Zeitgeist95
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Περα απο το κανεσεξ καλο ειναι και το sexroyal ανεβαζουν και εκει αρκετα μουνακια αγγελιες.
Ακόμα τίποτα... Εμ... θέλουν πολλά λεφτά τώραΥπάρχει μπουρδελο ανοιχτό η στούντιο η καμία που να δέχεται σπίτι της μέχρι 50; Παρά να πληρώνω και 80-100
Που την έχουν ακούσει όλες ;; Οποίος μπορεί να βοηθήσει ας στείλει !
Το τελευταίο καιρό δε μπορώ να μπω στο προφιλ μου. Πατάω συνδεση και εκεί που βάζω τους κωδικούς όταν παταω a μου το βγάζει α με αποτέλεσμα να μην γίνεται αντιστοίχιση. Εχω δοκιμάσει σε όλα τα browser. Θα το φτιάξετε επιτέλους; και αν δε μπορείτε να το φτιάξετε να διαγραφή το προφιλ. Αλλά πως θα διαγραφεί όταν δε μπορούμε να μπουμε;Στο sexaki τηρούμε διαδικασία επικύρωσης γυναικείων προφίλ και επαγγελματιών, αποφεύγοντας έτσι τυχόν ψεύτικα προφίλ. Τα επικυρωμένα προφίλ θα εμφανίζονται στην αριστερή στήλη.
Ποιο είναι αυτό το λινκ;45ρα πρόσφατα χωρισμενη από τα νότια της αθήνας που ψάχνεται για παρτούζα...την πέτυχα σε dogging link,δεν μου έχει απαντήσει ακόμα,ξέρει κανείς τίποτα,να μας πει;
Καλησπέρα σας, κοπέλες για Εύβοια - Χαλκίδα υπάρχουν.?Μόλις ανοίξαμε και σας περιμένουμε !
www.sexaki.com]http://www.sexaki.com[/url]
Ας έρχονται αγγελίες αβέρτα !
Σχόλια και προτάσεις δεκτά.