Νέα

Σεξ με περίοδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Darth Skywalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Τις πρώτες μέρες είναι ζόρικα γιατί μπορεί να δεις αίματα μέχρι και στους τοίχους. Από την τρίτη και μετά είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Η αίσθηση είναι τέλεια. Αλλά, εννοείται, μόνο με συγκεκριμένη γυναίκα στην οποία δε σιχαίνεσαι τίποτα.

lazarakos21

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Κριτικές
36
Like
1.644
Πόντοι
2.391
Τις πρώτες μέρες είναι ζόρικα γιατί μπορεί να δεις αίματα μέχρι και στους τοίχους. Από την τρίτη και μετά είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Η αίσθηση είναι τέλεια. Αλλά, εννοείται, μόνο με συγκεκριμένη γυναίκα στην οποία δε σιχαίνεσαι τίποτα.
Εξαρτάται απο την γυναίκα. Με την δικιά μου όλες οι μέρες καλές ήταν

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Αυτές τις μέρες εγώ γαμάω μονο κωλαράκι γιατί μια φορά γάμησα με περίοδο και μου ήρθε να ξεράσω απο την μυρωδιά που είχε το αίμα. Ξέρω τύπο που κάνει γλυφομούνι με περίοδο ...........

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.124
Πόντοι
371
Δεν μου αρεσει χαλια η αισθηση

Giannis Ioan

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2017
Like
23
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, δεν γαμάμε μουνί δύο μέρες πριν την περίοδο και δύο μέρες μετά και πέντε κατά την διάρκεια της περιόδου. Σύνολο εννια μέρες. Από αυτό βγήκε και η φράση ΄΄του κώλου τα εννιάμερα΄΄

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
όποιος γαμεί με περίοδο χωρίς να κάνει χρήση της bonus card πρωκτικού σεξ θα πρέπει να διαγραφεί από το ανδρικό είδος και να εγγραφεί στους μουνόδουλους.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Πολλες φορες και ολα μεσα!!!

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
εδώ ο άλλος (φιλαράκι μου) της το έγλυψε και δεν κατάλαβε τίποτα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ναι το ξερω, θεωρητικα μια μερα μονο μπορει να μεινει εγκυος αλλα στην πραξη αλλαζουν τα πραγματα διοτι μπορει να παραμεινουν φλοκια μεσα κλπ.
Nαι, ναι, καλα.
Μόνο που το σπερμα επιβιωνει το πολυ μια ημερα, ενω η γονιμη μερα μετα την περιοδο απεχει πανω απο δεκα μερες.
Ποιος ξερει ποιανού το παιδί πληρωσε ο φιλος σου για να ριξει η γκομενα του.

Αυτο μου θυμισε εναν διαλογο που ειχα δει καποτε σε ενα τσατ.
Εγραφε καποιος τι ζημια επαθε, σκουπισε λεει τον πουτσο του με μια πετσετα μετα το γαμησι και μετα σκουπιστηκε και η γκομενα του και εμεινε εγκυος.
Και εγραφε απο κατω καποιος "το κακο δεν ειναι οτι εμεινε εγκυος. Το κακό ειναι οτι εισαι μαλακας".

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Nαι, ναι, καλα.
Μόνο που το σπερμα επιβιωνει το πολυ μια ημερα, ενω η γονιμη μερα μετα την περιοδο απεχει πανω απο δεκα μερες.
Ποιος ξερει ποιανού το παιδί πληρωσε ο φιλος σου για να ριξει η γκομενα του.

Αυτο μου θυμισε εναν διαλογο που ειχα δει καποτε σε ενα τσατ.
Εγραφε καποιος τι ζημια επαθε, σκουπισε λεει τον πουτσο του με μια πετσετα μετα το γαμησι και μετα σκουπιστηκε και η γκομενα του και εμεινε εγκυος.
Και εγραφε απο κατω καποιος "το κακο δεν ειναι οτι εμεινε εγκυος. Το κακό ειναι οτι εισαι μαλακας".
Μην παίρνεις όρκο. Όταν είσαι πιτσιρικάς αντέχει και περισσότερο ,ενώ οι γόνιμες μέρες της γυναίκας μπορεί να αλλάξουν λίγο. Για το τελευταίο που λες όντως είναι ακραίο. Θα έπρεπε να κάνει τεστ DNA

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μην παίρνεις όρκο. Όταν είσαι πιτσιρικάς αντέχει και περισσότερο ,ενώ οι γόνιμες μέρες της γυναίκας μπορεί να αλλάξουν λίγο. Για το τελευταίο που λες όντως είναι ακραίο. Θα έπρεπε να κάνει τεστ DNA
Γυναικα με περιοδο δεν μενει εγκυος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν διαφώνησα σε αυτό. Στη διάρκεια επιβίωσης του σπερματαζωαριου αναφερθηκα
48 ωρες το πολυ, ακομη κι αν εισαι 18 χρονων
Η γονιμη μερα ειναι στη μεση του κυκλου.
Αν η γυναικα εχει κυκλο 28 ημερων, η γονιμη μερα ειναι η 14η
Αν εχει 26, την 13η.
Με αποκκλιση το πολυ μια-δυο ημερες.
Αν γαμησεις ακαποτα μια γυναικα με περιοδο και σου πει οτι εμεινε εγκυος απο σενα και την πιστεψεις, εισαι για κλωτσιες

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
48 ωρες το πολυ, ακομη κι αν εισαι 18 χρονων
Η γονιμη μερα ειναι στη μεση του κυκλου.
Αν η γυναικα εχει κυκλο 28 ημερων, η γονιμη μερα ειναι η 14η
Αν εχει 26, την 13η.
Με αποκκλιση το πολυ μια-δυο ημερες.
Αν γαμησεις ακαποτα μια γυναικα με περιοδο και σου πει οτι εμεινε εγκυος απο σενα και την πιστεψεις, εισαι για κλωτσιες
Άντε πάλι. Σου είπα δεν διαφωνώ για το σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου. Στα άλλα υπάρχουν εξαιρέσεις: 1.έχει βρεθεί ζωντανό σπερματοζωάριο ακόμη και 3 ημέρες 2. Η ωορρηξία μπορεί άνετα να παίξει 2 μέρες μπρος-πισω συν ότι πολλές έχουν ακατάστατο κύκλο. Γι'αυτό προφυλακτικό και είμαστε ήσυχοι

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Δε ξερω για εσάς αλλά εγώ ποτέ δεν ημουν με γυναικα με σταθερό κύκλο από το να έρθει στα καπάκια στο 12ημερο εως 70 ημέρες καθυστέρηση και αναφέρομαι στην ίδια γυναίκα ...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Δε ξερω για εσάς αλλά εγώ ποτέ δεν ημουν με γυναικα με σταθερό κύκλο από το να έρθει στα καπάκια στο 12ημερο εως 70 ημέρες καθυστέρηση και αναφέρομαι στην ίδια γυναίκα ...
Αν καταλαβα καλα και μιλάς για 70 ! ημερες καθυστερηση, η γυναικα δεν ειχε περιοδο αλλα απεβαλλε.

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Ενημερωτικά καθώς τότε ημουν παντρεμένος , είχε γίνει οτι ελενχος μπορεις να φανταστής αιμα ουρα κτλ κτλ . Ακόμα και ο γυναικολόγος της που την ξέρει απο παιδί πριν της 60 ημέρες δεν της εδωσε τπτ καθώς είχε πολυκυστικες ... χρειάστεικε 7 ημερες ορμόνες για να της ερθει .
Αν της ερχόταν της 40-45 ημέρες ηταν το φυσιολογικό της στα 5 χρόνια που ημασταν μαζί 2 φορές ηρθε στης 30 και τρομαξε :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom