Νέα

Σεξ με πρώην συμμαθήτρια ή συμφοιτήτρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vyzolover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
παντως ειχα μια πρωην συμφοιτητρια που τη γαμουσε ενα παιδι που ητανε φοιτητης-παπας ταυτοχρονος.αποτελεσμα ηταν να παραιτηθει απο παπας αυτος,αλλα η γκομενα ειχε μεινει εγκυος απο ενα αλλον τοτε.
και ειχε γινει για πολυ καιρο το σλογκαν τις σχολης το εξης.

η παπας παπας
η ζευγας ζευγας  :2funny: :2funny: :2funny:

και το

αν εισαι και παπας
με την αραδα σου θα πας. :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δική μου άποψη πάντως είναι Όχι! Ποτέ δεν πήγα με κάποια 'παλιά γνωστή", συμμαθήτρια. συμφοιτήτρια κοκ!
Αυτό (κατ εμέ) δεν είναι απλά ξαναζεσταμένο φαγητό! Είναι πλέον σκουλικιασμένο! και καλύτερα να πεινάσω..παρά να πάθω ψωλο-γαστρεντερίτιδα!

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Δική μου άποψη πάντως είναι Όχι! Ποτέ δεν πήγα με κάποια 'παλιά γνωστή", συμμαθήτρια. συμφοιτήτρια κοκ!
Αυτό (κατ εμέ) δεν είναι απλά ξαναζεσταμένο φαγητό! Είναι πλέον σκουλικιασμένο! και καλύτερα να πεινάσω..παρά να πάθω ψωλο-γαστρεντερίτιδα!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: συμφωνω απολυτα μαζι σου αγαπητε james

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Εσύ μικρούλα μου   :think: ....δεν πιστεύω να είμασταν τίποτα συμφοιτητές? :2funny:

...για να μην ενεργούμε και ενάντια στις αρχές μας! :dancing:

εγω αγαπητε σπουδαζω την ζωη  :S μονο σε αυτη την περιπτωση ειμαστε συμφοιτητες αλλιως niet

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
φιλε τζειμς συνεχιζεις και παρασυρεσε απο διαβολεμενες κορασιδες,και ξεχνας οτι η αποστολη σου ειναι να σωσεις παντρεμενους που θελουν να ξενογαμησουν χωρις να διαλυσουν το σπιτι τους. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Και δεν θελεις εσυ ?????

να με παρει  με την κακη εννοια κατι γινεται αλλα με την καλη [ας την κανει ο Θεος καλη (εις γαμου κοινωνιαν)] δεν παιζει ειμαι μικρη ακομα εχω πολλα να μαθω χαχαχα

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καπου αλλου γιατι αν ερθεις σπιτι μου θα με εκθεσεις και μετα θα πρεπει να με παρεις  :knockinb: ;)
Ε καλά τώρα! έχω πάρειιιι! :knockinb: :knockinb:
σε σένα θα κολλήσουμε!

Να μοιράσουμε την απόσταση?

Κάπου στη Λαμία καλά είναι? (για να λέμε και Κώλαμία  :fuck2:)

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Ε καλά τώρα! έχω πάρειιιι! :knockinb: :knockinb:
σε σένα θα κολλήσουμε!

Να μοιράσουμε την απόσταση?

Κάπου στη Λαμία καλά είναι? (για να λέμε και Κώλαμία  :fuck2:)

ναι ναι ναι
σ' ενα σταβλο να γυρισουμε και το βουκολικο δραμα  :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
φιλε τζειμς συνεχιζεις και παρασυρεσε απο διαβολεμενες κορασιδες,και ξεχνας οτι η αποστολη σου ειναι να σωσεις παντρεμενους που θελουν να ξενογαμησουν χωρις να διαλυσουν το σπιτι τους. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ρε συ αρκά! Άμα δεν παρασυρόμουνα από τις "διαβολεμένες κορασίδες", λες να ήμουν έτσι τώρα?
...και μάλιστα από μια που τη λένε ... σεξούλα!!!!!!

.."πάρε μ΄όπου θες! κάνε μ΄ότι θες! Εσύ....." :smitten: :smitten:

και σε σταύλο, δεν έχω πρόβλημα (θα προσέξεις μόνο λίγο τα άχυρα! Μη σου μπει τίποτα ... και σε ξύνει μετά!!!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Ρε συ αρκά! Άμα δεν παρασυρόμουνα από τις "διαβολεμένες κορασίδες", λες να ήμουν έτσι τώρα?
...και μάλιστα από μια που τη λένε ... σεξούλα!!!!!!

.."πάρε μ΄όπου θες! κάνε μ΄ότι θες! Εσύ....." :smitten: :smitten:

και σε σταύλο, δεν έχω πρόβλημα (θα προσέξεις μόνο λίγο τα άχυρα! Μη σου μπει τίποτα ... και σε ξύνει μετά!!!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε μια κουβερτουλα νομιζω οτι καπου θα την βρουμε μωρε  εεεε :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom