Νέα

Σεξόγκαυλη ή Προσωπικότητα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα evangelost
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ενα πραγματικό δίλημμα που μόνο έμπειροι και κυρίως... παθόντες μπορούν να διελευκάνουν. Υπάρχουν δύο τύποι γυναικών:
1) η σέξυ: ξανθιά, βυζαρού, με ποδάρες, κοινώς μουνάρα. Εντυπωσιακή αλλά με μία λέξη χαζή. Δηλαδή ασθενής προσωπικότητα, "παθητικός" χαρακτήρας, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην αρχή είναι ωραία που υπάρχει πάθος και γίνεται κόλαση, το πήδημα πέφτει βροχή. Αλλά μετά από λίγο καιρό μοιάζει σαν βάρος και ακόμα και το γαμήσι γίνεται μετά βίας. Πάντα όμως είναι εκεί για να σου προσφέρει αυτά που πάντα έβλεπες στις τσόντες.
2) η συνηθισμένη κοπέλα της διπλανής πόρτας, τίποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά (όχι και μπάζο βέβαια) αλλά ΜΕ προσωπικότητα. Είναι ενδιαφέρουσα και δεν θέλεις μόνο να την πηδήξεις. Μιλάτε για διάφορα θέματα, βγαίνετε χωρίς να λένε "κοίτα τον μαλάκα τι γαμάει", περνάς ήρεμα. Το καλύτερο είναι ότι αν ταιριάζεις σαν χαρακτήρας τότε την ερωτεύεσαι.
Παλινδρομώ μεταξύ των δύο όμως. Βλέπω πχ. τσόντες με βυζαρούδες και επιθυμώ τον τύπο 1. Μετά τη βαριέμαι και επιθυμώ τον 2. Μετά πάλι γκαυλώνω και σκέφτομαι την 1. Αλλά στο τέλος θέλω να καταλήξω πάλι στην 2.
Την πιθανότητα να τα βρω και τα δύο σε μία κοπέλα την έχω αποκλείσει: ΑΠΛΑ Δ-Ε-Ν ΥΠΑΡΧΕΙ όμορφη ΚΑΙ έξυπνη κοπέλα. Οπότε θέλω μια βοήθεια για την επιλογή. Μιλάμε πάντα για μόνιμη και σοβαρή σχέση με προοπτική... Για πήδημα εννοείται το 1 και από παντού...

Eγω απλα γαμαω (σε μπουρδελα)!
Δεν το πολυσκεφτομαι!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

konstantin-39

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
Εγω ενα εχω να πω... απο την μικρη μου σχετικα εμπειρια εχω δει οτι οι αντρες ειναι απλοι εγκεφαλικα: 1. Μουναρα=χαζη=φιλοχρηματη=πουτανα 2. κουλτουριαρα=μπαζο=αγαμητη=κομπλεξικη
3.Πετυχημενη αλλα ωραια=γαμηθηκε για να ανεβει=χαζη=πουτανα 4. Πετυχημενη αλλα ασχημη=ειχε λεφτα ο μπαμπας της=αγαμητη=κομπλεξικη... και βασικα οποια δεν τους θελει ειναι τσουλα , πηδιολα, δεν καταλαβαινει οτι αυτοι ειναι νεοι ωραιοι πλην ομως φτωχοι και ψαχνει τον γερο με τα λεφτα η ατιμη. Αμα ομως πας με ενα αντρα και εισαι καλη στο κρεββατι τοτε αμεσως χαρακτηριζεσαι πουτανα και ξεκωλη. Αρα πρεπει να ειμαστε υπακουες, με ευγνωμοσυνη για το προσφερομενο πεος εμεπειρες αλλα χωρις εμπειριες με αναγεννωμενο παρθενικο υμενα Δυσκολο αγορια δυσκολο

Τώρα μόλις το διάβασα και ομολογώ οτι με κάλυψες σ'ενα ερώτημα που είχα για την γνώμη που έχουν οι γυναίκες στο site.
Δίκιο έχεις σε φαλοκρατικό κόσμο ζούμε αλλά ποιά είναι η πρόταση σου για ν'αλλάξει η νοοτροπία που κακό κανει και στα δυό φύλλα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω ενα εχω να πω... απο την μικρη μου σχετικα εμπειρια εχω δει οτι οι αντρες ειναι απλοι εγκεφαλικα: 1. Μουναρα=χαζη=φιλοχρηματη=πουτανα 2. κουλτουριαρα=μπαζο=αγαμητη=κομπλεξικη
3.Πετυχημενη αλλα ωραια=γαμηθηκε για να ανεβει=χαζη=πουτανα 4. Πετυχημενη αλλα ασχημη=ειχε λεφτα ο μπαμπας της=αγαμητη=κομπλεξικη... και βασικα οποια δεν τους θελει ειναι τσουλα , πηδιολα, δεν καταλαβαινει οτι αυτοι ειναι νεοι ωραιοι πλην ομως φτωχοι και ψαχνει τον γερο με τα λεφτα η ατιμη. Αμα ομως πας με ενα αντρα και εισαι καλη στο κρεββατι τοτε αμεσως χαρακτηριζεσαι πουτανα και ξεκωλη. Αρα πρεπει να ειμαστε υπακουες, με ευγνωμοσυνη για το προσφερομενο πεος εμεπειρες αλλα χωρις εμπειριες με αναγεννωμενο παρθενικο υμενα Δυσκολο αγορια δυσκολο
try harder :birdman:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγω ενα εχω να πω... απο την μικρη μου σχετικα εμπειρια εχω δει οτι οι αντρες ειναι απλοι εγκεφαλικα:

1. Μουναρα=χαζη=φιλοχρηματη=πουτανα
2. Kουλτουριαρα=μπαζο=αγαμητη=κομπλεξικη
3. Πετυχημενη αλλα ωραια=γαμηθηκε για να ανεβει=χαζη=πουτανα
4. Πετυχημενη αλλα ασχημη=ειχε λεφτα ο μπαμπας της=αγαμητη=κομπλεξικη...

και βασικα οποια δεν τους θελει ειναι τσουλα , πηδιολα, δεν καταλαβαινει οτι αυτοι ειναι νεοι ωραιοι πλην ομως φτωχοι και ψαχνει τον γερο με τα λεφτα η ατιμη. Αμα ομως πας με ενα αντρα και εισαι καλη στο κρεββατι τοτε αμεσως χαρακτηριζεσαι πουτανα και ξεκωλη. Αρα πρεπει να ειμαστε υπακουες, με ευγνωμοσυνη για το προσφερομενο πεος εμεπειρες αλλα χωρις εμπειριες με αναγεννωμενο παρθενικο υμενα Δυσκολο αγορια δυσκολο

καλά δεν είναι πάντα έτσι αλλα πλησίασες αρκετά τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες. Και οι δύο είμαστε αρκετά κομπλεξικοι και δυσκολευόμαστε να δούμε πέρα απο την μύτη μας και είναι κρίμα γιατι χαραμίζουμε τις ζώες μας με ανουσιές, εγωκεντρικές σχέσεις χωρίς έρωτα μόνο και μόνο γιατι μας το επιβάλλουν οι αλλοι.

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Υπερβολες, οι αντρες ειναι ακομα πιο απλοι:

1) Υπαρχουν οι (ετσι κι αλλλιως αδιαφορες) αθλιες-χοντρες-ασχημες-γριες-παντζουρια-μπαζα κλπ.
2) Υπαρχουν αυτες που μου καθονται - θεες-μουναρες-εξυπνες-ευχαριστες-με προσωπικοτητα-με χιουμορ κλπ.
3) Υπαρχουν αυτες που δεν μου καθησαν τελικα (πρωην θεες-μουναρες αλλα μετα:) κομπλεξικες-αγαμητες-ανοργασμικες-πουτανες-χαζες κλπ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σπανια βρισκεις καποιον αντρα να κρινει αντικειμενικα μια γυναικα. Ολα εξαρτωνται απο το αν του καθησε η οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom