gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μωρέ και κρύο το τρως...χαχαχαχαχα
μωρέ και κρύο το τρως...χαχαχαχαχα
Δική μου άποψη πάντως είναι Όχι! Ποτέ δεν πήγα με κάποια 'παλιά γνωστή", συμμαθήτρια. συμφοιτήτρια κοκ!
Αυτό (κατ εμέ) δεν είναι απλά ξαναζεσταμένο φαγητό! Είναι πλέον σκουλικιασμένο! και καλύτερα να πεινάσω..παρά να πάθω ψωλο-γαστρεντερίτιδα!
Εσύ μικρούλα μου ....δεν πιστεύω να είμασταν τίποτα συμφοιτητές?συμφωνω απολυτα μαζι σου αγαπητε james
Εσύ μικρούλα μου ....δεν πιστεύω να είμασταν τίποτα συμφοιτητές?
...για να μην ενεργούμε και ενάντια στις αρχές μας!
Α εντάξει τότε! συμφοιτητές είμαστε αλλά σε...διαφορετικά πανεπιστήμια!!!!εγω αγαπητε σπουδαζω την ζωη :S μονο σε αυτη την περιπτωση ειμαστε συμφοιτητες αλλιως niet
Α εντάξει τότε! συμφοιτητές είμαστε αλλά σε...διαφορετικά πανεπιστήμια!!!!
Σωτάααααααααδεν μετραει σωστα??
Σωτάαααααααα
για πες...σπίτι σου, σπίτι μου ή και κάπου αλλού?
Και δεν θελεις εσυ ?????
Ε καλά τώρα! έχω πάρειιιι!καπου αλλου γιατι αν ερθεις σπιτι μου θα με εκθεσεις και μετα θα πρεπει να με παρεις ;)
Ε καλά τώρα! έχω πάρειιιι!
σε σένα θα κολλήσουμε!
Να μοιράσουμε την απόσταση?
Κάπου στη Λαμία καλά είναι? (για να λέμε και Κώλαμία )
Ρε συ αρκά! Άμα δεν παρασυρόμουνα από τις "διαβολεμένες κορασίδες", λες να ήμουν έτσι τώρα?φιλε τζειμς συνεχιζεις και παρασυρεσε απο διαβολεμενες κορασιδες,και ξεχνας οτι η αποστολη σου ειναι να σωσεις παντρεμενους που θελουν να ξενογαμησουν χωρις να διαλυσουν το σπιτι τους.
Ρε συ αρκά! Άμα δεν παρασυρόμουνα από τις "διαβολεμένες κορασίδες", λες να ήμουν έτσι τώρα?
...και μάλιστα από μια που τη λένε ... σεξούλα!!!!!!
.."πάρε μ΄όπου θες! κάνε μ΄ότι θες! Εσύ....."
και σε σταύλο, δεν έχω πρόβλημα (θα προσέξεις μόνο λίγο τα άχυρα! Μη σου μπει τίποτα ... και σε ξύνει μετά!!!)
Αλλά μπα! καλύτερα στο Βόλο! έχει και θάλασσα! Θα πεταχτούμε και λίγο στο Πήλιο! Έχεις πάει στο πήλιο?ναι ναι ναι
σ' ενα σταβλο να γυρισουμε και το βουκολικο δραμα
Αλλά μπα! καλύτερα στο Βόλο! έχει και θάλασσα! Θα πεταχτούμε και λίγο στο Πήλιο! Έχεις πάει στο πήλιο?