Ενα πραγματικό δίλημμα που μόνο έμπειροι και κυρίως... παθόντες μπορούν να διελευκάνουν. Υπάρχουν δύο τύποι γυναικών:
1) η σέξυ: ξανθιά, βυζαρού, με ποδάρες, κοινώς μουνάρα. Εντυπωσιακή αλλά με μία λέξη χαζή. Δηλαδή ασθενής προσωπικότητα, "παθητικός" χαρακτήρας, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην αρχή είναι ωραία που υπάρχει πάθος και γίνεται κόλαση, το πήδημα πέφτει βροχή. Αλλά μετά από λίγο καιρό μοιάζει σαν βάρος και ακόμα και το γαμήσι γίνεται μετά βίας. Πάντα όμως είναι εκεί για να σου προσφέρει αυτά που πάντα έβλεπες στις τσόντες.
2) η συνηθισμένη κοπέλα της διπλανής πόρτας, τίποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά (όχι και μπάζο βέβαια) αλλά ΜΕ προσωπικότητα. Είναι ενδιαφέρουσα και δεν θέλεις μόνο να την πηδήξεις. Μιλάτε για διάφορα θέματα, βγαίνετε χωρίς να λένε "κοίτα τον μαλάκα τι γαμάει", περνάς ήρεμα. Το καλύτερο είναι ότι αν ταιριάζεις σαν χαρακτήρας τότε την ερωτεύεσαι.
Παλινδρομώ μεταξύ των δύο όμως. Βλέπω πχ. τσόντες με βυζαρούδες και επιθυμώ τον τύπο 1. Μετά τη βαριέμαι και επιθυμώ τον 2. Μετά πάλι γκαυλώνω και σκέφτομαι την 1. Αλλά στο τέλος θέλω να καταλήξω πάλι στην 2.
Την πιθανότητα να τα βρω και τα δύο σε μία κοπέλα την έχω αποκλείσει: ΑΠΛΑ Δ-Ε-Ν ΥΠΑΡΧΕΙ όμορφη ΚΑΙ έξυπνη κοπέλα. Οπότε θέλω μια βοήθεια για την επιλογή. Μιλάμε πάντα για μόνιμη και σοβαρή σχέση με προοπτική... Για πήδημα εννοείται το 1 και από παντού...