Νέα

Σεξ με πρώην συμμαθήτρια ή συμφοιτήτρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vyzolover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κ εγώ συμφωνώ με κάποιον π ΄πε να κοιτάμε μπροστά κλπ κλπ..
κ μένα μ ΄χαν μείνει άπειρα νούμερα,τα σβησα όλα,αφού δεν επικοινωνούσα με κανέναν..
με πρώην συμφοιτητή/τρια παίζει καλυτερη φάση γιατί είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε
στον ίδιο χώρο εργασίας..(λέμε τώρα)
αν κ με νυν συμφοιτητή-κάτι π βιώνω τώρα- είναι όλα τα λ7...
κοινά ενδιαφέροντα κ επίσης τα διαλείμματα για ξελαμπικάρισμα από τις εργασίες π κάνετε μαζί
γίνονται πολύ πιο ενδιαφέροντα κ πικάντικα.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τούμπαλιν στα διαλείμματα από τα ατελείωτα γαμήσια κάνετε κ καμιά εργασία μαζί.. :rockon: :rockon: :rockon:)

κατουρα κ λιγο θα παθεις μητρικα

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πηδηξα μία που ήμασταν μαζί προνήπιο...

Και εγω πηδηξα μια που ηταν στη διπλανη θερμοκοιτιδα οταν γεννηθηκα, στο "Αλεξανδρας"...

Babies.JPG

demonologos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ναι σωστά..
εγώ ή π δεν θα κατουράω καθόλου ή π δεν θα προλαβαίνω... :P
dark eyes το παιδαρελι δεν ειναι απτην σειρα terminator?την καινουργια?
εγω για το θεμα εχω να πω οτι σιγουρα υπαρχει αντιστοιχο.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
λοιπόν κύριοι συναγωνιστές.. είμαι πλέον εις ηλικίαν 52 ετών και πρός δεκαετίας περίπου άρχισα το σπόρ του ξενοπηδήματος παλαιών συμμαθητριών/συμφοιτητριών (το σπόρ του ξενοπηδήματος το είχα αρχίσει από την επομένη του γάμου μου)

στην σκληρή δεκαετία 63-73 (μαθητικά μου χρόνια) όλες οι συμμαθήτριες ήταν κάτι πλάσματα τρισάθλια, μικροκαμωμένα, με υποψίες στήθους κλπ και κανείς μας δεν τις έδινε σημασία...

στα σαράντα τους όμως πλείστες εξ αυτών εξελίχθησαν (είδες τι κάνει η τεχνολογία και η καλοζωία) σε milf υψηλοτάτου επιπέδου..μάλιστα θυμάμαι όταν τα έριξα σε μία εξ αυτών μου είπε.. βρε κωλόπαιδα όταν ήμασταν στο γυμνάσιο δεν μας δίνατε σημασία... πάντως μέχρι σήμερα έχω συνευρεθεί με το 30% εξ αυτών και ομολογώ ότι δεν το μετάνιωσα.. απομένει περίπου ένα 5% το οποίο παραμένει σε κατάσταση fuckable το οποίο και σκοπεύω να ολοκληρώσω εντός του έτους (πρίν η κατάσταση τους μεταβληθεί σε gilf)

ααα.. να μην ξεχάσω πρίν από 3 μήνες συνευρέθην με κυρία 3 χρόνια μικρότερη μου, γνωστή από τα γυμνασιακά μου χρόνια, η οποία μόλις είχε εξέλθει του συνεργείου για πλήρη γενική επισκευή (overall/IRAΝ εις αεροπορικήν ορολογίαν) μετά από διαζύγιο.. καταπληκτική... και μάλιστα και γιαγιά δύο εγγονιών ... thats life..

ήταν σαν να οδηγούσα ένα αυτοκίνητο κλάσης με αρκετά χιλιόμετρα στην πλάτη του μεν αλλά σε άριστη μηχανική κατάσταση και προσεγμένη καροσερί, σωστά συντηρημένη και με τα απαράιτητα service στην ώρα τους... μεγαλείο

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..............

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
λοιπόν κύριοι συναγωνιστές.. είμαι πλέον εις ηλικίαν 52 ετών και πρός δεκαετίας περίπου άρχισα το σπόρ του ξενοπηδήματος παλαιών συμμαθητριών/συμφοιτητριών (το σπόρ του ξενοπηδήματος το είχα αρχίσει από την επομένη του γάμου μου)

στην σκληρή δεκαετία 63-73 (μαθητικά μου χρόνια) όλες οι συμμαθήτριες ήταν κάτι πλάσματα τρισάθλια, μικροκαμωμένα, με υποψίες στήθους κλπ και κανείς μας δεν τις έδινε σημασία...

στα σαράντα τους όμως πλείστες εξ αυτών εξελίχθησαν (είδες τι κάνει η τεχνολογία και η καλοζωία) σε milf υψηλοτάτου επιπέδου..μάλιστα θυμάμαι όταν τα έριξα σε μία εξ αυτών μου είπε.. βρε κωλόπαιδα όταν ήμασταν στο γυμνάσιο δεν μας δίνατε σημασία... πάντως μέχρι σήμερα έχω συνευρεθεί με το 30% εξ αυτών και ομολογώ ότι δεν το μετάνιωσα.. απομένει περίπου ένα 5% το οποίο παραμένει σε κατάσταση fuckable το οποίο και σκοπεύω να ολοκληρώσω εντός του έτους (πρίν η κατάσταση τους μεταβληθεί σε gilf)

ααα.. να μην ξεχάσω πρίν από 3 μήνες συνευρέθην με κυρία 3 χρόνια μικρότερη μου, γνωστή από τα γυμνασιακά μου χρόνια, η οποία μόλις είχε εξέλθει του συνεργείου για πλήρη γενική επισκευή (overall/IRAΝ εις αεροπορικήν ορολογίαν) μετά από διαζύγιο.. καταπληκτική... και μάλιστα και γιαγιά δύο εγγονιών ... thats life..

ήταν σαν να οδηγούσα ένα αυτοκίνητο κλάσης με αρκετά χιλιόμετρα στην πλάτη του μεν αλλά σε άριστη μηχανική κατάσταση και προσεγμένη καροσερί, σωστά συντηρημένη και με τα απαράιτητα service στην ώρα τους... μεγαλείο
Respect στον παλιο ;)

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
θα ηθελα να ξεκολιασω την πρωην συμαθητρια γιαννα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δασκαλε παμμεγιστε αρκανς!!!!
τι προβλεπουν οι κανονισμοι της σχολης μας γ κατι αναλογο?????

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Όντως, αυτήν την απορία την είχα πολλά χρόνια. :think:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
η θεση τις σχολης ειναι η εξης.
1.περσινα ξυνα σταφυλια.
2.καθε πραγμα στο καιρο του και ο κολιος τον αυγουστο.

και να εξηγησω και γιατι.
ειναι πιο πολυ αποθημενο του μυαλου το να θες να γαμησεις μια παλια γνωστη,συνηθως εχουμε την παλια τις εικονα μεσα μας και οχι την τωρινη τις.μου εχει τυχει να γαμησω μια συμφοιτητρια μου απο τη σχολη πιστευα οτι εκανε τα καλυτερα γαμησια.αποδειχτηκε οτι εγινε 29 χρονων και δεν ειχε μαθει οχι μονο να γαμιετε αλλα ουτε τσιμπουκια να περνει.γκρεμιστηκε να φοιτητικο μου ονειρο με το πιο ασχημο τροπο μπορω να πω.
ενω γαμησα και μια συμμαθητρια μου απο το λυκειο,η οποια εκεινα τα χρονια ητανε αν οχι το μεγαλυτερο,αλλα απο τα μεγαλυτερα μπαζα του σχολειου,η οποια μεταμορφωθηκε σε μουναρα και εκανε γαμησια πορνασταρ στα 25.με αυτην ομως βγηκε αλλο προβλημα,ηθελα να αραβωνιαστουμε με τα απο το 10ο γαμησι,και την εστριψα κανονικα.

γιαυτο λεω απο εδω και περα το κρεας τρωγετε στην ωρα του,μετα γινετε σαν σολα και δεν μασιετε.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δλδ να μην αναζητησουμε συμμαθητες? :'( :'(

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
η θεση τις σχολης ειναι η εξης.
1.περσινα ξυνα σταφυλια.
2.καθε πραγμα στο καιρο του και ο κολιος τον αυγουστο.

και να εξηγησω και γιατι.
ειναι πιο πολυ αποθημενο του μυαλου το να θες να γαμησεις μια παλια γνωστη,συνηθως εχουμε την παλια τις εικονα μεσα μας και οχι την τωρινη τις.μου εχει τυχει να γαμησω μια συμφοιτητρια μου απο τη σχολη πιστευα οτι εκανε τα καλυτερα γαμησια.αποδειχτηκε οτι εγινε 29 χρονων και δεν ειχε μαθει οχι μονο να γαμιετε αλλα ουτε τσιμπουκια να περνει.γκρεμιστηκε να φοιτητικο μου ονειρο με το πιο ασχημο τροπο μπορω να πω.
ενω γαμησα και μια συμμαθητρια μου απο το λυκειο,η οποια εκεινα τα χρονια ητανε αν οχι το μεγαλυτερο,αλλα απο τα μεγαλυτερα μπαζα του σχολειου,η οποια μεταμορφωθηκε σε μουναρα και εκανε γαμησια πορνασταρ στα 25.με αυτην ομως βγηκε αλλο προβλημα,ηθελα να αραβωνιαστουμε με τα απο το 10ο γαμησι,και την εστριψα κανονικα.

γιαυτο λεω απο εδω και περα το κρεας τρωγετε στην ωρα του,μετα γινετε σαν σολα και δεν μασιετε.

Τύπε είσαι σωστός αλλά το θέμα είναι πόσο τύπος είναι και ο κάθε μαθητής.
Πάρε για παράδειγμα το Γιωργάκη που πέρασε ένα έντονο ακαδημαϊκά καλοκαίρι.
Λες να μην αναζητήσει τις παλιές του συμμαθήτριες όταν τελειώσουν τα παραθύμια που τρώει στα chat?
Ποιά μαθήτρια λες να καταφέρει στο τέλος?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Νά πάρω τηλέφονο στο άσχετο όχι. Είναι τελείως μαλακία. Αλλα το να της ζητήσω να βγούμε εφόσον την πετύχω στον δρόμο είναι άλλο θέμα. Άλλωστε έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια απο τότε που ήμουνα φοιτητής και αν και παραμένο το ίδιο παπάρας, το status μου έχει αλλάξει (δηλαδή, με τα 800€ που παίρνω μπορώ να την κεράσω και ένα ποτό). Επιπλέον στα εικοσιφευγα οι κοπελούδες έχουν μια διαφορετική νοοτροπία και μπορεί να βλέπουν κάπως αλλιώς τα πράγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom