You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sex με παντρεμενες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbox
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 169
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Καλησπέρα συναγωνιστές.
θέλω τις εμπειρίες των παντρεμένων. Γαμάνε παντρεμένες??
Το έχω ένα αποθημένο αλλά ζώ σε μικρή κοινωνία και το φοβάμαι λίγο
ουτε την γυναικα τους δεν πηδα(μ)νε οι περισσοτεροι για αυτο και μπαινουν στο φορουμ .
κατα τα αλλα αν γουσταρεις πισψκολλητα-πιπες-γλυφοκωλια κλπ με 100€ τα ικανοποιεις αλλα για να πηδηξεις σαν ανθρωπος την συζυγο σου πρεπει να ξοδευεις 2-3000€ τον μήνα .
ΥΓ ασε τις παντρεμενες και στοχευε τις ελευθερες , και οι παντρεμενες γαμο θελουν
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Χεζουν οι αρκουδες στο δασος;
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δεν έχω δει καμία,να σου πω.Χεζουν οι αρκουδες στο δασος;
slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
ρε γαματες που φοβάσαι.Καλησπέρα συναγωνιστές.
slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
ενοειτε το καλητερο αλλα που τις βρίσκεις ομως.Το καλυτερο sex!!!!
Ποιες ελέυθερες??ουτε την γυναικα τους δεν πηδα(μ)νε οι περισσοτεροι για αυτο και μπαινουν στο φορουμ .
κατα τα αλλα αν γουσταρεις πισψκολλητα-πιπες-γλυφοκωλια κλπ με 100€ τα ικανοποιεις αλλα για να πηδηξεις σαν ανθρωπος την συζυγο σου πρεπει να ξοδευεις 2-3000€ τον μήνα .
ΥΓ ασε τις παντρεμενες και στοχευε τις ελευθερες , και οι παντρεμενες γαμο θελουν
Αμα είσαι παντρεμένος δεν γουστάρουνε...θέλουνε γάμους και πολλά
odyseas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 101
- Πόντοι
- 1
Διαφωνώ οι παντρεμένες είναι εχέμυθες, το κάνουν για ικανοποίηση και σε αφήνουν ήσυχο γιατι δεν έχουν άλλες απαιτήσεις.ουτε την γυναικα τους δεν πηδα(μ)νε οι περισσοτεροι για αυτο και μπαινουν στο φορουμ .
Οι ελεύθερες ή χωρισμένες μπορεί να σου γίνουν κολιτσίδα και να σου δημιουργούν προβλήματα γιατί δεν τους ενδιαφέρει το πήδημα μόνο, και θέλουν νυχτερινές εξόδους, βόλτες για καφέ και για μπάνιο στην θάλασσα κλπ. οπότε καλό ειναι να μη μπλέξεις.
Οι τάνες σου δίνουν σεξουαλική εκτόνωση και δεν σε ενοχλούν, βέβαια οι παντρεμένες σου διεγείρουν και άλλες ασθήσεις όπως του φλερτ , του κυνηγού και της αυτοπεποίθησης.
ενοειτε το καλητερο αλλα που τις βρίσκεις ομως.
Αν βρίσκεσαι σε μικρή κοινωνία, προφανέστατα δίπλα σου. "Μιλάνε τα μάτια".
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τις παντρεμενες τις γαμανε οι ελευθεροιΚαλησπέρα συναγωνιστές.
Undertaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2005
- Like
- 25
- Πόντοι
- 1
Το σεξ με παντρεμένη είναι ότι καλύτερο! Λίγο ο κίνδυνος, λίγο το απαγορευμένο, λίγο η βαρεμάρα τους σεξ στο γάμο (που προκαλεί την γυναίκα να βγάλει "γούστα" και απωθημένα πάνω σου), συντελούν στο να κάνεις ένα γαμήσι που το θυμάσαι μετά για χρόνια!
ΠΟΛΥ δύσκολότερο το να την ρίξεις βέβαια γιατι φυλάγονται από όλες τις πάντες, αλλά η επιμονή σε ανταμείβει και με το παραπάνω.
Όσο για τις μικρές κοινωνίες, επειδή από τέτοια κοινωνία προέρχομαι, μαγκες δεν φαντάζεστε για το τι λύσσα μιλάμε!!! Ακριβώς επειδή η κοινωνία είναι μικρή και οι επιλογές περιορισμένες, όσες παντρεμένες θέλουν να γαμηθούν με το που θα βρουν ευκαιρία θα την ρουφήξουν μέχρι το μεδούλι!
Και όταν λέμε "ευκαιρία" εννοούμε φυσικά άντρα εμφανίσιμο, εχέμυθο και ΟΧΙ κάτοικο της κοινωνίας αυτής!
Όταν μετακόμισα απο εκεί στην Αθήνα, και αφού πέρασαν 2-3 χρόνια και "ξεχάστηκε" λίγο η φάτσα μου απο τα τοπικά δρώμενα, είδα φαινόμενα που απλά δεν τα πίστευα! Παντρεμένες γυναίκες (που μου ήταν παντελώς άγνωστες!) να μου πιάνουν κουβέντα στο Super-market και να μου λένε τα εσώψυχα τους, καταλήγοντας βέβαια στο κλασσικό "ο άντρας μου πια με παραμελεί, και δεν αισθάνομαι γυναίκα".
Αυτό ήταν και το "πράσινο φώς" για να χωθώ. Διακριτικό φλερτ μετα, τηλεφωνάκι, 1-2 "φιλικές και αθώες" επαφές μετα, και η κυρία έπεφτε σαν ώριμο φρούτο εποχής!
Το μυστικό είναι να μην φανείς εξαρχής "λιγούρης", να μην την τρομάξεις και να της δώσεις με κάθε τρόπο να καταλάβει πως είσαι ο ορισμός του εχέμυθου! Ειδικά το τελευταίο είναι βασικό! Εμένα μου χάλασε "δουλεια" επειδή σε μια ξεχάστηκα και την καλημέρισα στο περίπτερο, που μου είχε πει πως άνηκε στον αδελφό του άντρα της.
Μια διευκρίνηση: Τα παραπάνω ισχύουν για μικρές κοινωνίες επιπέδου "μικρή επαρχιακή πόλη" ή "μεγάλο χωριό". Στα μικρά χωριά μην κάνετε καν κίνηση, εκτός και αν έρθει η άλλη να σας την πέσει χυμα, και πάλι αν είστε μονοι σας στο σπίτι σας! Εκεί η φάση είναι πιο επικίνδυνη καθώς δεν είναι ευκολο να κρυφτεις, και αν μαθευτεί κάτι.... άντε να γλυτώσεις!
ΠΟΛΥ δύσκολότερο το να την ρίξεις βέβαια γιατι φυλάγονται από όλες τις πάντες, αλλά η επιμονή σε ανταμείβει και με το παραπάνω.
Όσο για τις μικρές κοινωνίες, επειδή από τέτοια κοινωνία προέρχομαι, μαγκες δεν φαντάζεστε για το τι λύσσα μιλάμε!!! Ακριβώς επειδή η κοινωνία είναι μικρή και οι επιλογές περιορισμένες, όσες παντρεμένες θέλουν να γαμηθούν με το που θα βρουν ευκαιρία θα την ρουφήξουν μέχρι το μεδούλι!
Και όταν λέμε "ευκαιρία" εννοούμε φυσικά άντρα εμφανίσιμο, εχέμυθο και ΟΧΙ κάτοικο της κοινωνίας αυτής!
Όταν μετακόμισα απο εκεί στην Αθήνα, και αφού πέρασαν 2-3 χρόνια και "ξεχάστηκε" λίγο η φάτσα μου απο τα τοπικά δρώμενα, είδα φαινόμενα που απλά δεν τα πίστευα! Παντρεμένες γυναίκες (που μου ήταν παντελώς άγνωστες!) να μου πιάνουν κουβέντα στο Super-market και να μου λένε τα εσώψυχα τους, καταλήγοντας βέβαια στο κλασσικό "ο άντρας μου πια με παραμελεί, και δεν αισθάνομαι γυναίκα".
Αυτό ήταν και το "πράσινο φώς" για να χωθώ. Διακριτικό φλερτ μετα, τηλεφωνάκι, 1-2 "φιλικές και αθώες" επαφές μετα, και η κυρία έπεφτε σαν ώριμο φρούτο εποχής!
Το μυστικό είναι να μην φανείς εξαρχής "λιγούρης", να μην την τρομάξεις και να της δώσεις με κάθε τρόπο να καταλάβει πως είσαι ο ορισμός του εχέμυθου! Ειδικά το τελευταίο είναι βασικό! Εμένα μου χάλασε "δουλεια" επειδή σε μια ξεχάστηκα και την καλημέρισα στο περίπτερο, που μου είχε πει πως άνηκε στον αδελφό του άντρα της.
Μια διευκρίνηση: Τα παραπάνω ισχύουν για μικρές κοινωνίες επιπέδου "μικρή επαρχιακή πόλη" ή "μεγάλο χωριό". Στα μικρά χωριά μην κάνετε καν κίνηση, εκτός και αν έρθει η άλλη να σας την πέσει χυμα, και πάλι αν είστε μονοι σας στο σπίτι σας! Εκεί η φάση είναι πιο επικίνδυνη καθώς δεν είναι ευκολο να κρυφτεις, και αν μαθευτεί κάτι.... άντε να γλυτώσεις!
Undertaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2005
- Like
- 25
- Πόντοι
- 1
τυπε τις παντρεμενες τις γαμανε οι ελευθεροι
πίστεψε με, μια χαρα πηδάνε και οι παντρεμένοι ;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτο που λενε παντρεψου να πηδηξουμε τυπε?πίστεψε με, μια χαρα πηδάνε και οι παντρεμένοι ;)
Undertaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2005
- Like
- 25
- Πόντοι
- 1
αυτο που λενε παντρεψου να πηδηξουμε τυπε?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Κάτι τέτοιο!!!!!
Αλλά μιας και πιάσαμε κουβέντα για μικρές κοινωνίες, να σου πω ιστορίες για αλλαξοκωλιές μεταξύ ζευγαριών-γειτόνων, ή μεταξύ κουμπάρου-κουμπάρας, να σου σηκωθεί η τρίχα σαν την φώτο στο αβατάρ σου!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δωσε πραμαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Κάτι τέτοιο!!!!!
Αλλά μιας και πιάσαμε κουβέντα για μικρές κοινωνίες, να σου πω ιστορίες για αλλαξοκωλιές μεταξύ ζευγαριών-γειτόνων, ή μεταξύ κουμπάρου-κουμπάρας, να σου σηκωθεί η τρίχα σαν την φώτο στο αβατάρ σου!
μας αρεσουν τετοιες ιστοριες εδω στο σαιτ
Undertaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2005
- Like
- 25
- Πόντοι
- 1
τυπε δωσε πραμα
μας αρεσουν τετοιες ιστοριες εδω στο σαιτ
Λοιπόν, πάρε ενα ευτραπελο...
Το ζεγάρι "Α" μένει απέναντι από το ζευγάρι "Β". Χρόνια παντρεμένοι, χρόνια φίλοι, γειτόνοι, πάσχα-χριστουγεννα παρέα, τα παιδιά να παίζουν παρέα κλπ κλπ... μια ωραία βουκολική ατμόσφαιρα
Έλα όμως που η κυρία του "Β" γλυκοκοίταγε τον άντρα της "Α", και ένα ωραίο πρωί τον πετυχαίνει μονο του στο σπίτι, και αναστενάζουν οι σουμιέδες! Αυτό συνέχισε για καιρό, πότε στο σπίτι και πότε (πιο συχνά) σε hotelια των Αθηνών και του Πειραιώς, όπου και έγινε το κακό:
Η μάνα του "Β", πετυχαίνει το παράνομο ζεύγος εξω από ενα τέτοιο hotel, και σαν καλή μάνα τρέχει σπίτι να πει τα καθέκαστα στον κανακάρη της.
Μπαίνοντας σπίτι λοιπόν, βρίσκει τον γιόκα της να έχει την γυναίκα του "Α" στα 4, και να της εξερευνεί τις πρωκτικές οπές της!
Εγίνε της καραπουτανάρας μετα, γιατι η μάνα ήταν γνωστή τρελο-χριστιανή της τοπικής κοινωνίας, και τον θεσμό του γάμου τον είχε κορώνα στο κεφάλι της, οπότε τους έκραξε όλους στο χωριο! Δεν μάσησε ούτε για τον γιό της (respect!)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και εφευγαν απτο χωριο για να γαμηθουν σε χοτελια στην αθηνα τυπε?Λοιπόν, πάρε ενα ευτραπελο...
Το ζεγάρι "Α" μένει απέναντι από το ζευγάρι "Β". Χρόνια παντρεμένοι, χρόνια φίλοι, γειτόνοι, πάσχα-χριστουγεννα παρέα, τα παιδιά να παίζουν παρέα κλπ κλπ... μια ωραία βουκολική ατμόσφαιρα
Έλα όμως που η κυρία του "Β" γλυκοκοίταγε τον άντρα της "Α", και ένα ωραίο πρωί τον πετυχαίνει μονο του στο σπίτι, και αναστενάζουν οι σουμιέδες! Αυτό συνέχισε για καιρό, πότε στο σπίτι και πότε (πιο συχνά) σε hotelια των Αθηνών και του Πειραιώς, όπου και έγινε το κακό:
Η μάνα του "Β", πετυχαίνει το παράνομο ζεύγος εξω από ενα τέτοιο hotel, και σαν καλή μάνα τρέχει σπίτι να πει τα καθέκαστα στον κανακάρη της.
Μπαίνοντας σπίτι λοιπόν, βρίσκει τον γιόκα της να έχει την γυναίκα του "Α" στα 4, και να της εξερευνεί τις πρωκτικές οπές της!
Εγίνε της καραπουτανάρας μετα, γιατι η μάνα ήταν γνωστή τρελο-χριστιανή της τοπικής κοινωνίας, και τον θεσμό του γάμου τον είχε κορώνα στο κεφάλι της, οπότε τους έκραξε όλους στο χωριο! Δεν μάσησε ούτε για τον γιό της (respect!)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 2K