You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ με πρώην συμμαθήτρια ή συμφοιτήτρια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vyzolover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 96
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Α! τότε δεν πάμε! Θα πάμε σ΄ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει! ;)
Και θα σου κάνω και κάτι που δεν έχεις ξανακάνει!
surprise me!!!!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Τι λες ρε, το bourdela δεν έχει ξενέρωτους φλούφληδες για μέλη, έχει sensor που τους διαγράφει αυτόματα και μένουν μόνο αυτοί που ήταν οι σούπερ οάου γαμήκουλες στο λύκειο.έτυχε σε κανέναν όμως να τον πάρει τηλ κάποια παλιά συμμαθήτρια που πιθανών να έχει ξεμείνει στο ράφι και ξαφνικά θυμήθηκε τον ξενέρωτο φλούφλη που σνόμπαρε στο λύκειο;
Παιδιά για να σοβαρευτούμε! εγώ δεν πήγα ποτέ με παλιά συμαθ/συμφοιτήτρια για έναν απλούστατο λόγο!
Πολλές φορές έτυχε να τις δω μετά από κάποια χρόνια! Εκεί όμως που ο άνδρας μεγαλώνοντας ωριμάζει και "εξελίσεται" ο ανδρισμός του, οι γυναίκες από δροσερά και γλυκά πιπινάκια (που έμειναν στο μυαλό σου) μεταλλάσονται σε σταφιδιασμένες χονδροκώλες με κυταρίττιδα που ξεχιλίζει από παντού!
Ε! ξενέρωσα και αποφάσισα να μην ασχοληθώ με το σπορ!
Πολλές φορές έτυχε να τις δω μετά από κάποια χρόνια! Εκεί όμως που ο άνδρας μεγαλώνοντας ωριμάζει και "εξελίσεται" ο ανδρισμός του, οι γυναίκες από δροσερά και γλυκά πιπινάκια (που έμειναν στο μυαλό σου) μεταλλάσονται σε σταφιδιασμένες χονδροκώλες με κυταρίττιδα που ξεχιλίζει από παντού!
Ε! ξενέρωσα και αποφάσισα να μην ασχοληθώ με το σπορ!
Μην αγχώνεσαι εσύ!surprise me!!!!
Θα σε ξαφνιάσω!
δώσε τηλ και περίμενε τόπο και ώρα ραντεβού!
Αρκά!!!πειράζει αν πιούμε 3 το καφεδάκι?
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Μην αγχώνεσαι εσύ!
Θα σε ξαφνιάσω!
xmmmmm
να σε στειλω Pm τωρα ή να το αφησω για μετα??? χαχαχαχα
μην τρελαίνεσαι βρε! κι εγώ σούπερ φλούφλης ήμουνα στο λύκειο!τότε εγώ γιατι έχω ακόμα account;;
αλλά ο λέων όλο πλακίτσες κάνει!
οχι ρε γιατι να πειραζει? ορεξη να εχεις για καφεδες μονο.Μην αγχώνεσαι εσύ!
Θα σε ξαφνιάσω!
Αρκά!!!πειράζει αν πιούμε 3 το καφεδάκι?
xmmmmm
να σε στειλω Pm τωρα ή να το αφησω για μετα??? χαχαχαχα
α! δε με χαλάει! εγώ πάντα ετοιμοπόλεμος είμαι!
U? ;)
αρκεί να έχει καλαμάκι...οχι ρε γιατι να πειραζει? ορεξη να εχεις για καφεδες μονο.
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
α! δε με χαλάει! εγώ πάντα ετοιμοπόλεμος είμαι!
U? ;)
εννοειται αυτο τσαμπα υπηρετησα εθελοντικα
Χμ! άντε να σε δω! μην το ξεχάσεις ε?εννοειται αυτο τσαμπα υπηρετησα εθελοντικα
Θα με πλιηγώσεις! και δε θα τ΄αντέξω κι αυτό!!!
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Λοιπόν μάγκες... επήδηξα... ένα παλιό συμμαθητριάκι σε μια συνεστίαση παλιών συμμαθητών λυκείου...
Δεν είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο... στο λύκειο, αν και γλυκούλα και καλότροπη, ήτανε λίγο ασχημούλα... ήταν όμως πολύ συμπαθητική και τη θυμάμαι ως ένα πολύ εντάξει άτομο...
Βρεθήκαμε το Σάββατο νύχτα σε μια ταβερνούλα οι παλιοί συμμαθητές... καμιά 25ρια... είπαμε τα δικά μας με όλους αλλά πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις κολλάς με κάποιους με τους οποίους μιλάς περισσότερο μέχρι να τελειώσει η βραδιά... έτσι κι εγώ κόλλησα με αυτή... είπαμε τα δικά μας, θυμηθήκαμε τα παλιά... η κοπελιά άλλαξε προς το καλύτερο... ενώ στο λύκειο δεν μου πολυάρεσε όταν την ξανάδα τη βρήκα τουλάχιστον αξιοπρεπή... άφησε το μαλλί λιτό κάτω, βάφτηκε όμορφα, τελοσπάντων εμφανίστηκε όσο καλύτερη θα μπορούσε να είναι... τριαντάρα πλέον, δεν παντρεύτηκε, μένει με τους γονείς της, έχει μια χαμηλόμισθη δουλειά... γενικά δεν πολυπροχώρησε τη ζωή της... ενώ ήρθε με μια άλλη της είπα αν ήθελε να την πάω εγώ σπίτι... τελοσπάντων στο αυτοκίνητο συνεχίσαμε την κουβέντα μας και της είπα: "ρε συ να μη χανόμαστε, να βρισκόμαστε να τα λέμε κλπ κλπ''... τελικά καταλήξαμε στο διαμέρισμα μου για να την κεράσω καφέ και να συνεχίσουμε την κουβέντα μιας και βρεθήκαμε...
Να μην τα πολυλογώ... στη μια ώρα ήμουνα μέσα... το μενού περιλάμβανε πίπα (αρχάριο γλείψιμο... η κοπέλα δεν το είχε με τίποτα...παραμένει ντροπαλή όπως άλλοτε)... ιεραποστολικό (πολύ ήσυχη και τρυφερή)... και ίππευση την οποία όμως καθοδηγούσα κυρίως εγώ... τριαντάρα ακόμα αλλά έμοιαζε άβγαλτη...
Γενικά μια αξιοπρεπής εμπειρία με μια ντροπαλή κοπέλα που παραμένει καλό παιδί... δεν νομίζω όμως να δεχθεί να γίνει ρουτίνα αυτό... αποκλείεται να συγκατανεύσει σε μια ενδεχόμενη πρόταση να βρισκόμαστε και να πηδιόμαστε... φαίνεται ότι θέλει να γίνει κάτι σοβαρό... εξάλλου μετά το πηδηματάκι μιζέριασε λίγο γιατί δεν έχει κάνει οικογένεια και δεν ξέρει τι να κάνει με τη ζωή της...
Δεν είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο... στο λύκειο, αν και γλυκούλα και καλότροπη, ήτανε λίγο ασχημούλα... ήταν όμως πολύ συμπαθητική και τη θυμάμαι ως ένα πολύ εντάξει άτομο...
Βρεθήκαμε το Σάββατο νύχτα σε μια ταβερνούλα οι παλιοί συμμαθητές... καμιά 25ρια... είπαμε τα δικά μας με όλους αλλά πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις κολλάς με κάποιους με τους οποίους μιλάς περισσότερο μέχρι να τελειώσει η βραδιά... έτσι κι εγώ κόλλησα με αυτή... είπαμε τα δικά μας, θυμηθήκαμε τα παλιά... η κοπελιά άλλαξε προς το καλύτερο... ενώ στο λύκειο δεν μου πολυάρεσε όταν την ξανάδα τη βρήκα τουλάχιστον αξιοπρεπή... άφησε το μαλλί λιτό κάτω, βάφτηκε όμορφα, τελοσπάντων εμφανίστηκε όσο καλύτερη θα μπορούσε να είναι... τριαντάρα πλέον, δεν παντρεύτηκε, μένει με τους γονείς της, έχει μια χαμηλόμισθη δουλειά... γενικά δεν πολυπροχώρησε τη ζωή της... ενώ ήρθε με μια άλλη της είπα αν ήθελε να την πάω εγώ σπίτι... τελοσπάντων στο αυτοκίνητο συνεχίσαμε την κουβέντα μας και της είπα: "ρε συ να μη χανόμαστε, να βρισκόμαστε να τα λέμε κλπ κλπ''... τελικά καταλήξαμε στο διαμέρισμα μου για να την κεράσω καφέ και να συνεχίσουμε την κουβέντα μιας και βρεθήκαμε...
Να μην τα πολυλογώ... στη μια ώρα ήμουνα μέσα... το μενού περιλάμβανε πίπα (αρχάριο γλείψιμο... η κοπέλα δεν το είχε με τίποτα...παραμένει ντροπαλή όπως άλλοτε)... ιεραποστολικό (πολύ ήσυχη και τρυφερή)... και ίππευση την οποία όμως καθοδηγούσα κυρίως εγώ... τριαντάρα ακόμα αλλά έμοιαζε άβγαλτη...
Γενικά μια αξιοπρεπής εμπειρία με μια ντροπαλή κοπέλα που παραμένει καλό παιδί... δεν νομίζω όμως να δεχθεί να γίνει ρουτίνα αυτό... αποκλείεται να συγκατανεύσει σε μια ενδεχόμενη πρόταση να βρισκόμαστε και να πηδιόμαστε... φαίνεται ότι θέλει να γίνει κάτι σοβαρό... εξάλλου μετά το πηδηματάκι μιζέριασε λίγο γιατί δεν έχει κάνει οικογένεια και δεν ξέρει τι να κάνει με τη ζωή της...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K