Νέα

Σεξόγκαυλη ή Προσωπικότητα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα evangelost
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
οι παραπανω ειναι μονο 2 τυποι απο μια ευρεια γκαμα 2354 τυπων γυναικων που μπορει να συναντησει καποιος.....Και πολλοι απο αυτους συνδιαζουν καποιο απο τα χαραχτηριστικα και των δυο...Η κατηγοριοποιηση σε μαυρο-ασπρο ειναι για τους δογματικους οπαδους του λαιφσταιλ εντυπου οπως λεει και ο House of fun (μαλλον κολλημενων στα 90's  :grin:)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ενα πραγματικό δίλημμα που μόνο έμπειροι και κυρίως... παθόντες μπορούν να διελευκάνουν. Υπάρχουν δύο τύποι γυναικών:
1) η σέξυ: ξανθιά, βυζαρού, με ποδάρες, κοινώς μουνάρα. Εντυπωσιακή αλλά με μία λέξη χαζή. Δηλαδή ασθενής προσωπικότητα, "παθητικός" χαρακτήρας, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην αρχή είναι ωραία που υπάρχει πάθος και γίνεται κόλαση, το πήδημα πέφτει βροχή. Αλλά μετά από λίγο καιρό μοιάζει σαν βάρος και ακόμα και το γαμήσι γίνεται μετά βίας. Πάντα όμως είναι εκεί για να σου προσφέρει αυτά που πάντα έβλεπες στις τσόντες.
2) η συνηθισμένη κοπέλα της διπλανής πόρτας, τίποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά (όχι και μπάζο βέβαια) αλλά ΜΕ προσωπικότητα. Είναι ενδιαφέρουσα και δεν θέλεις μόνο να την πηδήξεις. Μιλάτε για διάφορα θέματα, βγαίνετε χωρίς να λένε "κοίτα τον μαλάκα τι γαμάει", περνάς ήρεμα. Το καλύτερο είναι ότι αν ταιριάζεις σαν χαρακτήρας τότε την ερωτεύεσαι.
Παλινδρομώ μεταξύ των δύο όμως. Βλέπω πχ. τσόντες με βυζαρούδες και επιθυμώ τον τύπο 1. Μετά τη βαριέμαι και επιθυμώ τον 2. Μετά πάλι γκαυλώνω και σκέφτομαι την 1. Αλλά στο τέλος θέλω να καταλήξω πάλι στην 2.
Την πιθανότητα να τα βρω και τα δύο σε μία κοπέλα την έχω αποκλείσει: ΑΠΛΑ Δ-Ε-Ν ΥΠΑΡΧΕΙ όμορφη ΚΑΙ έξυπνη κοπέλα. Οπότε θέλω μια βοήθεια για την επιλογή. Μιλάμε πάντα για μόνιμη και σοβαρή σχέση με προοπτική... Για πήδημα εννοείται το 1 και από παντού...
σα βγεις στον πηγαιμο για την ιθακη να ευχεσαι να ειναι μακρυς ο δρομος που θα παρεις :dancing:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω φιλε μου καλε θα σου προτεινω μια λυση ...

για να μην εισαι σε διλημα βασικα...

δυσκολοι καιροι, δυσκολες εποχες, αλλαξαν οι μερες και οι παραδωσεις  το 2 που ψαχνεις εσυ σπανιο πλεον...

σημερα και οι μετριες εμφανισιακα εχουν παρει αερα και την εχουν δει θεες με χιλιες δυο απαιτησεις, δεν λεμε αδικα εδω για τα μπαζα....

οσο περνανε τα χρονια κοιτα να διασκεδασεις αδερφε μου.... γαμα οσο μπορεις οτι μπορεις, πουτανα, γκομενα, νοικοκυρα, μιλφ, οτι θες εσυ...

και ασε της σοβαρες σχεσεις, δεν ειναι πλεον καιρος για αυτα... δυσκολα θα βρεις....

γαμα λοιπον γιατη στην κυριολεξια χανομαστε....

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Όταν διαβάζω κάποια τέτοια μηνύματα σε αυτό το site και ειδικά την πρώτη πρόταση λέω:
Yπάρχει ελπίδα δεν είμαστε όλοι Μ....Σ εδώ μέσα.

Ο φίλος έχει δίκιο, to girl next door type θα σου κάνει το καλύτερο γαμήσι της ζωής σου. Νάναι βέβαια λίγο νοστιμούλι, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ειδικά αν υπάρχει και κάπoια επικοινωνία δεδομένου οτι ως γνωστόν το σημαντικότερο γεννητικό όργανο είναι ο εγκέφαλος, εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα.
Το σεξ δεν είναι αν το στήθος είναι τριάρι, τεσσάρι η οκτάρι. Το σεξ είναι ένα βλέμμα, ένα καυλιάρικο άγγιγμα ή χάδι, η στιγμή που η γλώσσα σου θα αγγίξει για πρώτη φορά την τρυφερή της σάρκα, ναι εκεί που καταλαβαίνεις, μία στιγμή... 

Το τρομερό σεξ με την ξανθιά είναι μάλλον προιόν της πορνοβιομηχανίας και των ανδρικών φαντασιώσεων. Οι πιο πολλές καταπληκτικά όμορφες γυναίκες που πήγα (αγοραίες η μη) στο κρεβάτι ήταν τζίφος, δεν μπορούν να "δώσουν" αλλά ούτε και από το να "παίρνουν" καταλάβαιναν, δεν τις αφήνει ο ναρκισσισμός τους.
Συμφωνω απολυτα !!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πιασμενες ομως...    :tickedoff:

Επισκέπτης
Ξέχασες τις κουλτουριάρες που πάνε Γκάζι,φοράνε και καλά κάτι τρέντικα γυαλιά ,περίεργα κοσμήματα ,ακούνε κάτι μαλακομουσικές και είναι ψαγμένες επι παντώς επιστητού.Εμετίλα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ξέχασες τις κουλτουριάρες που πάνε Γκάζι,φοράνε και καλά κάτι τρέντικα γυαλιά ,περίεργα κοσμήματα ,ακούνε κάτι μαλακομουσικές και είναι ψαγμένες επι παντώς επιστητού.Εμετίλα.
:think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
πάνε να χτυπήσεις κανένα γκομενέτο σε καμιά βαρβάτη σχολή, όπως λέμε ιατρική, νομική ...
έτσι έχεις πιθανότητες να χτυπήσεις μουνάρα με γνώσεις.

Iατρική σχολή και μουνάρα είναι σχήμα οξύμωρο

Edit: Στην αθήνα τουλάχιστον

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγω ενα εχω να πω... απο την μικρη μου σχετικα εμπειρια εχω δει οτι οι αντρες ειναι απλοι εγκεφαλικα: 1. Μουναρα=χαζη=φιλοχρηματη=πουτανα 2. κουλτουριαρα=μπαζο=αγαμητη=κομπλεξικη
3.Πετυχημενη αλλα ωραια=γαμηθηκε για να ανεβει=χαζη=πουτανα 4. Πετυχημενη αλλα ασχημη=ειχε λεφτα ο μπαμπας της=αγαμητη=κομπλεξικη... και βασικα οποια δεν τους θελει ειναι τσουλα , πηδιολα, δεν καταλαβαινει οτι αυτοι ειναι νεοι ωραιοι πλην ομως φτωχοι και ψαχνει τον γερο με τα λεφτα η ατιμη. Αμα ομως πας με ενα αντρα και εισαι καλη στο κρεββατι τοτε αμεσως χαρακτηριζεσαι πουτανα και ξεκωλη. Αρα πρεπει να ειμαστε υπακουες, με ευγνωμοσυνη για το προσφερομενο πεος εμεπειρες αλλα χωρις εμπειριες με αναγεννωμενο παρθενικο υμενα Δυσκολο αγορια δυσκολο

Zas1237

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα πουτανες ειναι ολες μην προσπαθησεις να υποστηριξεις κατι αλλο ειδικα εδω μεσα. Η εξυπναδα μιας γκομενας ειναι πως θα εκμεταλλευτει την πουτανια της για να πετυχει αυτο που θελει, δηλαδη την ασφαλεια.

Οι πουτανες ειναι οι πιο χαζες αλλα και οι πιο ειλικρινεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom