ειναι απλοι εγκεφαλικα: 1. Μουναρα=χαζη=φιλοχρηματη=πουτανα 2. κουλτουριαρα=μπαζο=αγαμητη=κομπλεξικη
3.Πετυχημενη αλλα ωραια=γαμηθηκε για να ανεβει=χαζη=πουτανα 4. Πετυχημενη αλλα ασχημη=ειχε λεφτα ο μπαμπας της=αγαμητη=κομπλεξικη... και βασικα οποια δεν τους θελει ειναι τσουλα , πηδιολα, δεν καταλαβαινει οτι αυτοι ειναι νεοι ωραιοι πλην ομως φτωχοι και ψαχνει τον γερο με τα λεφτα η ατιμη. Αμα ομως πας με ενα αντρα και εισαι καλη στο κρεββατι τοτε αμεσως χαρακτηριζεσαι πουτανα και ξεκωλη. Αρα πρεπει να ειμαστε υπακουες, με ευγνωμοσυνη για το προσφερομενο πεος εμεπειρες αλλα χωρις εμπειριες με αναγεννωμενο παρθενικο υμενα Δυσκολο αγορια δυσκολο
Εγώ δεν μπορώ τις χαζές, όσο όμορφες και να είναι.
Οι χαζές πηδιούνται σαν ντουλάπες.
Εγώ δεν μπορώ τις χαζές, όσο όμορφες και να είναι.
Οι χαζές πηδιούνται σαν ντουλάπες.
Σιγά ρε τέρατα της εξυπνάδας όλοι..
Σιγά ρε τέρατα της εξυπνάδας όλοι..
Δυστυχώς ναι, οι άνδρες είμαστε απέναντι σας κομπλεξαρισμένοι, κάτι που δεν θα δεχθούν σε καμμία περίπτωση οι "φανατικοί άνδρες" αυτού του site.
ενστασις. εχω γαμησει κατι πυροτουβλαααααααα
ενστασις. εχω γαμησει κατι πυροτουβλαααααααα
Γιατι οι πανεξυπνες σε αποφευγουν ηλιθιε ....διορθωση, συμφωνα με τη δικια μου εμπειρια. δεν εχω γαμησει ποτε πανεξυπνη
Ενώ οι γυναίκες είναι ακομπλεξάριστες. Δεν σκέφτονται π.χ. "Τον γουστάρω, αλλά έτσι και του κάτσω εύκολα θα με πουν πουτάνα?"
Και εγώ έχω γαμήσει πυρότουβλα.
Το θέμα είναι όμως, θυμάσαι τίποτα από την φάση?
Δεν υπάρχουν κανόνες και κατηγορίες παίχτη.Όλα μερδεύονται γλυκά που λέει και το τραγούδι.
Υπάρχουν γυναίκες-άνθρωποι και μόνο.Κάνε αυτό που θα σε φωτίσουν τα κεφάλια σου(και τα δύο όμως)
Τα υπόλοιπα άστα για το cosmopolitan και το Nitro να πουλήσουν στους καμμένους-ες κανά τεύχος
μπας και ξεπληρώσουν κανά θαλασσοδάνειο.
Γιατι οι πανεξυπνες σε αποφευγουν ηλιθιε ....
Μονος σου το λες κιολας τρομπα
Το πηγατε πολυ βαθια παντως.
Ρε εσένα σε είχα για καλό άνθρωπο αλήθεια ..αλλά πετάς κάτι κακίες που δεν το περίμενα.Χθες το κατάλαβα απο κάτι που είπες σε μια συζήτηση που είχαμε περι facebook.Πρέπει να είσαι πολύ εκδικητικός άνθρωπος.Γιατι οι πανεξυπνες σε αποφευγουν ηλιθιε ....
Μονος σου το λες κιολας τρομπα
Μωρη λουλου μην μου το παιζεις εμενα ανδρας ....ισχυει αυτο μογγολε. πες μου για σενα που ακομη και το ρολο τυλιγεται πισω μονο του να μη το πιασεις. μιλαμε για γυναικες οποτε να το β ο υ λ ω ν ε ι ς. παρθενε.