Νέα

Σεξ με περίοδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Darth Skywalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.004
Πόντοι
8.236
Ωραιο νημα αυτο (το οποιο τωρα το προσεξα)..
Μιλωντας προσωπικα για μενα.. ναι εχω κανει σεξ με γκομενα ενω ειχε περιοδο (καμποσες φορες) και μου αρεσε .
Και γενικα θεωρω οτι τα πραγματα ειναι απλα: αν το θελει η γυναικα που συνηθως με βαση τα δικα μου βιωματα.. αυτες το ζητανε κυριως (οταν ειναι να γινει η επαφη κατα την περιοδο τους καθως εχουν καβλες) .... και αν ο αντρας δεν εχει θεμα με τα αιματα τοτε δεν βρισκω τον λογο να μην γινει σεξ στην περιοδο :wink:
:hi:

Blackman69

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2021
Like
20
Πόντοι
0
Είναι πολύ ωραίο γιατί το ζητά και έχει τόσες καυλες που δεν λέει όχι σε τίποτα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
αναλογα τι βγαζει η αλλη... Εχω γαμησει κοπελα με περιοδο και εβγαζε βλεννες και μυξες απτο μουνι, μια αηδια ηταν η καριολα :2funny:
Αμα ριχνει δυο σταγονες αιμα, δεν τρεχει καστανο

fstergios

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2023
Like
27
Πόντοι
0
και την γκομενα και την γυναικα μου δεν μ'αρεσε ομως οποτε και δεν το ξαναζητησα με χαλαει η μυρωδια και η αισθηση που εχει ο κολπος

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
1.462
Πόντοι
201
Μια φορά μόνο και για όλη τη νύχτα 8-9 φορές σε 24 ώρες, μόλις μου είχε κάτσει το μωρό, τρελή γκαύλα και οι δύο. Ήταν στα τελειώματα αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένουμε. Φουλ υγρό το μουνί , καυτό με λίγο αίμα και χύσιμο κάθε φορά βαθιά μέσα. Εντελώς γκαγκα, με άγνοια κινδύνου για ΣΜΝ αλλά δικαιολογημένοι λόγω νεαρού ηλικίας 23 και 19. Άλλες εποχές, πιο "αθώες"

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.346
Πόντοι
11.956
Καθε μηνα αρχη και τελος περιοδου οταν δεν εχει και τοσο αιμα. Η ιδια μου το ζηταει να ειναι ακαποτο και να τελειωνω μεσα της αφου απεχει απο τις γονιμες μερες.
Νομίζεις ότι δεν πιάνει παιδί τότε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom